Във Филипините властта и левите бунтовници сключиха примирие

Правителството на Филипините и бунтовниците маоисти подписаха днес споразумение за безсрочно двустранно прекратяване на огъня, предаде Ройтерс.

Обратно в новината

Коментари - Във Филипините властта и левите бунтовници сключиха примирие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво може да се очаква от тъпи изкуфели старци?Заплати нещо няма ли да дигате дрогаре,икономика,ала бала .Или по цял ден ще убивате хора и ще гледате как расте банана?Няма ли да си асфалтирате улиците или да си пуснете течаща вода или канализация?Утрепахте толкова хора по подозрения,че ползват наркотици а населението умира от глад.Ако тва не е маймунска работа здраве му кажи.Нищо сега ще живнат малко че американците им дадоха някой лев,след тва ще свършат и тях и после ще циврят за още тоя път ще убиват по подозрение,че хората пият алкохол,или по подозрения,че нещо си друго примерно,че са яли банани.Не е лесно да си бананова държава управлявана от тъпи куки комунисти.Даже е трагично

аз съм филипинец. Най-после верниа хап. имало още мозъци по светъ

А кой е, извинете, този Дела Роса? :)

Б Р А В О!!!!!!!!! НАЙ-ПОСЛЕ ДА ЧУЯ ЕДИН ПРИЯТЕН ЗА УШИТЕ ЛОЗУНГ, НО АЗ ИСКАМ ДА ГО РАЗШИРЯ И ДОБАВЯМ: У Б И В А Й Т Е. Т Р А Ф И К А Н Т И Т Е. НА М И Г Р А Н Т И. В М О М Е Н Т А, К О Г А Т О. С А. З А Л О В Е Н И. Н А. К У Р С. ЗА П Р Е В О З В А Н Е. НА М И Г Р А Н Т И!!! ИНАЧЕ НЯМА СПАСЕНИЕ. ВЪЛНАТА ОТ ВИГРАНТИ ЩЕ НИ ЗАЛЕЕ И ЩЕ СЕ ИЗДАВИМ!!!!!

някой знае ли , защо българите са лишени от разум и от смелост ?

Лош ген...

Кичо

Ти си христоматиен пример за геннен шум козяче...

Щом разни ООН-та и други хуманитарни организации не са писнали до небесата, значи реално има положителен ефект от тези крайни мерки.

Такава е реалността - като допускаш да се раждат наркокартелни чудовища, като ги оставяш 20-30 години да трупат огромна власт и средства, после единственият начин да ги премахнеш е с огън. Защото или ти ще ги изгориш, или те теб. Един голям картел има десеторно по-голям приход от много държави, като смешна България въобще не влиза в това число. 84 милиарда долара годишно са само приходите от кокаин, а това не е най-търсеният наркотик. Като добавим останалите наркотици и говорим за сила, измерима с държави като Испания, Италия, Швейцария. При това добре организирани и въоръжени, без бюрокрация и социални разходи.

В Мекско от години се води истинска война и ко?

Завиждам на тази страна за президента им. Демокрацията е абсолютно ялова и това историята ще го докаже. Безплодна и безперспективна, демокрацията толерантничи за сметка на жертвите, като облагодетелства агресорите. Вижте колко добре си живеят престъпниците за наша сметка. Вижте как нагло паразитира един етнос у нас и лишава децата ви от това, което с труд и усилия създавате. Демокрацията толерира всички крадци, негодници и паразити, за които се сетите-етноси, криминалници, бизнесмени, политици. Демократичния съд ще ви оправдае, ако имате пари и власт и това не е българско изобретение. Да, но се появи "лудия" и опраска мерзавците. Нещо като народния съд у нас, след него никой не смееше да шукне и гъкне.

Ще оцениш демокрацията, когато се озовеш срещу дулата на диктатурата! Яловата демокрация произведе компютъра, на който си пишеш простотиите, диктатурата произведе концлагери и гробове!

богатите общества, за бедните (95 %) няма такова нещо.

Кичо

Верно ли бре Лош дъх а кой пъхна в лагери хиляди американци от японски произход в лагери кой бомбеше немските градове вместо военните обекти кой "символично" стовари бомбите в София а нещо да кажеш за Гуантанамо и да не продължавам ...

Аха.. яко е. Имаш да даваш пари на някой - нарочваш го за дилър и го затрелваш. Нарочваш за дилър съпруга на любовницата си - застрелваш го или любовника на жена си... Или някой, дето има хубав имот и не ще да го продава... Абе вариантите са много и е много удобно без съд да се убива.

Ти си оптимист! Ами ако съдът ти те нацапа за дилър?

Навремото пребих един дилър, който продаваше до 55 училище. Казах му че видя ли го някъде - ще го убия. Повече не го видях. Може само да се е преместил или пък да си е намерил някой по-безболезнен бизнес.

Що не преби Митьо Очите?

Ех, защо и ние си нямаме президент като Родриго Дутерте или министър-председател като Орбан! А вместо това си имаме мишоци и по.логи като Плевналиев и Борисов. Имаме си и достатъчно местановци, които през глава тичат към Турция, за да й засвидетелстват своята преданост. Докъде стигна за 26 години България, подложена на демонокрация! Жалко за хубавата страна!

Не обиждай хитроумната съдинка, носещ облекчение на болните хора!

"Убий наркодилъра си"! Само колко хубаво звучи това в ушите на родителите на наркозависимите. Така се решават подобни проблеми веднаж за винаги. Колко добре би изглеждал и в България опита на Филипините.

Нечовешко е. Но подкрепям. И ако някой иска аргумент ще го запозная е една красива съученичка, която сега е като призрак защото се запозна с богат дилър и той я пристрасти.

Значи е тъпо копеле. Познавах през годините хора, които ползваха какво ли не и тези, които се пристрастиха и навлязоха в дълбогото бяха тъпанари или от проблемни семейства.

Ами не. Понякога около теб хората бавно и подмолно те обработват. И дори да си много силен се поддаваш. Примери колкото искаш - например децата на знаменитости, които са напълно осигурени и техните родители не са глупави. Но средата, особено ако много близки са в играта те превзема.

Звучиш точно като наркодилър. "Тяма проблеми, много хора приемат и нищо, само тъпите затъват."

Роналд де ла Роса президент!

Може да си убеден, че за Този всички комунисти са наркотрафиканти.

Айде Боко да раздава калашниците и у нас да ги почваме че ни писна от пишман дилърчета да тровят българчетата. Междувременно в КНДР проблем с наркотици и дилъри няма, няма и търсене. Но демокрацията си иска дрога за да съществува.

Звучи добре, но на практика нито Боко, нито който и да е ще разреши. 1-во: 1-вите които са за острел , са именно политиците. 2-ро: как виждаш ти, а и всеки др(вкл и аз) на тази циганска сган да се даде оръжие в ръцете?!! Че те сега, крадат, изнасилват, мамят наляво и надясно, продават масово по улиците БЕЗ НИКАКВИ РАЗРЕШИТЕЛНИ. Това как би станало за българин....НИКОГА...НЕВЪЗМОЖНО...ХИМЕРА. Така, че както сме го правили ВИНАГИ В ИСТОРИЯТА НИ...ЩЕ СИ ТРАЙКАМЕ И ЩЕ НИ МАЧКАТ( да не използвам др думи, които ще бъдат по-на място). БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!