Димитър Стоянов: Нито парче да не излиза от армията ни. Ако прелети дрон над България?!

Секретарят по отбрана на президента коментира решението за изпращане в Украйна на ракети С-300

Обратно в новината

Коментари - Димитър Стоянов: Нито парче да не излиза от армията ни. Ако прелети дрон над България?! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То се е видяло че ще захапем дървото, ама тези дето ни бутат във войната кръв ще пикаят.

Какъв цървул е тоз от снимката. Да му сера у фуражката и да му я налупя на тиквата зелена!

Аве, ляв! Той цял самолет прелетя, и го проспа тая супер армия. А тоя гьон сурат ми разправя дрон ако дойдеш, и кво. Ще ни подмине и няма да се усетите бе тъпаци.

12.08.2023 г. Киев се е опитал да нанесе удар по Кримския мост с модифицирани ракети С-200 ...

Получихте ли повиквателна от военните ? Само питам за военнолюбците неолиберали.

А ти?

Нека ги продадем, тогава! А не, МС да вдигат данъците на българския народ! Подаръци, а после - високи данъци за народа!

ПП политика на парапета!

Не знам русофобите защо квичите, ама нали като си дадем ракетите на Украйна, и не остане и ракетка за отбрана, Путин велики, царя разбиващ окови ще ни освободи по бързо от гнета и робството на запада. Но моля ви се, мислете ги тия неща, бъдете като великия шахматист Пу.

Куку....ще те освободи Путлер.....от какво бе безмозъчен. На Путлер свирки можеш само да му правиш докато те освобождава...глупак нещастен.

ПОЛША,ЧЕХИЯ,СЛОВАКИЯ И КИТАЙ ПО ПРИНЦИП МОГАТ ДА ИЗВЪРШАТ ТЕХНИЧЕСКО ОБСЛУЖВАНЕ НА С-300.........А ГАНЯ С КВО ПВО ЩЕ ОСТАНЕ КЪДЕ СА Ф-16БЛОК ЛЕГЕНДАРНИТЕ МИТОЛОГИЧНИ ИЗСТРЕБИТЕЛИ СЯ МОЕШЕ ДА СИ ИМАМЕ 20 БРОЯ ГРИПЕН НЕМАМЕ НИТО ЕДНА МОДЕРНА ПОДВОДНИЦА.........ГАНЯ Е НИДЖА ВЛАДЕ ДО СЪВЪРШЕНСТВО СИЛАТА НА СЛАБИЯТ ДЖЕДАЙСКИ РАЗУМ И 15 КРЪЧМАРСКИ БОЙНИ СТИЛА, ОРЪЖИЕ МУ НЕ ТРЕЕ ТОЙ КОНТАКТУВА ДИРЕКТНО С АВАТАРИТЕ,ГАНЯ Е ЕКСТРАСЕНС С МОЗЪЧЕН ИНПЛАНТ С ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА ВАНГА-М.......СВЛЯ РАКЕТИТЕ ОЩЕ ПРЕДИ ЗАПУСК ГАНЯ Е ПОВЕЛИТЕЛ НА ВРЕМЕТО,ПРОСТРАНСТВОТО,ГРАВИТАЦИЯТА И КВАНТОВИЯТ МИР....... РУСКИТЕ ШПИОНИ ИЗГОНИХТЕ А КОГА ЩЕ ИЗГОНИТЕ ТУРСКИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ ШПИОНИ ОТ БЪГАРИЯ ИЛИ ТЕ СА НЕЗАЛОВИМИ ИЛИ ПЛАЩАТ ПОВЕЧЕ.....

Само такива като теб правят кавали.. :))) .. и соросоиди...

Д.Стоянов е прав не само за ракетите. Жалките журналисти на БТВ не можаха да си намерят място пред аргументите му. Жалка пародия на зависима от посолството журналистика. Колкото до т.н. Военна експертиза тя отдавна е подчинена на парламентарното мнозинство защото иначе- пенсия. За съжаление жълтопаветната зараза е и сред младите.

Ха ха

Правителството върши услуга на русоробите, давайки ракети на Украйна. Без ракети Путкин по лесно ще ги освободи от американско робство.

За да има Демокрация преди това е нужна ДЕКАВАЛИЗАЦИЯ Да не остане нито една руски кавал на държавна служба От Царя до Падаря

България ще се оправи когато се изловят всички руски кавали и се пратят да пасат патките

ако прелети дрон над България, ще го замеряме с рубли.

Важно е ,че когато Атовете се ритат,магаретата страдат и не е наша работа да се месим.Сами се вкарваме в огъня.Украинците изобщо няма да ги ползват тия ракети за ПВО прикритие,на тях им трябват да ги преработят с Джипиеси и да ги ползват като балистични ракети земя -земя с радиус на действие от 300км..И понеже ще ударят някой град,но не са много точни,ще предизвикат цивилни жертви,заради което руснаците протестират ,да не ги даваме.Та затова в Парламента имаме едно стадо от политици дето гласуват ,без да знаят за какво иде реч.

Значи когато Путлер ползва такива преработени С300 ракети и избива невинно цивилно население е ок, но когато Украйна ползва същото срещу Путлер е лошо? Много странна логика имат русоробите.

Този секретар на руската или българската отбрана е? Или вероятно съвместява...

Ракетите са дефектни, щото не сваляли по един, а по три П-руски самолета всяка даже не във въздуха, а на летището… Русские обосрались от страха!!! Воняет…

Жалка руска подлога!

Поведението на политиците ни е супер безотговорно занимават се с всичко друго но не и с ежедневните проблеми на българите. Всичките им решения са продиктувани сякаш нямаме българско правителство дано да греша но не се говори нищо за ядрената ни енергетика , магистралите , развитие на туризма, визия за земеделието, инвестиции , иновации, наука, образование , култура , доходи само войната си дъвчат на хората им писна да гледат колко сме наведени и в услуга на чужди интереси!

Само не ставайте за смях, че щели да ги ремонтират.... КЪДЕ ще ги ремонтират бе? В разнебитената им военна промишленост ли? Какъвто заводимаха или остана в Новорусия или бе взривен... А и като са такива майстори ЩО да не ги ремонтират и да ни ги върнат, ние ще им платим за ремонта??? Продажници жалки!!

Изгониха чуждите агенти от Божия храм. От пРезидентството кога ще ги натирите на село .

Тъп зелен чорап като началника си

Разяснение за възрожденските разбирачи, колектори на стари и свидни руски железа. Когато комплекс ц300 отхвърли ракета като негодна за изстрелване е същото като да ръгнеш 5.25" дискета във флопи диска на Правец 8, а на монитора Респром да продължава да мига съобщение, че няма диск.

укропитеците къде ще СИ ги ръгат тия ракети, за какво са им?

Първо ше ги стегнат а после е ясно къде ще ги ръгат.

В Азовстал ли/ Укропските мърши един завод нямат останал . Що ги не стегнем ние?

През 1975 година е извършен първият тест, а "Пейтриът" влиза на въоръжение през 1984 година. Американската ПВО система е еквивалентна на руската С-30….Дор.БГ Стоян Гогов 2018

Ти другарю Как по-точно разбра че те лъжат че ракетите са дефекти ??? Кой на тебе лично и персонално ти докладва че ракетите са в пълна изправност или може би ти лично си ги тествал тия ракети и си видял че са изправни? Знаеш ли жалко същество че Русия вече е отказала веднъж да ремонтира същите тия ракети и е казала директно да си купим нови? И то отпреди твоята Русия дето толкова много я обичаш и я хвалиш да нападне Украйна??? И я кажи кога за последно България е купувала зенитни ракети от Русия? Щото последно сме получавали ракети по времето на Съветския съюз 70-те години.

Лесно.Аз съм служил в ракетно поделение.Завършил съм в Шумен Георги Димитров по времето на Боримечков.

Тази сутрин, по Нова, имаше интервю с двама военни, които на дълго и широко обясниха казусът. А именно, когато ракета се сложи на установката, тя се проверява от същата и може да се остави в силуза за по нататъшно развитие по изстрелване. Тези ракети не са от вчера излезли от строя. Ето защо, хубаво е, когато пише някой, хубаво е да се запознае с факти....

След като s300 е толкова по-добра- то тогава твоите руснаци са претърпели огромни загуби в самолети. Защото ако е толкова по-добре би трябвало да сваля руските самолети без абсолютно никакъв проблем. Също така би трябвало да сваля без никакъв проблем и руските ракети и иранските дронове. Кой знае защо обаче ти докато водиш платената си руска пропаганда твърдиш точно обратното? Според собствените приказки Русия няма загуби след авиацията си а пък украинците непрекъснато лъжат за свалени руски ракети и ирански дронове.

Заради това руските самолети не бомбардират директно позиции или дълбоко в Украйна.

Не сме имали толкова продажно правителство в новата си история!

Абе по прости и продажни от вас путинистите няма.

Същото онова дето искаше да станем 13 република.

Ами дай да видим къде в официалните руски медии са показали лабораториите за производство на биологични оръжия? Най-вече на тия мутиралите комари дето щели да заразяват руснаците. Дай да видим къде в руските официални медии са показали хилядите заловени и избити натовски генерали? Пък твоята Русия съвсем официално обстрелва пристанища и зърнени складове- които са изцяло цивилна инфраструктура. Също така съвсем официално обстрелва електростанции и под станции- които също са цивилна инфраструктура и не оказват никакво въздействие на военните действия. И при това публично го признава и се гордее с него.

Виктория Нюланд го каза пред Конгреса на САЩ.

Къде и кога Виктория нюанс е казала че в Украйна американците имат лаборатории за производство на биологични оръжия? О извинявай ти си толкова малоумен че не правиш разлика между био лаборатория, каквито имаме и български и лаборатория за производство на био оръжия..... А за натовските генерали дето според малоумните ви приказки тялото нато е останало без генерали?

Обстрелва електростанций и зърнени складове.От древноста воините се водят на изтощаване.Питай НАТУту!

С истинско название иванушка глупака. Значи ти си един от платените руски тролове които непрекъснат от твърдят че руснаците нямат загуби а у клиентите не могат да свалят руските ракети и дронове и самолети. Хайде сега при положение че Украйна разполага със същите тия зенитни ракетни комплекси Как по-точно тя не успява с такива прекрасни оръжия да свали руските самолети ракети и дронове? Обаче видиш ли ние сме щели да успеем с дефектните ракети- които ако не знаеш не могат дори да бъдат изстреляни. Щото това не е като да сложиш патрон в двуцевката и ако не гръмне да го замениш с друг. Я си признай сега кога лъжеш- когато твърдиш че украинците не могат да свалят руските ракети самолети и дронове или когато твърдиш че тия системи били супер ефикасни?

Всички путинисти сте за психиатрията

Го разбраС300 са много ефективни срещо почти всичко произведено преди хиперсоник ракетите.

Че руските самолети падат като круши а Русия лъже че няма загуби?

В спорове с идиоти и фанатизи не влизам. Ако са ми пред очите, ги размазвам. А дали съм платен руски трол... Имаш право да мислиш, каквото си поискаш. Не ми дреме и на шапката дори. И няма никакво значение, дали ми плаща някой в копейки или пожелание сядам и пиша, каквото аз искам. Важното е, какви са фактите. А фактите са, че ракетите според теб са дефектни, защото така са ти казали и ти вярва сляпо като наивна ученичка. Оправяй се!

Ти всекидневно възхваляваш Путин и Русия. Всъщност това е единствената ти работа съдейки по количеството коментари които пишеш всеки божи ден. Няма произведена военна система без срок на годност- последната доставка на такива ракети е отпреди 50 години. И ти и любимата ти Русия непрекъснато твърдите че украинците не могат да свалят ракетите и дроновете и че Русия няма никакви загуби в самолети и хеликоптери. Което значи че прехвалените от тебе системи не могат да свалят руските самолети хеликоптери ракети и дронове. Да Как е сега С фактите?

С нашите ракети дроновете ще бъдат сваляни още в Украйна. А у при нужда ще можем да разчитаме на помощ от цялото нато. А ако не дадеш няма и нищо да получиш при нужда. Друг въпрос е че нашата армия няма да се бие, ще се предаде веднага с главнокомандващ страхлива мишка

Няма да получиш-ще си купиш прехвалените Пайтрият които са С 300 конкурент.

И какво като прелети дрон? То преди години цял самолет прелетя напълно нелегално, кацна си, хората си тръгнаха към където се бяха запътили, а военните разбраха след половин ден, че е било нарушено въздушното ни пространство. Тогава обяснението им беше зашеметяващо - той тоя самолет не бил подходяща цел за нашата противовъздушна отбрана. Прекалено бавно се движил, много ниско летял, не бил достатъчно голям. А сега изведнъж се наточили дронове да свалят?! Много телевизия се гледа в президенството.

В мирно време.Като гледам ескалацията на конфликта и колко ястреби има в България може и да ни потрябват.

На необразованите руски тролове. Дефектна зенитна ракета не може да бъде изстреляна от ракетния комплекс.

Колко руски самолета руски ракети и руски дронове свалиха украинските С 300? Нали били свръхмодерни зенитни системи:))))

Това е световен рекорд за поразяване на въздушни цели. Така, че С300 никак не са лоши системи.

Не може да свали руските самолети ракети и дронове? Или може би ги сваля прекрасно ама руснаците лъжат че нямат загуби????

C 300 e в пъти по-добра система от "Пейтриот" азимута на действие и е 360 градуса за разлика от 120 на "Пейтриот". С 300 има доста модификации на самият комплекс и ракетите за тях. Всички видяхме колко е живота на прехвалената морално остаряла система "Пейтриот" - няколко минути след като бъде разкрито нейното местоположение, тя няма мобилността на С 300, ракетите за нея са десетократно по-скъпи и доста по не ефективни ...

Са на повече от 50 години и нямат никакви модификации. Не е лошо да не показваш пълната си некомпетентност по такъв начин.

Ген.-майор Съби Събев: Трябва да закупим "Хаймарс" и „Пейтриът", които се доказаха във войната

Това са ракети които се използват по самолети, крилати ракети и наземни цели! Терористите на Зеленски основно ще ги използват за да стрелят отново по болници, пазари и жилищни сгради какъвто им е обичаят. Добре, че преди дни руснаците унищожиха завода и полигона където фашистите правиха модификациите на ракетите. Другият вариант е тези ракети да бъдат препродадени от терористи в Киев на колегите им от ИДИЛ и други техни братски организации.

Абе странна работа защо украинските удари се оказват основно по руски военни цели като например военни кораби летища щабове и други подобни. Пък руските нападения са основно срещу жилищни блокове болници молове детски градини. Електростанции сивилна пристанищна инфраструктура и складове за зърно.

Защото фашистите там крият своите военни обекти и се крият под полите на цивилните граждани. Толкова ли ти е понижен умственият капацитет?

И как по-точно го разбра след като дори руската пропаганда не може да представи доказателства за своите твърдения които ти повтаряш? Все още чакаме да видим лабораториите за производство на биологично оръжие, стотиците заловени и убити натовски генерали. Пък дори твоята Русия с гордост признава че обстрелва изцяло цивилна инфраструктура.

Украйнците стрелят свадбарската и се самоизтребват.Сами си удрят блокове площади гари и трактори.

Защото информацията я получаваш от нашите сороски медии, дришльо! Цялата информация е нагласена и напудрена.....

Вие русофилите путинистите сте за психиатрията всички до един.

Да повторя, защото дирци трият светкавично Това решение е предателство. А за национално предателство има само едно наказание.

Я кажи какво по-точно в решението да предоставим дефектни ракети на Украйна е предателство? След това ми кажи какво по-точно в твоето слугуване на вражеската на България държава Русия не е предателско?

Дефектни ракети? Вярваш на тази глупост ли? Значи Русия ни е изпратила, а ние сме получили и сме си платили дефектни ракети? И ги държим, не ги оправяме, защото това е единствената ни читава противовъздушна защита. Понеже още преди почти година започнаха да ни натискат да си пратим комплексите С-300 на Украинските фашисти, а ни е отказвахме, въпреки постоянния натиск за това, сега изведнъж ракетите дефектни и защо да не се разделим с тях. Наистина ли си толкова наивен. Да ти продам един апартамент 120кв/м за 2 000 000 лева, а? Какво ще кажеш? Много е добър

Жалък предателю на руска служба???? Коя година? Ти така нещо да си чувал за срок на годност? Така да знаеш случайно че доставките от Съветския съюз се приемаха без забележки и без проверки? Да не разбрах жалък предателю С какво службата ти на вражеската държава Русия те прави патриот? Според българския тълковен речник именно ти си предател.

Дришльо сороски по-големи предатели на национални интереси от ПП-тата и вас соросоидите на грантове НЯМА!

Путинистите са до един за психичното в Карлуково.

Ако съм предател на руска служба, ела да се разправиш с мен. Няма да те бавя и секунда, а веднага ще те пратя в небитието. Търпението ми към фанатици и откровени идиоти свърши отдавна. Дирци, как мислите, че става тази работа с фалшивите бисквитки и диалогов прозорец, че от машината ми имало прекалне трафик към фашия сайт? На компютъра ми не става нищо, ако аз не поискам. Как мислите, че ще стане с блокирането на IP-та? Ние да не сме от вчера? Мрежи и интернет откога има в България? Не знаем, какво да направим в този случай ли? Имате ли представа, че мога да рутирам през крокси всяка заявка, която правя днес към някой сайт и пак няма да ги изчерпя? Имате ли педстава, че мога да сменя проксито на Firefox само с клавижна комбинация през API интерфейса на браузъра. И ако това не стига, да си напишеш прокси не е никак сложно и можеш да го качиш на толкова безплатни платформи, че това добавя още възможности. А мога да си прекарам връзката и през една камара VPN услуги, както и през тези на няколко приятеля. А нито един от тях не чете продажната ви медия и едва ли ще страдат. Да не започвам да добавям и Tor нодовете, че ще стане още по-голямо разнообразието. А дали ще блокирате IP адреси или ще играете други трикове, няма никакво значение. Накрая истината се разбира и който и да ви плаща за каквото и да е, накрая ризите му са на светло.

На платения руски трол. От една страна твърди че взехните ни ракетни, които са на въоръжение в Украйна са абсолютно неефикасни срещу руските ракети. И срещу руските самолети. Цитирам малоумното му изказване: Видя се че руските ракети достигат до всяка точка на Украйна. От друга страна същия шизофреник твърди че това били най-хубавите зенитни ракети в света. Е хайде сега моето момче как не става за нищо хем били прекрасни?

Неграмотност, олигофрения и платени съобщения от глупаците на Посолствата. Всеки ден.

За малоумните приказки? Хайде кажи колко руски ракети самолети и дронове свалиха украинските с300?

"Неизправна пералня не означава неработоспособна". Ами правилно. Изправната пералня пере, неизправната може да прави всичко друго но и това за, което е предназначена... Да се върнем на ракетите. Какво ни казва този фатмак. Преди обяд е с изтекъл срок, следобяд с новите етикети е наред. вместо да докаже какви са им дефектите и изобщо дали имат, може ли да се отстранят, каква е вероятността като се изтреля не да гръмне на земята а да порази целта и т.н. и т.н. ни дрънка общи приказки.

Първо ние не разполагаме нито с технологията нито със специалистите нито с мощностите за ремонт на такива ракети. Второ ракетите всъщност се намират в херметични контейнери от които и се изстрелват. И самият контейнер заедно сърцето ти сигнализира за да изправност поради което системата за изстрелване отказва да ги изстреля.

Стига с тази пропаганда! Никой не дава ракетни комплекси, а дефектирали ракети, които не са голям брой. Ние нямаме лиценз да ги ремонтираме. От друга страна ако строим сега база за ремонт, го за техника от преди 30г не си струва. Трябва подмяна на ПВО. Но, основата на изказа ми е, че никой не дава на Украйна комплекси... Цел - подвеждане на общественото мнение.

Тоя минетчия когато и да го гръмнат все ще е късно ...

Това са системи срещу ракети.Не срещу дронове. С дронове си ходят в Крим,когато си поискат.

Гераните и Ланцетите нали. ЩОТО ТОВА ГЛЕДАМЕ ВСЕКИ ДЕН В ТЕЛЕГРАМА, ТЪПАКО.

Ако системата засече дрона и ракетата може да го вземе като цел, няма никакво значение, дрон ли е, ракета ли е или самолет. Въздушната цел си е цел.

Свалиха украинските с300

Това са ракети които се използват по самолети, крилати ракети и наземни цели! Терористите на Зеленски основно ще ги използват за да стрелят отново по болници, пазари и жилищни сгради какъвто им е обичаят. Добре, че преди дни руснаците унищожиха завода и полигона където фашистите правиха модификациите на ракетите. Другият вариант е тези ракети да бъдат препродадени от терористи в Киев на колегите им от ИДИЛ и други техни братски организации.

Бе. Салмонела на Монсанто Украйна ще ядете. На фронта за Биндера ще мрете. Вангард Груп командва, тоя кво се обажда. Ей са ще го смачкат троловете на Сороса. Реалността за тях е Руска опорка. Можеш ли да ги спреш? Не. Аре. Слава Кокейн, Маккейн, Фрийландейн, Нюландейн, Байдъномикс до дупка и Швабецо за Крал на Вселената.

С повече от елементарна платена пропаганда Какво очакваш да постигнеш? Само да те питам българските земеделци продукти на коя компания ползват според теб?

Поляците публикуваха ОФИЦИАЛНО, че от близо 80 проби на сегашната Укрореколта има наличие на салмонела, гмо, хербециди и нитрати В ПЪТИ НАД НОРМАТА. За това ще ни затрият. ЗАЩОТО СТЕ МАЛОУМНИЦИ.

Това можеше да стане първите месеци на войната, когато отчаяно се търсеше оръжие което украинците могат да използват без допълнителна подготовка. Само че оттогава мина вече повече от година и такива закъснели действия вече не се котират. Можеше да го договорим тогава и вече да имаме съвременна зенитна система ама нали да не разсърдим случайно Русия.

Жалко руско тролче. Ако според тебе са толкова добри тия руски 50 и кусургодишни ракети, това означава че Русия има огромни загуби сред авиацията си при нападението над Украйна. Защото Украйна ги имаше много такива.

В интернет има информация и то от западни експерти. С-300 са най-добрите и модерни системи за противовъздушна охрана, с които разполага българската армия. Руската система нарежда страната ни на второ място по ПВО възможности на Балканския полуостров. Системата С-300 е равностойна на американската "Пейтриът" и дори има някои предимства. А ето го и бъдещето: Ген.-майор Съби Събев: Трябва да закупим "Хаймарс" и „Пейтриът", които се доказаха във войната

На усраинците за какво са им? Музей ли ще правят? Това правителство е дефиницията на държавна измяна щом лъже народа си! А пРИСЪДАТА МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ЕДНА.

Украйна има капацитата специалистите и мощностите да ремонтират тези ракети. Ние такива възможности нямаме.

Малоумните ти брътвежи, Реалността показва, че няма точка до която не могат да достигнат Руските ракети в Украйна. Нито Пейтриът, нито Айрис Т ги спират. КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЕВРОПА Е С ГОЛ ГЪЗ.

Разполага със същите тия зенитни ракетни комплекси защо не може да спре руските ракети бе жалко същество? Сам даваш пример за пълната не ефикасност на тия зенитни комплекси ама в същото време ги превезнасиш колко са добри.

"Няма веч оръжия- има хекатомба, Всяко дърво меч е, всякой камък бомба!" Когато браниш земята си всяка помощ е от значение - изтеклия срок на годност е най-малката пречка за използването им. Така се пази Родина - с каквото попадне под ръка.

Това секретарче дали е чувал че разните боеприпаси имат срок на годност? Това секретарче дали е чуло че технологиите се развиват и неща от преди повече от 50 години са неадекватни днес особено във военно отношение???? Може ли това секретарче да ми каже какви са великите успехи на тези до потопни ракети срещу руската авиация?

Другарю секретар по отбраната на "натовския" генерал Радев, "де юре" Русия има огромно количество от упоменатите ракетни комплекси, обаче "де факто" същият такъв дрон,който не ти дава да спиш, се разби в кулите на Кремъл. Така ли не разбрахте,че тези страни, които дават оръжие и боеприпаси на Украйна го правят,защото ако не ги дадат същите тези снаряди ще се взривяват на тяхна земя,а така се взривяват на украинска и руска. В този смисъл Зеленски е абсолютно прав, че защитавайки собствената си земя, Украйна защитава и целия Запад, защото ако Украйна падне, наред са другите държави от Източна Европа. Или някой от вас мисли, че Путин ще се спре само до Украйна? Прочетете малко от историята за ВСВ - сега всичко се повтаря до най-малките подробности, с тая разлика, че новиятдребен диктатор притежава и още едно оръжие за шантаж в повече от Хитлер - ядреното.

България не е произвела тези ракети нито има капацитета да ги ремонтира. Също така любимата на такива като вас в Русия преди войната в Украйна е отказала да ремонтира тези ракети.

С дефектни ракети ли ще браните небето над България? Защото Русия е отказала да ремонтира дефектните ракети. И то преди да ни обяви за вражеска държава. И втори въпрос- колко руски самолета и дронове свалиха украинските с300? Защото непрекъснато се твърди че руснаците нямат загуба но пък от друга страна се твърди колко били прекрасни тия зенитни системи.

Комунистически мишок-профан...

Щото съсела Тагаренко продажната шлюха не е учил в СССР и Москва сигурно... ?!?!? Гниди ДСарски