Димитър Стоянов за BG-Шенген: Това си е провал, а нека Кирчо, Мирчо да ме определят като путинист

"Няма що, грандиозни успехи на тагаревото правителство!", коментира бившият военен министър

Обратно в новината

Коментари - Димитър Стоянов за BG-Шенген: Това си е провал, а нека Кирчо, Мирчо да ме определят като путинист | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на бившия министър на отбраната. Направо натика в ъгъла продажната и мръсна сглобка. Вече в никой няма и капка съмнение, че ПП-ДБ,ГЕРБ и ДПС са за политически отстрел и марш в канализацията.

да нпъват с Шенген,почти всички въведоха граничен контрол.Тъпи и упорити са управляващите.

Митю клюкари зад гърба на Кирчо. ШОПландия !!!

Не, ти просто си прост, партенко ! То путинист и прост е едно и също !

Дедо Мито SMS-a, кой не знае за него, кой не е чувал за него? И бездомните улични кучета го знаят, като верен и усърден солташак на US-агента Мунчо Гадев Крадев(Шпаклата). Дедо Мито въобще не е никакъв путинист, дедо Мито е мъдурист - крепи на Мунчо мъдете с едно дървено чаталче. Дедо Мито е и лакомист - лаком за пари и власт също като своя началник Мунчо. Общото, което свързва и Мунчо и дедо Мито е, че си имат един и същ началник - чичко Кенеф Мъртъв от Посолството. Шеф на чичко Кенеф пък е дедо Байгън. Допреди една година шефка на Мунчо и дедо Мито беше онази вечно нахилената пача, известна в публичното пространство като Херка Мустафова.

Не само ПРОВАЛ А НИЕ СТАВАМЕ СМЕШНИ ШЕНГЕН АБЕ ХОРА ИЛИ ТЕ ПРИЕМАТ ИЛИ НЕ А ТЕ СЕ ПОДИГРАВАТ СЪС НАС НЕ Е ЛИ ТАКА И ТИЯ НАШИТЕ ПРОФЕСОРИ И АКАДЕМИЦИ ДА ЛИЖАТ ЗАДНИЦИ НА ТИЯ ЗАПАДНОЕВРОПЕЙЦИ :))

От най-малкия до най-големия е ясно че е провал, само на двама - трима това е грандиозен успех... Но то си е успех. Сега безпрепятствено ще се пренасят комисионни до западни банки, защото няма митници няма контрол. И наркотиците ще вървят без проблем. Така че си е успех.

Този най-добре да се скрие и да не се излага повече. Оценката за работата на един човек се дава с това което е направил. Този какво направи докато беше министър? НИЩО

Нищо е по-добре от лошо. Иначе да припомня, че Румен докара Кирчо и Асенчо.

Eдин човек с достойнство!Браво!

е вторият най-голям говняр след Радев.

То при този Радев се появиха вашите Василев и Петков. Та даже и маймуната Денков бе министър. Като си ги почнал карай наред.

Добре им го е казал на тия неадекватници. Кокорчо няма ли пак да се дръвчи и той.

Белоглав, ужасно тъп колхозник, под бялото руно се мъдри красная кухая лейка!

Жалки БГ-лизачи от турското през комунизма както и сега. Защо някой не се похвали че е лежал в комунистически затвор, жалки плъхове , борци за демокрация която никога не сте видели и усетили..

Товарищ Стоянов, камарад! Ти не си само Путинист! Ти си и Комунист, и Кариерист, и Анархист, и Машинист(разбирай машинации), и Кофражист (строител от Коми и Сибир), и Чекист(от ЧеКа, от Чекия), и Мазохист(Матросов ряпа да яде!), и Булдозерист, и Танкист, и Баталист(силовак масовик), Бункерист(скрита картинка, агент, слухтар), и Далтонист(Само червеният цвят и никой друг!), и Дуалист(една втора в краката на старшина Р.Радев, една втора в краката на Мутрофанова), и Онанист(И сам войнът е войн!), и Опортюнист(Само Радев, Путин и Мутрофанова са стока!), и Роялист, и Монархист(Кралят Слънце е др.Путин!), и Реваншист(Да си върнеме пратеното в Украйна!), и Физиономист(агент-провокатор, доносник, скрита камера), и Карикатурист (подобие, карикатура, псевдо), и Алабалист(И като спи плямпа врели-некипели!), и ... Стоянов, стига! Спри се, осъзнай се! Ако идва влак, премини! Петров, с агентурно име Дън Сяо Пин, не Спин, и не Стоянов!!!(Той е грешка на Редактора!)

Тъпо, тъпо инж. Стоянов. Язък за титлата която сам си се присъдил.

Тъпо, тъпо е т. нар. "Иво". Трол си и това е. Писал си повечето коментари, които са против Путин или нещо подобно.

Още като пионерче искаше да стане комуняга

Не путинист Другарю, а глупак на който трябва да му се спрат всички европейски парички които той и всички около президентчето Радев лапат.Срам . Вън такива чиновничета !

Пак се уреди

Аз, както винаги, нещо не съм разбрал. Така, приемат ни в Шенген по въдух и море. Не са ми ясни две неща: 1. Слизайки от самолета, как точно ще се разбира кой е българин, че да не му правят контрол? Сигурно ще трябва да викаме, кат Ганьо Балкански - "Болгар, Болгар". 2. Понеже Австрийците ни направиха голям реверанс с приеманито ни по море, възниква въпроса: По кое море да идем в Австрия??? Или с шлеп по Дунав? Даааа, много хора пътуват така, и сега ще спестят време от чакане на опашка. Тези политически недоразумения сериозно ли се хвалят с това. Баси тъпаците.

Пътува стока, не само хора. Не се занимавай с неща които не ти се отдават, например мисленето.

Хайде напъни малкото си мозъче и ни обясни, как ще разтовариш стока на пристанище, без проверка, ако ще да е от Марс, не от страна от Шенген. Пък и цял живот се занимавам с придивижване на стоки, така че, не си улучил човека. Но, не е чудно, ти си мислиш, че можеш да мислиш.

Чичка, Ами след като полет е от Шенген не ги интересува.За това е цялата разправия. Искат да си изпълняваме задълженията по опазването на границата. Познай дали ни имат пълно доверие. Познай колко работа върши скъпата ограда с турция.

Помиярите от ПП за нищо не стават.Национални предаели и стълбищ извратеняци.Да е жива и здрава Лена Бориславова!

А успех ли беше, като при вашето правителство от една, държавите станаха две, които блокират България!

верно бил много просто момче.

Сглобката не само трябва да бъде свалена от власт, но и съдена за държавна измяна.

На никой не му пука какво мислиш по темата

Егаси простата ушанка Ми вие поне такъв прием в Шенген постигнахте ли бе продажници путински ?

Тия шапкари си мислят, че светът се върти около тях. Прости фуражки

Най- важното е, че САЩ И ЕВРОПА ни освободиха от руско робство и ХИБРИДНАТА мръ.сна война ,на Русия ,срещу България !!!! Коментарите и писанията ,са излишни и безсмислени .... ВСИЧКО върви по ПЛАН И БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ЩЕ БЪДЕ ВЕЛИКА ДЪРЖАВА ,след 80 години руски ботуш !!!.

Слава на братска Русия нашата двойна освободителка.

Кирчо,Мирчо, много е тъп и Неграмотен тоя Бляд

Е па баш такъв сиси. Конците които де дърпат си личат отдалече.

Точно ,заради двамата комунистически фат.зззмаци Стоянов и РАДЕВ ,не сме в Шенген !!!!! ВСЕКИ СРЕДНО ИНТЕЛИГЕНТЕН БЪЛГАРИН ЗНАЕ ЗАЩО Егати наглеците...

Езикът на управляващите и на тези, коментиращи тук, е показателен за нивото на образование, възпитание и култура в страната. Не може хора, които се изразяват или пишат така да очакват и за тях нещо културно и нормално политическо да се случи.

Ако не някой друг поне този и другият Мунчо трябваше прекрасно да разбират знамението на частичното ни приемане в Шенген - освен другите предимства. А именно - ИНФОРМАЦИОННИТЕ бази данни и системи, до които получаваме достъп и в които се включваме! Но този или е тъп, или лъже и то тъпо - тоест пак е тъп!

Това са простаци. Други определения като мошеници, предатели и прочее - са описателни. Съдържателното е простаци. Да, управляват ни простаци, каквито само са управлявали СССР по времето на украинеца Хрушчов. А може би днес са по-големи, понеже удрянето с обувка по катедрата в ООН не е толкова голяма простащина, както тази на Кирил развратника, ококорения му педалски извратеняк и двойно такованата Бориславова, която не знае какво е срам и лъже при това. Кога всичко това стана допустимо в България?!!!!!!!! А ако е недопустимо, защот тези влзиат още в бившия партиен дом, който днес е Народното събрание?!! Как го допускаме изобщо?!

Аман от такива капути - чугунени глави от миналия век, възпитани със залповете на Аврора в тиквите им!

“Димитър Стоянов за BG-Шенген: Това си е провал, а нека Кирчо, Мирчо да ме определят като путинист” Аз не знам дали този е путинист, но е глупак! Ако приемането ни НАПЪЛНО в Шенген се счита за успех, и за 12 години управрение не на Киро и Милчо, а на Бойко и след нова 2 години на Мунчо не можахме и тази стъпка да направим, тогава как ще окачестви този ахмак път тези (и техните - та Мунчо) управления - катастрофа?!? И още нещо - някои неща не стават толкова бързо, колкото ни се искат, в България десетилетия и до скоро мафията с генезис в Москва си имаше държава и това вече никой не може да оспорва! Това е категорично много голяма и важна стъпка към пълното ни приемане в Шенген и Австрия ни прецака само по вътрешнополитически причини. Защо никоя от другите държави не ни спря, бе чукундур? Какво можехме да направим - да заплашим Австрия със специална военна операция за да я денацифицираме ли, бе толуп!

Не е е сигурно,че е глупак.От това обаче, което ти и такива, като теб пишете тук става ясно,че глупаците сте вие.

Д. Стоянов: "И къде е ролята за сваляне на нидерланските санкции от правителството на Денков? А да, да се оповести ПОСТИГНАТОТО от СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ. Чудесно!" :)))

Тоя минетчия на чий хуй сега дудутка ?? Тоя и Радеф са от един хуй правени ...

Е, хайде сега, другарю Стоянов, че вие и Радев сте си отявлени путинисти, защо трябва да ви определят като такъв..... Вие и шефът ви също правите всичко възможно да не влезем в Шенген и Еврозоната и всичко това в угода на Путин. Това, че не сме влезли пълноправно в Шенген трябва да се отчете като ваш успех, а не като неуспех на правителството!

Кой е казал ,че искаме да влизаме в евро зоната соросоиден?

Винаги критикуват онези, които са направили или постигнали по-малко или абсолютно нищо за сравнение с критикуваните. Какво е постигнал този бивш псевдоминистър по време на своята служба по въпроса с Шенген, че си дава право да коментира????

Постигна, постигна! Едни комисионки от новопоръчаните самолети.

Издишате, Стоянов!

Ей, фатмак, Докато имаме руска подлога за президент, нито в нормален Шенген ще влезем, нито Ф-16 ще видим!!!

Много интересно соросоидчета пак използват чужди айпита да ди дават палци нагоре

Важното е, че те са си купили поредното апартаментче за млн, а муджите ще колят пенсионерите, на които Асена шпекофа отказа да увеличи пенсиите, ясно защо

Аз 10 години не ги увеличих, че тоя ли бе...ей простьо, Винету съм чел бе.

Вие разбирате ли какво ще стане с България при нашето ниско ниво на раждаемост, ако в България дойдат няколко стотин хиляди бежанци, които се плодят като зайци. За има няма две поколения населението ще бъде подменно и прогонено.

И всичко това в замяна на няколко минути чакане на паспортния контрол на летището?!!

А нещо за кеймтрелса да ни осветлиш?

Мемо, ти Гений на мисълта, ще ни обясниш ли по подробно как точно ще стане това?

Погледни Франция, Белгия, Швеция, Германия, ако се чудиш как става и как е станало това!!!

ха ха ха кучета лаят ,каравани си вьрви. смелно е успе хите да се приписва на служебен кабинет. какво друго остава да приказва от яд.

Ха-ха-ха, смешно е неграмотни да пишат!

Русороб...

Много е тъп мигача

Тоз руски боклук освен с скандала с едни торбички друго дали ще се запомни?

На всички, които се радват на новината за частичния Шенген, независимо от пола, искам да им пожелая много интимни моменти с бежанците, които ни натискат да приемем.

бежанците не остават в България. Цел номер едно им е Англия после Скандинавските страни, Германия Франция Холандия Белгия Ти и да искаш - не можеш да ги задържиш. Те не желаят да живеят тук.

Като не ги искат и нямат избор ще те питам

Да го духате цялата клика около резидентна.

да го продухваш и ти и целата ти рода скапаняк

В България все още има останали мислещи патриоти и Димитър Стоянов мога да твърдя, че е един от тях. Човек, който винаги би сложил България на първо място. За разлика от Кирчо, който за Коледа си отива в Канада и сърцето му е далече от родината ни. Това приемане в Шенген наистина е провал. Пътувам до Европа. Това че чакам 5-6 пъти в годината по 10-15 минути за проверка на личната карта не ми е със сигурност проблем. А в замяна съм убеден, че има скрити договорки да ни превърнат в едно гето на мюсюлмански бежанци - и то на най-ниската класа. България винаги е страдала заради предателите. Но за щастие сме имали и положителни моменти - например Народния съд, който се разправя успешно с националните предатели, като управляващите ни сега. Нов народен съд е неизбежен!

Ми пътувай до русия и няма да имаш душевни проблеми.

Радев да прави партия и заедно с Опозицията Възраждане и БСП....да върнат управлението на Родината ни отново в България! Управляват ни Еничари от САЩ и Турция!

Партия на мунчовци и псевдопатриоти?

таз копейка кой е пита. Идиот.

Пълен при това.

докато вкарва в парламента Мунчовци, Копейки, Комундели и прочие русофилска сволач. Европейците не харесват руснаците и няма как да пуснат в дома си едно заблудено и маргинализирано племе, обжествяващо най-мракобесните си поробители за последните хиляда години.

Орбан що е в шенген? Да ни говорим ,че нали проевроатлатицити се сте мнозинство в парламента