Димитър Стоянов: Въоръжението за Украйна ще е в съответствие с моя консервативен подход

Няма докладван инцидент, в който български униформени да са стреляли по сирийски бежанци, каза още министърът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГРАБВАЙ се и ти ...и на Източния фронт.

Акъл под фуражка не вирее…

А майка ти изсра едно говно.

"...подпомагане на Украйна чрез принос към Мисията на Европейски съюз за подпомагане на Украйна!" Не е ли малко езуитско да искаш от просяка да подпомага богаташите?

Е по-гоуЕм мунЧо от другия мунчО………. зЕленочораПест гениЙ,титаН на мисълта……….

селски чвор скапан, защо криеш договорите за покупка на горива за армията? Защо ли, защото си корумпиран далавераджия и взяткаджия. Мошеник!

Бе момчета само говорите и никакво действие. Досега каквото трябваше вече да сме изпратили и да се готвим за други пратки.

Ще даваме оръжие, ама хоро няма да играем или и хоро ще играем? Ние собствени интереси в тази война нямаме, а какво сме за "патньорите" стана съвсем ясно. Стига сте бля-блякали за териториална цялост, докато хората стават на парчета.

Димитре колкото до ближеш Американски гъзове нищо няма да промениш! Прости продажници. Шенген през крив макарон))) Путин виновен) На калпавият хуй вълната му пречи.

А имах си хас нашата рубладжийска измет да даде нещо на Украйна. Ще си пазим съветските боклуци докато не се разпаднат от ръжда. Иначе ако трябва да купуваме руски боклици нашите рублофили щяха да реват, че всяка цена е приемлива.

Пич ,нарочно чакат да ръждяса, след това ще го бракуват и за скраб на наши хора ще продадът. Далаверата им разваля това искане.

И тоя "консервативен" ли шси прави партия?

Абе хора,до кога ще ги търпим тия национални предатели които ни тласкат към трета национална катастрофа.....

Никакви оръжия за Украинсктие евреи- сепаратисти, отцепници !!! България може да дава оръжия САМО на Русия, която н и ОСВОБОДИ от Мюсюлманско РОБСТВО. 1) За да СЕ ОБЕДИНЯТ БЪлгария и Северна Македония трябва да се ОБЕДИНЯТ Русия и Украйна. Което означава, руснаците да спечелят войната, а не сепаратистите около Зеленски ( щото утре може и кмета на някой град в Украйна да реши да прави НОВА държава, Например в Одеса, кмета да прави НОВА държава- Одеса ) 2) САЩ е Боклук. Бака с Помия.. И изобщо НЕ може да се разчита на тях, като съюзници... Пълно е с араби, негри и китайци.. САЩ е като някой умиращ ЛУД, който РАЗПРОДАВА всичките си оръжия.. 3) За да бъде ДОБРЕ България, е необходимо Русия да е силна... Ако я нямаше силната Руска империя, която да ПОБЕДИ Ислямската Османска ИМперия, България, още щеше да е под Мюсюлманско РОБСТВО..

И един патрон да дадат е голям кеф как квичат рушлемиските свине .СМЪРТ НА СМРАДЛИВОТО ГНИЕЩО КРЕМЪЛСКО ДЖУДЖЕ СЪС РАЗКАПВАЩАТА СЕ МАЛКА ПИШКА .....свине русофилски

Ми стой си в консервата бе колхозник скапан

Алеле мале.... пази боже!

Утре от Ria.ru ще разберем какво пише в засекретения документ.

русифилишстика поставен за военен министър се слага на късокракия монголоиден педерастпутя

сега съединителите праят силата. Мизерни дупедавци. Да подаряват нещо, закупено с дупетатските си заплати, а не с парите на всички нас....

Тея ще вземат да дадат скиците на ф16 ките дет смериканците ни ги продадоха. Ьатва е секретно :)

ДА.А.А-ААА, ЕЙ ГОЛЕМА РАБОТА СТЕ С ТЕЗИ "ПОДХОДИ" ХЕЛЕ ПЪК ГА СА КОНСЕРВАТИВНИ.И С ПОДХОД И БЕЗ ПОДХОД , КВО РАЗБИРАШ ОТ ОРЪЖИЕ,-ЩО ПИЩОЛЯ СИ ЛИ ЩЕ ИМ ДАРЯВАШ. ОТ ДЕКА СЪ ПРЪКНАХТЕ БЕ, БЪЛГАРОМРАЗЦИ. КОЛКО ПОТ СИ ПРОЛЯЛ ЗА ДА ЗАРАБОТИ БЕДНАТА МИ РОДИНА ТОВА ОРЪЖИЕ. КОЛКО ТВОЯ РОД Е ПРОЛЯЛ С ТЕЗИ ЧИИ КОСТИ ЛЕЖАТ НА ШИПКА, В ХРАМА ШИПКА ПО ЦЯЛАТА НИ СТРАНА МНОГОСТРАДАЛНОА, ЧЕ ДА ВЗЕМЕШ В РЪЦЕ, ИЛИ ДА ВРЪЧИШ В НЕОНАЦИСТСКИ , ФАШИСТСКИ РЪЦЕ ОРЪЖЕИЕ КОЕТО ДА УБИВА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА "БЕЛИТЕ ЗА БЪЛГАРСКО КОСТИ"

Укрите убиват Българи , вие мръсници им давате оръжие ! Плюя на вас и вашите длъжности !

Това изказване, как да го разбираме? Като да готвим запаси от консерви ли?

Защо засекретяват какво ще дават. Да не би те да са го купили, всичкото това оръжие е купувано с пари с данъците на хората а те крият какво ще дадат. Ами обяви го, всички държави обявяват каква ще е помощта, само ние България ще го засекретим, щото нашето оръжие е особенно важно за войната. Само се крият всички зад тези секретни глупости и засекретяват каквото не им е удобно да го раазбере обществото.

Ще даваме оръжие, с което да избиват нащите двойни освободотели. Срам и позор!

Двойни? Руската империя ни е освобождавала 1 път. А в състава на тогавашната Руска империя влизат много народи.

Какви освободитили, бе?! През ВСВ добрите бяха силите на славния Вермахт и славните Вафен СС! Със шутове ли трябва да ви го набия в скапаните, празни, ПОДЧОВЕШКИ, чугунени кратуни?!

а тоя тъпак за какъв се мисли??

Ама кой си ти бе, помияр комунистически ??? Я се виж на какво приличаш ... групово изнасилен дърт педал на турската граница !! И накрая - с дрянова китка, мушната в гъза, от благодарност ...

Всичко се прави на закрито, тайно от народа, защо бе Вие ли го плащате или този народ, той няма ли право да знае какви ги вършите. Затова и хората не отиват да гласуват, защото не сте народни избранници а сте народни изедници.

Разгеле,че още много орки има за трепане.

„в съответствие с моя консервативен подход“ ... бих им пратил две прашки и 3 кестена. Даже и ресто няма да търся ;)

Танковете вече заминаха, СУ-25 също, остана само С-300 да им пратим, вашата , предатели!

" А иначе е ясно кой е виновен за днешната очевидна изолация на България в Европа – 2 години безвластие и либерални експерименти, политически хаос и разединение в обществото водят до невъзможност за постигане на национални цели. Последните четири парламента произведоха безброй скандали и нито един закон, който да е от полза на държавата. Всички тези политически субекти, които днес се калят и боричкат, за да се доберат до властта, изоставиха българските полицаи, граничари и военни сами да се справят с безпрецедентната ситуация на границата с Турция. От година и половина ние от ВМРО предупреждавахме за проблемите по границата, които сега се ползват за претекст и оправдават икономическите интереси на Австрия и Нидерландия." от ВМРО

Както я карате ще се наложи още един паметник да правим в "князевската градика" Тоя път на руската армия а па що улици ще преименуваме

Na tezi deto streliat po koito netriabva , shtoto nemojelo poveche da se krade ot rusia prez ukraina !!!! N I S H T O !!!!!!!! KURSKATA MAGNITNA ANOMALIA E V RUSIA NE V UKRAINA A KUMURA E TAM SA6TO!!!! NA STOLTENBERG NIKAKVA HRANA!!!! DA SI IA PROIZVEDE NA ZAMRAZNALATA TUNDRA!!!!

За Шенген ,а ние пак ще даваме оръжие за Украйна. Ние достойнство нямаме ли. Като ни се изплюят в лицето,отиваме пак да се доказваме отново и отново.

лашни им един СМС и това е. Ама си много тАп...