Димитър Стоянов: Има риск за България от мобилизацията в Русия, но не и пряка заплаха

Купуваме на лизинг "допълващ самолет" за ВВС, докато дойдат Ф-16 през 2025 г., съобщи военният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освободи ни! Българите сме Уморени от ЕвроАтлантизъм!!

ще се Бием с Русия до Последният Българин, пардон, Немец, пардон, Украинец!

в което САЩ ще Залезе Завинаги, а Европа - ще Изчезне!

Докато сме вражеска държава на Русия ще е така... Скоро натовските подлоги аут и ще живеем по спокойно... там дето си мерат уйовете не си вадиш гъза

не ти се получи, щото майка ми от десетилетия е на 2 метра под земята!

Така ли? И с какво ще живееш по-спокойно? Пари откъде ще вземеш, капут безмозъчен? Баси кретена.

Закуска, Обед, Вечеря - 2 таблетки Калиев Йодид!

до края на годината - няма да има!

Ми може да вземем да си развиваме държавата вместо да чакаме пари от някой

Не е прав - опосност има. Да бъдат мобилизирани руските тролове и платените руски агенти в България. Какво беше за Крим и за "Газпром"?!

ти така ли живееш бе подлого.. да ти дава някой и ти послушна робиня... На никой не сме длъжни.. България на първо място.. ако абсолютен неутралитет е най-доброто решение и напускане на НАТО ще го напуснем...

Риск от Русия има само ако много се правим на най-големите евроатлантици

"Риск за националната сигурност на България има, но пряка заплаха няма, член сме на НАТО" Това е типичен пример за оксиморон. Няма как да няма заплаха за националната ни сигурност, щом сме член на НАТО. Та ние сме във военен съюз, който води прокси война срещу супер ядрената сила Русия! От това по голяма опасност здраве му кажи!

Русоробе пРезидентски, дайте немедленно поне 100 танка, 100 САУ-та и 100 БТР-и на Украйна. Станахме за резил с тая русоробия. Владолф Путлер ще гори в преизподнята...

Украйна не е Остров(и) в Огромният Тих Океан като Япония! ако Путин реши да последва примерът на САЩ с Хирошима и Нагазаки, но с Киев, то Европа ще е необитаема - честита Зелена Сделка на Зелените АнтиПутин Либерали в Брюксел, те са готови за Джо Бай Дэн да погубят Европа!!

Марш при Путю, подлого путлерастка! Радев и всичките му служебни гълъби, слуги на Путлер сте СРАМ и ПОЗОР! ОСТАВКА И ЗАТВОР

Интересува ме ''нашите '' политици как мислят да се плати здравното обслужване на всички бежанци- настоящи и бъдещи. От къде?

спри наркотиците чалгар... ходи си гласувай за ИТН

Нали сме с НАТО - те пак ще ни защитят, както през втората световна война, както за съединението на България, както и за освобождението на българия от турското присъствие, ... то и за това им плащаме милиарди за самолети, които ЕВЕНТУАЛНО могат да доствят през 2027г, ... а до тогава, който оцелал от войната няма да му трябват вече тези вехтошарници!

Ей, копейкаджия, 90% от населението на Русия живее в Европа...

трябва да разположи във варна и бургас няколко батареи пейтриъти , а на военното летище /не искам да произнасям името му/ да бъдат предислоцирани за постоянно поне една ескадрила ф-35!

така е, но аз ви казах в речта си, в коя посока ще духа вятъра в момента на Ядреният ми удар - в посока Брюксел, през България и цяла Западна Европа! още като дете се научих да не уринирам срещу вятъра!!

щото Путин ясно каза, кога ще е ядреният му удар - когато посоката на вятъра е от Киев към Вражеските държави в ЕС!

Акото мирише и цапа гащи

Мутрата Бойко на международен съд за Руско турски поток барабар с Теменужка и мрънкалото Делянчо Добрев.

Цените са такива, заради спекула първо, а второ , видяхме ги нато как една бракма на 80 години не могат да се справят с нея дето прелетя през половин европа и кацна в Шумен, а ние да очакваме да ни пазят от русия ?!

Бъркаш, по време на Съединението не е имало НАТО, а Русия, която не подкрепя нас ами Сърбия. А сърбите са били толкова радостни за братския български народ, че ни нападат.

Политиците ни, НАТО и ЕС са риск за България. Виждате какво постигнаха с Украйна. Така разглеждат и нас.

ЗАГЛАВИЕТО Е ПОДВЕЖДАЩО И ПРЕИНАЧАВА КАЗАНОТО ОТ Д. СТОЯНОВ ВАЖНОТО ДА НИ ПЛАШАТ С РУСИЯ

Само с кремълски тролове не може да се води война. Путьо, не само ти ще си заминеш, а и Руската федерация покрай теб ще си замине.

Ариана за всеки

Смях... чак 2025-та щели да идват хамериканските бракми модел 1976-та, които Боко-свинята от Банкя предплати още през 2019-та... Че то дотогава не се знае дали въобще ще има български граници бе идиоти!

Ние чакаме 2октомври,но служебното правителство ще ни донесе нов 9 септември.

Смешно е един соросоид да обижда на "путьо", собено пък държавник с огромни топки като Путин. Само казвам:)

митко есемеса прилича на съветски чеп за зеле.

Първият полет на Ф-16 бе по памет на 20 януари 1974г.

Какви цени тегонят бе червен боклук? В Гърция бензин А95 е 1.99 , хляб 1.20 , цигари 3.99 . И не почвайте да ги обръщате х2, защото за живеещите там са си по местната валута. Сметнете колко бензин можете да си купите със заплата 1000 евро и 1000 лева, пък тогава филосовствайте!!! Скъпо било там, а? Ми за тях си е ефтинийка. Било криза там, а? За миналият отоплителен сезон всяко семейство е получило по 600 евро компенсация!

Г-н Стоянов, може ли и една линейка, нека да е от най-малките, нека да е собственост на Военното министерство ама да е линейка ! Ваш'та ма'а недоклатена, от съседна Румъния можете да купите изгодно линейки дачия и какво ли още не. Българите мрат като мухи от липса на елементарно здравеопазване, а вие само се докарвате на презокеанските ви господари !

Трябва незабавно да обявим символична война на Руската Федерация и след като тя капитулира (в което никой не се съмнява), да бъдем страна-победител и да изискаме репарации за всички вреди, които са ни причинили от 1876 г. до ден днешен!

Всички путиноидчета - под чимшира ...

Ще трябва и поне двама ефрейтори да изпратим

щом искаш да си от победителите

5/6 от плюсчетата са от дежурния редактор. Не го стреляйте, такива са нарежданията.

Тоя е прост некадърник, като шефа си Мунчо .

Наш дълг е да пазим демокрацията и евроатлантическите ценности на всяка цена! Лично аз, а много други са готови да поемат тази отговорност!

И кажете това на Кипър!

Палячовци и джендъри тука, ама не знаете как се държи автомата!

Няма ли тоя да каже как ще отблъснем орките на турската и гръцката ни граница? Или това не го виждат в София?!?!

Компенсации от Мунчо.Сма той не дава,че скоростно пълни чекмеджето. Промениха и начина на актуализация на пенсиите.Гълъб забрани увеличението,залегнало в бюджета.Така 47% от пенсионерите няма да получат увеличение,а 340000 пенсионери ще останат под прага на бедността .

Това е висша степен на празноглавите колега ,виждам че се гордеете с предложението си ?!! Прав е професор Иво Христов за 80-те %,въпреки че аз лично смятам че дори са повече....бъдете здрав и се пазете ,най-вече от самия вас!