Дипломатическо напрежение между Канада и Индия: Делхи гони десетки дипломати на Отава

Отношенията между двете страни рязко се влошиха след убийството на сикхски лидер край Ванкувър

Обратно в новината

Коментари - Дипломатическо напрежение между Канада и Индия: Делхи гони десетки дипломати на Отава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трудо, бербок, микрон и сие, децата на клаус шваб се опитват всячески да навредят. почти всички от програмата "млади политици" на шваб вече се компрометираха.

е препълнена с евролиберлни идиоти от типа на Труда и т. н.

Бавно започва чистка на тия швабски лайна, обслужващи шепа корпорации и хора.

Навсякъде запада се опитва да всява напрежение и разделение. Донбас не може да се самоопределя, сикхите могат. Косово може, но Карабах - не. Лицемерие целящо разруха и грабеж.

Плоскоземците на траверса мутропрофанова пак са се изсрали по долу.

От къде сте се пръкнали такива? Или инжекциите ви промениха та фактите за вас са тези, които са ви снесени от посолството? Интересно ми е така за статистиката, вие оставихте ли се да ви третират с mRNA?

К'ва Индия, нали вече е Барат?

Всичко си идва по местата. Светът се разделя на две.

Цялата дъндания е защото Индия внася петрол от руснаците и техният премиер каза на Трюдо, че не е никакъв политик. Една седмица правителственият самолет на Канда не можеше да излети от Делхи по "технически" причини. Това беше отговора на Индия на глобалисткият емисар.

Въобще последно време Трюди нещо много унил ми се вижда. Не знам дали е заради развида с жена му или най-накрая е разбрал че е нарцис на конци изовтавен дори от сибственото си семейство. На тоя свят не можеш да правиш злини без да очакваш да не ти се връща.

И кво ако индийците са гръмнали някой който е заплаха за националната им сигурност? САЩ какво прави? Оня ден гръмнаха с дрон некъв арабин на другият край на света. Какво каза Канада тогава?!

Трюдо прилична на манекен за бръснарски ножчета. Не става за политик и лидер. Типичен дрисльо който се опитва да усети на къде духа вятъра и да се насочи натам, само за да му духне в гъзо.

Ганди се обърна в гроба ... някав индийски 007 ходил на нругия край на света да думне човек борил се за независимост на народа си. Пита се в задачата ... ами лошите западни империалисти ако бяха думнали Ганди?

Са намерили малко кокаин затова не можа да излети

Още малко инфо за така нареченият борец за свобода. Бил е в списъка на щатите който му казват ноу флай. Съответно и на Канада. Не е имал канадски паспорт, има видео в нета как стреля с ак в Канада което е малко незаконно там. Член на престъпна група в Канада.... Заради този цървул да си развалиш отношенията с Индия, си е чиста проба малоумност.

Думнаха друг Ганди. И как го определиха, че е борец за свобода.

става дума за принципен въпрос обаче ... една турция или една русия не биха си развалили отношенията .. и тук еразликата с канада която ти никога няма да проумееш

реално Левски е носил оръжие, гърмял е с него като минимум в Сърбия в Легията на Раковски, и е бил извършител на поне едно признато от самия него убийство при провален опит за обир. За филип Тотю осъден за убийство и обир в Румъния да ти разказвам ли? .. Хеле капитан Петко Войвода какви золуми е правил. ... та хубаво си ги паписал тия аргументи ама канадците явно не са на твоя акъл. За което хората ги уважават.

давате ли си сметка кви дебили защитават "правото" на индия да убива дисиденти в канада ... че и претенции да не им се правела дори забележка

канада няма нужда от бащица .. какъв манекен е си е техен проблем .. факта е че са принципни и живеят много много по добре .. това са фактите

А стига бе? Сигурни ли са че не е бил Путин? Това преди или след като бурно аплодираха гнусния фашист в парламента?

Хахаха, да не знаеш как викаш нацист в парламентаа и му ръкопляскаш на крака за това че е избивал евреи и поляци, но да знаеш със сигурност кой е убил някого преди да си го хванал дори. Типична западна двулична педофилия

Путинските тролове са взели статията присърце. Да се чуди човек защо ли? Аналогии някакви?

Предвид както щатите и СА. Разфасоваха американски гражданин насред Турция и нищо. Защо се пита в задачата, която ти никога няма да може да отговориш. Аман от промити мозъци. Не ме интересува Канада. Те са независими LGBTQ+ олигофрени с най голямата украинска и индийска диаспора, развъдник на нацисти терористи.

Идиот. Не са показали нито едно доказателство в подкрепа на това твърдение. То бива толкоз малоумие, ама това вашето е уникално.

Уважава Канада. Покажи един поне. Да ти давам ли примери, колко пъти ги отсвириха и щатите, за петролопровода. И Китай, и юк, и венацуела, и Филипините..... И сега Индия. Чети бре Пенчо. Никой не уважава фурнаджийските лопати. То и за нас се отнася същото за съжаление.

Ти наистина не си в час. Я ни кажи какво стана така демократично по време на ковида. Такива свободи имаха, че на никой не му дадоха да говори. Да ходи на работа ненабоден. Взеха парите на протестиращите.... Демокрация брато какво да се прави. Няма да почваме темата с избиването на местните жители и техните откраднати деца.