Димитър Петров избран единодушно за нов шеф на спецпрокуратурата

Всички членове на Прокурорската колегия гласуваха за назначението

Обратно в новината

Коментари - Димитър Петров избран единодушно за нов шеф на спецпрокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз едно време така ги избирах!!!

Поредният майтап в нашео правозардаване където ''избират'' с един кандидат:((((( Няма да се оправим българи така че нека се спасява кой как може:(((((

Боже! И такава служба ли има?!!! Колкото повече борещи престъпноста и корупцията, толкова повече корумпета...

...И тоя с бръсната кратуна.... Ако не ги бръснат ... ще ги боядисват и къносват ...даже и на 60+++ Курви ,джендъри и ...педали сър ....

Добре де какво толкова написах че само в България цацараздаването прави ''избор'' при един кандидат та ме изтрихте?????По добре не ги пишете тези ''избори'' защото само дразнете хората че вече никой властващ не ги зачита за нищо освен за ''даден'' някакъв глас при избори.

Държавата на единствените кандидати

Тази "специализирана" прокуратура е противоконституциона! Не може да има две прокуратури в България и "специализираната", да тормози гражданите избирателно, както Гешев постъпи с Иванчева!

Поне от кумова срама да слагат по още едно избираемо същество.

Напоследък само избори по български. Поне от кумова срама пуснете по един набеден губещ за парлама.

Достойните и честните не се хващат на тази въдица защото знаят каква е и кой командва системата, а за още един бушан да ръсят пари не им се ще на властващите..

Ехааа!;) Този, дето Баце "си го избра", си избра заместника да го наследи, а заместника, дето си го избраха да ни стане Главен, си избра наследника;)) Демократични избори да искаш на територията : от калинка - калинки! Обвързани , усукани в зависимости една от друга и така до края на света... А новия шеф на спецпрокуратурата аз лично го свързвам с побой над един ученик ( с възпитателна цел, разбира се, вие да не си помислите , че го влече;)) и с прекратяването на едно дело срещу един корпулентен депутат!

страхът е голям

Все хубави ... екземпляри, да се чудиш Кой ги избира :)

Ами и аз като шефката на НАП бях в планирана годишна отпуска и я прекарах на чудесно място, далеч от тук;) За разлика от нея обаче, в работата ми слава Богу не настъпиха драстични и критични промени, които да ме принуждават да взема "тежкото решение" да си продължа отпуската;))

от сутринта роним сълзи за нейното тежко решение

Да не е набил още някое дете заради този пост?

гадовете . Трактора

Някой да припомни, защо изобщо съществува тази институция? За какво са ни две прокуратури? Още повече, че обвиненията на т.нар. наказателна прокуратура падат в съда, поне 60% от тях. Да не стане така и с белия хакер - вълшебник, набеден за терорист?

Струвами се че топката сега е във ВСС където могат да не дадът и глас ако са достойни съдии за кешевия за да отпадне завалията само с 11 а не както по закон 17 подкрепили го... Ще гледаме и сеира на ВСС какви подлоги ще се покажат, защото тъй или иначе друг няма да може да се намърда до озбрания от боко и сие...

Да се надяваме този път да няма подводни камъни откъм гражданство.

Ехооо, правописа,. Моля!!? дадът или дадат, престъпноста или престъпността

Мутра до мутра, на всеки километър

Нищо парадоксално, просто е спазена процедурата, при която държавата-мутра си избира главната бухалка! Поне тоя път не я избраха от тоалетната!

Първото с което ще се заеме този ШЕФ е с назначенията.Малко са му калинките,малък ще му е и бюджета,само дето никаква работа не е нужно да върши.Просто да си трае.Така вече 30г.