Димитър Манолов: Премиерът да заповяда на протеста

Никой от нас не знае дали са изпратили нещо в Брюксел. Ако са изпратили, какво и дали въобще не ни се разиграва някакъв политически театър, в който ние да сме храстчето в ъгъла на сцената, заяви лидерът на КТ "Подкрепа"

Обратно в новината

Коментари - Димитър Манолов: Премиерът да заповяда на протеста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

12 години двата профсъюза бяха на хранилка при Бойко. Това не се профсъюзи а мафия.

Тия колумнисти не се ли свършия вейке !

Всички българи недоволни от управляващите да отидем пред министерството и да им помогнем да напуснат.Оставка!

И след това....иде пак Радев!

Мечти мечти Юмруче.

Тая мижитурка Денков се оказа голям боклук, чак и се зъби... Кой си ти ве боклук,нагъл предател ти нямаш елементарно уважение към хората, за да го имаш трябва да си Човек, но ти и другите предатели не сте

Денков, хората те поканиха за разговори ! Не е учтиво да откажеш !

Хората там са желани! Браво!

С въглищата трябва да се приключи и колкото по-рано толкова по-добре. Тачър реши проблема со кютек още преди 40 години. Днес България и ЕС предлагат да стане со кроце и со благо. Миньорите трябва да се преквалифицират като всички останали, ако им се наложи. Да учат, да се понапънат и да не циврят, като фусти! Свят широк - ако трябва да берат портокали в Испания или лалета в Нидерландия и ще разберат някои неща, над които сега им е много смешно.

В Германия забраниха отоплението на газ, Но въглищата не са забранени! Всички горива поскъпват, Явно трябва да се преминава на въглища! Това е решението в момента!

В резултат на тези промени?

Протести, добре! Но подкрепа е червена изтривалка! Комунистическа подлога, А ето това е много зле за България!

15 години никой не реши този проблем.Сега им е много удобно и на синдикалисти и на миньори.Копаенето на въглища трябва да приключи.Защо не стачкуват срещу мобилните телефони и да си искат телефоните с шайба.

абе няма ли полиция и жандармерия да ги разчисти тия от там????

Митко вие знаете ли че сте големи боклуци.

Сега е момента за общонационална стачка и да изметем националните предатели от президентството, министерски съвет, парламента и т.н., които ни продадоха и продават докато не ни унищожат!

Разпродажба!!!Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN. ------- https://mub.me/handy

Тука е 20 евро,ма!

Американският посланик ако е на мястото си ще организира среща на двете пияндета от КНСБ с шефовете им Буци и Шиши в Гуантанамо. Останалите им двугарЕ от ДС и чаветата им веднага ще забравят такива Шменти капели.

В България профсъюзи няма. Има тарикати, които се правят на синдикалисти. Интересно ми е от какво живеят. От членски внос? Айде не на мен тия.

Те от вашите,ма!

България я затриват, убиват финансово българите и след време и физически като ни пратят като украинците да браним Байдън Пеевски и Борисов и ДПС управляват,ПП са бушони само. България я има заради кръвта и потта на милиони хора преди нас, нашите прадеди са милеели и обичали на тая земя , тя е Рай. Обиколил съм света, вярвайте на Ванга и Дънов НЯМА ПО-ДУХОВНО И НАШЕ МЯСТО НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ. НЯМАМЕ ДРУГА НАША СТРАНА .

Пак ли ти , бе Копейкин ...

Пълни безсрамници са тези синдикати, насъскавт миньорите. Че на кой човек, който работи няколко дни в месеца му дават 3 000 лв ? Губеща предприятие . Че и доживот да им ги дават от нашите пари. Мене никой не ми гарантира нищо. Трудиш се и вървиш напред. Абсолютна демагогия е това.

Абе на Американският Посланик няма ли да му писне от номерцата на Буци и Шиши дето командват КНСБ. Ако Амбасадата е на мястото си може да им организира бърз трансфер във футболния отбор на затвора в Гуантанамо.

Ама за тези господа никой не е гласувал за да взимат репение оносно държавата, икономиката и политиката. хайде всяка жаба да си знае гьола.

И тоя е на гербаджийска хранилка!

Там са истинските мъже на България!!! Борбата е за недалечното бъдеще на всички българи (и особено за тези в градовете).

раждаш....

Разритвайте ги тези селяци вече ! !

Аз искам чист въздух който някак си не се вързва с копаене и горене на въглища. Само Китаи остана да разчита на въглища. Миньорите дето протестуират да си намерят дръга работа. Хич не ми пука за тях. Да се преквалифицират или да мрът. Искам чист въздух.

Аз пък искам да живея добре. А не в най бедната страна. Аман.от глупаци.

Палим всички тецове за да може да те отровим и да полегнеш в 3 на 3. Много се надявам да не си се самопроизвел. Няма нужда да ни хабиш кислорода.

Да падне един заблуден снаряд, по така мощничък, от север, връз оная сграда с петолъчката, много неща ще се наредят от самосебеси

А не може ли старяд върху блокирания кръстопът?

Мани, ще вземе да ти утрепа гурото Копейкин.

30 години бях чистач в едно предприятие. Един ден ме повикаха и ми казаха, че вече нямат нужда от мен и ме махат. Дадоха ми 6 заплати обезщетение, 4 по закон и 2 отгоре за неизползваната ми отпуска за 2 години. Бях на 55 години. Реших, че тепърва да почвам чистач, никой няма да ме вземе, защото съм възрастен и ще се конкурирам с млади и красиви чистачки. Затова си платих един 6 месечен курс за програмист. Всеки ден учих и кодих и ме взеха на работа. Сега съм на 60 години и съм софтуерен архитект с 24 хиляди лева нетна заплата.

бе с 6 месечен курс, софтуерен архитект, тези ги разправяй на някой неграмотен абдал!!!

Смятай колко си бил прост - мъжка чистачка ахаххаха

България я затриват, убиват финансово българите и след време и физически като ни пратят като украинците да браним Байдън Пеевски и Борисов и ДПС управляват,ПП са бушони само. България я има заради кръвта и потта на милиони хора преди нас, нашите прадеди са милеели и обичали на тая земя , тя е Рай. Обиколил съм света, вярвайте на Ванга и Дънов НЯМА ПО-ДУХОВНО И НАШЕ МЯСТО НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ. НЯМАМЕ ДРУГА НАША СТРАНА .

Подкрепа най-после се демаскира! Дори свалянето на правителството на ФД не я демаскира така, както Ванчето Г. за кмет!

Ситуацията в България е средната. Един миньор от 30 години си работи и живее на едно място, всеки ден ходи на работа и се труди за да издържа себе си и семейството си, и така 30 години. Същевременно през всичките тези години една отлично известна групичка измамници, крадци и бандити грабят и разсипват де каквото могат, заедно с началниците му, естествено. Но миньорът мълчи и се прави, че не чува и не вижда, вкл. луксозния живот на бандитите - трае си, защото има някаква работа и доходи! И когато изведнъж разбира, че нещата са докарани дотам, че понече така не може да продължава, този миньор се вбесява, и понеже не може да скочи на мутрите и крадците скача на … един беззащитен на външен вид академик, с очила, който възпитано се опитва да дискутират и решат проблема, назрял от много години! И това не важи само за миньора - и за зърнопроизводителя и земеделеца, и за всички почтени и отрудени българи!

И по зле ще става в Бъгъ няма образование работа ражфаемост само оскотели цигани и селяци.

Я КНСБ и ПОДКРЕПА да плащат и всички да си работят!

Кавър е рози СЕлаНЕН топ, кой е този пА да иска да идва премиера! СеляГ до СеляГ наредни! Росия ги подкукуросва само! Па и да си стоят на магистралката - там се изкарват добри пари!

"Енергетиците" са най-долната измет. С какво право затварят пътища!!! Да пуснат танковете срещу тях. Ако аз дойда и им затворя къщата и никъде не могат да излезат, защото аз имам проблеми ще им бъде ли приятно. Мислят се за най великите. Всеки си има проблеми, но не може да пречиш на милиони други хора за да си решиш твоя. Това е долно, мръсно и недопустимо.

Като вие от ПП ни правехте на луди в София ти беше гот.

Не е работа на премиера да ходи на крака на всяка шайка неграмотни неудачници, които са толкова некадърни, че не могат да си намерят работа сами.

Някой да каже за американските тецове и отговорността на бг държавата .Субсидираме бедната Америка.Защо няма втора АЕЦ, за да купуваме американския ток прескъпо ли от Теца.Енергийния комфорт май ще секне за всички за едните големите заплати а за целия народ свободния пазар на тока от догодина.Ще има икономии на тока,енергийно бедни и смяна на правителства.Академика май ще го сдъфчат миньорите на старозагорската магистрала ама няма да има полза.Планът си е план.

Па ако иска ше заповяда ! Къв си ти бе ?? Събирач на членския внос!

Лежа на паветата и навикваше КОЙ не помниш. Като се радвахте на Радев-Мутри вън. Акато почна чегъртането. Помните ли гугутки какво лаехте а сега си бъркате по дупките. Язък, че и всички други партии са като вас.

му еба пичката майчина на курвата Димитър Манолов.

А Киро? Асен, Боко са чудни. То и Делян е готин. Нали?

Нека да постоят 10-на дена на пътя, пък тогава. Мен не ми пречат :-)

Според Денков, за миньорите всичко свърши. Според миньорите, Денков е свършен. Вашното в случая е, ние кого ще подкрепим, и лое искаме да свърши. Денков, или българската енергетика

Гнусен тъпак си ти, Петър74

В началото имах симпатии към енергетиците, сега ги смятам за абсолютни вандали и престъпници. Наистина къде е държавата и жандармерията да освободи пътищата от тези енергетици. С какво право блокират пътища няколко дена. Не осъзнават ли че в момента страдат невинни хора. Загубите са огромни. Много по големи от техните годишни заплати. Ако искат да постигнат нещо да отидат да блокират парламента или министерството на енергетиката, защо блокират пътища и пречат на стотижи хиляди НЕВИННИ хора част от които им симпатизираха.

Пак тъпотиииии, къв провсаюз си ти ве. Защо не информирахте хората преди 2 години какво се случва, леваци. Тецът затваря след 10 15 години. Това е, да седите там до декември това е. Що не стачкуват от американския ТЕЦ а, щот шута и в къщи. А Тея льольовцо много загрижени. Да сте в една частна фирма ще видите. Ама за това се борите вие, да си кретате до живот така. Да ама не става

По каква причина българските тец-ове трябва да затворят, при положение, че швабите ги отвориха и бълват? Айде ЕС на двете скорости. За едните може да правят каквото си искат, а подлогите като нас само да плащат. Ай сиктир.

СА НАЙ-ТЪМНО ЧЕРВЕНАТА ПРОСЛОЙКА НА БКП И КГБ !

А ти чия прослойка си? На същите комунета, които за пари забравиха род и родина?

Денков е кукла на конци. По-добре извикайте американския посланик и игнорирайте посредниците.

Пълен хаос. Това ли е новото управление на България? Кой ще плати загубите по -тези пътища? Май всички плюс стачкуващите.

Нека тогава и Американския ТЕЦ да затвори, това е заявка за зелен преход. Защо той да остане, а нашите ТЕЦове да затварят? Нещо ни слагате на пързалката.

Нема

Моля, моля. Да не се пипа американския ТЕЦ. Такава е волята на посолството. Нищо, че нищо не произвежда, ние плащаме все едно произвежда целия ток на България. Да благодарим за това на Костов.

Китай съм сигурен че няма профсъюзи.Русия незнам.Виж в САЩ автимобилостроителите са в стачка.

Бягай да подкрепяш ковачки,бееее!Като при зърнарите!! хах.Овчар смотан.хаха.

Не се обръщай.

Само така братя българи вас вие имало по соца и подавахте ток на съседите и тока беше 1ст сега ТЕ Цвете пак работят но тока е скъп няма за България работниците са бедни а господарите крадът яко когато по соца УЧИХМЕ Вапцаров си мислих ме че никога българите няма да са бедни и безработни и бягащи по света не мили не драги но с лъжлива демокрация съсипаха и продадоха България вие сте най силните мъже в България Ина вас разчитаме да свалите тези предатели управници БЪЛГАРИТЕ СМЕ С ВАС

пръц пръц и макя ти ми се изпусна на дядовият.

По време на соца имаше режим на тока.Тогава бях кандидат студентка и учех на свещи.

Имаше. 2 месеца. Ама като дойде демокрацията седяхме без ток половин година. Нещо по въпроса?

Тогава се изнасяше половината произведена електроенергия. Сега няма да изнасяме и пак ще сме на свещи от турските.

Сърп и чук! Ти май си чука?

Ако на тия багеристи им дадат по 100 бона, ще протестирам и аз

Робите на Ковачки още ли не са бутнали правителството?!? Ама разбързайте се малко, Кремъл колко още да чака?!?

Се,бе!