Диана Тонова е новият председател на БСП-София

Иван Таков постави под съмнение легитимността на форума, според Нинова изборът е "абсолютно демократичен"

Обратно в новината

Коментари - Диана Тонова е новият председател на БСП-София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дано през юни да се борят с ИТН кой ще прескочи 3%.

Става дума за ТЕРОРИСТИЧНО-МАНДРАДЖИЙСКАТА групировка БКП,преименувана на БСП!Избила цвета на нацията,избила без съд и присъда 30 000 българи!Откраднала фабрики,банки ,магазини,работилници,къщи,апартаменти,земи,гори,животни на българите!

Същата противна физиономия .

И да си смениш фризьора :)

Отрока Таков се класираха на предпоследните мяста по гласове в Градския съвет на БСП, а Паргов се отказа от балотажа за последното място и не влезе. Това им беше оценката на всички тия "лидери", без един работен ден и чинно чакащи на хранилката на задкулисието.

За БСП на изборите гласуват 200 хиляди души.Пенсионерите в страната са 2 милиона и 50 хиляди.Те всички помнят социализма. Тоест,за БСП гласуват 10% от живялите при комунизма.Другите 90% пенсионери не искат да чуят за него.Що така,бе!?

Тая да не е роднина на кака Кури, че си приличат в лице?

Другото Кире, Добрев много парички е похарчил чуваме да помага на Габриелчо!

Внука на перко таков, син на контрабандиста янчо таков е обиден, защото си мисли, че властта му принадлежи по наследтво…червените изтърсаци са нагли като бащите и дедите си

не е проведена ЛУСТРАЦИЯ. Румънците веднага РАЗСТРЕЛЯХА КАТО КУЧЕТА Елена и Николай Чаушеско, докато днес украинците плащат жестока цена. Но Украйна има бъдеще, докато България бе и си остана електорален червен султанат.

УжасТ

тази жена е родена 1972 година, а изглежда все едно е набор на столетната партия!

Членството в Партията не прощава! Определено изглежда по-зле и от Митрофанова!

Тези са аут от политиката на следващите избори! Червената буржоазна партия, остана с изкукуригалия си вече електорат, който да гласува за нея!

При един и същи фризьор ходят, нали. По комунистически тупирани. И навъсени по комунистически. При бесепето не се разказват смешки и вицове.

След изборите грамадна метла и чистка на гербаджии от районни и градски кметства и общини. Време им е да ги научим да работят нещо.

качил си се на друг влак, дрОгарю!

абе нинова, трябваше да изхвърлиш тази постлукановистка паплач още преди 2 години а не сега, но все пак по добре късно и т.н.

от снимката гледа на пикня, досущ като вещицата Мутра Фанова.

Към този който ме изтрие още веднъж изпращам проклятие, а ви уверявам че моите клетви стигат!

диагноза по снимка - ЗАВЪРШЕН КОМСОМОЛЕЦ...ееййй, немат край тия бе...

А ти какво искаш бе порнозвезда ли за да биеш чикии на снимката?

шшшш....тихо...дръж се прилично...да не береш ядове...

Бригадирката служебен москвич ще има ли?

БСП върви напред. Доказателството е че вие тук дребни душици газ пикаете. Трудното мина има вече възход. Предателите вън с теб сме другарко Нинова.

Корнела, не разбра ли, че с малоумните си ходове съсипва партията и работи за безпроблемното връщане на Борисов на власт? Докога така, бе г-жа Нинова? Не разбрахте ли, че без ляво обединение, няма алтернатива на ГЕРБ и ДПС?

бе,отивам да се грьмна.

Когато няма плячка, глутницата започва да се самоизяжда!

неистово преследван от модераторчика на ДИР.РУ: Это Товарищ Калашникова. Строга, Справедлива и Мустаката като милиционер.

Здравите сили отново победиха. Так держать, товагишчи!

Шило

Добре, че сте написали името. Помислих, че ПКП е преминала в БСП

Корнелия Нинова:"Партията,това съм Аз!". Слагайки свой човек,за шеф на най-голямата партийна организация,Корнелия уверено върви към трети мандат.А след това, може да ги нулира, като Путин.Под нейно ръководство,БСП беше разгромена и това е не е заслуга на Бойко,а нейна. Единственото хубаво,което стори,че унищожи червената аристокрация.Аристократи,като Пирински, Станишев, Добрев,Таков,израсли в детските и младежки години в царските резиденции в Евксиноград, Боровец,Враня,Бояна, и ползвали облаги и безметежно съществуване,бяха позорно поставени в ъгъла. Но и Нинова се обгради със собствена кохорта,много от тях ще са депутати за седми и Осми(!!!) път!

Хех, то тя като клонинг на Корни , бе:)))))

Както вървят Нещата, БСП ще се УНИЩОЖИ САМА. Не е необходимо Някой Страничен Да Помага. Дано да се яви Читав Ляв Проект, че то Без ЛЕВИЦА ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА.

Уначе няма как някой на сила да го създаде . Но ако силите са центристи и дясно пак е демокрация . Или ако са само десни . Това се определя от какво иска народа а не от какво трябва да има . Това е демокрацията . Ако народа не вярва на левите сили или политики няма как насила да го накараш в демокрацията

Янка Такева ли е това?

Или всички комунистки си приличат .Тая е като сестра на Нинова

Тази партия заприличва все повече на хоспис.Събраха се разни климактериални баби да бистрят политика , вместо да правят единственото за което стават-да дундуркат внуци и да копаят на двора.

Залюханата ми е набор , но нещо не я помня ! Явно е била изключително незабележима ! А и тогава 6-то ЕСПУ не учеха силни ученици !

Корнелия твърдо е решила да затрие тази партия и това е.

Толкова си може ! Захапала е кокала и не пуска !

Левицата на изборите ще ги помете

Отначало ми заприлича на ПКП

Защо и тази е с мустаци?Това някаква нова мода ли е? Питам сериозно.

Ами и ти си татуиран като тапет , ама какво от това ?

За мустаците на пръдлата кажи.

То всички дърти комунистки са с мустаци. Искат да приличат на другаря Сталин