Димитър Ганев пред Dir.bg: Васил Терзиев се превърна в мишена, при балотаж е под риск от перфектна буря

"ГЕРБ излезе от изолация и вече не е естествено всички да се обединяват срещу тях", заяви политологът и социолог от "Тренд". При счупване на сглобката той не очаква нови избори, а нов кабинет в рамките на това НС

Обратно в новината

Коментари - Димитър Ганев пред Dir.bg: Васил Терзиев се превърна в мишена, при балотаж е под риск от перфектна буря | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

такива коментари позволиха да забравим миналото на баце и да дъвчем дядото на някой си ...

Ако ПП са избрали Васил Терзиев за техен кандидат, това не е нищо друго освен една провокация. Неприятно е да видиш как младите, непознаващи клещите на ДС съдействат на опитите на определени кръгове за изпиране на демоните от близкото минало. ДС беше дългата ръка на Партията , репресивен апарат, толкова репресивен, че ако нямаше реален противник, тя незабавно си го измисляше ,за да демонстрира активност. .Спомнете си акцията по залавяне на протестъра на писал на Петолъчката-ДОЛУ ТОДОР ЖИВКОВ. За младите-нямате си идея за размера на това тотално следене. За една приказка на опашка за книги-чакам за втория том на Тодор Живков те прибираха и дни наред трябваше да даваш обяснения, да докажеш , че имаш първи том. А след прехода, подставените лица на ДС овладяха индустрия и банки-те имаха информацията. Мили наши потомци, не се лъжете по красиви думи на Терзиев-кръвта вода не става, от круша не берем ябълки , това е пълзяща реставрация на агентите на Държавна Сигурност.

Тези, т. нар. млади, са "полезните идиоти"!

Тук се обсъжда Терзиев, а не дядо му.

Пак ще се гласува с отвращение. Вероятно за бсп. Няма начин при толкова отвратителен кандидат от уж демократите, да не се отиде да се пусне наказателен и протестен вот. Край няма, нещо по гнусно не можаха ли да измислят - дъщерята на Брежнев или Берия например? Сигурно наследниците на Чикатило са нормални интелигентни хора, а?

БСП ? Че те всички са с такова минало!

се бута където не му е работа? Да си се гуши там с милиончетата и да не му дреме!

властта дава повече възможности за бизнес.

Бизнесът му е компютърно обучение на младежи. На Боко какъв е бизнесът?

..ооо герберастите са налазили яко дир-а...

"изпрани гащи" сега! Пак смело надигат празна глава!

Не искаме леви , бивши и настоящи комунисти , бивши и настоящи ченгета, , бивши и настоящи социалсити , бивши и настоящи военни, нама бивши доносници от ДС тези са били и винаги ще са доносници , бил милонер ама как ? аре у лево.. нма нищо протиб богати хора , даже е добре да не са гладни въшки , ама не от ДС

Момчето сигурно е много кадърно в своята сфера. Но не става за кмет. Има толкова млади хора с чисто минало на своите родители, непидвладни на чл. 16 б. Г. Всичко му е било поднасяне на тепсия поне до 26 годишен.

Хмм кадърно... нама кадърни хора в ДС всички са боклуци .. трябва ни кмет който е такъв за какъвто се представя, а не да се представя за талккъв какъво иска да бъде

Какво има да му мислите, намесена ли е ДС РАБОТАТА няма край-все е БАТАК !!!

Точно така, хората трябва да се научат , щом е ДС е доносник и боклук....точка

Тоя Ганев е много тъпа Гербаджийска Калинка, пълен некадърник като шефа му Онова ПРОСТОТО от БАНКЯ. АВЕ ХОРА СЬБУДЕТЕ СЕ - 12 ГОДИНИ ВАС НЕ ВЕ ЛИ МАЧКА АГЕНТ,, БУДА,, - БОРИСОВ ОТ БАНКЯ и кмет беше на СОФИЯ. АГЕНТ БУДА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ТОЙ НЕ Е ЛИ УШЕ НА ДС ТЛЗ ТЪП ПОЖАРНИКАР?

Нямаме кой знае какъв избор! Дали е Терзиев или друг, все ще е поставено лице на икономически групировки, а дали тези групировки са от недрата на ДС али други олигарси с друг генезис, това е без особено значение за гражданите, като цяло. Въпрос на късмет е спечелилите да са по- малко алчни и повече ангажирани с проблемите на София, като можем да се надяваме са се окажат и по- компетентни в управлението на стъличния град.

Да приемем ли Васил ДС Терзиев? Труден избор.

лесен избор.. НЕ

Дими Ганев е голям сладур!

Селяндур

Без значение дали си ляв или десен русофил или русофоб демократ или комунист Ако си БЪЛГАРИН трябва да си срещу метастазите на Сорос ДБ и ПП

Ти сигурно си от ДС!

Този ЛГБТ ли е или така ми се струва

Доста точно!

Интересно ми е кой плаща на такива "експерти". Какво точно работят? Ако някой знае да ми обясни и не се заяждам, само се чудя

в случая ДС

Тоя може да спечели и Възраждане ще го подкрепят

В Самоков,свършиха ли руските даскалици,та опряха и до агенти,на ДС?

За софиянци, за всички ,които имат тука някаква работа или идват на шопинг или евентуално ползват аерогарата - има значение как се стопанисва и в какво състояние е града. Все пак този въпрос е най- важен за тези двуноги, които са на хранилка от бюджета на София. Тях ги разбирам защо така яростно се пенявят и възбуждат. За идеологизираните фанатици - също ясно- там здрав разум няма- там и медицината мълчи и само изписва подходящите лекарства и услуги. Дали някой от останалите / дано да има такива/ очаква , на базата на богатия си личен опит и ерудиция, за кандидат на София да бъде номиниран от политически партии или НПО човек , който може и иска столицата да се управлява ефективно, ефикасно, без корупция и в полза на обществото?

Невъзможно е!

Никакъв шанс. Всичко е корупция. Целта е мафията да управлява. Ако лумпен демократите вземат властта това не изключва отново корупцията и мафията. За града и народа никой не мисли

Човека има стабилен гръб в ДС, диалогичен е и ще се разбере и ще приеме реалностите, които са зададени в столична община. Така че, той е сугурен победител в изборите!

Джобният генерал от ДБ ДС, ли го сподели с теб?

авторът е депесарско келеме.

Без значение дали си ляв или десен русофил или русофоб демократ или комунист Ако си БЪЛГАРИН трябва да си срещу метастазите на Сорос ДБ и ПП

Всички заедно срещу ДжеHдьрските партии. Ако си българин си задължен да бъдеш срещу джеHдьрите затоплисти от ДБ и ПП

Терзиев идва от ковачницата на кадри на ДС. За това е и ляв и десен, и горен и долен.

ДС не ни пуска от смъртоносната си хватка. Няма отърване от комунягите и издънки им. Ще е срам и позор за синя София да има кмет наследник на ДС- фамилия

А АГЕНТ БУДА БОЙКО Борисов не е ли бил агент, ве?

Не е бил!

никой не смее да каже, че прехода е приключил, защото ще трябва да признаем, че напълно се е провалил и 33 години са профукани...

Да, щом ДС службите, Още се опитват да ни управляват, Чрез синове и внуци, пречистени

Френската революция започва 1789, завършва 1830. 41 години. Английската започва 1640, завършва 1689. 49 години. Руската започва 1905. Досега не е приключила. Борбата за Освобождение у нас (нещо като Българската революция) започва в 1867 и, доколкото успява, приключва 1913. 46 години. Та ти сега за едни 33 години ли си?

граб дори не са очаквали толкова лесна победа, благодарение на " пица на кристали " ;)

Ако беха пуснали Бончето, поме имаха шанс да спечелят, а с тоя баце имама най-голям шанс за още 4 год

Хора, тази кандидатура беше издигната, за да спечели друг. Това са ченгесрски номера . Спомнете си, защо беше издигната Цачева? За да спечели Радев, разбира се. Сценариите се повтарят до ужас!

И аз се усъмних. Много рано го сложиха на пангара, за да има време да бъде разнищен, низвергнат и отхвърлен.

Балотаж ли,а няма ли от раз да спечели,та ти ЕПМ и , тъпанар.

интересно как ще бъдат съдени тези които издигнаха този човек от бог. те са направили своя избор. бог вижда. въпроса е какъв ще бъде вашия избор.

Бог се пише с главна буква ;)

Номенклатурчиците си играят играта. Все някой от тях ще лапне поста.

Не минава и ден без да изпълзи поредния грантаджия да ни обясни видиш ли как стоели нещата в политическия небосклон, че ние не знаем как е. Най-вероятни утре да се появи и борянчето и тя да ни разясни, като че ли ние не знаем, че всички са боклуци.

Кандидатът на коалицията ПП-ДС бил фаворит?

беше преди да кажат че е точно този изстрелян в бизнеса с ракета носител от ДС!

и какво стана ГЕРБ изпрани, а ПП-ДБ потъват. този Терзиев е активно мероприятие на ДС!!!

агентурата и роднините на ДС да цъкат минуси МОЛЯ!!!

Тоя пишман анализатор да смени дилъра.Терзиев е едно младо леке, и параван на дс комуняги, а герб и те с агент буда за шеф.Какво има да се анализира на разни многоцветни бандити от едно котило?

Аман от комуняги. Уж си отиде а гадовете ни преследват и от гроба с гнусните им отрочета

Червената мафия не спи

Най-правилно е той да се оттегли! няма смисъл да е поредната глупост и инат на ПП!

Възраждане и ГЕРБ отдавна са си коалиция Тъкмо ще лъсне истината за Копейкин.

Има един литературен образ в романите на Дъглас Адамс- Бозо Неосведомения. Когато искаха да го подразнят просто му казваха една дума, няколко пъти. Бозо се скъсваше от бяс, лай и слюнки. Та Пипи-тата и Дъбилите очевидно не са си дали сметка за основополагащите черти от психологията на техните избиратели, ятаци и спонсори. Както и за онези плаващи гласоподаватели. Дано да не се отметнат от тази кандидатура в последния момент.

Досега това, което се чу от Деян Николов е изключително аргументирано и убедително. Дано софиянци да могат да оценят какъв невероятен кандидат предлагат от Възраждане и да дадат шанс на един много качествен кандидат!

Аха, качествен ДС кандидат...

Деян Николов няма нищо общо с ДС. Естествено, по медиите неговото име въобще не се споменава, дано все пак успее да представи програмата си.

Не Терзиев, ДС службите и роднините им, Трябва да са мишената на българската демокрация! Трябва да се очистим!

А джобният генерал от ДБ ДС?

Ше замола бесепарите и създадените като тяхна патерица - гербери, депесари и друга паплач да спрат да плачат над чужди гробища и да се вайкат за кого ще гласуват другите хора и противниците им! Ясно е накъде отива света и нещата и че ще останат в аналите на историята с кражбите. безобразията и престъпленията им!

И ти ли си от ДС структурата? За това ли се сърдиш?

Каква драма имат тия така наречни "красиви,умни и десни":)))))))))) начело с агента от ДС ГНОМ и тъмно червения от рода бойкикиев мравояд подлога на бобокови и маргина......явно сте в някаква амнезия или по рождение сте си тъпи и упорити:)))))))))))

По-спокойно! Без пяна, да не извикам санитарите!

Няма достоен опонент, защото дядовците на Терзиев са си свършили качествено работата. Абсурден кандидат е Васил, платил си даренията, за да бъде такъв. Няма значение дали е талантлив и можещ. Има значение, че петков лази по нервите на хората без ясна причина. Ей тъй, да се види, че неговата става. Срам за София, ако изберат тарикатчето от сой. Комсомолски привет на умнокрасивите и лустраторите от ДБ.

И ПЕПЕТО СА ОТ БЕКАПЕТО!

Ами тогава що плачете толкова, бе - от БКП-то и патериците му:)

И ДеСебето са от ДеСето

и да дойде, ще се усвояват и строят блокове до откат, докато всичкото България стане София и другото ще се разпродаде и толкоз.

униваха, башите затриха толкова животи, а сега внужите искат и нашия живот. За какво киснахме по митинги бе???! Не ги избирайте. Има ли чевена нишка не им прощавайте. Убитите, тормозените и съсипаните животи, не пренебрегвайте. Имаче, ще сме една прокълната нация без памет и всеки червен мухльо, ще я лъже.

Това е най-умната приказка от всички коментари БРАВО!!!

Къде бяха всичките тези критици на кандидата на обединените ПП и ДБ, когато Бойко Борисов се кандидатира за кмет на София?!? Бойко Борисов - дете на полковник от МВР (пожарната), завършил школата на ДС (Пожарникарския факултет, защото не и приет в ДС направо), после бил и преподавател в школата на ДС в Симеоново!?! Учавствал във Възродителния процес и член на ОПГ СИК?!?! А тогава конкурентът му в кметските избори пък беше Бригадир Аспапухов - ДС-КГБ генерал от “генералското движение” на БСП с лидер рецидивиста ДС-КГБ генерал Любен Гоцев - един от създателите на организираната престъпност (и СИК) и разграбването на България с Андрей Луканов?!?! Та къде бяха тогава всичките тия, които сега критикуват Васил Терзиев, че е син на баща си и майка си и тогава сигурно още е ходел прав под масата?!?

Бойко Борисо има дядо убит от комунистите и поради тази причина никога не е бил ДС, щото му разрешават да учи само и единствено в пожарникарския факултет като неблагонадежден за БКП то.

Абе, тъпак, я ми кажи какво точно е завършил Бойко Борисов! Той завършил ли е школата на Държавна сигурност в Симеоново, откъде му е дипломата за висше образование? И как като е бил неблагонадежден после са го взели и за преподавател в нея, бе идиот! Питай го, или питай някой, преди да пишеш глупости, бе! Сигурно и със СИК и Маджо няма нищо общо Mутрата, а?

Барби храчещо тук всекидневно,пожарната НИКОГА НЕ Е БИЛА КЪМ ДС-ПОНЯЛА и като си тъпа гъска поне преди да се излагаш провери първо храчките си-поняла?

ама като порасна и хоп милионерче с откраднатите пари на България и българите. Ей сополи, мислете бе, доколкото можете с малкото мозък които имате

"Разделянето на МВР през 1965 г. на Министерство на вътрешните работи и Комитет за държавна сигурност води до обособяването на 2 самостоятелни школи – Школа „Г. Димитров“ (КДС) и Школа на МВР (с филиали „Милиционерски курсове“ и „Пожарна охрана“). На 21 август 1969 г. с Указ № 796 Президиумът на НС създава Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР. Налага се модел на висше специално професионално образование с 4-годишен срок на обучение и система от курсове за подготовка и преподготовка на офицери. Откриват се 3 факултета: „Държавна сигурност“, „Народна милиция“ и „Пожарна охрана“. ВСШ „Г. Димитров“ получава статут на висше специално учебно заведение с перспектива да заеме място в националната учебна система с право на придобиване на гражданска специалност_УЙКИПЕДИЯ барби-чукча не читател,чукча писател всеки ден тук

Въпрос към т.нар. десни Този имаше фирма Телерик, занимаваща се с програмиране на Си Шарп и бяха разработили куп контроли, които западна фирма купи. Всъщност купи цялата фирма. Е нали това беше идеалът за десните - успял, селфмейд, богат, бизнесмен, умен, образован, по възможност млад, критерии на които очевидно отговаря. Защо тогава не го харесвате?

Нещо за дедото,бащата и чичото да споменеш?А за началния капитал на тази фирма от къде са пак не казваш но всички вече разбраха а последната новинка е,че втория мъж на 'миската" от къщата в БарЦелона е съдружник в тази фирма та сега много трудно нещо се покрива и скрива за четящите хора

В тази индустрия началният капитал е без значение - важни са умът и инженерните умения по съставяне на алгоритми, езикът може да е всякакъв, все пак е желателно да е някакъв от сравнително ниско ниво де.

Началният капитал е без значение ако иска да си стои в бизнеса. Ако иска да влиза в политиката, началният капитал не е без значение!

Знаете ли колко е бил началният капитал на Бил Гейтс? А на основателите на АйБиЕм - айде техният е повече - цял гараж са имали на разположение

Nяма да споря,че сте се кръстили "простака" и явно има защо но аз от доста години работя в този бранш и със сигурност заня повече от вас как стоят нещата там и без начален капитал може само с ума си да претендираш за някое работно място та айде не се излагайте повече с материя която изобщо не ви е позната

Не го харесват другите, мафията, които обаче много усилено се опитват да представят нещата, че “десните” не го харесвали, защото са хитри като амеби и чехълчета. А т.н. “десни” просто опознават и дискутират и анализират кандидатурата - което е абсолютно нормално - при критикуващите това никога не се случва. там направо им казват кого харесват…

:))))))))))))))))))))))) женска логика на едно силно русичко барби:))))))))))))))) дано поне не си на достолепна възраст,че ще е много страшно:))))))))

Правите абсолютно с нищо незаслужен аргумент на т.нар. десни, всъщност хора движени от първосигнална омраза, злоба и фрустрациа от вечната недооцененост в живота от която не са в състояние да излязат

Щото отвън красиво а от вътре гнило.

не е селфмейд.

Ти ли написа контролите?

Не, изкрал ги е от конкуренти

Понеже оня мазен политически парцал - Бойко, дори няма да издигне кандидат или само фигурант. Нещо като Цецка Цачева. Цирковете на Д. Добрев, Десислава-Тежката артилерия и др. актьори от герб са само за пред простолюдието от техни фенове. Иначе тотално отичат, ще бъдат бързо заместени от нови политически субекти и тогава политическия парцал Бойко става ненужен. А що вече е неизпозлваем, отива на съд и затвор. Ето защо им трябва образ на активна опозиция и десйтваща артия, а не патерица - за да може "парцалът" да продължи да търгува свободата си.

Каквото и да се каже за такива като вас все ще е комплимент.От колко години слушам какББ отива на съд и в затвора а колко преди него трябваше вече да са там като се започне от крушовската селянка приватизирала техноимпексите и се мине през всички политици от бсп-то които на 3 пъти загробиха и ограбиха държавата но пък идва Видьов ден и точно за това е толкова голям страхът ви от възмездието което ви очаква

Почти всичко е сбъркано в тази държава. БСПто се гордее с миналото си, но ДСто им виновно, което следеше да се спазва правата линия от Москва до София. " Възрожденците" и те против ДСто, но възраждат правата линия и все бъркат посолството. Демократичните сили подкрепят наследник на ДС, а той заклеймява правата линия и иска да я лустрира.