Димитър Стоянов: Войски и повече оръжие в Украйна няма да пращаме

"България вече е изпратила въоръжение съобразно възможностите ни и съобразно нуждите на властите в Киев", каза служебният военен министър

Обратно в новината

Коментари - Димитър Стоянов: Войски и повече оръжие в Украйна няма да пращаме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези чичковци не стават и това правителство на летеца е слабо.

и тоя и другия фатмак под ръчичка и към рашата

Две малки поправки в изказването на министъра. Войски няма да пратим в Украйна, най-вече защото никой не иска подобно нещо от нас. При тези обстоятелства самото говорене в тази връзка цели да направи определени внушения. А по отношение на втората част от изказването на министъра, ще изпратим още доста оръжие на украинците и решението за това ще бъде взето веднага след като се събере новото народно събрание и свърши извънредното еднолично царстване на путинския пудел Румен Радев.

То бивш фатмак няма.

Само че този човек не казва истината за военнослужещите(50 или 60 може и повече да станат),които са описани в това решение.Не пише там,че тези военнослужещи ще инструктират украинци как да използват предоставеното въоръжение,а че те ще се обучават как самите те да ползват това оръжие.И после ясно - пращане в Украйна , като пушечно месо.

Да изпращаме оръжие срещу Русия в тази война е срам и позор за България!

Приеми изпращането на оръжие за Украйна като борба срещу фашизма, който днес е на власт в Русия, а не като действие срещу самата Русия. Смърт на фашизма, свобода на народа (руския)! В това няма нищо срамно, другарю.

Принципно си прав, обаче покрай сухото гори и мокрото. А тази война е последната, в която искам да се намесваме. Американците са разпалили много други пожари по света, за тях обаче никой не ни говори по телевизията.

Е,на това се казва НАХАЛСТВО.Кой позволява на тези назначени министри ,ДА НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ ВЗЕТИТЕ РЕШЕНИЯ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.Известно ли им е на тези назначени субекти,че Р БЪЛГАРИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА И РЕШЕНИЯТА НА НС СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ. СРАМ И ПОЗОР!!!

Я кажи,кое решение на НС не е изпълнено и тогава пиши глупости.

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Зверско клане за руските свине! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснака!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Интересно ти колко закла? Вероятно хиляди? Ама пред клавиатурата нали? Там много лесно става.

Абе не се ядосвай толкова че са ти отменили гей парада!! Други възможности ще имаш ама намали чикиите и кока колата да се не износиш...

Хайде,какво чакаш.Търсят се наемници в Украйна.Върви да колиш руснаци в Украйна,а не само да драскаш тук!!!

Една от най наглите лъжи е,че американците подаряват ново оръжие за старо.Това никъде не е било и няма да бъде. Това са лъжите на посраните ''натовци''

НАЩЕ Т-55 И МИГ-ове , КОИТО НЕ ФЪРЧът НИКО НЕ ГИ ЩЕ !

Цитат : "Според министъра обаче страната ни е закъсняла за тези триъгълни сделки - замяна на старото руско въоръжение с модерно. Западните ни партньори вече предпочитат да изпращат в Украйна директно ново въоръжение, а не стара руска техника." Министърът казва в прав текст , че ни управляват боклуци, които работят срещу българския национален интерес. Добре е публиката да си припомни всички изказвания на политици, които упорито "стискаха" съветската допотопна техника и ни разкаваха приказки как тръгълни сделки не съществуват. "Благодарим" Ви другарю Радев.

Няма такива работи.Няма отказване.След като господарите ви от САЩ ВИ заповядат,ще давате всичко,което имате.И децата си ще пратите да воюват на страната на Усрайна,след като господарят поиска.Да не си мислите,че САЩ ще си пратят техните войници?

Е за затвора!

Какви войски какви какви пет лева. Каквото можем дадохме.

Защото отказаха на американците да заменят старото съветско оръжие, което вече е скрап червени съветски подлоги!

Кое е това оръжие бе? Което е щяло да бъде заменено? Миговете? С какво ще ги заменят? Ние си платихме за самолети и ги няма, ти ми говориш за замяна сега и веднага! Калашниците? Те са си наше производство. Танковете? Кога ще ги заменят и с какво? Те за укрите тепърва щели да ги правят, ти ми говориш, че щели да заменят нашите? Кога? След 5 години? След 10? Кое ще заменят?

Явно позицията на Служебния кабинет е умерена, щом и филските и фобските тролове дуднат в еидн глас с проитивоположни мнения.

jingiby

Последни издихания на русоробите....

Тези умерени, проевропейски и пробългарски министри много лесно могат да бъдат подменени с комбинация ГЕР-ДПС или Възраждане. Справят се за момента хората.

Комунистическите генерали, които ни се натресоха, еляндурите мунчо, този, курамуянеф, са се клели да са верни на русията, затова не дават руските бракми

на Полша да реанимира съветските летящи жигули, които този руски пиздун стиска в жопата си?

Няма как правителството да вземе такова решение", коментира още Димитър Стоянов. Точно правителството може да го направи, не е нужен парламент. Ама вие сте руски министри, не министри на европейска държава.

Не, няма как. Това правителство е назначено, не е избирано. Не може да взема такива решения.

Аз пък искам да пратим войски в украина начело с Петков,Кокорчо,Бойко,Доган, всички от ДБ,ама всички до един и оная курва Ицо Хазарта.Да дадат личен пример.

Тъкмо чакаме азб и американското посолство да дойде и каже на местните демократи, че е време да се отплатят..като заминат на фронта

пратете на путкин няколко вибратора

УСА посолство : Утре митко стоянов да дойде на съвещание и да не си носи вазелин.... До слушателите: Официалната изява на булгаристан че бъде променена....

Не смеят от посолството. Ако изпратим първи контингент отваряме път на Русия да дойде във Варна. А нали знаеш какво става тогава? Американците и НАТО се изнасят бързо и оо спешност на колесниците на самолетите, а ние посрещаме руските кораби с хляб и сол. Да се обзаложим ли, че ДБ и ПП ще са първите посрещачи и ще се спукат от обяснения по телевизията как точно това е била идеята им..

Не знам дали ще им мине номера пред ония с цигулките.

Вие може и да ги посрещате с хляб и сол. Други мислим различно. Ако този невероятен сценарий се осъществи аз лично ще емигрирам с цялото си семейство ( имам възможност да го направя). Познайте кои ще останат да се радват на братята освободители и кои ще заминат в нормални страни ( висококвалифицираните кадри ще се изнесем с "200" както се изразяваше Бацето Ви). Познайте и каква част от бизнеса ще остане в страната.

Точно така. Чудесен пример. Значи "вие" радетелите за демокрация, права, свобода, умните и красивите, тия дето ревете за "братята украинци", тия дето искате да пращате оръжия и помощи, ще се изнесете с "200" и други ще онесат последствията от вашите постъпки.

Тоя верно е голееем плужек. Бахти безгръбначния русороб.

Този май е подразбрал, че българското оръжие най-вероятно е попаднало в ръцете на укронацистите.

Важното е да е на служба и господарите да са доволни

Обаче как господарите си биха шута от Афганистан? Да се готви Булгаристан.

Курвата на Мунчо фатмака лъже като тъпкача си. Той и ония нямаше нищо да праща за пред електората, но си разботеше с кюрдската циганка от Козяк по поетите ангажиементи в отплата за втория мандат и офшорките.

Ха хаа, мунчовският военен министър взел да поумнява! Късно е чадо, вече пратихте и няма отърване. Ще ви гази мечка и то скоро! И всички вас от продажната ви пасмина, начело с Мунчо фатмашки, задето съсипахте България и с оръжията за украинските нацистки престъпници опозорихте народа ни пред Братята Освободители от петвековното турско робство, без които нямаше да има България!

Странно нещо - всички от колективният запад уж били против войната, но не спират да пращат оръжие и да обучават укронацисти - това някаква евроатлантическа ценност ли е ? А не беше ли по-простичко, евтино и хуманно - ако наистина запада беше против войната - просто да се разграничат от укронацистките организации, които избиваха зверски Руски цивилни в Донбас и да ги подгонят тях, вместо да им наливат пари, оръжие и да ги обучават ? Защото ако това се беше случило - нито щеше да има война, нито толкова жертви ... нито щеше да има такъв паричен поток от продажба на оръжие и украйна нямаше да натрупа дълг 150 млрд. долара ... опааа, дали пък това не беше причината ?

User, Украйна и 1500 млпд. дълг да направи, какво грее това който и да било бизнес? Кога и как ще ги плати?

Дай ми ти на мен стоки и оборудване за 150 млрд. пък ще имам да ти давам.

Скоро взимам властта и след последния украинец натискаме до последния българин.

Продажници подли са наште корумпирани министри (служебни или не), депутати и всякаква паплач админитратори. Нямат грам достойнство. Гнус ме е от такива официални лица на България. И на този министър му се струва малко, че "страната ни ще изпрати само инструктори в Германия и Полша, както е решило Народното събрание" - за какво ще подготвят украинците тези наши "инструктури" - за да се бият срещу руснаците и с това ще се стигне до мир, според тези алогични политици. Позор за тях. Отвратени сме от тях.

Абе СМСчо, ти да не си мислиш:1. Че Сте вечно управляващи България и то СЛУЖЕБНО;2. Че сме станали прецедентска република и решенията на НС не важат; 3.че цоциализъма се е върнал и от вас зависи, а не от народа;4 СССР ските ръждиви тенекии са вечни, или идеята ви е да сме вечно зависими и "благодарни" на онези дето уж ни освободи ха, а пък всъщност са искали "задунайская губерния"???? МИТКО СМССОВ ДАЖЕ И В КАЛПАВАТА ни сегашна Конституцията има наказание за предателите и изменниците на, родината! РАДЕЕЕЕФ , бие идваме!

Защо да не пращате бе насрани фатмашки путинофили !?!!! Искам децата ми да живият в България ,която да е част от Запада , защото там са бъдещето и парите ! А не в деветата глуха на Европа !!!! Военната тояга да играе по руски/сръбски /северджански гъзове! Мама ви дейба на всички русороби/сърбомани/гръкомани ...антибългари пукнете ,мърши!!

Ей буклук, земай каската и марш в Украйна!!

Твоите деца в твоята страна няма да имат пол и родители. Ти кой номер си 1 или 2 аз мисля че си чиста 0

Ми дай пример на децата си и ходи доброволец, ще ти се зарадват... кво се пениш тука

Постен мозък Нулата си е нула

отивай в Украйна, бе толуп, какво смърдиш тука

Летящи крави f16 ски си купих и пак ви е малко

Абе Мите. Има решенее на НС за пращане на оръжие. Ти като какъв цървул няма да пращаш? Пълна анархия тресе държавата. Радев управлява без НС и си прави каквото иска. А служебните министри, защото в нормолни условия нямаше да са, и те. Пример: СИНЪТ НА ЗАРКОВА, ОНЯ НЕДОНОСЯК КРУМ. ДЕМЕК СИНА И. ТА ТОЯ ЖЕНЧО Е МИНИСТЪР. И ТО НЕ КЪДЕ? НА ПРАВОСЪДИЕТО. ТАМ КЪДЕТО ТРЯБВА ДА СИ МЪЖ. А ТОЙ? СИНЪТ НА МАМА.

сърбите заменят руските МИГове с френски ....https://www.youtube.com/post/UgkxTgu-xtVSw39lrJWscOPdiC5ZVhEagkYu......а ние ще държим нашите коруби

Винаги са били по тарикати от нас

с този клепоухия малоумник ще си останем последните рашишки подлоги ...на Великия Дрискатор

Само ти ли не знаеш, че ние си купихме вече 16 изстребителя Ф16, значи преди сърбите заменихме. Е, не са дошли тези фърчила и братята хамериканци кааха "ще дойдат след 10-тина години", но милиардите си ги прибраха от нас.

Малейййй каква яростна евро-атлантическа дрисня се лее в коментарите!? Господа извратеняци евро-атлантически вместо да бълвате повърните си тук ви препоръчвам да отидете в поделенията на Българска Армия, да изземете по списък от украинското посолство оръжията от армията ни и да ги занесете на Зеленски в Украйна. Ще ви дам коз … центъра дето е нашето ПВО с безценните С-200 и С-300 е … около Елин Пелин. Хайде да ви видим шарлатанести мижитурки колко сте смели евро-атлантици и ще извършите геройския подвиг да подарите на украинците оръжията на Българската Армия.

Да отиват на фронта лешовете му с лешове. Какво ще подаряват, не са сложили камък върху камък тези смрадове.

Докато руснаците ти го подават анално? Като ти влиза навътре старай се да не дишаш че иначе става клизма!

България е евроатлантическа страна!!!!

да, последната дупка на евроатлантическия кавал

лилипутке

Кара русофилите да работят и да се потят и дават зор и ако си мързелив търтей седиш гладен! Затова долу запада! Да живей Русия! Да живей комунизма! Не ми се бачка мамоооо!

кара хората да работят докато умрат. Във капиталистическа Франция протестираха, ама много бият и си седнаха на дирниците.

И да гледат как колегата бачка за трима и ти вземаш същата заплата. Идеална система за некадърник като теб

"Г...за си с рози накичи,наср..ното да не личи." Няма как да се скрие това,което сте направили вече.

Кара русофилите да бачкат и да се изпотяват и ако си мързелив търтей седиш гладен. Затова да живей Русия! Да живей комунизма! И търтеите сме хора !

Не съм съгласен! Пратете Доносническа България там да се бие! Има как!

Руската подлога военен министър да ходи да лиже дупката на Путлер

Така си вършим всичката работа.НАПОЛОВИНА. Все нещо не можем, не знаем, не искаме.А точно това е НЕ ИСКА това правителство да помага на Украйна.Това е истината.

Ще правиш каквото ти наредят, разбира се! Ти нямаш правомощия да откажеш. Военен си, все пак. А тия лафове със сериозен поглед ги остави за хората, които са прекалено прости да си пуснат телевизор, нежели "интернето". По-сериозно. С уважение: Доброжелател и почитетел.

е мухльо който го мързи да работи и да постигне нещо в живота. Затова мрази капитализма и си мечтае за комунизъм където други да бачкат заради него и да трябва да го търпят

Путински мекерета !

Когато Русия се разпадне. Тя е последната останала империя с империалистична агресивна политика

И президента ще обяснява на народа що сме се дръпнали от печелившата страна

Злото никога няма да спечели

Ще спечели щото Русия е империалистическа агресивна страна управлявана от кгб и олигарси а зад Украйна е целият цивилизован свят

Бг и президента подържат агресора Русия,те са виновни за смърта на хиляди украинци

Президентът е виновен и затова, че си неграмотен?!

Какво лицемерничи? Направо да изпраща войски, оръжие и всичките си деца да се бият за ЧВК Вагнер при Бахмут. Може и лично той да отиде да се бие за славата ан Руската империя. Може да опрощават присъдите на български затворници, които се присъединят към Вагнер, нали? Така може набързо да се освободим от много убийци, педофили и мутри. В Русия вече така приключиха бързо жизнения път на поне 30 хиляди такива.

за затворниците, както обича да казва един жълтопаветник - те (украинците) започнаха първи! :))) Аре спрете с тия изтъркани опорки, щото не всички помним колкото Байдън! :)))

Пича е президент на най - силната и развита държава . Ти като си по убав що си цървул?

надали има по-голям цървул, селяк, мужик и колхозник от него в цяла Русия.

Неговият господар Мунчо, е по-голям и скъса цървул.