Коментари - Смениха директора на АЕЦ ”Козлодуй” | Днес.dir.bg

Смениха директора на АЕЦ ”Козлодуй”

БЕХ реши да освободи сегашния изпълнителен директор на АЕЦ "Козлодуй" Димитър Ангелов. Постът се заема от досегашния зам.-изпълнителен директор Иван Андреев.

Обратно в новината

Коментари - Смениха директора на АЕЦ ”Козлодуй” | Днес.dir.bg

Коментари

КЕВР мафията уби ИНЖИНЕР ГЕОРГИ ДИЧЕВ

В аец а всичко влиза на 2 на цена. Краде се поголовно на всички нива. Заплатите им са огромни на фона на другите в България. И всичко плащаме ние... в Мариците е подобна история -в държавните. Но мащабите са много по малки.

ЧЕ ТО ИМА ЛИ ДЪРЖАВА? НАЛИ ТАКИВА ГАДОВЕ КАТО ТОЗИ Я КРАДОХА И КРАДАТ ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ...НА ДРУГИ МЕСТА ,ДЕТО НЯМА ЕВРОПЕЙСКАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" НА ТИЯ ИМ ТЕГЛЯТ КУРШУМА!

А бе ,знае ли някой, за каква заплата се "труди " генералния директор на АЕЦ-а ???????

Сигурно е като на Искров и други такива! После тока е с много, ама много ниска цена, дайте още!

Явно човекът се отчита пред друга фракция на БСП и Кадиев му е скроил шапката. Такса спокойствие не е осчетоводена......

Чух и си представете Камион МАН и на шасито му е сложен фургон с 18 седалки като автобусни и някав битер инжинер е измислил да сложи на камиона агрегат на бензин да прави 220 волта за домашен климатик който е сложен вътре. Споко не работи :))) и това чудо чух ,че струва 96 000 лева.Ако е вярно евалла.

Говоря само за фургона 96 000.

Знаете ли ,че се краде на корем от държавните предприятия? Това са парите на всички нас. Преди време Бойко Борисов го запомних с репликата и надеждата -Отидете в Мариците да видите какво крадене става.Е сега не се казва нищо,защото милиони се източват всеки час и после енергетиката в КРИЗА . ХА ХА ХА

човека е роден 1949г. оставете го на мира .

трябва постоянно да се правят смени ама то само сас смени няма как да се плати сметката нали

Е така се говореше когато спряха 1до4 блок,а сега са на скрап.

Кадийчо си приписва измислени заслуги. Още като е назначен Ангелов се знае кога изтича мандатът му. В централата от поне 3 месеца вървят слухове кой ще е новия директор и изведнъж тоя пъпеш кадийчо, видите ли, направил нещо голямо. Кадийчо може да направи нещо голямо само във WC-то. Но пък половината му електорат ще върже на тва.

от 20 г. живея и работя в Козлодуй. Толкова далавери съм видял в АЕЦ-а. Само Цацаров и предходните нему, нищо не видяха. ДА ЖИВЕЕ БКП!!! ТОГАВА БЕШЕ ТРУДНО ДА БЪРКАШ В КАЦАТА С МЕДА.

Тогава беше трудно за простолюдието да бърка в кацата. Елита там си живееше.

Тогавашния "елит" си имаше достатъчно каци където да бърка. В Козлодуй се следеше СТРОГО всичко да е БЕЗОПАСНО, а това не включва "каци". Тогава такъв "медар"(кацар) би отишъл директно в Белене... .

са управлявали тези, които по времето на БКП са били считани за некадърни. И се оказва, че верно са некадърни за всичко друго, освен да крадат направеното от БКП.

Няма скоро да станем нормална държава,щом Георги Кадиев е лидер на ПП''Нормална държава''.

Сега директора, скоро и ЯЕЦ-а.

комунистически крадци и фирмата е на загуба от основна дейност

Дано скоро и 5,6блок да ги вземе ДП РАО та да станат на скрап.

Dimi

Явно ти се плаща пъти по-висока цена на тока... ако не е АЕЦ-а сметките ни за ток ще са далеч по-големи...

ипосле къде ще намериш ток по 3 ст. да го вкараш в микса за да ти е прилична цената? То и така е непродаваем извън България микса заради тецове и фотоволтаици , а като махнеш съставката от АЕЦ и става най скъпия ток в ЕС. Ще имаш ли пари да си купуваш от Германия каро нищо не се прави тук, а се чака помощ пак от Германия?

someone

и този може да е крал. въпроса е къде не се краде у нас, а не къде се краде?

Какъв АЕЦ "Козлодуй", какви пет лева бе? Нали всичко е спряно, а пък още има хрантутници на гърба на народа. Докато НЕК плащат на такива дето нищо не правят, няма да имат пари и народа ще им пълни бездънните дупки.

спряна е белене бе волАико! козлодуй си работи

А Георги Кадиев си има фирма (май регистрирана на съпругата му), която търгува с електричество от държавата (включително и от АЕЦ Козлодуй) със съседните страни, така че точно той да говори за честност и почтеност, и срещу политическите чадъри, е все едно крадецът да вика - дръжте крадеца! И на мен би ми било много изгодно да открия фирма, и да препродавам електричество от АЕЦ-а на съседни страни - разходи почти никакви, печалби - големи, но никой не би ми го разрешил - такива далавери са за хора, свързани с управляващата олигархия!

someone

заради еи такива половината народ се изнесе през терминал 1 и 2 и всичко отива към пускане на кепенците в държавата.

щом ти е изгодно, откривай фирма и започвай! и само приходи, приходи приходиииии! кеф!

голяма работа - една офшорка :) само да не тръгнат да сменят сикаджийте от ръководните постове,че ще настъпи политическа криза

Защо Килъри Клинтън е била толкова щастлива от спирането на проект БЕЛЕНЕ? В БГНЕС всичко изтече и за гъбата Младенов

Смениха директора на АЕЦ Козлодуй Тея все едно сменят продавача на една сергия, с такава лекота за 26 г. смениха сигурно 40 директори на това важно стратегическо за националната ни сигурност предприятие. Там очаквам скоро и магаре да поставят да ръководи централата.

плебс на БЩУ - тата, "кво - да - е" на големия стол. така е в последните 30 години, не се притеснявай. интересното е че ги приемат и стоят зад гърба им, (осигуряват им скъпи екскурзии, например) в цялата общност - щатите, франция, ген - две нули (иван генов) е бил 2 години на специализация в дойчланда. тип : не е защото те са "много добри специалисти". но вече драгия зрител може да си даде сметка какво е "специализирал", при положение, че не знае и английски, мисля. АЕЦ - а работи повече като туристическо дружество, струва ми се. и са тоз левент при азиатчето в щатите ли ще ходи - тях по принцип това ги стимулира, това им е "шопинг схим - а " на живота - крадене яко от централата за децата в чужбина, след пенсия - и те при тях.

Тва от машина преводач ли е?Няма ли българскоговорящи на смяна?Что ли?Ей савушкинци големи сте кап...ии ве ей!

Четете в БГНЕС, как се радват Американците, че спираме БЕЛЕНЕ.

Странно АЕЦА беше едно от малкото неща в тая държава дето беше на печалба... Върви към Бисеров 2 - големи обвинения много шум а накрая нищо няма да излезе сигурно...

Сменихте нагушения гербаджия с друг , по-гладен?Еее , все едно нищо не сте направили - тия си крадат като за последен мандат!Борисов ударно ни изкачва в списъка на най-корумпираните държави в света!

Не правете от атомната централа играчка, защото може да стане плачка!

ВИЖТЕ ЗАСЛУГИТЕ НА ОПГ ГЕРБ ЗА РАЗВИТИЕТО НА АТОМНАТА ЕНЕРГЕТИКА В БГ: "Бившият външен министър Николай Младенов е рапортувал на Държавния департамент на САЩ във връзка със спирането на проекта АЕЦ "Белене". Това става ясно от изтекли имейли на бившия държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън, публикувани от сайта "Уикилийкс", предаде Хаштаг-BG. Изтеклата имейл комуникация относно България е между Джейк Съливан, зам.-шеф на кабинета на Клинтън, и самата Хилъри Клинтън от 28 март 2012 г. На същата дата българските власти решават да прекратят проекта за АЕЦ "Белене". В писмото Съливан препраща информация от Ричард Морнингстар, който по онова време е специален пратеник на Държавния департамент по въпросите на енергетиката в евразийския регион. При препращането към Хилъри Клинтън Съливан пише: "Не лоша работа". Ето и имейлът на Морнингстар до Съливан, който впоследствие стига до Клинтън: "Уважаема г-жо Държавен секретар, В момента съм в Атина по време на натоварено пътуване до Брюксел, Рим, Атина и Анкара. Исках да Ви информирам, че получих обаждане преди малко от българския външен министър Младенов, който се обади, за да ме информира, че България току-що е обявила решението си да спре проекта "Белене" с Русия. Това беше основна тема на дискусията по време на визитата Ви в София. Той каза, че Русия е кооперативна. България ще вземе във владение един от реакторите, който вече е завършен и ще го инсталира на площадката в Козлодуй. "Уестингхаус" си говори с българите за развитието на проект в Козлодуй чрез използването на руски реактор. С уважение, Дик" Информацията стана публична, след като порталът "Уикилийкс" публикува 1258 имейла на Клинтън, които са изтекли през личния й компютър, който тя е ползвала за служебни цели. По това нерегламентирано използване на личен имейл-сървър е повод за сериозно разследване Отвъд океана, като вчера ФБР за пореден път привика Клинтън и я подложи на няколкочасов разпит."

Перфектна опорна точка!Сега Корнелистите и лично Корнелия ще я лапнат и ще започнат атаката по заповед на, ,щуката" от Кремъл!

ЧЕТИ БЕ МОМЧЕ Ти си проС турчин. Нищо друго.

Любопитна статия , хубаво е вестниците в България и медиите да запознаят Народа с този изтекъл емейл на Хилари Клинтън и действащи лица в него , по времето на управлението ГЕРБ ! Върви пълно унищожение на България и българите като нация , заради амбициите на някой да управлява до последния си дъх ! Тези от ГЕРБ нищо няма да оставят от България !

И ти си завършил н'ам си кви отношения в Москва Гоше!Не ти вярваме на компроматите!Ако беше много загрижен щеше да кажеш за фирмите фантоми които продават електроенергия от централата без да я заплатят на централата и после, ,връчват'' фирмата на някой бездомник или калайжия от махалата!?

Продават електроенергия без да я платят ? Електроенергия ? Че това най-лесно се решава - спираш му шалтера. Не е колело да ти го вземе и да не ти го връща нито плаща. Енергията не е вещ !

Коментари - Смениха директора на АЕЦ ”Козлодуй” | Днес.dir.bg

Смениха директора на АЕЦ ”Козлодуй”

БЕХ реши да освободи сегашния изпълнителен директор на АЕЦ "Козлодуй" Димитър Ангелов. Постът се заема от досегашния зам.-изпълнителен директор Иван Андреев.

Обратно в новината

Коментари - Смениха директора на АЕЦ ”Козлодуй” | Днес.dir.bg

Коментари

КЕВР мафията уби ИНЖИНЕР ГЕОРГИ ДИЧЕВ

В аец а всичко влиза на 2 на цена. Краде се поголовно на всички нива. Заплатите им са огромни на фона на другите в България. И всичко плащаме ние... в Мариците е подобна история -в държавните. Но мащабите са много по малки.

ЧЕ ТО ИМА ЛИ ДЪРЖАВА? НАЛИ ТАКИВА ГАДОВЕ КАТО ТОЗИ Я КРАДОХА И КРАДАТ ВЕЧЕ 27 ГОДИНИ...НА ДРУГИ МЕСТА ,ДЕТО НЯМА ЕВРОПЕЙСКАТА "ДЕМОКРАЦИЯ" НА ТИЯ ИМ ТЕГЛЯТ КУРШУМА!

А бе ,знае ли някой, за каква заплата се "труди " генералния директор на АЕЦ-а ???????

Сигурно е като на Искров и други такива! После тока е с много, ама много ниска цена, дайте още!

Явно човекът се отчита пред друга фракция на БСП и Кадиев му е скроил шапката. Такса спокойствие не е осчетоводена......

Чух и си представете Камион МАН и на шасито му е сложен фургон с 18 седалки като автобусни и някав битер инжинер е измислил да сложи на камиона агрегат на бензин да прави 220 волта за домашен климатик който е сложен вътре. Споко не работи :))) и това чудо чух ,че струва 96 000 лева.Ако е вярно евалла.

Говоря само за фургона 96 000.

Знаете ли ,че се краде на корем от държавните предприятия? Това са парите на всички нас. Преди време Бойко Борисов го запомних с репликата и надеждата -Отидете в Мариците да видите какво крадене става.Е сега не се казва нищо,защото милиони се източват всеки час и после енергетиката в КРИЗА . ХА ХА ХА

човека е роден 1949г. оставете го на мира .

трябва постоянно да се правят смени ама то само сас смени няма как да се плати сметката нали

Е така се говореше когато спряха 1до4 блок,а сега са на скрап.

Кадийчо си приписва измислени заслуги. Още като е назначен Ангелов се знае кога изтича мандатът му. В централата от поне 3 месеца вървят слухове кой ще е новия директор и изведнъж тоя пъпеш кадийчо, видите ли, направил нещо голямо. Кадийчо може да направи нещо голямо само във WC-то. Но пък половината му електорат ще върже на тва.

от 20 г. живея и работя в Козлодуй. Толкова далавери съм видял в АЕЦ-а. Само Цацаров и предходните нему, нищо не видяха. ДА ЖИВЕЕ БКП!!! ТОГАВА БЕШЕ ТРУДНО ДА БЪРКАШ В КАЦАТА С МЕДА.

Тогава беше трудно за простолюдието да бърка в кацата. Елита там си живееше.

Тогавашния "елит" си имаше достатъчно каци където да бърка. В Козлодуй се следеше СТРОГО всичко да е БЕЗОПАСНО, а това не включва "каци". Тогава такъв "медар"(кацар) би отишъл директно в Белене... .

са управлявали тези, които по времето на БКП са били считани за некадърни. И се оказва, че верно са некадърни за всичко друго, освен да крадат направеното от БКП.

Няма скоро да станем нормална държава,щом Георги Кадиев е лидер на ПП''Нормална държава''.

Сега директора, скоро и ЯЕЦ-а.

комунистически крадци и фирмата е на загуба от основна дейност

Дано скоро и 5,6блок да ги вземе ДП РАО та да станат на скрап.

Dimi

Явно ти се плаща пъти по-висока цена на тока... ако не е АЕЦ-а сметките ни за ток ще са далеч по-големи...

ипосле къде ще намериш ток по 3 ст. да го вкараш в микса за да ти е прилична цената? То и така е непродаваем извън България микса заради тецове и фотоволтаици , а като махнеш съставката от АЕЦ и става най скъпия ток в ЕС. Ще имаш ли пари да си купуваш от Германия каро нищо не се прави тук, а се чака помощ пак от Германия?

someone

и този може да е крал. въпроса е къде не се краде у нас, а не къде се краде?

Какъв АЕЦ "Козлодуй", какви пет лева бе? Нали всичко е спряно, а пък още има хрантутници на гърба на народа. Докато НЕК плащат на такива дето нищо не правят, няма да имат пари и народа ще им пълни бездънните дупки.

спряна е белене бе волАико! козлодуй си работи

А Георги Кадиев си има фирма (май регистрирана на съпругата му), която търгува с електричество от държавата (включително и от АЕЦ Козлодуй) със съседните страни, така че точно той да говори за честност и почтеност, и срещу политическите чадъри, е все едно крадецът да вика - дръжте крадеца! И на мен би ми било много изгодно да открия фирма, и да препродавам електричество от АЕЦ-а на съседни страни - разходи почти никакви, печалби - големи, но никой не би ми го разрешил - такива далавери са за хора, свързани с управляващата олигархия!

someone

заради еи такива половината народ се изнесе през терминал 1 и 2 и всичко отива към пускане на кепенците в държавата.

щом ти е изгодно, откривай фирма и започвай! и само приходи, приходи приходиииии! кеф!

голяма работа - една офшорка :) само да не тръгнат да сменят сикаджийте от ръководните постове,че ще настъпи политическа криза

Защо Килъри Клинтън е била толкова щастлива от спирането на проект БЕЛЕНЕ? В БГНЕС всичко изтече и за гъбата Младенов

Смениха директора на АЕЦ Козлодуй Тея все едно сменят продавача на една сергия, с такава лекота за 26 г. смениха сигурно 40 директори на това важно стратегическо за националната ни сигурност предприятие. Там очаквам скоро и магаре да поставят да ръководи централата.

плебс на БЩУ - тата, "кво - да - е" на големия стол. така е в последните 30 години, не се притеснявай. интересното е че ги приемат и стоят зад гърба им, (осигуряват им скъпи екскурзии, например) в цялата общност - щатите, франция, ген - две нули (иван генов) е бил 2 години на специализация в дойчланда. тип : не е защото те са "много добри специалисти". но вече драгия зрител може да си даде сметка какво е "специализирал", при положение, че не знае и английски, мисля. АЕЦ - а работи повече като туристическо дружество, струва ми се. и са тоз левент при азиатчето в щатите ли ще ходи - тях по принцип това ги стимулира, това им е "шопинг схим - а " на живота - крадене яко от централата за децата в чужбина, след пенсия - и те при тях.

Тва от машина преводач ли е?Няма ли българскоговорящи на смяна?Что ли?Ей савушкинци големи сте кап...ии ве ей!

Четете в БГНЕС, как се радват Американците, че спираме БЕЛЕНЕ.

Странно АЕЦА беше едно от малкото неща в тая държава дето беше на печалба... Върви към Бисеров 2 - големи обвинения много шум а накрая нищо няма да излезе сигурно...

Сменихте нагушения гербаджия с друг , по-гладен?Еее , все едно нищо не сте направили - тия си крадат като за последен мандат!Борисов ударно ни изкачва в списъка на най-корумпираните държави в света!

Не правете от атомната централа играчка, защото може да стане плачка!

ВИЖТЕ ЗАСЛУГИТЕ НА ОПГ ГЕРБ ЗА РАЗВИТИЕТО НА АТОМНАТА ЕНЕРГЕТИКА В БГ: "Бившият външен министър Николай Младенов е рапортувал на Държавния департамент на САЩ във връзка със спирането на проекта АЕЦ "Белене". Това става ясно от изтекли имейли на бившия държавен секретар на САЩ Хилъри Клинтън, публикувани от сайта "Уикилийкс", предаде Хаштаг-BG. Изтеклата имейл комуникация относно България е между Джейк Съливан, зам.-шеф на кабинета на Клинтън, и самата Хилъри Клинтън от 28 март 2012 г. На същата дата българските власти решават да прекратят проекта за АЕЦ "Белене". В писмото Съливан препраща информация от Ричард Морнингстар, който по онова време е специален пратеник на Държавния департамент по въпросите на енергетиката в евразийския регион. При препращането към Хилъри Клинтън Съливан пише: "Не лоша работа". Ето и имейлът на Морнингстар до Съливан, който впоследствие стига до Клинтън: "Уважаема г-жо Държавен секретар, В момента съм в Атина по време на натоварено пътуване до Брюксел, Рим, Атина и Анкара. Исках да Ви информирам, че получих обаждане преди малко от българския външен министър Младенов, който се обади, за да ме информира, че България току-що е обявила решението си да спре проекта "Белене" с Русия. Това беше основна тема на дискусията по време на визитата Ви в София. Той каза, че Русия е кооперативна. България ще вземе във владение един от реакторите, който вече е завършен и ще го инсталира на площадката в Козлодуй. "Уестингхаус" си говори с българите за развитието на проект в Козлодуй чрез използването на руски реактор. С уважение, Дик" Информацията стана публична, след като порталът "Уикилийкс" публикува 1258 имейла на Клинтън, които са изтекли през личния й компютър, който тя е ползвала за служебни цели. По това нерегламентирано използване на личен имейл-сървър е повод за сериозно разследване Отвъд океана, като вчера ФБР за пореден път привика Клинтън и я подложи на няколкочасов разпит."

Перфектна опорна точка!Сега Корнелистите и лично Корнелия ще я лапнат и ще започнат атаката по заповед на, ,щуката" от Кремъл!

ЧЕТИ БЕ МОМЧЕ Ти си проС турчин. Нищо друго.

Любопитна статия , хубаво е вестниците в България и медиите да запознаят Народа с този изтекъл емейл на Хилари Клинтън и действащи лица в него , по времето на управлението ГЕРБ ! Върви пълно унищожение на България и българите като нация , заради амбициите на някой да управлява до последния си дъх ! Тези от ГЕРБ нищо няма да оставят от България !

И ти си завършил н'ам си кви отношения в Москва Гоше!Не ти вярваме на компроматите!Ако беше много загрижен щеше да кажеш за фирмите фантоми които продават електроенергия от централата без да я заплатят на централата и после, ,връчват'' фирмата на някой бездомник или калайжия от махалата!?

Продават електроенергия без да я платят ? Електроенергия ? Че това най-лесно се решава - спираш му шалтера. Не е колело да ти го вземе и да не ти го връща нито плаща. Енергията не е вещ !