Димитър Желязков-Очите учи затворници да се боксират зад решетките (видео)

Кадрите показват как наркобосът наставлява двама души как да се бият пред публика

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако ББ отиде при бай Ставри ще ги учи как дасешибат с200вдупарата. Това може това ще преподава.

Е къде е видеото

Таз ПРОСТОТИЯ и ПРОИЗВОЛ ще ОСТАНЕ БЕЗНАКАЗАНА?????? РЕКЛАМАЛИ ПРАВИТЕ НА НАРКОБОСОВЕТЕ НА РАЗНИ ПАРТИИ???? ВЪРНЕТЕ И ДРУГИТЕ ДА СИ ДОЙДАТ В ГЕТОТО???? ИЗМЕТ :)

Щом не е организирал турнир и не печели от залагания няма лошо,дори е похвално.

Малките деца се бият... Мъжете ходят на война, да убиват- араби, негри и китайци да расте България.. Както ние българите и англичаните сме убивали негри -маймуни на снимката по- надолу. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana А като ти блъскат главата, САМО затъпяваш и оглупяваш.. Дори за България НЯМА полза.. Тоя - Желязков, ако си е взел поука, може да се занимава с нещо от което има ПОЛЗА - да учи другите да РАБОТЯТ, да правят БИЗНЕС или да пазят турската граница. Обаче, за да правиш Бизнес, трявба и акъл... Щото има много хора, спечелили( откраднали) пари отнякъде .... и ФАЛИРАТ.... Крадец НЕ може да прави бизнес. Един път, ще излъже и после - ФАЛИРА... И е вярно че някъв американец е започнал с продажба на вехтории, намерени на пътя и станал милионер. А филми като- Батман, Костенурки нинджи, Междузвездни войни, Ал Капоне, Психо- трилъри и Филми на ужасите са абслоютно ВРЕДНА турско- негърска ПРОПАГАНДА, как ти се биеш с прятелтие ти, а през това време араби и негри ти завземат - държавата... То и затова, вече , в САЩ се живее по- ЗЛЕ и от България.. САЩ е боклук... На тоя ще му са полезни- Исторически филми и филми, как са работили Българите, откак я има БЪлгария...

Направо да се учат да стрелят.Абе учете ги на счетоводство,на копане.защо ги учите на бокс?!

Какъв бокс бе,този трябва да чука камъни цял ден и да е на хляб и вода само,докато му изхвръкнат хептен дзъркелите!

А те го учат на таблицата за умножение, но нямат шанс

ДОСТОЕН МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА И СПОРТА В БЪДЕЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА СЛАВУЦА ЖОРО,ВАСКО И БАЧО ИЛИЯ ГИ НЯМА, ПОНЕ НА БАТ МИТЮ ДА СЕ ОТБЛАГОДАРИ

И чалгата за фон..

Какъв бокс, това е някаква смешна халтура. Това може да се нарече всичко друго, но не и бокс, а Очите всичко друго , но не и треньор!

Затворите отдавна са се отказали да вършат работата си, а именно превъзпитание на потомците. Идеята е като се върнат обратно в обществото да не се занимават с престъпна дейност. Тъй като гледам "прекрасно"се справят. Боксов мач, клипчета. Очите е местния тартор

Тази практика е отдавна и незабавно трябва да бъде прекратена,тя е по идея на Главната им дирекция на затворите които са несменяеми далавераджии.

тия са тооолкова далече от бокса - и учениците, и "учителят" им.....просто смешници.

Статията си е тъкмо на място! Защото ако допуснете "новите протестърски" партийки да се наместят във властта вече никога няма да видите наркодилър в затвора,няма да видите хора като МиньоСтайков, братя Галеви, Арабаджиеви,Баневи,Бобокови,Божков, Цв. Василев преследвани от правосъдието след закриване на Специализирания съд. Тях,и такива като тях ще ги гледате по депутатските банки в Парламента да леят крокодилски сълзи за бедния български народ - хора с имущество за стотици милиони да милеят за народа. Смях в залата - те, ако толкова са мислели за народа, щяха да дават на хората прилични заплати, а не да стават милиардери Ето заради такива като тях българина е на последно място по доходи в ЕС.

ехеее, а аз мислех че четът книги в затвора

"четАт"

Защо това е новина????????? Вече и пиари на затворници ли сте, дира????

Какъв бокс? За тия само йога, класическа музика и веганска диета. И задължително четене на глас Гьоте, Шекспир и Пушкин.

И балет ;)

Добре четене , ама като не знаят,:)))

това ли е нивото на журналистика? това ли е нивото на новини в този сайт? превръщате се в кафяви медии ... то сигурно си и личи от посещенията.

Ами това е. Затворник снима със забранен телефон боксов мач, който се е случил против всички правила в затвора.

Как звучи..."тренира". Този, който я е писал тази статия, не е влизал в боксова зала.

Ми че той този "мач" е по-интерсен и динамичен от тези на Пулев - Вярно е че е по-кратичък , но пък определно е с повече адреналин и изненади !! Няма Джени Суши , няма интриги - ЧИСТ БОКС !!!

Егати затвора - музиката свири, телевизора работи, някой снима с мобилен телефон. Условията са направо спартански.

Жалко, че тая лайняна мутра не го гръмнаха през годините :(

това са мутри вътре, те и от там могат да управляват, като италианските.

Учи ги ! Напрееед , науката е слъънце....

Потресаващо.... Потресаваща "новина".

явно е изкарал бая пара за бсп-то та сега ше кара ски

му харесва това

Нали все негови хора хора са там. Ама не е зле да си избере отбор и тренер, да ги улесни момчетата като го посрещнат.

Тиквата от Банкя се включва в супертежка категория след няколко месеца :D

Мутрите си ги направиха комунистите

Голямо откритие

Яко

червени мафиотски отряди!

Като приключат със спортния полуден, не е зле да каже на момчетата да подготвят и посрещането на бг Пабло Ескобар (не знам защо го наричат така).

Защото е лежал в затвора с други осъдени престъпница за кражба на коли и трафик на наркотици. Всъщност е бил обикновенно муле, но понеже се е отъркал в истински босове, та го подиграват сега. Величаят го.

При Майка Турция в каушите се работи хем да си платят храната и др. разходи на държавата хем да им дойде ъкъла. Който не му идва ъкъла го базстисват. Този хаирсъз га беше в Одринският кауш, беше с 50 човека общ режим и спеше с гръб към стената да няма гьотбайрям. Докарахме Ви го с прангите..... при вас вип по медиите. За това в Майка Турция има ред и закон, а при Правешко-Банкянските каскети и тикви е цигански катун.

По точно малтретира двама нещастници. Гнус отвсякъде.

То сега затворник да си... манджата ти е манджа, спорта ти е спорт, и свободно време имаш и може да учиш. и да работиш, и да се развиваш. Ехххххх... къде са времената, когато затворниците чукаха камъни до припадък и получаваха само хляб и вода... за да се почувстват НАКАЗАНИ!

Гот е щом този е в затвора. Там му е мястото. Къде са му изчезнали мускулите? Май няма анаболи и е заприличал на селски бек.

наистина ли това е публикувано като новина?

дирници каква новина на 1 място. вие акъл имате ли? ясно че скоро и за лека нощ деца ще има мутр енски мотиви!

скоро бойко ще ги учи на белот.

а някой да е чувал, че тия устройства са забранени за лишените от свобода?

За да ги подготви за навън ,може да започне и огнева подготовка !

ако чукат камъни по 10 часа на ден, няма да се занимават с бокс

Музичката върви, боксче са си спретнали момчетата, телефонче снима. Добре че пише, че са в затвор иначе никога не бих се досетил.

Ами да му намалят присъдата за треньорска и спортсменска дейност.

А другаря Гуце учи младите цоциалисти как сладко-сладко да си гепват. Ура, другарки и другари!

Ахахахах, затвор, в който се организира боксов мач ( или по-скоро бой ) в стаята и се снима с телефон, който уж е забранен.... мила родна картинка....

Отслабнал е.Няма анаболи в панделата!

И тоя скоро вино през пръст да пие!!!