Димитър Ганев: Три варианта след вота - римейк на ГЕРБ с ДПС и ПП-ДБ, без третия и нови избори

"Ако няма нов играч със силен финален спринт, не очаквам електорална революция", коментира анализаторът

Обратно в новината

Коментари - Димитър Ганев: Три варианта след вота - римейк на ГЕРБ с ДПС и ПП-ДБ, без третия и нови избори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вариянта е само един - на избори, докато гласовете за дпс и герб не стигнат за редовен кабинет.

ганев, когато две или повече партии управляват заедно, се нарича коалиция, бе анализаторе! коалиция се казва!

Възраждане ще станат втори

Предлагам закон според който само мъже които са служили в казарма и са се клели във вярност на България да имат право да гласуват наизбори :) И разбира се да се върне казармата за 6 месеца! Ще стане забавно и всички джендъре, турци и цигани ще останат зад борда!

Нищо не ни пречи да се преброяваме и по три пъти годишно! Ще си имаме един работещ кабинет, така че всичко е точно!

Няма какво да го мислим! От сега да се дава там дата за Септември, след 15-ти като тръгнат дечурлигата... Требе си, Требе си на Избори! Колко добре беше последните три години, ей така по два пъти годишно за Бог да Прости, избори след избори си трябват!

Сега е ред избирателя да се подиграе с тях. Надявам се избирателя да си е научил урока.

Целта е да се оплюе Възраждане - единствената българска партия, против НАТО и диктатурата на Козяк.

Циганизираните, алкохолизирани, чалгаризирани и без мозък български робове така и не разбраха, че с гласуване и с избори нищо не става. 35 години българските робове търчат през глава да гласуват, а нещата в кочината стават все по-лоши. То и няма за кого да гласуваш, хвани единия удари другия - все помияри, измекяри и крадци. След изборите юни месец ще има СГЛОБКА 2.0 в почти същия състав като предишната. Сър Кенеф Мъртъв от Посолството харесва и иска това.

бабината ти на припек - 30 години българите не можаха да прескочат 40% гласоподавателна активност, така че настоящото положение е резултат от негласуването, което е изцяло и само в услуга на статуквото.

Затова всички бпклуци ходят там да се кланят на колене, колко са правоверни - да ги избере Козяк...там пишат резултатите и обявяват резултатите преди да сте приключили и с гласуването....в 8 без пет вечерта ...айде Тиквата на първо място, педерастите от жълтите павета на второ и турците вечно на трето да подкрепят за конституционните престъпления ...

ГЕРБ, ДПС и Костя(Изрожденецът) ще са. Да им е честито на всички дето му вярват и ще гласуват за Костя ....

Що е нужно постоянно да гадаят , кво щяло си да стане!?!

каквото и да стане, пак боклуци ще са управници! Народът е тъп и проЗ! Ходят на "избори" като овце на заколение, никакъв разсъдък, че с това си влошават сами положението! Чалгари! Бачактори! Пролетариат! Мъка, мъка, мъка!!!!

Започна пропрагандата, кой се итересува какво мисли Ганев.

Не виждате ли, че всички са леви - БСП (БКП), Възраждане (русофили), ППДБ (неокомунисти, наричащи се либерали), ДПС (ДС креатура, спомнете си писмото на Доган за възхвала на Русия). ГЕРБ са центристи което значи, че и те с единят крак са вляво (спарвка Инстанбулската конвенция и приема на мигранти). За да има промяна ни трябва не дясна партия, а крайнодясна. В България такава в момента няма, затова единствените задоволителни такива са ВМРО и Синя България (КОД).

Спомняме си как американското посолство натискаше Конституционния съд да разреши регистрацията на движението ДПС като партия

Синя България ше събере поне 30%

България все повече се приближама до ДИКТАТУРА. а то вече е ясно, че ние не сме за демокрация.

А престъпническо хаос бе ..

За това сме на такова дередже. В една нормална държава, ще излязат 70-80% да гласуват. Тогава ГЕРБ ще паднат под 10 %, ама на никой не му се занимава и всеки предпочита да върти схеми пред честно изкарани пари.

лично аз на тези избори не мисля да гласувам. Тези индивиди, които отиват в европейския парламент за мен не вършат никаква работа, поне аз не съм разбрал. За нажионалните партии просто няма за кого да гласувам. От ПП съм силно разочарован от тяхната аматьорщина и липса на последователност и склонност да се кляка на ГЕРБ. За ГЕРБ не бих гласувал отново предвид огромните грешки, които Борисов допусна, а именно турски поток, поемането на заплатите на БПЦ, краденето на пари от магистралите, съсипването на съдебната власт и пр. Просто съм пас. За нов политически субект не бих си дал гласа щото е безсислено. Ако нещо в ПП и ГЕРБ се промени като идеология и ръководство може да се замисля....

Забравяте "Възраждане", които е много вероятно да се вдигнат на 2-ро или може би даже 1-во място. Тогава му мислете

Ти му мисли, като си достатачно про* да им вярваш. Ние ще намерим спасение, ама ти ще ровиш по кофите, ако тея са на първо място....

Мачкай Димитре другите агенции! Пипни малко тук-там числата на правоверните атлантици и ще си на прав път!

"Надежда всяка тука оставете..." :(((

Габриелица, заедно с ДС-изтърсака денков, ще видят сметката на герб - само малко търпение.

Българина е свикнал да го лъжат и няма да се учудя ако пепейците пак са втори на изборите. Но не мога да пренебрегна факта че лъжите им са по скоро за лично благоденствие а не за полза на народа

от ден първи подговтят матряла за предстоящите ала бала с него.

Рая си търси падишах

Ората си искат ГЕРБ - ДПС и те тва е.

Еми да, за тия 4 години нещо да се промени към добро?

До ноември сглобката ще крета и после дано се събудим и да спасим останалото от територията.

Слава на Путин и неговите пророци Боко Шиши и Чебурашка !

хората след като си изберат да ги управляват бойко и пеевски, ще ги управляват бойко и пеевски толкова е просто

"...ако не се появи сериозен нов политически играч на вота." Ема нов "играч"/субект. Както обикновено новото е добре забравеното старо.

ме гербаджии, че обърнаха сглобката. Щот акъла им толкова. А сега - всички срещу сглобката! Нека в опозиция дават безвъзмездно на украйна. Сега зъб не обелват по тия теми?!

Аз да питам защо по телевизии се вихри пропаганда за еврото и с какви пари? С нашите ли? На ЕС, които пак частично са наши и могат да бъдат разпределени за друго ли? Защо харчат пари на нас хората за пропаганда?

Разбира се ЕС има нужда от калитковци като българите които да поддържат пирамидата и плаща за рекламата. После ще си избият парите. А е доказано че простия народ вярва на всяка реклама!

Не може неграмотните и хора неплащащи данъци в тая държава да избират кой да я управлява! Докато не се промени това винаги ще бъдат избирани ще управляват герб ДПС БСП и някакви пепераси! Купуването на гласове става единствено и само от тези които живеят на помощи и не плащат ток вода и дърва и са неграмотни! А ви лъжат че се боят с купуването на гласове и харчат милиони з алабала. И 300 000 турци които плащат данъци извън ЕС решават кой да управлява в България! Смех

Аз бих въвел, ако няма средно образование, няма право на деца. Децата също имат права, а такива да се разглеждат като в невъзможност да отглеждат деца. При провинение принудителна кастрация и отнемане на родителски права. Може безплатни кастрации да се предлагат и дори с плащане за тях.

си педал. Е, не може всички да са безполови като теб.

Освен това 5000лв депозит за всяко дете, ако то не стане престъпник и не живее на помощи му ги връщат на 21 на детето!

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

време възрожденците да заминават за рассия

Еми ти в Анадола

И какво ще възраждаш?

България. От колония на независима държава.

Ние се възродихме преди 35 години, защото бяхме истинска колония на СССР. Сега сме несравнимо по-свободни, но все още зависими от Русия. Членуваме в редица международни съюзи (далеч не само ЕС и НАТО) взели сами тези решения. Също така сме напълно свободни всеки да пише и прави всякакви глупости без да се страхува за каквито и да било последствия. В последното отношение сме далеч по-свободни от САЩ или ЮК, например. Че на кого сме колония, казваш?