Димитър Стоянов: Киев ни поиска боеприпаси, бронетанкова техника и ракетни комплекси

Военният министър уточни, че предстои да се прецени какво може България да предостави

Обратно в новината

Коментари - Димитър Стоянов: Киев ни поиска боеприпаси, бронетанкова техника и ракетни комплекси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз мисля , че вече са дадени. Сега се чудят как да замажат нещата

Няма такова нещо като Руснаци или украинци.Имс само забравили отрекли се от своя корен БЪЛГАРИ.И едните и другите са генетични БЪЛГАРИ.Именно тази забрава е част от трагедията на тези наши сънародници. Нарекли се Руснаци и Украинци.

Откъде накъде ще даваме безвъзмездно оръжие на украинците?Те получават много финансови средства от САЩ ,ами като искат да им даваме оръжия да си ги плащат..Ето Зеленски стана милиардер, в зелено. Тук са дошли украинци-бежанци- храним ги безплатно,настаняваме ги в хотели- ами всичко това струва много пари(500000000лв. някъде прочетох). И никой няма да ни възмезди за оръжията,които сме дали на Украйна,най много да ни дадат нещо под наем. САЩ имат огромни печалби от тази война в Украйна и затова са там,а ние -както винаги нищо.

Всичките му министри заработват добре. По данни от западни източници, за една година са заработили то около 500 милиона всеки.

Каквото и да им дадем, трябва да има писмени гаранции, че ще го използват само по предназначение и след като отблъснат руската агресия, няма да го използват срещу нас.

Гаранции от украинците? Няма по-голяма смешка.

да гасите пожара с бензин ,освен хуманитарна помощ за Украйна и никакви оръжия и боеприпаси им трябва и сваляне на зеления наркоман ......

А кога ще имаме медицински хеликоптер ????????????

Има смисъл, ако има и медицина

А ние ще му дадем безрезервната си любов към руската кочина. Видно от коментарите по-долу. Е нема толкова прости хора като у България!

Ти си идеален пример

След като им дадохте данни какво имаме защо да не си поискат всичко при наличието на толкова измекяри и във властта и в НС и по всички ''държавни институции'' на територията България.

Що не им изпратите новите ф16 стелт, а сащ да ви върнат парите. Може и бг армията да въоръжите малко, че е за срам.

"Има искане от украинска страна не само за различни боеприпаси, но и искане за бронетанкова техника, за зенитно-ракетни комплекси. Няма нищо договорено конкретно..." И понеже няма нищо договорено, дайте сега да измислим закон, с който да удовлетворяваме безогледната просия на Зеленски и компания. Само за сравнение - Франция изпраща леки бойни машини, а ние, дето имаме два танка на кръст и още толкова ЗРК, дайте да ги дадем на Украйна. И защо? За едното потупване по рамото от дедото с Алцхаймура.

Един път дадоха оръжия за 450 милиона евро,сега пак ще дават .Но за 1 милиард евро. Затова навремето имаше концлагери в България,за такива мърши.

Има два С-300 до София и АЕЦ Козлодуй,явно тях ще дават . Пълни тъпаци са

ТОЗИ Е ПРОСТ ДО ПРИПАДЪК !! ФАТМАК –НА МУНЧА ПОДЛОГАТА ТОЙ !! БАСИ ЦЪРВУЛА !!

Ето това са национални предатели. Измиват си ръцете с парламента, президентът уж е пръв срещу това нещо, но бързо бързо всичко се разписва и подготвя....

Но аз предлагам да им пратим банани, издялкани от дърви и недовършени, грапави и с трески

Бананите ни са ценни. Един с умиление разказваше как вече имало навсякъде банани. Макар ,че нямаме качествениу ябълкки, домати, круши, грозде, череши и 100 други нещо, нои маме банани на корем!

Да повторим: Всичко зависи от НС. Гласуванията там имат силата на закон. Служебните, за разлика от редовните кабинети, нямат връзка с мнозинството в НС и не са скачени съдове със същото. Коалицията за предоставяне на оръжие в това НС е следната: ГЕРБ+ПП+ДБ+ДПС. Служебните изпълняват нарежданията на НС, но очевидно го правят без ентусиазъм. А Президента дори посъветва НС да гласуват друго. Не е ясно защо троловете се спукват да лъжат онлайн. Въпреки техните лъжи и напъна на гумата да им асистира, не съм срещал и еди нчовек,м който да не е наясно с тези неща.

Всъщност Радев първо бави нещата максимално с мандатите и дава възможност на Парламента да прави всичко това. И второ, уж няма ентусиазъм, ама ще се изпотрепят да бързат да пишат закони, за изпълняват решения, едно вето няма. Президентът прави точно това, което искат от него партньорите му от ЕС и САЩ, но тук се прави на умряла лисица, а там е пръв изпълнител. Като цяло за тия години като президент стана силно лицемерно повече без принципи....

В т.нар. Демокрация, в която и ние живеем, има РАЗДЕЛЕНИЕ на властите. Народното събрание може да приеме закон, но НЯМА ПРАВО да заповядва на правителството.

Ше досъсипят и армията, каквото е останало от нея.

но уточни кои са "ТЕ"

Седерастите и техните метастази ДСБ (дупедавци за слаба България), метастазата им ДП (долни педали) другата метастаза ДБ (дебили безочливи) и тяхната метастаза ПП (прости подлеци)

Печени РуЗЗнаци на бавен огин,

Киев да УМИРА, заедно с Евреина- Зеленски... Украйна е направена от отцепници, сепаратисти преди 30 години. Освен това Украйна НЕ е член на НАТО, нито е СЪюзник на България. Евреите да бягат обратно към Израел. Русия ОСВОБОДИ България от Мюсюлманското Робство и може да даваме оръжия САМО на Русия.

НЕ НИ Е ОСВОБОДИЛА , А НИ ПОРОБИ МЕНТАЛНО И УНИЩОЖИ САМОСЪЗНАНИЕТО ! ТЯ ДЪРЖИ В РОБСТВО 100 И КУСУР НАРОДА, КАТО Е ИЗТРИЛА КАКТО САМОСЪЗНАНИЕТО ИМ, ТАКА Е ЗАГРАБИЛА И ЗЕМИТЕ МИ ! РЕАЛНИТЕ ГРАНИЦИ НА ПРОСИЯ СА ГРАНИЦИТЕ НА МОСКОВСКОТО КНЯЖЕСТВО ОТ 13-И ВЕК ... ВСИЧКО ДРУГО НЕ Е НЕЙНО!

Си еби макята.

и да им ги носим! Да додат и да си ги натоварат. Има достатъчно в двора на Моенно-историческия музей. Две войни са изкарали, че изкарат оште една като едното нищо.

Давайте, да умират още хора...

Ще се радвам ако путин удари и тая кочина България управлявана от подлоги!

Наказателен взвод за националния предател, лъжец и селски цървул мунчо фърчилото фатмаков.

Разбили са ферма за руски теолове с 1.5 милиона акаунта и 100 000 СИМ карти. Предполагам това ще вдигне нивото тук: https://m.offnews.bg/news/Sviat-12/Kiber-politciiata-v-Ukrajna-e-razbila-proruska-ferma-za-trolove-s-1-5792744.html

Щом до нас опряха,на босия цървулите да взимат ,ясна е работата!

Киев да УМИРА, заедно с Евреина- Зеленски... Украйна е направена от отцепници, сепаратисти преди 30 години. Освен това Украйна НЕ е член на НАТО, нито е СЪюзник на България. Евреите да бягат обратно към Израел. Русия ОСВОБОДИ България от Мюсюлманското Робство и може да даваме оръжия САМО на Русия.

Най- важния въпрос е колко ще ни платят за това което искат.

Николко! Ти не можеш ли да четеш!? Пише си ясно, че е споразумение за БЕЗВЪЗМЕЗДНА помощ на Украйна! Ние им даваме безплатно каквото си поискат, а след това със собствени пари ще си копуваме аналогично оръжие от нашите "съюзници" ;)

е че твойте рубли отиват в кошчето колкото и да агитираш за путьо . Руски педал

Вие ще плащате

Хиляди се събраха в центъра на града и положиха цветя за стотиците убити в Макеевка

За напразно пролятата кръв! Загинали без да са обучени за редовна служба. Артилеристи извозени на фронта да се бият като пехотинци????

Ти Д.Стоянов и всичките радеви избранници вадете портфейли събирайте пари, купувайте с ЛИЧНИ средства оръжия каквито ви текне и пращайте не в украйна, ами и на Марс ако можете. Такова безподобно антибългарско предателство надупено правителство и парламент цялата история на България не помни. Срам за пред целия свят! Всичко, което причинихте на народа си - да ви се върне, това е СПРАВЕДЛИВОСТ!

в дранголника за СТАМБО мършите

Целия ген.Щаб на БГ армия в окопите на Бахмут .............. да се маха тая Усрайна .............

харчете бе, скоро и АЕЦ няма да имаме и ще сме най-бедните и мизерните. Целия свят ще ни сочат и ще ни се смеят и в учебниците по история други държави ще ни пишат като пример за посмешище

дупедавци... Нема нищо безвъзмезно на тоя свят.... Народонаселението ще го отнесе, за сметка на горенаведените, които гонят личен келепир... Ама и те да знаят, че възмездие винаги има....

Много прасета опекоха тия украинци в Макеевка. Пищна Коледа си направиха. И в Донецк се е носила миризмата на пърлено. Браво браво.

Гнусен психично болен соросоиден трол-педал.

Давайте всичко не се чудете. Трябва да се трепят ватници. За руските свине на никой не му пука. Целият свят праща оръжия на славната и смела украинска армия. А тя трепе руските полухора неуморно. Спасява Европа от сатрапа Путя.

ако те знам кой си ще ти смачкам черепчето отрепка гнусна педераска

Я да видим какво се случва и кой кого трепе. Данните се от радиоперехвати. Демек от подслушване: «Нас специально бросили сюда, чтобы мы тут сдохли»: под Донецком уничтожены большие силы польских наёмников От 120 поляка за няколко дни са останали 28. Все пак там основно поляци, американци и англичани воюват Украинците са твърде малко. Между другото, ти си ингилизки трол. Лъжеш яко. Почти няма вярно изречение в твоите коментари. А руснаците имат друга тактика. Не лъжат. Ако нещо не им изнася, не го казват. Или поне не веднага. Но като кажат нещо, гарантирано е така. Е, има и случи да са подведени. Но поне се коригират. Та в тоя дух, сравнено с тях си доста по-нисше същество. Абе чадо на Сатаната си, какво повече да те характеризира човек. Боклук.

Послушай радиоперхвата на мобиките интересен. Как Ванка от Новосибирск го изнасилват 3 ма пандизчии. И как под Бахмут и Лиман цели роти изчезват.

Знаем б58, разбира се че знаем. И глад голям. От мъртвите правят кайма и си пекат кюфтета. И вече 7-8 милиона руснаци са загинали. Да ти ги изреждам ли, боклук. Да ти кажа, за 70-80 години, ингилизката пропаганда не се е развила и на метър. Сега редиш анбосолютно същите тъпотии, сътворени от ингилизите от древни времена. Ама едно към едно. Яко тъпи парчета сте и ти и господарите ви. Слуги на Сатаната. А ние в розови слончета и укро медии, дето дават ингилизки "новини" не вярваме. Слава кокаине!

съединител - мноо долен педал ....

за Б58 иде реч....

Трябва да дадем всякакви наши оръжия на Украйна. Ние, всички българи сме за изпращане на оръжие на украинските ни братя. Приятел в нужда се познава, както гласи наша поговорка. Няма по-долен и мръсен народ от руснаците. Това много пъти съм го казвал. Българите масово ме подкрепят за което.

'Българите масово ме подкрепят за което' - ти българин ли си или си от друга националност че пише от трето лице?

Верно си фекалин и много бавно загряваш! Кат албански реотан. Как точно да напиша, че сънародниците ми (да не би да сте турци или китайци?) масово подкрепят мнението ми? Много естествено, че ще пиша българите. А не марсианците или китайците масово ме подкрепят. Елементарно, Уотсън! Ама за твоята куха кратуна е просто неразбираемо.

Е как евреите да не мразите руснаците. Разбиха ви хазарския хаганат. Сега искате пак хаганата да възстановите . Дори обявихте създаването на Северен Израел в Украйна. Ама малко поизбързахте. И пак руснаците ще ви видят сметката. А ти няма какво да се примъквш евреина, към нас , българите. Евреите винаги и навсякъде сте били наши врагове. А за украинците си прав, братя сме. А украинците са руснаци, братя сме. Имаме обща кръв, дух и душа. И сме всичките Православни. А с вас, сатанистите, нямаме нищо общо..

виж как те подкряпят изотзад!!!!

митко резервистчето свива джука като кокошо дупе. той е чантаджия човека, къде сте го сложили зорлем да става военен.

Луд е който му дава!

добре че е Украйна инак до сега да са стигнали до Варна ватенките

Екстра ги трепят укросвинете, кефя се :)

Като казл А да каже и Б... От къде Украйна има инвентарният списък имуществото на Българската армия?

Не съм аз, еугЛена беше ...

Щото самолетите , хеликоптерите и С-300 вече ги изпратихте , нали ? А 80- те танка Т-72 тук ли са ? Може ли да ги видим?

Особено оня СУ, дето пратихме на аса Листопад ;) Му ха ха ха :)

Те могат да си искат много неща.... Ние сме суверенна държава. Освен това не сте питали народа дали е с гласен, защото това са неговите пари , неговия труд, неговата пот.

Не сме много суверенна държава ,даже хич не сме

Само да напомня , че ! В България 1944 г септември влиза през Дунава Трета украинска армия и почват да грабят убиват изнасилват ! Проверете !

Сатрапи!

"Трета украинска армия" ли, тъпанар неук? В училище как беше? Отличник 2-3?

Аз съм на възраст и моите родители , баби и дядовци са посрещали съветските войски. Как пък никой не спомена за грабежи от руснаците? С германците е друго , те са ограбили всичко и са обещали да платят , ама друг път.

ВЛИЗА 3 УКРАИНСКИ ФРОНТ, ЧАСТ ОТ НЕГО. ТАМ СЕ БИЯТ ОРКИ ОТ ЦЯЛОТО СССРЕ НЕ САМО ОТ УКРАЙНА.

И ние искаме мъдри политици, работещи за интересите на страната си, ама никой не ни слуша.

Никакви ракети на укрите!!!

"Ракети" само за укрошаврантиите ... Анално ...

А бело?

Престанете да харчите държавни пари за да поддържате този укронацистки режим в Украйна, мръсни политически престъпници.

На 4 януари София отбелязва 145 години от освобождението си.

И слава кокаина!

И добре, че са били френссите и италиански дипломати, че да спасят София от опожаряване, хахаха.

И добре,че са били островитяните и краварите, та да я сринат до основи, и то защо? Защото ги е мързяло да летят по-натам!

Интересно как ще обясняват на ДПС и Козляк,кой точно ни е освободил? Това са 145 години....ало предатели!

Норвежкото правителство се обърна към народа си и докладва че страната е в опасност и решава да помогне на Украйна! Това са редовни боеприпаси , а не складирани запаси и те решават че ситуацията изисква да се помогне на жертвата на руската военна машина!

Така ли казаха по укротелевизията :)

Норвежкият народ знае точно какво изпраща тяхното правителство. А НИЕ ЗАЩО НЕ ЗНАЕМ ЗА НАШЕТО?

Не ни занимавай с африкански държави , моля

Лично ти ще отговаряш за раздадено военно Имущество , на Сульо и Пульо ! Търси си Кестен и Клон , че като Дойдат нащи да те Окачат !

Виж, че човека и уй не им дава :)

Украйна иска. Държавата дава. Данъкоплатеца го плаща.