Коментари - Димитър Узунов: Ако политици са били подслушвани, вероятно е било случайно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по ''случайно'' нещо от това да си на този пост и толкова време все ''случайно'' да оправдаваш менторите си така че по добре замъчли че няма каква простотия още да покажеш.

Тоя боклук и брат му, който е престъпник в Окръжен съд Благоевград, защо не са в затвора!?

Незабавен арест и за двамата! Бърз съд, присъда и продължителен затвор!

"48 000 дела за 10 години, дори и 6 месеца е малък срок за подобен анализ. През тези 10 години и дела има 2705 подсъдими, 2300 са с осъдителни присъди, 405 - с оправдателна", каза бившият представляващ ВСС. Брей я вижте цифрите - брой дела, осъдени и оправдани за 10 години, интересна математика! Значи за 10 години работа имаме 2300 осъдителни присъди, това се нарича ефективно правораздаване хаха! Дайте ни сега бюджета на съда и прокуратурата за 10 години, за да сметнем колко излиза на данъкоплатеца работата на съда и прокуратурата спрямо резултатите! Боже, тази сметка ще е уникална.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

ДУДУК...

Абе, нещастник, абе как пък точно политици и то от определени партии са попаднали "случайно" в групата на подслушваните? Как Тиквата не попадна в тая група, а? И какво искаш да ни кажеш, че едни добре платени безделници нямайки какво да правят подслушват тоя и оня и "случайно" са попаднали на политици от определени политически партии!

който поддържа връзки с криминалния контингент, той попада. какво още не ти е ясно?

Било "случайно" - нагъл до мозъка на костите!

Това защо го кажете пред Кьовеши, воглави с главния каскет на републиката.

Много ме кефят някой елементи, които си мислят че някой отвън ще дойде и ще ни "оправи" и ще ни вкара в правия път. Сега чакаме Кьовеши да ни "оправи" съдебната система. Преди чакахме СССР да ни "оправи", след това чакахме и чакаме САЩ да ни "оправи" и само се клеветим един друг да ни се смеят хората. Всички гореизброени ни Оправиха без кавички, някой от тях по няколко пъти. Време е сами да се справяме с проблемите си. На никой не му пука за нас. "Спасението на давещите се е дело на самите давещи се." Поне това да бяхме научили от Руско съветските писатели. “Скъпи сънародници американци, не питайте какво вашата страна може да направи за вас – попитайте какво вие можете да направите за вашата страна.” Джон Ф. Кенеди А това от новите братя САЩ

То беше ясно, че така е станало цитирам: "криминално проявено лице, което може да си говори с някой, който след време става народен представител". Да видите тези дето сега квичат и берат политически облаги от този измислен "скандал" с кой са си говорили, че да попаднат в извадката. Предишните управляващи и те са си говорили с такива хора, ама сигурно са си забърсали следите. Всички са в купа, какво са правят на ощипани. Няма нищо ново само изтъркани политически хватки и похвати, храна за медиите и помия за обществото.

Това, че всеки съдия можел да издаде разрешение за ползване на СРС, е лъжа. Това, че "случайно" били използвани такива средства срещу опозиционери, даже няма да го коментирам.

Как да не е подслушван Бойко, а ПКП откъде се взе. Ние на "Позитано" си знаем работата. И като включим и президента от НСО ни изпращат и снимков материал.

Ами ПКП каза, че попитала Боко дали ѝ е казал ПКП, ѝ Боко бил казал, че не, не бил. Значи някой здраво лъже в случая, кой? Той Боко вече си има присъда за лъжене, впрочем.

Едно е запис законен,друго е запис незаконен и манипулиран, с каквито се гордеете вие протестърите по форумите. Колко жалко е да си черепен трол.

Тя и Елена Йончева има присъда за клевета,а пък Румен Овчаров има присъда на първа инстанция.

Не защитавам б.б. (опазил ме Господ), но записът е автентичен, б.б. е казал на този отсреща за ПКП, кюлчетата и парите също са в чекмеджето (може да му е останало като навик от 90те) и какво от това? Рудолф Джулиани го изтипосаха във филм по целия свят с нашата актриса. И какво от това? А когато са подслушвани наши "бизнесмени" (също да пази Бог, дано бизнесмените по света не знаят за тях) и в разговора попадат политици? Това е нагласено! Далеч сме от мисълта, че ГЕРБ не контактуват с "бизнесмени", но другите също го правят и то със същите мотиви. Като казвате А, кажете и Б! За вас протестърите понятия като Факти и Аргументи май са мръсни думи. Не мислех, че има по-некадърни и корумпирани от ГЕРБ, но ето че винаги може и по-надолу.

Герберастчетата сами не можете да решите записът законен ли е, автентичен ли е, ако е автентичен, ама незаконен, това по-малко автентичен ли го прави, фалшификация ли е по подразбиране, защото Вождът ви е чист като сълза и невинна жертва на провокация, и как да се огънете да доказвате как всичките неща, които лъснаха за Боко, били дребна работа, хи хи хи!

Две са ,не е една!

Да ги послушват, да ги .....а у политиците. Те да не са богопомазани. Половината са за затвора.

Има си закон, герберасти. Не стоите над него, въпреки че Боко явно 10 години е властвал точно по този начин.

А защо случайно или не не са подслушвани БМБ и останалите гербаджии.Сигурно и това е случайно.Все пак добре е на хринилката на ВСС.Също така лъжите , че всеки съдия може да дава разрешение за подслушване.Разрешение се дава само от председателя на съответния окръжен за София градски съд.Тези ни взеха на пълни идиоти.

Напълно нормално, новите политици са част от престъпния свят.

Смешник!

Напълно съм съгласен,че двамата са наперени и елементарни провинциалисти.

"Използването спрямо когото и да било на специални разузнавателни средства е било на законово основание и по съответния ред. Вероятно политици са попаднали там случайно" Как ви се вижда тази мисъл? "Мъдра" нали?

Не вярвах на думите на Бойко Рашков, че водещата предаването двойка от БТВ са пълна сволач, но днес се убедих, че е така, но съдията ги постави на място. Крайно време е да бъдат свалени от телевизионния екран.

Тези двамата журнала гледаха Узунов като "прецицали" бебчета.

Изплюйте камъчето. Политиците ни редовно си говорят с мафиоти и бандити, но хванат ли ги, пищят като циганка на пазара.

Тоя е най-големият гъзолизец на Мутрата

Коя Мутра? Тази,от която не можа да се откачи хърватския президент на червената пътека със смешния си "английски" What you want ?

Човека ви го каза - било е случайно....айде стига вече сте дъвкали тая тема....бива ли така да не му вярвате?

И пак в главната роля е ген. Атанасов. За него не е важно това истина ли е или не. Важно е да се говори и да се вдига рейтинга.

Този идиот не се чува какво говори.... как ще се чисти ВСС от подобни лъжци и кретени идея нямам....

Те така се чисти и ВСС и всичко друго

Абе защо случайно небеше подслушван някой от правителствените политици (некой от “наще”) ами сличайно е могло да бъде подслушван някой от “по-неудобните”?

Направо ти повярвахме. То така се подслушва случайно. Тъп галфон герберски.

Узунов, толкова е просто. Тъкмо ще бутнете България от 112-то място по свобода на словото на 110. Излизаш и казваш: Подслушван е този и този мафиот, а отсреща се оказа, че е еди кой си политик. Подслушван е еди кой си бандит, а се оказа че говори с ето този политик. Дори няма нужда да чуем за какво си говорят. Разбираш ли?

Е,ако Узунов е прост, то ти си австралопитек.

СТИГА С ТОВА ПОДСЛУШВАНЕ. ТОВА СА ГЛУПОСТИТЕ НА НАСКО ГНОМА И РАДЕВ. ЗА ТОВА НЯМА НИКАКВО ДОКАЗАТЕЛСТВО И Е ЧИСТ ФИШЕК. СЪЩАТА РАБОТА, КАТО РОСЕНЕЦ. РИСТЮ БОЙКИКЕВ СЕ БЕШЕ УГОВОРИЛ С ДОГАН И НАПРАВИ ЕДНО БОРИЧКАНЕ С ОХРАНАТА. ПОСЛЕ ДОЙДЕ НА ВЛАС И РЕАКЦИЯТА БЕШЕ НУЛА.

Леле... Този твърди че Бойко Борисов разговаря само с бандити и затова има толкова много записи с него.

До Тц Тц.! Много си ТЪП РАЗГОВОРИТЕ СЪС ЗАПИСИТЕ НА Б. Б. СА ВЪТРЕШНО ПАРТИЙНИ А ТЕЗИ СЕГА СА ЗАПИСАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И ПОЛИТИЦИ НА БСП.

И ние така си мислехме! Верваме ти.

Ако съм го нацепил на жена ти, вероятно е било случайно... Нищо лично... Приятели?

Узунов, ако съм ти го нацепил в г.за, е било случайно. Нищо лично. Приятели?

И още нещо,в България трябва да стане това,което е станало в Германия след ВСВ,пълно разледване на НС партия,пълно разледване на групировката ГЕРБ и в най малкото село най малкото герберче колко е откраднало.Радев продължавай да мачкаш герберската сган,иначе лошо за българия.

Ти май имаш ментално-комунистически проблеми ?

Случайно можеш да подслушаш разговор в трамвая. Ти за идиоти ли ни взимаш?

Май не съм се оср.л, но ако съм се уср.л е случайно.

Този е пълна помия,само помиярска медия би поканила информатора на Борисов от ВСС да говори обективни неща за подслушването.Случайно са подслушвани политици ,но към тия случайните няма нито един герберски лайнар.

Явно много имат да крият щом толкова ги е страх чеса подслушвани . Аз мисля, че управляващите не трябва да имат тайни и трябва за тях да се знае всичко от народа или суверена който им плаща заплатите.

Всички са подслушвани , а само за бб излизат снимки и записи !?!?!?! Кой ще разследва радевото нсо за спящия бб ?

хахахахах, СЛУЧАЙНО!

Аааа, "експерт" бил?;)) Е, експерт е - този е SMS докладчика на Баце във ВСС;)) И по повод "случайностите" - много станаха тези случайности с подслушването и не са от сега! А случайност след случайност не е случайност! "Във всяка случайност има закономерност!";)

Нали имаше проверка?Защо резултатите не са изнесени още?

ама случайно по герпя

Ако престъпник е подслушван,а той се обажда или на него му се е обадил политик..ами чудесно.Нека се разсекретят тези записи и да се види кой от кой престъпник е търсил или е бил търсен от членове на "братството на почтените" на РУМЕН РАДЕВ. Искаме истината!

Не искаш ли да знаеш кой престъпник кой политик търси и ползва?

В етажите на властта най-вероятно се знае кой политик с кой бандит е свързан и обратното. Ако подслушваш само определени бандити, ще покажеш само определени политици. ГЕРБ подслушва бандитите на останалите, но не и своите. Утре се сменя властта, а тя отново ще подслушва конкуренцията. Истината е, че всички са за бесилото!

Е,добре де,но ние до днес сме чули само незаконни подслушвания на Борисов! Или бъркам? Той как е бил подслушван,от кого,защо? Да започнат от там и ще се разплете кой кого и защо!

ЗНАЧИ ПОЛИТИЦИТЕ ПОДДЪРЖАТ КОНТАКТИ С ПРЕСТЪПНИЯ СВЯТ. ЩОМ ПОПАДА В ЗАПИСИТЕ.. БЪЛГАРИТЕ ЗАЩО ГЛАСУВАТ ЗА ТАКИВА ПОЛИТИЦИ?

Ако има записи и тия са разговаряли с мутри подслушвани с редовни разрешения - Божков, Бобоков и т.н. много трудно ще е да получите повече информация и доказателства от Рашков преди изборите.

Тук въпроса е дали не ги подхлъзнаха с този "случаен" сигнал от Атанасов. ДС да настъпят мотиката толкова левашки :)

На практика Росен Петров се продаде на Цветан Василев стоя един мандат в измислената му партия с Барека. Така че от тия от "Има такъв народ" само на Слави може да се вярва.

Дали може да са разговоряли с оперативно интересни лица не е трудно да си представи човек, че е възможно. И тогава да ви питам лошо ли е че са подслушвани. Слави ги е събрал от кол и въже ще управляват държавата. Ако няма нищо нередно няма нищо нередно.

Всеки път когато се заговори за доказателства дежурните започват да недоволстват. И понеже доказателства за нито едно от бомбастичните твърдения дето ги слушаме напоследък няма, си започва прехвърлянето от един адрес на друг и цъкане на минусчета, за да не би някой да види в такъв коментар. точно по същия начин както пет секунди след публикуването на някои определени коментари се появяват по 5-10 и повече плюса

Коментариите на половината тук плюещи по ГЕРБ след това интервю на професионален съдия( който постави журналистите на своето място) , трябва да се мушнат в мишите си дупчици и да замълчат. Другото плещене или е на промити мозъци без гънки или на платени черепни тролове. Той каза с прости и ясни думи,че всеки аудио запис предоставен му без постановяване на съдия е НЕЗАКОНЕН и той дори не си прави труда да го изслуша по делото си. И още нещо, номерата на делата с доказателства от законни СРС-та са тези,по които някои нови депутати са адвокати на подсъдими лица от олигарсите, които те защитават в съда. Един е защитник на 10 такива, познайте кой е той.

Този професионален съдия нямаше ли една снимка , дето се радваше на Васил Илиев?

"Димитър Костадинов Узунов – представляващ ВСС Образование: „Висш институт за подготовка на офицери и за научноизследователска дейност на МВР”, специалност „Охрана на обществения ред и борба срещу престъпността”, с гражданска специалност „Право” . Ма гоУем професионалист в съдийството е , дума да няма...

Пияндето ген Атанасов я изкара тая тема с подслушването щото той като беше основно с това и се занимаваше и си мисли че и другите са като него Ко да го подслушва Борисов ? Как си заръчва жиголо да го опъва, тва ли да му подслушва ? То тва цяла София го знай

На тези записи няма да чуете нищо хубаво - ще чуете как мафиоти се карат помежду си за баницата България. По-добре да не ги слушате! Защото изведнъж ще ви се изпари еуфорията от "новото начало".

Това изказване е още по - ясно. ПОЛИТИЦИТЕ СА ПОДСЛУШВАНИ НЕЗАКОННО! Няма решение на съда, има записи със срс... Службите си подслушват незаконно..

Дай ги тия записи правени без решение? Кой ги е правил - име, длъжност, кога? Самоинициативно по заповед от началиник?

Проститутка може да я обвиниш в проституция само когато ти е издала касова бележка, така ли?

До момента няма нито едно доказателство в подкрепа на твърденията на дълбоко компрометирания Атанасов. Включително и в неадекватните изказвания на служебния министър. Обаче вие се упражнявате на темата законно ли е или незаконно? Дайте първо поне някакво доказателство поне един лист хартия на който да пише че са подслушвани тези и тези.

PEYTSCH

Да вземем телефонно обаждане от Цв.Василев или Божков, до президентството...Подслушват го, а сега този с когото е говорил Василев или Божков писука че е бил подслушван ???

32 различни случая с опозиционни политици за 3 месеца. Определено е случайност, добре!

Да ги е карал да говорят с лица за които има издадено разрешение за подслушване? Когато политик говори с престъпник това означава ли че е незаконно да подслушваш престъпника?