Димитър Любенов е причинил с умисъл смъртта на французина на Околовръстното

Обвинението първоначално бе, че той по непредпазливост е блъснал чужденеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как Ви звучи словосъчетанието :" присъда под минималната"? Искам някой да ми го разтълкува.

Да влиза в пандиза тоя нахален лайнар. Сега реве като момиче,а на пътя голям мъж. Като излезе да е стар,съсухрен и да види как младостта му е минала в затвора !

Всяко чудо за три дни. Ще го осъдят на 20, за да се изчеткаме пред франсетата, след 2 ще го пуснат!

Какъв грижовен човек!!! Искал да се грижи за семейството си!!! Грижовните хора в 4 сутринта не карат надрусани и пияни и не трепят хора по пътищата, а са си у дома. Чудно ми е кога и как се грижи за семейството си. Явно вечер пие и друса, а през деня спи и релаксира. Може би е искал да каже: "Искам семейството ми да се грижи за мен".

Лош късмет за красавеца. Ако беше убил бай Иван от село Бусманци вече щеше да е на свобода, но франсетата няма да простят лесно и този го чака дълъг сексуален сезон зад решетките.

Оня от Шумен, със "зъболекарската упойка" вече го пуснаха да си ходи.

Пил е кафе някъде и някой му е сложил дрогата без той да знае. Нали така се оправдава оня дето уби Милен Цветков.

Da vidim tezi kyrvi sadiite kakvo shte reshat.

Дайте му най строгото наказание по тези ширини - домашен арест и гривана на крака ! Нека се мъчи да види , какво е да се спуща като ястреб с 200 върху малките колици на хората. На всичко отгоре измени на доказалата се през последните години марка AUDI Q7 и се пробва с някакво си смешно Порше - срамота ! Освен това е и голям убавец - истински демократ . Не го пускайте в затвора да не вземе някой да го обиди там и да се притесни момчето. Пишете го и него, че е със зъболекарска упойка или че си е търкал зъбите със специална паста от притеснение преди да атакува бедните хорица.

Извършат убийство, се сещат, че имат семейство, болни са, болни родители, учат и куп други простотии? Как така, всички те, се държат като курви, а нито един от тях, като мъж не каза: Виновен съм, за това, което направих. Ще си излежа наказанието!

това обвинение ще падне още на първа истанция! и кретена ще си живее щастливо!

Господа смешни полицаи ,прокурори и съдии....все отбрани палячовци и да не забравяме онези дудуците от парламента!На всички ни е ясно че каквото и да е обвинението накрая присъдата се оказва УСЛОВНА!!!Особено ако на скамейката е човек от Нашите демек крадлив ,безмозъчен педал!!! Така че нека съкрати цирка който се разграва и направо пуснете човека...и той душа носи и някъде за него плаче оборотна проститутка...,извинявам се съпруга!

Това е пълен абсурд от правна гледна точка!

Ами случва се да се дрогира човек 8 да поубие тоя оня. Като откара 20 години в пандиза ще се облагороди. Легализираха проституцията, така че жена му ще отгледа детето с... честно изкарани пари, като го няма тоя детето може и да стане човек. Това е, нека плаче.

Такъв изрод най-доброто което може да направи за семейството си е да лежи в затвора докато е жив

Другари, за пръв път убивам. Моля, бъдете снизходителни.

Ще има "Порше " за всеки.

Хе хе, още един работяга да строй АЕЦ Белене. Като употребяваш упойващи вещества значи се "разписваш" , че отиваш да правиш мизерии и то съзнавайки предварително. Панделата им е спирка, крайна.

Вижда се ,чгкайе човекът си е с пари...прокуратурата се е навела повдигайки недоказуема обвинение...следва услвна присъда!

От статията не се разбира защо действията му са били умишлени. Умисъл би имал ако ги дебне в храстите и се се изстреля с 200 км/ч. за да ги претрепе, но иначе такъв не виждам. Отделно от това заради крайно безотговорното си поведение този човек би трябвало да получи възможно най-тежкото наказание за подобни случаи.

Доживотен без право на отмяна! Боклук!

Наивниците се радват, но е много трудно да се докаже такова обвинение, съдът с право ще го отхвърли (как се доказва че е скочил, грабнал е ключовете и с пълна газ се е юрнал да убива френския гражданин) така че накрая ще го пуснат

Ами няма спирачен път, умишлено ги е блъснал с цел да ги убие

Просто.питам. ако пострадалите не бяха чужди граждани.... Дали наШТо правораздаване щяха да са толкоз бързо.Справка Милен Цветков, Семерджиев....

А дано поне един влезе в затвора!

"Пуснете ме да се грижа за семейството си ...." Сега се сетил , че има семейство , а другите нямат , а те не са хора . Този заслужава доживот без право на замяна , и кръвнина 500 000 лв !

Семерджиев същата присъда , за всяко мимиче по 500 000 лв .

мръсното копеленце-"бизнесменче"? Търгувало с колички, а? Леле аке бех та-ам.....Сега щеше да има още едно трупче до каймата от месо тип "Порше".....И щеше да мине "фира" разгеле....Ще трябва вече сами да се вардим, в махалата вече започнахме едни приятелски разговори.....

Излезнал е от тях с мисълта да го убие!

Недей рева,че ми се скъса сърцето!Такова разкаяние,такова съжаление направо днес си нов човек.Голям катарзис в рамките на 48 часа.Пуснето го момчето,за първи път му е!

"Извинявам се на семейството ми" - ама, французинът роднина ли му е? ...или просто, като повечето подпримати с човешки лик, всички които не са от семейството, нямат стойност!? така де, в родовообщинния строй в който тези нищожества съществуват, това е "нормалното" отношение към обществото. трябва да бъде хвърлен с цялото котило в септична яма и няколко дни яко кендзуро отгоре, докато грухтенето им завинаги изчезне от този свят. тогава на много подобни можеби ще им просветне, че е вредно да вярват как само и единствено родата не трябва да бъде мачкана по асфалта, а и не само там.

Типична мутра и лигав наркоман без семейство. Смърт,

че има семейство - има. само дано не са като него

Колониална държава сме. Как пък само за французина е умишлено, а за стотиците убити българи по пътищата не е. Явно третират французите като по висша раса.

Ами произвеждат самолети, кораби, ракети,автомобили-п висша раса са! Ти само шиташ!

без милост у кауша за 15 години и кръвнина 500 000 евро за такива!

За първи път му е...?!?

"Той се разплака в съдебната зала..." Характерното за всички показни бабаити и тежкари е, че в действителност са големи страхливци. Многократно доказано.

Голям карък - да убие французин! Ако беше убил българин сега щеше да си е у тях и да си пие питието! За това много внимавайте кого убивате!

Цинично, но нярно6

Вярно

5 год макс, от които ще лежи 2. Справедливия и мъдър соросоиден БГ съд е толкова предсказуем

че няма чадър. Значи всеки може да кара дрогиран с 200 и да не си плаща фишовете.

Жалко , че вече е демокрация и няма трудови лагери. Вместо тоя да лежи и да ми п.рди по затворите, да хваща лопата и да ходи да строи, я магистрала Хемус, я някой друг проект, поне да има файда от тоя бокл.к. Пък като не иска да бачка или тръгне да бяга надзирателя го застрелва и в печката и толкоз. Не е сложно.

Разфасоване на вулгаристанския дивак в полза на медицината. Биологични експерименти с тъканите на животното. Това е единствената полза от дивашкото съществувание.

Ще се отърве.

За съжалени, БГ е пълна с изроди като този. Нека излезе от пандиза побелял старец но нищо не се пише за вината на инстанцийте, имал 20 и нещо глоби и са го оставили да си кара колата. Е това вече е чадър от полицията. Да се провери колко шефове от полицията и КАТ са си купували коли при него.

Тоя с Панамерата за 300 бона е от приятелдките обръчи ва ГЕРБ Софийска община имал фирми за чистене на ботаташки къщи в полите на Витоша с фекалки цистерни ъм Столична Община ,авер на Фандъкова,Орлин и Саздов

За убит французин законите в България работят. За Милен Цветков - не.

Тоя не е толкова млад че да кагеж, бурна му кръвта на момчето, искал е адреналин. Тоя идиот е закоравял наркоман без шанс да стане продуктивен гражданин. Мястото му е в пандиза до живот..

А бе тия малоумни ли са! Как ще докажат умисъл! Явно и тоя го готвят да го помотаят и да го пуснат!

На Гешефта номерата Същите както при случая с Милен Цветков И после ще каже - съда е виновен!

Ако докажат, че не е намалил и не е спрял, няма проблеми. Обаче дали ще могат да го докажат? А разликата каква е?

"С умисъл" силно се съмнявам че, има мисъл в главата му.

Че уби французи. Ако беше утрепал някой "обикновен" българин, полицаите щяха да го заведат до къщи, ако трябва да му донесат стълба и днес пак да си порка уискито и да опъва магистралите.

ПСега карай поршето! Но пък от друга страна след 20 години ще му се вдигне цената

За французите се застъпва франция и цялата система си върши работата защото знае че ги гледат внимателно. За Милен Цветков или обикновеният българин, няма справедливост. Те това е татковината.