Димитър Ганев пред Dir.bg: Служебният кабинет допусна много сериозна политическа грешка

"В новия парламент влизат същите играчи", заяви управляващият съдружник в социологическа агенция "Тренд"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя доморасъл гербжииски пед..л докога ще се плюнчи пред камерите с нескопосните си коментари Не ставаш бе пич,от километр си личи какъв си

Абе Ганев, стига с тоя Кантарджиев бре! Толкова ли е незаменим тоя дядка, който "лекуваше" със сола и лимонче, и доматено сокче?

Аман от разбирачи, "Политическа грешка"?! все пак говорим за служебен кабинет, а спрете се бе калинки!

Питам, за какви заслуги Минеков е станал професор и кога? Няма никаква информация в нета за този въпрос. Някой има ли информация? Нека я сподели. Предварително благодаря.

и основание за професорска титла е, че е син на баща си. И не е само той

Служебния кабинет допусна много сериозна политическа грешка, като не успя да накара Гешев(защитник на мафиота Пеевски) да си подаде оставката. Явно гражданското общество ще трябва тепърва да се пробужда от дълбокият си летаргичен сън в който се намира в момента, защото когато избраха Мафиота-Пеевски за председател на Данс, всички будни граждани скочиха и го свалиха веднага от поста. Сега ще трябва да почакаме малко повече преди такова събитие да се случи.

Тренд ли плаюат на герберските тролове , налазили са тук като мухи на лайно !

пропагандира за ръководна и несменяема партийна система на една партия, окопала се на власт с "избори" белязани от 30% невалидни бюлетини. Такава еднопартийна власт имахме.

Професорът е пенсиониран, при изпълнени всички условия за това, при това не е необходимо неговото съгласие! Казаното важи не само за него , но и за всички български граждани! Професорът е български гражданин и не е миропомазан, че да не бъде пенсиониран! Трябва да започне да се напикава или какво? При цялото ми уважение, не считам , че някой е постъпил неправилно, спрямо него! "Каквото за гол Асан , това и за него!" А за дейността му е заплатено добре!

След като длъжността на прфесора е изборна - с конкурс, би следвало да се пенсионира след приключване на мандата му. За това никой не говори, а само ах и ох. По тъпо "изчегъртвне" от това не мога да си представя, освен ако е направено умишлено, за да се компроментира "изчегъртването" по един елегантен начин. Не следва да се подценява и Слави Трифонов , който се самоизчегърта предварително, за да се забавлява на политечесното шоу от страни.

Явно не си ходил в болница напоследък особенно извън София. Ако пенсионират всички в пенсионна възраст особенно лекари и учители просто сме приключили с държавата.

"Защото беше и е важно за президента Румен Радев този кабинет да бъде припознат и от БСП като свой, предвид президентските избори, на които Радев ще очаква подкрепа."

това е пределно ясно и не е необходимо някой да го изкоментира в интервю, че да му светне на един средно-статистически умен човек. Проблемът е, че е пълно с глупаци и нагаждачи, които до вчера бяха със силните на деня ГЕРБ, а днес като ги гледат паднали на земята ще се избият кой по-напред да ги рита, че белким се харесат на новите силни на деня.

ГЕРБ отново ще са първа политическа сила в България, това е така от 20 години и ще бъде още 200.

ПанаЙоте, троле неграмотен и с ниска обща култура, преди 20 години партия ГЕРБ не беше създадена. Отговорника по кастинга на тролове е за уволнение. Как може да наема толкова жалки, неграмотни нищожества. Не ставате даже за тролове.

Прост трол. Преди 20 години през 2001 г. след редовни парламентарни избори дойде на власт НДСВ, а царя стана премиер и така до 2005 г. По това време ББ беше назначен от премиера-цар за секретар на МВР. ГЕРБ е учредена през декември 2006 г. т.е. преди 14 години и половина. То е ясно, че троловете ви събират от кол и въже, ама чак толкова изпаднали нещастници не знаех, че наемат. И от мен да знаеш Панайот се пише с Й, а не с ер малък, неграмотнико! Те вече са ти го написали, но видно от минусите, които си набил на човека явно не схващаш от веднъж колко си неграмотен и прост.

Панайоте-идиоте...Кажете Не на алкохола и дрогата ВЕДНАГА!

Браво, Ганев! Ти си най-светлият ум в държавата! Всички са отправили взор към думите ти! Бъди благословен! Няма друг като теб! Уникален си! Невероятно прозорлив! Истинско откровение! Немеем пред словата ти!

Какво разбира този?

Къв си ти, бе?

Ганев е още неопитен, може да греши.

Изобщо не е неопитен.Ако е за пари е отворил свинктера ,като на утрешния гей парад.Аман от дупедавци в тази територия.Мъчно ми е десетина дни не съм виждал по телевизията вожда и ичителя на народа от град Банкя.Светлия ум и ученик на Конфуции и милиционерската школа , полиглота и дипломата и човека разбиращ от всичко на този свят великия БМБ.Разни личности се опитват да се докопат до някоя банкнота от чекмеджето но точно този дето ни дава акъл ,като го гледам доста фурни хляб има да изяде докато му дойде акъла , че богатите пари не дават, колкото и да се натяга.

"...допуснаха много сериозна политическа грешка, която може да компрометира цялата линия на изчегъртване. Това беше уволнението на проф. Кантарджиев..." - един обикновен труженик, служител, работник, като навърши съответната възраст и има необходимия трудов стаж, го пенсионират. Защо държавни чиновници, на пенсинонна възраст трябва да останат на работа, а не" излезнат в заслужен отдих"? Ами човекът, като е толко кадърен - защо просто не си остане там един "обикновен лекар" или каквато там му е специалността? Защо драпа толко за държавната заплата?

това е същността на политическата грешка, че комунистите дори не могат да схванат в какво се изразява.

минаа 50 гОдин от кво ги немАше тия комунисти и секви -исти, они отдавна измреА, бре

Основната слабост на служебния кабинет е, че в отделните министерства имат ясна визия, как нещата не трябва да стават, но не знаят как трябва да стават. Типичен пример е МРРБ-то. Магистрала Хемус не трябвало да се строи без строително разрешение и затова били отстранени досегашните шефове на АПИ и автомагистрали. Дотук добре, ама с назначаването на новите издайте строителни разрешения и продължете строителството както трябва да бъде. Министърката споменаваше за някакви четиири, пет години напред. В Северна България хората искат да имат магистрала, шофевете на АПИ и документацията не ги интересуват. Екоминистъра хвърли големи приказки, че ще бутне къщата за птички на Алепу, да не говорим за превръщането на Марица в плавателна от Свиленград, за което били нужни десетки милиони, които нито ги има, нито има време затова. Само че подпорната стена си има документи и бутането по политическа целесъобразност ще е трудна работа, за да не кажа невъзможна. Проф. Минеков също започна с големи приказки, че ще прави чудеса, а се забърка в всевъзможни скандали. Напълно е нясно, че няма правомощия за отстраняването на шефа на БНТ, имаше закани към театрите, което се оказа закачка, а и други скандали. МВР шефа мести хора от тук там, в интерес на истината, няма уволнения и намален капацитет на полицията. Как с това ще се противопостави на купения и контролирания вот, не знам. За сметка на това публично изказа безумни мнения за Борисов, достойни за митингуващи политици, които даже и не са обвинения. Здравният министър се опита да смени ръководството на Правителствена и Александровска болница ,но без успех. И при него има само желание за реванш, но няма капацитет за такъв. Дефакто уволнен е само проф. Кантарджиев, което си е гаф парекселанс! Здравеопазването е крещящ пример за слабостта на новите управляващи. Те знаят, че не искат болниците да бъдат търговски дружества. Само че май не знаят какво означава това! Извън социалистическото здравеопазване финансирането на болниците е или чрез осигурителната исистема, или чрез застрахователната. Това означава търговско дружество. В Германия имало десет каси, ама болниците се финансират от тях, което означава, че са търговски дружества!

На тебе очеизвадно ти личи, че си гербераст, затова и словоблудстваш и лайноядстваш срещу определени личности от временното правителство, които се опитват да направят нещо за тази държава!

се опитват да направят? Досега само съмнителни уволнения ( премествания на друга длъжност) и словоблудство по телевизионните студия. Служебното правителство се занимава с предизборната кампания на Мунчо вместо с организация на парламентарните избори

с лична омраза към една или друга партия социология не се прави. Толкова си влюбен в ГЕРБ, че винаги ще ти личи.

ГРЕШКА НА РАДЕВ Е,ЧЕ СЛОЖИ ЗА ПРЕМИЕР БОЙКО РАШКОВ ,ЕДИН ОТ БЛИЗКИТЕ ПРИЯТЕЛИ НА ИЛИЯ ПАВЛОВ! ОКОНЧАТЕЛНО МЕ ЗАГУБИ,КАТО ГЛАСОПОДАВАТЕЛ !

Искам от това, дето вземаш, даже министър-председателя ти се губи... :)

Да министър-председателят наистина се губи - аз дори само за фамилията му (Янев) се сещам. Играе ли въобще някаква роля този министър-председател? Риторично питам. Ясно е на всеки, че служебното правителство на Радев бе коалиция на БСП, ДБ и Божков (макар че сега яростно се опитват да се дистанцират от последния).

Г-н Ганев,това не е безпристрастно изказване.Относно формулировката,че проф.Кантарджиев е освободен в заслужена пенсия е грешка,това е ваше твърдение.Попитайте професионалиста доц.Кунчев дали не е правилно.Все някога трябва да се пенсионира, не може да стои до 99г. и да спъва израстването на младите специалисти.Чудесно си върши работата служебния кабинет.

Това е голям гаф! Специално в -здравеопазването над пенсионна възраст са огромен процент от работещите, както лекари, така и сестри!

Ало, професионалиста, 50% от икономиката се върти от пенсионери! В здравеопазването не е по-различно! Който е здрав - да работи, щото от университетите и училищата излизат меко казано неподготвени хора!

https://dnes.dir.bg/comments/dimitar-ganev-pred-dir-bg-sluzhebniyat-kabinet-dopusna-mnogo-seriozna-politicheska-greshka

тия избори ги знаем важни са ония наесен да изритаме мунчо и да му гледам смешните физиономии като злобее пред журналетата :)

2021-06-11 11:48:23 Ха сега да видим това което (нерегистриран) направи ГЕРБ и това което направиха неговите опоненти.Но със факти а не с алабализми : ГЕРБ направи за 4 повече пътища, които червените за един век не можаха да направят. Абе, екскремент разпльокан, крадливите комундески гербаджийски мутри, НЕ МОЖАХА ДА РЕМОНТИРАТ ПОЛОВИНАТА ПОСТРОЕНО ПО ВРЕМЕТО НА УЧИЛЯТ НА ВАШИЯ МИЗЕРЕН ГЛАВАТАР! Не можаха да го ремонтират и боядисат! Той за нжви строежи ми говори...

От рано си почнал, момко....

Една задачка със силно занижена трудност. Като за България - малка страна, “където всички се знаеме, всичко се знае, където всички сме братовчеди”... Само допреди 30 години горе-долу всички бяхме и на едно материално дередже - официално доходите на всички бяха горе-дору еднакви (еднакво ниски), с неголяма разлика, която се знае! А, да - и собствеността беше изцяло държавна - говоря за всичко, което не бе лично притежание на хората - освен къщите и апартаментите, колите им, скромните банкови влогове, всичко останало бе държавно (общинско)... В тази панорамна картинка да прибавим и масовото слухтене, следене и подслушване, типични за всяка диктатура. С ДС досиетата... От тогава България бе съвсем планомерно, целенасочено и организирано разграбвана, на много отчетливи етапи, включващи подготовката за разграбването, започнала още към средата на 80-те години с шеметното “необяснимо” нарастване на външния дълг, и “странното” му структуриране, с Указ 56, малко преди 10 ноември 1989 г., с кражбата на целия ни Валутен резерв - 2 милиарда долара, и разграбването на външнотърговските дружества, любим пристан на галениците на червената върхушка и на ком. служби - на ДС - 1-во, 2-ро, 4-то и 6-то ГУ! Следващият етап на разграбването - банките и масовите им фарита (след като преди това ударно ги създадоха и нароиха, много от тях с едни и същи взето назаем превъртяна пари, за да привлекат спестяванията на хората, както при финансовите пирамиди), хиперинфлацията (Лукановата зима), с раздадените “куфарчета” на назначените бизнесмени и банкери, като на някои бяха дадени куфарчета с милиони (вкл. като заеми), а на други куфарчетата бяха ... цели предприятия и други активи! Паралелно същите кукловоди създадоха и отгледаха и организираната престъпност - мутрите, вкл. икономическите им групировки. Особено голям стимул тази престъпност получи по времето на ембаргото срещу бивша Югославия, когато по скромни изчисления в организираната престъпност влязоха нови около 10 милиарда долара. И така “другарите” вече бяха готови за следващия много голям етап на разграбването - т.н. приватизация - касова и масова (като грижливо отблъскваха всякакви конкурентни чужди сериозни капитали и инвестиции и инвеститори, но не и мошеници от вън, с соито “играеха” нашите тарикати и измамниц, като подставени лица)... Така от България годишно средно се крадяха поне по 10 милиарда долара, вкл. от контрабанда, наркотици, незаконна търговия, вкл. с оръжие, хора, данъчни измами, ..., общински и държавни средства и имоти, европейските фондове... Това са предварителните условия на задачката! И така, имаме една сравнително малка общност (като семейството например), в която всички се знаем - кой кой е и какво точно представлява, как се е родил, израснал, изумил (или не), на какво е способен, колко е умен, работлив, почтен, качествен. (Още повече в страната винаги се и вихрело масово и неконтролируемо следене и подслушване)! И сега имаме най-бедния народ в ЕС, с най-ниските доходи, и ... шепа невероятно богати хора, при откраднати около 300 милиарда долара, след като - пак напомням - всички започнахме “прехода” еднакво бедни и всичкивъпро се знаем... Е, въпросът е КОЙ ОТКРАДНА ЖИВОТА НА БЪЛГАРИТЕ?!?

Гледам умишлено пропускаш двата фалита на България по това време. И да точно в документите на държавна сигурност и българската комунистическа партия е записано. Естествено съвсем умишлено пропускаш недосегаемостта и абсолютните привилегии на разните партийци и партийни секретари чета и всякаква подобна паплач. Естествено съвсем умишлено пропускаш че именно парите на и си години от така наречения преход точно друга и ти и техните синчета разграбиха и унищожиха всякаква възможност за развитие на тая държава. Защото няма как да развиваш държава без промишленост без селско стопанство без производство-а именно те бяха унищожени от тези другари и децата им. Точно същите за които ти неистово лобираш. Естествено пропускаш че поради една или друга причина последните 10 години България върви напред-покачил се жизнения стандарт появява се производство появява се селско стопанство. Което е напълно нормално да го пропускаш поради простата причина че единственото което правиш е да бълваш манипулации и дезинформация-казваш тук-таме по някоя истина и покрай нея бълваш купища лъжи.

Умишлено пропускам:) Глупости! Казвай какво те интересува - имам малко време, да те светна с факти а имена! Кажи кого и за какво пропускам, според теб:) Да вденеш...

И не са само двата фалита (впрочем Борисов се хвали колко много е научил от простака Живков и нескрито му се възхищава...)имаме куп огромни кражби (и износ на капитали от България още то Живково време.., вкл. с куфарчета с държавни делегации в чужбина, в Германия, водени от протежето на Живков - Огнян Дойнов, вкл. закупени сериозни пакети от акции в големи немски фирми и концерни....), имаме и откровени отвратителни национални предателства, като двете предложения на престъпния Ком. режим България, която бе най-верният сателит на престъпниците в Москва до стане съветска република.

"Естествено пропускаш че поради една или друга причина последните 10 години България върви напред-покачил се жизнения стандарт появява се производство появява се селско стопанство." Кой стандарт се е покачил през последните 10 години бе малък недорасляк? Какво производство се е появило, освен някакви подобия на нищожно мънички и нищозначни в общоикономическо отношение подобия на някакви производства на крадливи чиновници. Кой вложил откраднатото в някое шивашко цехче, в гумаджийница или автосервизче! Няма строеж на никакви истински промишлени предприятия в които да работят няколко хиляди работници, които да допринасят за принаден продукт! За каккъв растеж говориш, като АБСОЛЮТНО ВСИЧКО в тази държава се внася от вън! За какво селско стопанство говориш, явно не си излизал по пазарите, за да видиш, че всичките селскостопански стоки са внос, с нищожно малки изключения! Явно са ти малко годинките, за да имаш реални впечатления от българското селско стопанство,нищо, че преди години нямаше тази модерна обработваща земята техника! Една шепа латифундиери обработват една част от земята и всичко изнасят в чужбина, а ние внасяме селскостопанска продукция! 80% от българските земи пустеят и трънясват! Защо не минеш по Софийското поле? Защо не се разходиш из плодородната Тракия за да видиш хиляди и хиляди декари пустеещи плодородни земи!Нямаш право да говориш нито за промишленост и промишлени производства, нито за селско стопанство, камо ли за реален растеж на жизнен стандарт! Може би има нереално подобрен висок стандарт, но той е за един файтон крадци, а болшинството от БГ народа е под вода и нямат шкафчета с пачки и кюлчета!

Абе Рашков, какъв министър си? Защо не изпратиш полицията да озъпти групичката помияри, които спират движението по Раковска!

Оди си на село, бе:) Като не сякаш да те е.ат на 200... На такива като теб ум не се налива, а к.р се набива!

Много ми е интересно какво ще дроби този - за какъвто се изживява и представя - коментатор, ако Ахмед Доган бъде арестуван, заедно с Пеевски за поне някои от безбройните им престъпления, кражби, рекет а ... национално предателство. Имам предвид - ако имахме главен прокурор и прокуратура, а не нещастен и зависим имитатор като Гешев и шайката му! Интересно тогава какви ще ги говори този и такива като него! Забележително е как традиционно в България отявлени мутри и престъпници постоянно се представят за политици, бизнесмени, експерти,..., прокурори или ръководители в службите като тотално се игнорират очевадните им престъпления и корупция, дори и да са очевадни и всеизвестни, вкл. и явно несъответстващите на доходите им авоари и начин на живот!

Как изпечен платен коментатор и манипулатор като тебе ще обясни дребничките факти. Като например учредителка та на българско лято назначена за шеф на кабинета. Адвоката личен приятел на Божков и собственик на казино дето го назначиха в борда на болницата. също така ще ми е много интересно как по-точно ще обясниш че именно Пеевски беше предложен от Мая Манолова за шеф на ДАНС и беше назначен за такъв от правителството на тройната коалиция. Както и ще ми е много интересно да ми обясниш как по-точно комунистическия следовател Рашков пребивал хора в мазетата на народната милиция и изведнъж стана еталон за честност и за морал? За данъчния измамник шеф на НАП дори не искам да ти задавам въпроса.

По принцип на тъпанари и омевадни неграмотни тролове не обръщам внимание, а се забавлявам с тях, но ще направя изключение, докато си пия кафето. Да започна с това, което е очевидна опашата лъжа в постинга ти, ме Мая Манолова била предложила Пеевски за шеф на ДАНС. Това е толкова тъпа опорка, която някой “гений” е измислил, че само идиот може да й се върже. Нека да те светна нещо много просто - което между другото имах възможност да обясня (изтъкна) по един случай (престъпления) в кабинета на прокурор (не български), в разговор със следовател и началника му. Та те ме питаха какво знам за поредица от кражби и кои са крадците. Аз тогава се позасмях и им отговорих, че ако те искат наистина да ги намерят, то това не е толкова трудно, защото: 1) Трябва да си отговорят на въпроса кой по принцип може, е в позицията да открадне въпросните активи - само от този правилен отговор кръгът се стеснява до няколко имена. Тоест кой изобщо на позицията и има интерес. 2) Да анализират т.н. “Pattern”, тоест начинът, моделът по който са извършени кражбите - винаги от няколко човека, и с очевидни характеристики...И винаги със съдействието (улеснението) на един “важен фактор” (който след това бе арестуван, защото “някой” :) се обади на ФБР, и те моментално реагираха след разговора ни...Но това стана много след това, когато аз изчаках да видя как ще се развият нещата) Тогава шефът на следствието се засмя и ми каза (на рекорд) - изглежда, че ти знаеш всичко! А аз им казах - да, но далеч не съм само аз... Та на тъпия ти въпрос - Мая Манолова не е предлагала Пеевски за шеф на ДАНС, по простата причина, че тя не може, не е била в позицията да предлага щеф на най-голямата служба, глупак! Кой го е предложил вече е пределно ясно - за това разказа и президентът Плевенлиев (как Станишев и Местан са го преследвали дори чак до аерогарата, за да го убеждават да се промени закона за ДАНС и принципал на службата да не е понече президентът, а премиерът и правителството),. Сламеният човек на ДПС Орешарски като премиер предложи кандидатурата на Деберия рекетъор и перач на Доган и библиотекарите, те заради нето промениха закона така, че да пасне на туловището на този боклук! И това стана още преди да се сформира новото Народно събрание, и това първо бе гласувано след откриването му! Самите депутати на БСП разказаха за спешното им събиране от корумпирания лалугер Станишев в парламента, когато този безработник директно им е казал всички да гласуват за Пеевски, или ще си изгубят топлите депутатски местенца, защото Доган директно го е предупредил и заплашил, ме “ще ритне масата”. Плевенлиев дори публично си призна “грешката” и се извини, че се е поддал на натиска, след което парцалите на Пеевски го подпукахс... Всичко това съ всеизвестни ФАКТИ, идиот, и никое от това Мая Манолова не е направила просто защото не бе а не е в такива позиции в йерархията на мафията! Тъпанар!

направи ГЕРБ и това което направиха неговите опоненти.Но със факти а не с алабализми : ГЕРБ направи за 4 повече пътища, които червените за един век не можаха да направят.ГЕРБ направи газопроводите и намали цената на газта наполовина. Изплати милиардите на вложителите от кражбата на КТБ, Оправи дивотията с Белене. Пребори мора по козите, чумата по свинете, която се появи прескачайки Румъния !?!?. ГЕРБ откри повече артефакти за древните бол-Арий траките, от всички. ГЕРБ спаси нарочно обезводнения от червените Перник, с източения от тях язовир, като построи водопровод и донесе вода за града от Родопите! ГЕРБ с веща дипломация не допусна емигрантския натиск опирайки се на добросъседството с Турция ! ГЕРБ помогна на Северна Македония да влезе в НАТО и чакалнята за ЕС !МИНИСТРИТЕ НЕ СИ КУПИХА яхти , нито офшорка ............. ГЕРБ ПОСТАВИ БЪЛГАРИЯ НА КАРТАТА НА СВЕТА И ВСИЧКИ СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАС. ГЕРБ ни вкара в Банковия Съюз и чакалнята за Еврозоната ! НИКОЯ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ НЕ МОЖА И НЯМА ДА МОЖЕ ДА ДОСТИГНЕ СТИГНЕ НИВОТО НА ГЕРБ ............. МИНИСТРИТЕ НА ГЕРБ РАБОТЕХА ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕНОНОЩНО КАТО НИКОЙ ДРУГ и преглъщаха обиди, клевети и интриги скалъпени от ИНТРИГАНТСКОТО РУСОФИЛСКО ЛОБИ, СЛУГА НА СЪВРЕМЕННАТА РУСКАТА ОЛИГАРХИЯ . Модела Борисов: - Намали сивия сектор под 5%, а беше 30% при Орешарски. - Брутният вътрешен продукт нараства от 50 милиарда на над 116 милиарда. - увеличи с 10% до 20% доходите във всички сектори за 2020г. и 2021 г. - Външният дълг на България намалява под 19% от БВП, а беше 29% от БВП при Станишев. - Увеличи минималната заплата от 240 лева през 2009 г. до 650 лева. - Увеличи минималната пенсия от 160 на 300 лева при нулева инфлация. - Историческо намаляване цената на газта от Русия с 40%. - Намали ДДС в туризма от 20% на 9%. - Нулева бежанска вълна, заради добрите отношения с Ергодан. - Договори 29 милиарда евро от ЕС, от които 24 милиарда са безвъзмездна помощ. - Газопроводи, магистрали, пътища, метро, нови заводи. - Връзка на касови апарати и бензиностанции с НАП и вадене икономиката на светло - Връзка на вендинг автоматите с НАП и вадене икономиката на светло. - Наредба за плащанията в брой и спиране прането на пари. Всички Олигарси арестувани с отнето имущество за милиони в полза на държавата, а Васил Божков и Цветан Василев избягаха зад граница. - Разбити лаборатории за прозиводство на фалшив алкохол и цигари, разбити и унищожени лаборатории за производство на наркотици. - В България не сме карали никаква карантина и се справихме най-добре с пандемията. Модела Борисов е вреден само за Олигарсите, Мафията, схемаджиите, лумпените и проститутките! За нормалните българи модела Борисов е перфектен!

И най- вече 20 млрд. нови заеми изтеглиха, дето и пра-пра внуците ни не могат да ги върнат

Това със заемите си е чиста манипулация. Ако се сравни със заемите и дълговете на други държави ( почти всички други държави в света и Европа), всеки може да види, че България е една от най- малко задлъжнялите държави. Особено покрай корона кризата.

котьо, ти доходите на другите държави ли имаш, че се сравняваш с тях? голтак гейберастки.

Аз няма как да съм голтак гейбератски, защото никога не съм гласувал за ГЕРБ( може би ще гласувам за техният кандидат на президентските избори, но и това не е сигурно),. За разлика от мен, ти със сигурност не случайно си тук. Никъде, никога не съм писал, че България е идеална държава, но и другите не са. Викаш като не мине опорната със заемите, започваме да пишем за доходи? Искаш ли тогава да си поговорихм за цени? Колко струва транспорта в Лондон или Париж, примерно? Тук в този сайт са ме наричали турчин, евреин, ВМРО педал, а сега голтак гейбератски: За последно, какъв съм?

Временно правителство има само една задача - да не допуска криза, защото на върха няма хора, които да взимат решенията и да спомогне за спокойното провеждане на следващия тур на изборите. Всякакви политически и неполитически чистки са работа на легитимно правителство, избрано от народа, а не на временните маши на президента! Тези взеха властта и се разюздаха, сякаш ще векуват на тези постове.

Ганев и ти подлого гербератка! Щом ревеш значи кабинета е на прав път!

ти допускаш грешка с наивни коментари кабинета си работи по план Славчо мами хората те пак ще си гласуват той пак няма да направи правителство и ето ти радев се окопава фор евър

Заблуждаваш се, другарю Ганев! Никаква грешка не е допуснал резидентският служебният кабинет и всичко си върви по план. По плана на другаря Шорош! Партии се появяват и изчезват, но шорошката БСП си стои почти непоклатима още от създаването си след антинародния другарски преврат на 10.11.1989 г., а овчите мозъци продължават да си мислят, че живеят в демократична България. Сега с новия ИК и бесепарската креатура ДПС ще си стъкми гласовете и хоп - ей ти следващата тройна коалиция! Радевска! И бесепарска! И баш шорошка!

Димитър Ганев е много готин!

Ами вземете се, бе!

За съжаление не е свободен.

стРъки, нИдялко, баба Яга са на барикадите ... няколко други невидими милиони на барикадите

Служебния кабинет е със задачата да вади мръсни ризи,да очерня Герб и да постели килим за онези,които уж били новите лица!Нови лица,ама същите дребни души,като онзи дето вдигаше юмруци!Избирайки дадена партия,избирате и къде да отидете:надолу или нагоре!Който търси реваншизъм,който търси възмездие върви към дълбокото блато!

Грешиш за ДПС. Никой от техния електорат не го е грижа за санкциите Магнитски, даже едва ли някой от Шумен и Родопите е чувал за тези санкции, там се гледа турска телевизия. Пропускаш основния елемент, гостуването на Карадаиъ в Турция и сагласуването с Ердоган как ще протече сега гласуването на турска територия. Сага в Турция ще имат възможност за още по-голямо като брой гласуване. Очаквай ДПС значително да се доближи до БСП.

Θεά Ῥέα ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ФЪРЧИЛСКАТА ХУНТА - ЧАЛГАРИ ♦ БСП и коалицията със стари червени провалени и изродени " Има такъв (глупав) народ" газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Служебния кабинет не носи политическа отговорност!

Тоя кретен кво работи, да не е философ!?

Тази словоблудка,която беше личен астролог на Борисов,ще ви каже по- добре за партиите. Мръсна курва е политиката.Това е!

Ганев ме " загуби" още с " уволнението на проф. Кантарджиев";) Той все пак е пенсиониран - законно. И стига сте го вели това " знаме" - нещо по- съществено ще им трябва през този чесец до изборите на тези, които разчитат на този " огромен" гаф;)

И морал са две различни неща нали? Значи от една страна уволняваме доказан специалист с съшита с бели конци мотивировка, но пък в същото време назначаваме още по-стари от него?? Да не говорим че и служебният министър е за пенсия. Ама тия неща удобно ги пропускаме нали?

Всички трябва да се равняваме по "морала" на Тиквата, нали?

Смени си ника, след като не правиш разлика в статута на министър, зам.министър и директор на някаква държавна институция;)

Разбира се, че е напълно нормално да пенсионираш един чиновник на държавна хранилка, когато му е дошло времето. Като е толкова "доказан" доФтор, да име в частна клиника. На мен е доказал единствено, че е лъжец и гъзолизец!

Тоз елемент ли беше, дето се опитваше да мине с кола през протеста пред румънското посолство и показваше средни пръсти с изкривено от гняв лице. После напоително обясняваше как протестиращите всички до един са лумпени. Тогава геебаджиите го бяха пратили на активно мероприятие

Не не беше този, но онзи беше прекалено жалък... Аз лично колко храчки биех по палатките... Прочистих си белия дроб от цигарите за година напред... След европейското пак лягайте по кръстовищата, че за 1 месец ще се задръстя от пушене...

Докога ще ни облъчвате с герберастки помияри.

PEYTSCH

Супер, супер смешно... Ерозия на ГЕРБ щото така му се иска на някого ...Надстойка на ИТН щото Слави не може да стои на крака...НЩМА ДА СТАНЕ ВАШАТА и това какво ще стане не се решава от диви чалга-балканци !

PEYTSCH

И не се пънете с минусите. Кой ще е на власт не се решава в България. И това е доброто. Защото с чалга управия няма да има. А пари от Брюксел или другаде - съвсем.

Щом ти си тука, оперативката ви е приключила. Я сега кажи точно колко уплашени са калинките от гнева на боса? А той защо е в нелегалност? Слави ти липсва, ама бившия човек Борисов лиосва от 2 години. Все е по села, паланки и мазета с няколко статисти за кураж :)

Че за тебе Какво да кажем-ти си кажи-речи 24 часа на всяка манджа мерудия. Имаш повече коментари от тоя над тебе. Значи ако той е трол тогава ти какво си?? Супер трол??

Ама това, че последните правителтва окупираха цялата държава и оставиха разруха след себе си, се избягва съвсем елеганто!

Тотален стратегически провал е това служебно правителство. От лакомия за власт и постове почти са успели да провалят изборите. Парадоксалното е, че не носят никаква формална отговорност. Заминават си с награбеното и за нищо не им пука. Тая идиотщина "служебно правителство" е първото нещо, което трябва да се премахне, когато бъде възстановена демокрацията в България.

...не изчегъртахте комунягите, сега те ще изчегъртат вас...

Не е лесно да се изчегъртат комундетата. Шорош ги подкрепя и плаща!

tozi e ot familiata na bai ganio idiot mrasen koi si ti da davas otenka dai otenka za krazbite na gerb

Има заграбване на властта с влизане през задния вход. България няма да види действителна демокрация и просперитет поне още 10ина години, освен ако не се случи някое чудодейно осъзнаване на изборите. Не гледайте уволненията("изчегъртването"), а направете пълен списък на назначенията. Изборите на практика стават безсмислени. Затова напред се пробутва бутафорията "Слави" - близалка за чалгарообществото.

Копелдак мръсен!

Мисля , че за такива индивиди,трябва вече да има нов член в НК - за умишлено манипулиране на общественото мнение. Но това да важи и за медията,която дава трибуна за такива "политически АНАЛизатори. Този не правеше ли "пърформанс" пред "веселата" болница? Този не опита ли да прегази с колата си протестиращи? Е , уважаема медия - dir.bg - защо му давате думата???

С доц стойчев - още по долен гербераст

Грешка - не този гробарски пудел - доцента стойчев беше онзи хубавец!

Какъв е тоя Димитър ганев и защо мнението му трябва да има някакво значение?!