Дипломат: Нито едно правителство в Израел няма да прекрачи „червените линии“ с Русия

От Тел Авив са предоставили на Украйна разузнавателни данни за борба с иранските дронове-камикадзе, твърди в. „Ню Йорк Таймс“

Обратно в новината

Коментари - Дипломат: Нито едно правителство в Израел няма да прекрачи „червените линии“ с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това звучи като на Курнела износа на оръжие за крайна

Типично по еврейски. Ние сме сами, ние не сме в Нато. Политика от висша степен. Някои да вземе да им обясни на ДБ и на цялата пасмина, дето иска да праща прашки и фунийки (щото ние няма какво друго оръжие да пратим) в Украина.

Много хубаво прави Израел! За тази Украйна Щатите и страните от НАТО наляха всичкото оръжие,а и колко милиради..Но никой не мисли,че това е заради Украйна,а всичко е против Путин...Сега Германеца се пени,че Украйна ще влезе в ЕС и трябва да се инвестира там..Всички страни чакаха с години да влязат в ЕС.Защо Украйна искат да я приемат бързо като е абсолютно корумпирана страна и във война... Голямо лицемерие и дебелоочие!!!

Израел бил печелил всички войни сам? Що за наглост! САЩ им спасяват г..за при всяка война! Израел са най-големия реципиент на военна помощ от САЩ въпреки, че не са в НАТО! САЩ помагат и в изграждането на всемогъщия "Железен купол" както с пари, така и с акъл. А какво да кажем за 1973 - Operation Nickel Grass - когато правителството на Никсън буквално спасява от край доста изненаданата еврейска държава?

Те самите дронове са камикадзета, та не знам доколко някой ги сваля или по-скоро се самоунищожават в целта, но всушанките ги броят "свалени"! Както по тубата оня ден едни укро милиционери се опитваха с автомати да свалят един дрон, докато същия се самоунищожи в целта...

Браво Израеле, само така. Ти постигна всичко сам!

Две сериозни грешки на СССР - създаването на окрайната и израел!!!

Руските евреи помнят Русия повече, от колкото неблагодарните копеленца в Украина. И не, не СССР прави израел.

Най-голяма заслуга за създаването на Израел има Сталин ! И за благодарност-евреите го отровиха... !

Украйна сваля 70% от дроновете, докато специалистите от Израел, казват че това е много трудна задача. Това означава, че някой лъже в порядъци, Аз залагам, че лъжеца е Украйна!

Щом Израел е отписал Крайна, значи край с нея....

Няма да ви дадем ПВО, но после като ни подпукат с тези дронове, да вземете да ни кажете как ги сваляхте.

Пука им на евреите за нацисти, бандеровци и всякакви там, стига тях да не закачат. Другите народи могат да мрат.

реално в украйна, точно евреите са най активни русофоби, както и в европа и в сащ, но има едни неписани правила в дипломацията инашите сульовци подмазвачи решиха, че ние трябва д апращаме оръжие, нещо което Израел разбира, че е прекалено опасно и само подкокорства за такива действия чрез хората си в САЩ и в Европа и в България, но Израел е свещена земя и не трябва на неината територия да има допълнителни войни, в Европа може

Къде са нацистите в Украйна , Зеленски също е евреин. Ти бил ли си някога в Украйна.

Не е нацист и престъпник. Не е национален герой на Укрия. Няма Азов, Правий сектор и Айдар. Няма свастики и сс знаци на всеки метър в Укрия. Никога не е имало факелни шествия с опънати ръце. Въобще целият фактологически материал по темата е руска опорка. Да да, ама не.

Ей големи глупаци има тук! Тъпи парчета, комуняги и селяни! Хак ви е Киро парапета и Асен Спецов! Четете бе, четете повече.

Имат и едно зелено човече за прибиране

А ти ще прибереш червените кюлоти на майка ти, със залепена моцарела

От опит знаеш- моята моцарела на твоята майка колко добре й беше... !

Е като им казвахме на тролчетата, че Израел няма да се осмели да достави оръжие, само на пушечното месо и под видовете им е позволено и на низшите същеста, като бойко им задължително да достаят оръжие и техните червени линии са да не позволят друг да се сложи повече и да с еподложи повече

Значи отдавна Израел доставя оръжие за Украйна :) Бързо че учат от Путлер "Ние няма да нападаме Украйна".

Руснаците и бюстовете на паметниците изнесли от херсон бухахахах

Сами са печелили войната? Как ли пън не- с помоща на САЩ лесно се печели регионален конфликт.

хитрите евреи се опитват да спасят кожата - всеки дрон в Украйна е дрон по-малко по Израел. Тука не става дума за червени линии :D всъщност и в Украйна и в Русия има еврейски малцинства, но колкото и да са многочислени си остават малцинства, докато в в Израел евреите са преобладаващото мнозинство :D И освен това - Израел са във война от десетки години - няма как да си позволят да отделят и един куршум, защото арабите ще им клъцнат кратуните. И все пак бомбят заводите за дронове в Иран. Това е съществена помощ.

те едните евреи , са врагове на другите.

Израел и не мисли да нарушава червените линии с Русия. Просто израелската авиация ще направи "основен ремонт" на манифактурите за производство на иранските дронове с руски надписи "Герань 1" и "Герань 2".

Нищо чудно: Путин е евреин. Зеленски - също.

Я да провериш, кой от световните лидери не е отишъл да се "поклони" на стената на плача? И пак ела да ни говориш кой бил евреин и кой не. Ма то се иска напън да откриеш истината, много по лесно е да се копат центове в ЦИПСО или някой Сорос кенеф.

До Брех, Това не проленя факта, че Путин е евреин, Шаломов по майка. Първото посещение на Путин като президент още в далечната 2000 г. беше в Израел. Защото бил обещал на майка си Ревека Шаломова, да види нейната сестра Рахила Илична Херцог. А в момента коПАМ английски паунди кано лекар във Великобритания.

От кое племе семитско, е американският президент?! И какъв благодетел за България, е американският президент Thomas Woodrow Wilson?

Chicho Dr - също.

За Путин излъга, троле. Абе по умни са! Точка. Приемете и не завиждайте, червенушковци!

Та лумпенизираният булгаристански консуматор и обитател на Американският метавърс да зацепи, че ДС номенклатурата, успешно интегрирана във всички масонски кланове ни продаде на чужди интереси тотално. Едно е да правиш изгодни сделки със силните на деня, съвсем друго е да хвърлиш на бунището целият народ. Активното промиване на и без това слабите мозъчета населяващи тази територия тече от 2000 та година насам. Америка за България и останалите Сорос НПО та бълват политическите команди на САЩ и ги пакетират като единствената "правилна" гледна точка. Като добавим към това и заробването от ЕССР, което дава директно пари на клановете у нас с цел да задави всяка форма на самостойна икономика, картинката става пълна. Истината е, че ние като геном сме слаби и лесни за манипулация. Убитата образователна система, атаката срещу националната ни идентичност, чалгаризацията и липсата на каквато и да е справедливост наложена през съдебната система, родиха бананова република на САЩ и ЕССР, която е на крачка от това, да бъде обречена на тотален икономически колапс и хвърлена за пушечно месо в предварително създаден конфликт в Украйна, който успешно създава условия за зануляване на икономиките на цяла Европа, въвеждане на дигитален суперконтрол над гражданите, синтетични храни и социален рейтинг. Всичко това в синхрон с плана на Давоските милиардери за премахване на средната класа, обедняване на гражданите през скъпа енергия и налагането на корпоративен фашизъм. Това е, мили ми смехурковци, всичко останало е театър, в който силните на деня си очертават границите на влияние в новият световен ред. Всички сме закачени за паричните единици, всички сме жертви на ежесекундна спекула и машинации и всички продължаваме да отказваме реалистичен поглед към ситуацията около нас като продължаваме да сме жертва на пропаганда и психологическа манипулация.

1500000000000000000000+++++++++++++

Такава трябва да е политиката на нашите дупедавци, и особено тези идиоти от ДБ на които първата им работа беше да внесат предложение за доставка на оръжие на Украйна. Сякаш сме цъфнали и вързали....

не сме цъфнали и вързали. Но благодарение на това "предложение" нещата най-накрая ще излезат наяве и Гешев ще трябва да си го "причини" разследването за корупция и разхищения, които нарушават националната сигурност.

ДБ когато бяха на власт са слючили сделки за доставки на оръжие с определени клиенти от 3-та страна, която ги доставя на Украина. Онези са платили капаро и сега си търсят стоката. Затова генералчето и Ицко в момента сън не спят, а само това повтарят като някаква мантра, защото иначе или ще бягат като Галеви или ще ги...

Мазни евреи!!! Никаква милост за тях и укрофашагите, техните клонинги!!! И евреите скоро ще гризнат дръвчето, и ще горят в АДА, защото разпнаха Исус!!!

И аз мисля така. Нищо лично.

До 112, А какво ще го правим евреина Путин?

Мажи му хуя с мед и го лапай!, както прави майка ти!!

До 112, Явно така постъпваш ти с евреите. Имаш опит. Значи ще те уважават. Тарикат момче си.

Chicho гълтай и не разсъждавай само за минети на бургията ми ставаш

Да наричаш украинците фашисти и да бълваш омраза срещу евреите е висш пилотаж в идиотията. :)

Защо ли си мисля , че и тази тоалетна на европа ,Балканите никой няма да се застъпи за нея , може би само писмено .

ясно,разумни хора няма да си сложат главата в торбата.

Израел не е член на НАТО,за да не плаща членство.Израел е изцяло на военна издръжка от САЩ.40 милиарда безвъзмездна военна помощ от САЩ всяка година от джоба на американския данъкоплате.САЩ гарантира съществуването на Израел с ядрени оръжия на тяхна територия както и със бази и самилетоносачи в Персийския Залив.САЩ обучава всичките армейски офицери на Израел в американски бази,които са и НАТО бази.Всеки кандидат за президент на САЩ се кълне във вярност първо на Израел.Първото посещение на нов президент на САЩ е в Израел.И всичко което е постигнал Израел го е постигнал "сам".

Соломончо,ако беше поне малко българин,а не само продажник шеше ли да ни продаваш за пушечно месо в конфликта? Но твоя слугинаж и антихристка вяра ти пречат да бъдеш благодарен,че си ял от хляба на българина,а не на израелеца.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

О, Украйна! Девет месеца младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк "Азов" отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!! Пути свърши оръжието и руската армия остава да подпише капитулация.

Но с тези си писанки, създаваш впечатление за същество, което има запазена плочка на Дунав мост. Не твърдя, че си мъж или жена, тъй като може и траверс да си, или нещо подобно на н'еква лгбти разновидност. Но във свеки един случай, анадолските манафи чакръкчии, ША ти сА радват, и то много.

Факт е, че евреите са дупе и гащи със Сесесере.

Вече половината евреи в Израел са руски но пък религията им не им позволява да са верни на държавата в която са родени та Израел няма да праща оръжия за Украйна точно колкото и ние не продавахме а само на Полша.......евреина ще изтърве подобна сделка:))))

Израел са сам сами милите+ 50 милиарда военна помощ за 10 години до 2026 година..

Абсолютно сте прав. Израел, като държавна структура са курназ и фактор по две причини, а именно: 1. 2/3 от населението им е руско говорящо 2, Ежегодна военна помощ от САЩ в размер на над 6 милиарда долара Чудя се, като чета коментари тук на нашия български курназлък???????

Продължавам да чета глупости по нета как тея дронове, едва ли не, могат да се объркат с миграрищи птици (от радара). Деееба, коя мигрираща птица се движи със 180 км/ч, бе. Някой знае ли?

Бързолет. Имаше над президентството преди.

Бързилетите спели докато летят. Над клюна ли се мокрят за да пият. В София в последно време какви ли не птици има. От множество гарвани, соколи, май и чайки имало. Сова или бухал съм виждал. Не обърнах внимание на характерните уши за двата вида - клепнали или щръкнали - бе бяла. Само врабчетата са много по-малко от преди.

e ti maksimalnata skorost ne q gledai ... s neia ne mozhe da se sbyrka

които бягат от славната украинска армия

А тук искат да ни включат в чужда война, постижение на бандеровците нацисти, САЩ и подлогите в НАТО и ЕС. Евреите да подкрепят бандеровци, е абсурд. Но същото важи и за поляците, но политиката изкривява всичко. Евреите си гонят техни интереси, а нашите политици чужди и срещу интереса на народа на България -.както е в клетвата от Конституцията в която се кълнат на първото заседание. За това, че се бият сами евреите, не е напълно така. Всяка година САЩ ги дотира с милиарди за оръжие, с които те купуват реално американско. Един вид им казват с тези наши пари си изберете какви наши оръжия искате.

А ние се излагаме!

'Израел е спечелил всички войни в Близкия изток сам, без почти никаква помощ от други държави"' ... офф, да бе! Само 10 милиарда годишно под формата на репарации и оръжия от Германия и САЩ. Нищо де, те там не са много добри в детайлите. Иначе колкото до ситуацията - ами нормално е от Израел така да реагират. Имат максимална изгода от цялата ситуация - де що фашист има в Украйна ще ходи при Бандера, Те ще си тестват теориите за иранските оръжия на практика и няма да си развалят отношенията с Русия. Тях не ги мисля. Нито руснаците и украинците. Да се разбират. Много по-важно за мен е моят живот и инфлацията, която ни тресе. Както и как пенсионерите в България ще изкарат зимата.

Нека българските пенсионери да заповядат при Мене, за да изкарат зимата на топло и сито, а не в ХАОСЪТ, ГЛАДЪТ, СТУДЪТ и ВОЙНАТА, при съществуващата ЛИБЕРАЛНА ЗАПАДНАЛА ДЕМОКРАЦИЯ. Освен това, "зрелият социализъм" иска да си има за компания ... "джендърската демоКРАДЦИЯ".

Тия пак се правят на ударени... Сталин снабдява с чешко оръжие и руски инструктори Хагана, вследствие на което евреите побеждават в първата израело-арабска война и Сталин е първият държавен глава признал Израел за самостоятелна държава... не случайно дори и днес Цахал има плакат на който израелските войници заявяват "Мы говорим по руский". В последствие американците поемат щафетата от СССР и през Германия въоръжават Израел с американско оръжие. А през 2015-а руският контингент не само се появи в Сирия ами и през Септември месец израелските медии съобщиха, че при Главния щаб на Военновъздушните сили на Израел е създаден координационен център за взаимодействие с групировката на руските ВВС в Сирия... тъй че и до момента руски военни си пият кафето в този щаб докато обсъждат с израелските си колеги операциите на Израел в Сирия;)

и ние българите не даваме оръжие на Украйна.... само го подаряваме на Полша..ха.ха.ха

Първо да му пикая на оръжието ... После го продаваме скъпо и орескъпо :)

То няма да има и нужда с такива оръжия насреща: https://www.youtube.com/watch?v=bv3_TU3q8m0

То и укролюбивия лумпеният у бегето е в същата позиция, но не я схваща. Ако турчолята напънат, НАТО ще помогне на Бг колкото на Кипър. Пак до Русия ще клекнете, за да запазите нещо поне северно от Пловдив.

10+

aide sa pyk mnogo pridirchivi ... ako na takava principna osnova se postaviat neshtata vsiaka agresiq i invaziq da se osyzhda samite izraelci kak da opravdaiat tova koeto pravqt v palestina

_stankow

"могат да бъдат объркани с мигриращи птици например" И таз добра, да объркаш обект с крейсерска скорост от 180 км/ч с "мигриращи птици" ?? Операторите на РЛС си разляха кафето на екраните от смях :D :D

мигриращи руски птици що бягат от Русия и никой не прелита към руската кочина..ха.ха Путин може ли обърне посоката..ха.ха

Скоро се очаква миграция на Гераньи към ту Киев ...

a toia dron mozhe li da kara po bavno za da mine za ptica?

Неутралитетът е скъпо, трудно нещо, и не всеки го може! Ние си мислим, че на швейцарците и израелците им е лесно и работата е шапка на тояга, но не би!

Трябва да се поучим от чифутите!

Путин е чефут бре..ха.ха

Значи и от него!

Ние сме против евреите само когато вършат глупости.Когато правят умни неща не сме против тях

Евреи да вършат глупости?

Случва се нерядко в последно време

Израел е бомбардирал предприятието в Иран, което произвежда дронове за Раша!

Бъркаш Сирия и Иран

Антон Красовски руски жирналист Цитат Трябвало е да бъдат удавени в река Трисина . Просто удавете тези деца , удавете ги . РТ руска телевизия вчера Това са новите руски ценности

ne oficialnite cennosti sa da udaviat vsichki koito niamat tatuirovka na putler na zadnicite si ... ne samo decata ... tova s izkliuchitelno govorene za davene na deca ne e logichno .. ami drugite?

Но говорим за татуси на сфастики! И да, и техните роднини ... до 9-то коляно ...

v tazi voina svastikata e bukvata Z ... no triabva malko mozyk da go razberesh

Пиши на български,мангал крастав

Хитлерюнгендчета!

Човешкият живот няма значение! Така е не само в Русия, същото е и в Афганистан, Пакистан, Таджикистан и т.н.

Въпросният дипломат малко се е изхвърлил с приказките че Израел всичко сам бил направил...достатъчно е да прочетете мемоарите на Кисинджър за да видите колко много САЩ е направил за Израел...буквално им е дал възможността да съществуват. И аче арабите да са ги опаткали още 50те. Но не може да се отрече и успехите на израелската нация. За другото е прав....също така над 1 милион са руско говорящите в Израел и негово намесване в конфликта в Украйна - на която и да е страна - ще бъде проблематично за израелското общество.

hahah .. israel se upravliava ot syshtite oligarsi ot koito se upravliava i rusia ... tova e prostata istina

Джаф, джаф :)

miau

Щото усраинските олигарси са по-убави викаш, а :)

ukraincite drapat da niamat oligarsi ... zatova e taia voina

! ! !

Държава, в която 9-ти май е официален празник няма как да подкрепя Охраина. Апропо , 9-ти май е официален празник в 4-ри държави , а именно: Руската Федерация, Република Беларус Държавата Израел Република Сърбия Неофициален празник е по цялото Земно Кълбо...... Слава Охраине - Героем слама

Що сърбия не призна референдума за присъединяване на ЛНР и ДНР към Русия..ха.ха

Заядлим овен, упоменах официален празник а не кой, кога и къде е признал. И аз съм признал, че жена ти е курва, но това няма отношение към темата.

Но някакси не е политкоректно :)

темата е израел ,русия и велика Украйна.. ти къде отиде съпбия и ВСВ преди 70г... руснаците знам че са много назад ама пък чак 70г..ха.ха

Господине т.н. Щерев преди години, когато баба ти те е отглеждала е трябвала ежедневно да ти напомня, че не просто си тъп, а слабоумен. В същото време обаче грижовно е трябвало да ти обяснява, че с повече мълчане, четене труд и постоянство слабоумието и тъпотата може да се поприкрият..... А тя бабичката те е цункала по челцето и е викала "Златното на баба" И от златното на баба те такъв лонгурски олигофрен като теб се е получил при пълнолетието ти ........ Лошо възпитание, много лошо .....

а твоята баба да не е герой като цял взвод советски алколици да я праскали в всички дупки и обслужвала месеци советските окупатори и се е родил баща си... от там си наследил качествата на умопобъркан..ха.ха

ㅤ

Само за информация на чифутите: предаването на разузнавателни данни също се смята за намеса и взимане на страна. Така, че ако ви порежат с нещо в бъдеще, се сърдете на себе си.

Вземете пример от Израел !!! Не е в НАТО и е спечелил всички войни които е водил. Защото има народ и армия ! И хората си обичат държавата . Не я продават !

Да припомним 3.3 1918г се сключен Брест-Литовският мирен договор - триумф на българското оръжие и българския национален дух. До него се стига благодарение на победите на армията ни в края на Първата световна война, с които към родината ни са присъединени население от 3 203 500 души и 77 293 квадратни километра стари български земи - раздавани от Русия на съседите ни в предходните десетилетия. Част от този грабеж е извършен включително със Санстефанския мирен договор, с който Северна Добруджа е подарена на Румъния като компенсация, че Русия си присвоява Бесарабия - преди това румънска територия.Благодарение на това развитие Полша, Литва, Латвия, Естония, Украйна, Финландия излизат от Руската империя и възстановяват своята държавност. Турция получава територии в района на Батуми и Източен Анадол. Русия води преговорите в Брест-Литовск едностранно, без съгласието на своите съюзници от Съглашението.

Да ти напомня само, че Брест-Литовският мирен договор е сключен на 3 март 1918 г. и още през ноември същата година е анулиран. Роди се и умря. Даже и за историк не ставаш.

И СССР умря..и руската педерация ще умре..ха.ха

_stankow

Абе не я продават, ама колко други държави са купили ... :( :(

Горките израелци, били сами срещу съседите си в тяхната война!?! Ей, много наглост има да казваш как си сам докато нападаш, бомбардираш и завземаш насила територия от съседите си, след като са ти дали парче земя с помощта на САЩ, насилствено откъсната от същите съседи.

Ама хакнахме иранците за предупреждение. Понеже гледам не са го съобщили-за пореден път е хакната иранската ядрена програма. Пък ако много се ежат-имаме си и други начини.

Дрънканици! В действителност еврейчетата имат интерес тази война да е дълга и кръвопролитна, защото от двете страни са все руснаци.

Глупости