Коментари - Дипломат №1 на Киев у нас Олеся Илашчук връчи копия от акредитивните си писма в МВнР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Олицетворение на образа на "злата мащеха" от приказките

Избирам Украйна!

идиот , в дипломатията външността е най-малкото. В глава какво има е по важно. Ама кукла с филъри в скули и напомпани устни гелям професионалист, само че в какво

Митрофанова изглежда като баба Яга пред нея!

!естито на тази мома.Идва времето когато Украинците ще гледаст равносметката, какво е да живее в РАЗВИТА ИНДуСТРИАЛНА стана и в последствие е АГРАРНА .

"Дипломатката" с изкуствени ц.ци и надути джуки ще действа сексоложки, както си знае. Най-корумпираната държава в Европа си е изпратила подходящ представител.

Гещалт психотерапевт и сексолог. С нула политически опит. Пита се - с какъв опит е тогава? В акредитивните писма какво пише? Поне е сихурно че българо укровската дружба ще цъвти. Всичките ни охранени политици ще ходят при каката на следобеден чай и гарантирани удоволствия.

Коментарите - огледало на интелектулното ниво на избирателите на Вгъзраждане!

Айде стига с тия украинци бе .Хлебарки шибани..Фашисти.Предатели национални са нашите управници..УКРАИНСКИЕ ТВАРИ ИДИТЕ НАХУЙ ДОМОЙ

Като не може тази нация с огромен дефицит в историческото развитие не може да се похвали с технологично икономическо и високо научно и демократично развитие може само да мрази да граби -примитивни страсти.Прочети Петър Първи на Толстой ще научите най точната оценка за русназете от техния собстнен цар.Те са най-голямото недоразумение в човешката цивилизация.

дипломатическите отношения с Украйна, ама за секса доста неща ще научим като гледам!

Модераторите? Ама въобще не сте прави!!! Никак не ви прави чест да триете коментари, особено свързани с темата!

Хубаво свирела на тънка гърлена струна.

Майна?а ѝ! Ако ми падне в ръчичките, веднага отнася един як шамар. Изобщо не ми пука, дали е жена

Абе, тази Олеся проститутка та ли беше? Дето не дойде след москаленковия..?

Прочетете на nv.ua статия за нея, и става ясно колко е БГ важен партнер в очите на Киив (по украински), когато праща в София сексолог да е посланичка.

шъ нъ евът!

Гроздето е кисело.Путиноидите и останалата московска сган я плюят,но само в мечтите си могат да имат такава красива жена.Русофилистика по принцип ,или е стар ерген-чикиджия ,или женен за грозотия и пак чикиджия. Бу ха ха

Без да искам да обиждам жената (нищо не ми е направила и напълно я разбирам, тя следва политиката на страната си, в което няма нищо лошо), но да те попитам, наистина ли я намираш за красива?

С кеф да я гледаш. Не като скочибрата митПрофанова с която плашим децата си като не слушат.

Като го гледам какъв е рсздърпан и ухилен нашият хубостник, може да е имало и специални дарове при връчване на дипл. Писма от чисто физически характер

Завиждаш,че твоята тролица и с 2 кг. грим е грозотия

Готина жена , явно и умна . СЛАВА НА УКРАЙНА, УКРАЙНА ПОБЕДА .

Дора, да те ръга пора!

Министерството наКултурата дало 93хилияди лева под формата на субсидия (правителството Петков 2022) за травеститско шоу и травистит бинго игра . От Укрейн по същото време ни избрахаи изпратиха спесциалистка по любовни техники за посланник ....

Затуй - с чемадаха и към вАкзала, Ватя! За дан' срамим такъз изтънчен интелектуалец кат' тебе!!

украинска проститутка от ефтините

Мяууу , от тая Украйна само разпоретини дето за нищо не стават ! Като и гледам бекграунда е направо потресаващо политически !

Таз малко прецъфтяла ми се вижда ама все още можем да... затвърдим... българо-украйнската дружба. Има още хляб в нея, за друго ще видим с времето. И сеансите.

Джорджа Мелони, министър-председател на Италия, в изказване пред италианския парламент: Уважаемата Елиза Скутела (депутат) казва: Спрете се! Мисля, че трябва да го кажете на Путин, уважаема. Странно е да го казвате на нас, защото може би това е предателство към позицията ни. Това означава да позволим инвазията в Украйна. Ако спрем, ние ще го позволим. Нещата трябва да се наричат с истинските им имена. Ако спрем, ние ще разрешим заграбването на Украйна. Вижте, аз не съм толкова лицемерна, че да подменя инвазията с думата мир. Затова аз вярвам, че ние няма да се съгласим с инвазията в Украйна, което не означава, че няма да работим за мирен план и разрешаване на конфликта. Вие наистина ли мислите, че някой одобрява войната? Мислите ли, че на някой му харесва да бъде в подобна ситуация? Не! Но истинската ситуация е малко по-сложна от това, което се опитва да представи пропагандата. Добре, говорим за мир. Страхотно! Според вас какви трябва да бъдат условията, за да седнем на масата за преговори? Дайте конкретно да говорим по темата за мира. Това е тема, която ме вълнува и аз съм го повтаряла в тази зала. С други думи смятате ли, че за да седнем на масата за преговори, трябва да поискаме от Русия да прекрати военните си действия и да изтегли войските си от територията на Украйна? Да или не? Смятате ли, че трябва да преразгледаме границите на Украйна и как? Смятате ли, че трябва да се дадат на Москва териториите, които са окупирали и тези, на които е проведен референдум? Да или не? Тези отговори искам да чуя от вас, ако ще говорим за мир сериозно. В противен случай това е само една пропаганда, която се прави на гърба на суверенна нация от свободни хора и на гърба на международното право. Това е безотговорно! Благодаря!

И каква е тази словесна диария?

Някаква, не много начетена италианска буля, се опитва да прави кариера, ползвайки темата Украйна. Естествено има и по-зле от нея, които я цитират, но това е НИВÀ!!!

Нашия човек се хили като пача в тенджера.

Напомним, новоназначенная госпожа посол не имеет никакого дипломатического опыта работы и раньше не работала на государственных должностях. Зато Олеся Илащук позиционирует себя как гештальт-психотерапевт, специалист по сексологии и гипнозу, а также эксперт по драгоценностям.

Браво! Нашият лунгур си е турил новите зъби и вратовръзка-лигавник с цвят на торен бръмбар, явно да се подмаже на зеленски, съответно - на козяк.

ИздокарАл се е за новата Кобилкина, така де - новата посланичка, дето е дипломат само на хартия... :)))

Нещо вратовръзката на младежа е тръгнала да се измъква от сакото ...

След 3-4 месеца няма да я има Украйна ! А тази дипломатка е ПОРНО ЗВЕЗДА , гледал съм я в ХХL ! Гонете Укрите от България !

Ами Чочолина в италианския парламент? Сторми Даниелс в калифорнийския политически живот? Едва не стана губернатор на Калифорния! Една автралийка едва не проби начело на партия, нещо свързано със секса беше ... Тва че вие жена не сте виждали не значи че другите са тъпи. Щото жените които харесвате в никакъв случай не се оплакват, че мъж не са виждали. Така е 10 процента от мъжете ебат 90 процента от жените, това че сте в останалите 90 си е за ваша сметка

Супер е мацката ! Я сравнете нашият дипломатически корпус зад граница и то по всички показатели. Едва ли някой има 5 годишен университетски опит с курсова работа на 2 курс и дипломна работа на 5 курс , плюс всички дипломни изпити. Както беше в Киевския Държавен Университет Тарас Григориевич Шевченко. То и тя го няма - ама вижте какви две висши образования има. Да не говориме за лингвистичните и показатели. Щом е пробила за посланик зад граница- аз залагам на нея. Дори Радев няма да и устои.

В Дизел шоу имаха хубав лаф: - Один раз - не Тарас! виж го.

Добре дошла! Да изхвърлим Митрофанова!

Опааа, посолството на УСрайна се превърна в "Червените фенери", с тая гейша начело! Аре, честито на коУегите от Външно! :-D

Да не забравяме, че по Тулупските времена не бяхме по-различни! Имахме за външен Министър една калинка, която се обличаше с пъстри басмени роклички и владееше английски по-зле от всеки уважаващ себе си пакистанец посещавал училище до трето отделение.

Затова добре знаеше немски, но нейните бизнес връзки и изиграха лоша шега.

Хили се, сякаш е минал един курс при "терапевтката". На снимката само дето не са му потекли лигите.

вярно и е леко пораздърпан ама то от писмата дето му ги е връчила

Тая СУКУБА ли ще е новия посРанник на Усрайна У БГ-то?!... Малийййй, баси вампира!

Марш да чистиш на човека, дето му написаха на стената с лайна: Срала Украина! Марш, пача с пача!

Как да е тъпа новината? Това е най-голямата подигравка с нашата държава, сега трябва да се обръщаме към тази украинска брантия с Нейно Превъзходителство.

Ами превъзходителство си е , превъзхожда те отвсякъде. Нито си и на положението, нито на парите, нито па е-то

Говори за себе си, цървул ! Пълен нещастник си !

Секс имаше ли

Добре дошла, Олеся! Скоро ще предоставим така необходимата военна помощ, която да спомогне за изтласкване на окупаторите от Украйна. Само да минат изборите и Народното събрание да свие сърмите на проруския чугун Радев!

* сармите

Споко, знаем, че си неграмотен... Всички от твоята порода сте!

Ако врътне по един минет на 240 дупетати

И тази ли ще я заплождаме?