Дежа вю около Байдън – приключенията на сина хвърлят сянка върху кампанията на бащата

Ще застрашат ли съдебните проблеми на Хънтър Байдън вероятния втори мандат на президента на САЩ?

Обратно в новината

Коментари - Дежа вю около Байдън – приключенията на сина хвърлят сянка върху кампанията на бащата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не си гледа старините този старец, ами иска да докара Щатите и света в трета световна война??? Явно властта главозамайва....

Седем ухапвания на оранителите на Бсйдън, лично насъсквани от него. По нашето законодателство се наказва до 3 години затвор. Престъпник освен всичко останало.

За памперса и отрочето му няма ли закона Магнитски?

Най-трагичното е,че в България действува мощна,добре охранена ,,пета колона",в която има проамериканска,пантюркистка,ционистка,и всякаква подобна сган.Виждаме ги всеки ден по ,,българската телевизия",която им предоставя медиен комфорт.Като,,добро начало "искат да заличат 3 март.Но,повтарям,това е само началото.

Обвинявали го като човек, а не като президент :-) Лъжливи фалшиви копелета са тези “демократи”. Разбира се го обвиняват като двете, как ще ги разделят?! Байдън предизвикаха война между Украйна и Русия, като финансираха нацитата да избиват руснаци в Украйна. Въвлякоха и ЕС, въвличат сега и България. Това са ужасни деяния на меъсни хора с власт - и човек, и президент. Човекоподобно.

Аз за друго ме е яд. Как Румъния можа да се нареди и да даде подкуп на Алцхаймера чрез сина му, а пък българите дето се смятат за тарикати не успяха. Вижда се, че Тиквата е проспал тоя важен момент, затова се почна с разните магнитски и там подобни.

Колкото и да е изкуфял Бай дън, пак е по умен от американците, след като ги лъже и краде както си иска.

Семейство Байдънови прилапаха Украйна като семейно ранчо в най-различни направления. Войната не е за свободата на Украйна, войната е за защита на личните бизнес интереси на сем. Байдънови.

втори мандат!!! Този папардак не знае кой е и къде се намира, в по-голямата част от времето. Какъв мандат какъв президент?????? :)))))))))))))))

единият педофил, другият - наркоман и еротоман

Крушата от дървото нещо...

Исинбаева е отстранена от ръководните постове които заема . Наказанието е поради отказа и да защити войната в Украйна. Браво Исинбаева !

Не се безпокойте, Байдън е от наште. Каквото и да направи, за всичко все Тръмп ще осъдят.

Говорителят на правителството, току що обяви, че Путкин се изакал в куфарчето. В цяла Расия започват празненства по този случай. Радев и Костя Копейкин са поканени на всенародните празненства, по случай победата на Путкин над запека

Най-добре да се обесиш !!!!! Няма да замърсяваш форума и ще спестиш пари на Сорос.....

My Son Hunter…Netflix

Направо не вярвам, че тая мумия я кандидатират за втори мандат. Чак толкова ли е ялова тая демократическа партия, че нямат някой по млад кандидат? Тоя Байдън изкарва мандата си с единият крак в гробищата, тия искат пак да го пращат. Явно е удобен на някой. Или се опитват да сложат жена за президент през задната врата, ама гада не ще да се гътне?

Млад не е добре! Видяхме ги вече младите. Секретарки им правят свирки в овалния кабинет. Нека да е дърт и да не му става...Такива са си демократите. Младите са палави, а дъртите са изкуфели.

Когато става дума за американец престъпленията се наричат приключения.

Когато става дума за руснак, престъпленията се наричат "асвабаждения".

20 цента !

Кой управлява ФАЩ?

Добре щавят

Или по-скоро престъпления?

Целият свят ще си отдъхне и отпочине когато този военнолюбив, 90 годишен Алцхаймер, отиде в историята! Дай Боже да е по-скоро Между другото, ДИР, Джо Алцхаймерът не е на 80, а на 90!

Войнолюбив ли? Тоя не знае къде се намира бе? Той е просто кукла.

Това, че Хънтър е бил пристрастен към наркотици има ли нещо общо с намереният кокаин в Белия дом?

Той е на Тръмп.

В случая приключенията на таткото въвличат Хънтър в криминален картел. И сега Байдън се опитва да си избърше н@срания задник със сина си. Заглавието на статията е част от тази кампания. Жалка картинка.

Злоупотреба с власт, подкупи, пране на пари, укрити дължими данъци, наркотици, проституция,... това били приключения!!! Дир - пак удряте дъното.

И синът и бащата престъпници

Какви са тия статиш, 12? Коментирай кратко и ясно. Страдаш от логорея и тъпорея. Кре..н!

Робе? Дишай дълбоко. Приеми я и ще се освободиш от невероятната тежест да носиш лъжата и илюзията.

Много нисък ти е интелектуалния капацитет,за да ти отговарям !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мръсни корумпирани гнусни гадини - какъвто бащата, такъв и сина.

Това да опита при жената на починалия му брат е чисто еврейски пример. Да не отива заработеното от брат му богатство на друго място.

Една добра новина от свинарника САЩ

Елитите на САЩ и Великобритания избраха Украйна като плацдарм за самоунищожението на славянския народ. Това е заявил Валдемар Гердт, бивш депутат от германския Бундестаг, член на германската дясна партия „Алтернатива за Германия“, цитиран от световните издания. „Англосаксонският елит избра Украйна като плацдарм за пълното самоунищожение на славянския народ, провокирайки военен конфликт в Украйна“, казва Гердт. Според него, при смяна на властта в САЩ конфликтът в Украйна може да бъде спрян за един ден.

Не съществува. Всичко е жид от първят до последният. Има Лондонски кабалисти - финансисти. Има масонски ордени. Има Господари. Това, че за период от време щафетата беше в ръцете на едни, не значи нищо. Новият блюстител на фашизъм и сатанизъм е Китай. Давос там си прави последната среща за Нов Глобален Ред. От самолетче е видно какви са машинациите. За съжаление ние обичаме да си гледаме гъза отвътре.

+ + +

"Свободните медии" всъщност имат наложена самоцензура да пушат по подобни проблеми, когато политикът е от "нашите" - ляво-либералния елит, който е наложил жестока диктатура и владее медиите, образователната система, съдебната система. Случйно или не, "корумпирани" се оказват основно политици, които малко или много се опитват да разчупят тази система - Тръмп, французина Франсоа Фийон, австриеца Себастиан Кунц, бившата шотландска премиерка Никола Стърджън...

Австриеца може да го махнеш от списъка

Чул ли си за Хегелова диалектика? А за контролирана опозиция? Всичко е гнусен театър, контролиран от едни и същи "кръгове на влияние" от векове. ВЕКОВЕ. Не вярваш? Тръмп ти се вижда решение? Виж каква религия прие дъщеря му и на кой пристана? Не случайно всички политически и финансово-икономически позиции са от богоизбралите се. И няма държави. Има илюзии. И мрежата на Паяка е огромна и многопластова.

Много си прав......... (за съжаление )

На богоизбралите се се е развилняла както никога. Нищо чудно да активира старият проект за провокация тип Извънземна атака. Тия изслушвания в конгреса са просто псайоп подготовка за раята. Тези, които управляват света от векове имат ресурси извън представите на държави. Замислете се, за дълговете. Към кого са? Към частни организации. А кой е реалният им собственик? Може ли да стигне каквато и да е форма на справедливост и закони на това ниво? Ми те пишат законите и разрешават кои ще минат. И това са факти, публични. Но човечеството е паднало на по-ниски нива на колективен интелект от Средновековието. Въпреки свързаността, достъпа до информация, липващият елемент се нарича критично мислене. Човек не се ражда с него. Развива го с мозъчни упражнение и връзка между абстрактно и реално. Едни пренебрегнати неща под името Философия. Щото тва къща не храни, а всичко трябва да генерира лайна та да бъде одобрено от колективният компютър. Така, че тоя краварски театър ни е най-малкият проблем. Виж Давос ме плаши неземно. Тия там като ги чуя и видя къде ни бутат ми изстива кръвта и имам желания да убивам истинските врагове на човечеството.

+ + + + + + +

И нито дума за реалните изцеления на Байдън и сина му. Как за държавна подкрепа от САЩ, сина му граби милиони. С фиктивни сделки по Китай и включвания в бордове, че да не ги закачат от САЩ. Колко милиона е ограбил в Украйна. Кака като тръгва главен прокурор на Украйна да го разследва, го сменят. Търговия с власт и корупция.

Пол Крейг Робъртс: Криминализацията на истината в Западния свят Времето за истината, за чието изразяване се въвежда наказателна отговорност, изтича. В предговора си към изданието на „Прекрасният нов свят“ от 1946 г. Олдъс Хъксли отбелязва, че най-големите триумфи на пропагандата са постигнати не чрез правене на нещо, а чрез въздържане от извършването му. Велика е истината, но още по-голямо от практическа гледна точка е мълчанието за истината. Като просто не споменават определени теми, като спускат това, което г-н Чърчил нарича „желязната завеса“ между масите и тези факти или аргументи, които политическите босове намират за нежелани, тоталитарните пропагандисти влияят на мисълта по-ефективно от лъжите. Чърчил говори за „желязната завеса“, спусната от Сталин над съветската империя. Днес „желязна завеса“ се спуска над „свободните“ народи на Запада, техните „демократични“ правителства, техните „демократични“ медии, техните „демократични“ университети и училищни системи. Ако не ти е позволено да знаеш истината, не можеш да я кажеш. Илон Мъск е похарчил по-голямата част от състоянието си, за да освободи “Туитър” от цензурата, само за да открие, че ЕС ще забрани “Туитър” в страните-членки на ЕС, ако Мъск не се съгласи с цензурата на ЕС на истината, нежелана за дневния ред на ЕС. Френският цензор на ЕС, евфемистично озаглавен „Министерството на цифровия преход и телекомуникациите на Франция“, каза, че „дезинформацията“, борбата с която основната функция на министерството, „е една от най-сериозните заплахи, надвиснали над нашите демокрации“. Ако Мъск не приеме цензурата на ЕС, “Туитър” ще бъде забранен в ЕС. За да бъде ясно, западните ценности на свободата на словото и откритата дискусия бяха предефинирани като „източници на дезинформация“ и „заплахи за демокрацията“. Но, разбира се, те са в основата на демокрацията. Когато свободата на словото е потисната, нямаме демокрация, а тирания. Истината е трудна за достигане и винаги е била. Истината може да разстрои и ядоса много повече хора, колкото може да просвети. Съществуващите вярвания са много издръжливи. Повечето хора искат техните вярвания да бъдат утвърдени, а не оспорвани. Това прави внушените вярвания стабилни. Историците крият истината от кариерни и политически причини.. Прокурорите крият истината, за да получат осъдителна присъда. Медиите крият истината в името на приходите от реклама и в замяна на изтичане на „информация“ от ЦРУ, ФБР, политици и прокурори, които създават официални наративи, обслужващи различни дневни редове. Прекарах живота си в служба на истината. Това не е твърдение, че винаги правя всичко както трябва, а че целта ми е истината, независимо дали я постигам или не. От време на време получавам признание за моята служба на истината. Като общо правило благоприятните коментари за мен и моята работа незабавно предизвикват тролове, които ме демонизират и хулят, за да изплашат читателите от моя сайт. Управляващата върхушка работи усилено, за да издигне репутацията на тези, които повтарят официалните версии като истина, дори им присъжда награди “Пулицър” и унищожава репутацията на тези, които казват истината. Атаките срещу онези, които казват истината, помагат на управляващите да криминализират истината. Търсачите на истината са превърнати със задна дата в престъпници. Упражняването на свободата на словото е свързано с накърняване на официалните обяснения на истината и е в процес на криминализиране. “Фокс Нюз” при безвъзмездно уреждане на гражданско дело, заведено компанията за машини за гласуване “Доминиън”, плати близо 1 милиард долара, за да създаде прецедент, че съобщаването на новини, които вредят на дадена страна, е клевета, дори ако докладваната новина е вярна и не е злонамерена. С други думи, “Фокс Нюз” току-що плати близо милиард долара, за да установи, че истината е клеветническа. Това е краят на свободата на словото и отговорността. Този, който говори истината, а не лъжецът, се забърква в беда. Убийството на пратеника винаги е било обичайна практика. Днес, въпреки законите за защита на лицата, подаващи сигнали за нередности, те винаги страдат. Правителството отказва да наложи закони, които защитават лицата, подаващи сигнали за нередности, когато казват истината. Джулиан Асанж е в затвора повече от десетилетие без надлежен процес само за това, че е докладвал за изтичане на документи, разкриващи военни престъпления на САЩ и умишлената измама на съюзниците на САЩ. Едуард Сноудън трябваше да се откаже от американско гражданство в полза на руското само защото ни предостави доказателства, че НСА незаконно шпионира без причина или заповед. През последните няколко дни видяхме как ФБР избегна държавна измяна в опита си да свали от власт действащия президент на Съединените щати, благодарение на корумпираните медии, свеждащи заговора на ФБР срещу президента Тръмп до „процедурни грешки“ по отношение на наблюдението и започването на разследвания. Предателството срещу президента Тръмп е одобрено от демократите, ФБР, ЦРУ и военния комплекс, защото естаблишмънтът иска Тръмп да си отиде. Тръмп не обслужва техния дневен ред. Да се отърват от Тръмп е по-важно за тях от истината. Единствената индикация, че рисковете, които поемам като разказвач на истината, рискове, които са се материализирали в опасното и скъпо преследване на по-известни разказвачи на истината като Джулиан Асанж, Ед Сноудън, Мат Тайби, Кеш Пател и Питър Бримелоу, са финансовите и словесна подкрепа на читателите. Ако няма такава подкрепа, това показва, че поемам ненужни рискове и се затруднявам в опитите си да информирам тези, които не се интересуват и не са привързани към своята независимост като свободни хора. Фактът, че специалният прокурор разкри измамата срещу президента Тръмп, но не повдигна обвинения за престъпленията на ФБР, документирани в доклада “Дърам”, направи възможно всеки член на Камарата и Сената да си възвърне свободата да представлява хората, а не групите по интереси . Камарата на представителите и Сенатът биха могли да заобиколят цялото ФБР, да принудят корумпираното Министерство на правосъдието да обвини заговорниците, да наложат екзекуцията на всеки от заговорниците, включително Комер и Рей, и да изпратят съобщение до всички заинтересовани, че страната ни се връща на народа чрез препотвърдената независимост на представителите на САЩ и сенаторите на САЩ, което отново би направило представителите на САЩ и сенаторите на САЩ горди титли. Но Камарата и Сенатът избраха да запазят приноса си за кампанията и защитата, предоставена от групите по интереси, и по този начин останаха купени и продадени. С редки изключения Камарата и Сенатът са доволни от атаките на режима на Байдън срещу Тръмп. Те се чувстват комфортно да работят с естаблишмънта и биха искали Тръмп да си отиде. Всеки, който е внимателен, може да посочи много малко независими депутати и сенатори. Те са тези, които постоянно са атакувани от естаблишмънта и американските медии, които го обслужват. Борбата за истината през целия ми живот ме кара да се чудя дали истината не е авантюра. Сайтът ми се чете от мнозина по целия свят и колоните ми се препечатват на много други сайтове и в преводи. Въпреки това, тези, които подкрепят сайта финансово или с насърчителни думи, съставляват само малък процент от читателите. Нежеланието на повечето читатели да дарят дори 5 долара в подкрепа на истината е обезкуражаващо. Един от проблемите, пред които са изправени онези, които казват истината, е, че в днешно време измамата е толкова поразителна и ужасяваща, че много хора просто не могат да издържат на натиска да знаят истината. Казвай ми утешителни лъжи, казват те, за да мога да се отпусна и да не съм нервен. Повечето американци приемат “синьото хапче” и по този начин американската свобода е нещо от миналото. Свободата в Америка и в целия западен свят е толкова подкопана, че по-младите поколения никога не са живели в света на истината. Следващото поколение ще израсне в свят, в който истината се смята за вредна и трябва да се избягва. Наистина, това вече се случва. Нашите домакини се възползват от факта, че по-голямата част от населението предпочита “сини хапчета”, тъй като ни уверяват: „доверете ни се, ваксината е безопасна и ще ви предпази“, „Украйна печели с наша помощ“, “Тюлените” убиха Осама бин Ладен и сложиха край на царуващия терор”, “вашите пари са в безопасност в банките”, “Федералният резерв побеждава инфлацията”, “Вярата в злото е извинение за фанатизъм”, “Педофилите са просто поредната неразбрана сексуална ориентация, също толкова легитимна като хомосексуалността” и прочее. Има огромен натиск върху населението да приеме фалшивите наративи. Натискът идва от филмите и развлеченията, от медиите и корпоративната реклама, от образованието, от Демократическата партия, от Световния икономически форум, дори от някои християнски църкви, които са влюбени в Израел и от мозъчни тръстове, които получават много пари от онези, чиито цели се обслужват от менюто на официалните наративи, всеки от които е лъжа. На фона на всичко това моят глас е червен флаг за управляващата върхушка. Корпорациите и благотворителните фондации не ме подкрепят. Някога, много отдавна, преди да бъдат превърнати във врагове на истината, те са били подчинени и направени съучастници в изграждането на „Матрицата“, в която всички живеем. Широко гледани и известни филми като “Матрицата” предават посланието, но несъзнателната публика вижда филма като забавление, а не като нещо, което преживява. Хората, които не могат да разпознаят заплахите, имат нулев шанс за оцеляване. Заплахите, които повечето американци признават, всъщност са измама, използвана, за да контролират начина, по който те разбират света. Малко американци осъзнават, че днес, точно сега, Америка, това, което е останало от нея, е изправена пред огромни предизвикателства, които вероятно ще я преодолеят. Едно хомогенно обединено общество е унищожено от умишлена имиграционна политика, насочена към създаване на Вавилонска кула, в която няма общ интерес, нито обединяващ елемент. Чернокожите в Калифорния гласуваха за милиони долари като реституция за робство, въпреки факта, че Калифорния никога не е имала робство. Как става така, че белите американци вече не могат да се чувстват като у дома си в Калифорния? Днес белите американци съставляват само 32% от населението на Калифорния. Флорида, любимият щат, към който американците бягат, е осъден, а не Калифорния, щатът, който белите американци изоставят. Флорида изостави блокировките, изостави задължителната ваксинация и всъщност лекува хората, вместо да организира смъртта им, за да увеличи приходите на болниците и да създаде фактора страх, който мотивира американците да приемат смъртоносната, непроверена „ваксина“. Флорида беше тази, която спря корумпираната корпорация “Дисни” да наложи на учениците сексуална перверзия, трансджендъризъм и чувство за вина за предполагаемия бял расизъм. Дисни обаче все още е под патронажа на влиятелните американски семейства. Американците трябва да се събудят, ако е възможно, с осъзнаването, че на ВСИЧКИ фронтове тяхното общество е атакувано отвътре, не отвън от Русия, Китай или терористите, а отвътре от собственото им правителство, корпорации, образователни организации и медии. Жестокият факт е, че само американците на Тръмп вярват в Америка. Никой друг не вярва. Със сигурност не и университетите. Не образователната система. Не продажните медии. Не правителството на Байдън, което е демонстрация на сексуална перверзия, паравоенни закони и войни. Тръмп и само Тръмп казва, че намерението му е да върне правителството обратно в ръцете на народа, които го притежават. Всеки друг републикански кандидат, независимо от многобройните недостатъци на Тръмп, е пречка по пътя на хората към възстановяването на страната им. Тръмп, с всичките си недостатъци, е последният шанс на Америка. Той е единственият, който има силата и волята да се противопостави на управляващите. Причината за масовата подкрепа за Тръмп не е неговата позиция по определени въпроси, а фактът, че той е на страната на народа срещу корумпираната управляваща върхушка. Подкрепете истината или ще живеете в „1984“ на Джордж Оруел, или в „Матрицата“, или „Прекрасният нов свят“ на Олдъс Хъксли във версията на Клаус Шваб. Няма да има Нео, нито „Избрания“, който да ви спаси.

Къде съм ??? За мен ли говорят??

След като изслуша показанията на агентите, които бяха възпрепятствани от различни влиятелни сили да разследват случая на Хънтър и Джо Байдън, председателят на Камарата на представителите на САЩ Кевин Маккарти призова за започване на процедура по импийчмънт срещу държавния глава. Какво всъщност заплашва 80-годишния президент? Точно шест месеца след драматичното си встъпване в длъжност, председателят на Камарата на представителите и третия човек в йерархията на властта в САЩ, Кевин Маккарти има нова мисъл: „Трябва да стигнем до дъното на истината и единственият начин, по който Конгресът може да направи това, е като започне процедура по импийчмънт, което ще даде шанс на републиканците и демократите да получат цялата информация.” С други думи, председателят иска да започне разследване на действията на Джо Байдън, в резултат на което държавният глава може да бъде отстранен от длъжност. Иначе казват, че няма как да се установи дали е взимал подкупи или не.

"Приключенията"?! Бах маааму откога кражбите и корупцията в особено големи размери се водят приключения?Шъ мъ уморите Дир. Големи шегаджии сте

Висш сенатор републиканец публикува документ на ФБР, в който подробно се описва твърдението, че президентът Джо Байдън и синът му са приели подкупи от украинска фирма. Чък Грасли, който е член на сенатската комисия по правосъдие, заяви: "Сега американският народ може да се запознае с този документ", предаде Би Би Си. Разсекретеният документ представлява вътрешен доклад на ФБР от юни 2020 г., в който се излагат твърденията на чуждестранен информатор. Докладната записка съдържа твърдение, че Хънтър Байдън е бил нает от украинската енергийна компания "Буризма" през 2013 г. като начин да получи подкрепа от баща си, който по това време е бил вицепрезидент на САЩ. В нея се твърди също, че "Буризма" е извършила две плащания на стойност 5 млн. долара (3,9 млн. паунда) на "Биден" като част от усилията си за отстраняване на тогавашния главен прокурор на Украйна Виктор Шокин - и че има аудиозаписи на Хънтър и Джо Байдън, които подкрепят това. Информаторът заявил пред ФБР, че е научил тези подробности по време на разговори, които е провел с главния изпълнителен директор на "Буризма" и други служители на компанията през 2015 г. или 2016 г. Чък Грасли заяви, че публикуването на документа на ФБР е в обществен интерес. Той и други републиканци заявиха, че ФБР смята информатора за много надежден, но в доклада се описва как информаторът е заявил, че не може да гарантира за точността на информацията, която предава. В четвъртък Грасли публикува в Twitter копие от бележката. Той заяви, че сега гласоподавателите ще могат сами да вземат решение "без филтрацията на политици или бюрократи". Публичното ѝ оповестяване обаче е крайно необичаен ход и може допълнително да нагнети напрежението между републиканците в Конгреса и служителите на ФБР и администрацията на Байдън. Откакто миналата година възстановиха мнозинството си в Камарата на представителите след четиригодишен контрол на демократите, републиканците започнаха редица разследвания срещу президента Байдън и семейството му. Твърденията, подробно описани в документа на ФБР, са подобни на тези, излъчвани през последните няколко години от политическите опоненти на Байдън, включително бившия адвокат на Тръмп Руди Джулиани, който многократно е пътувал до Украйна, за да провежда свои лични разследвания. Обвиненията на Джулиани срещу Байдън станаха фокус на първия процес за импийчмънт на президента Тръмп през 2019 г., който се съсредоточи върху усилията на тогавашния президент да окаже натиск върху украинския президент Володимир Зеленски да обяви, че започва разследване на предполагаемите връзки на Джо Байдън с Бирма. В същото време, журналистката Ема-Джо Морис, която разкри историята за лаптопа на Хънтър Байдън за "Ню Йорк Пост и беше цензурирана от "дълбоката държава" в големите медии и социалните мрежи, за не повлияят разкритията на президентските избори през 2020 г., свидетелства през изминалата седмица пред сенатска комисия за мащабите на цензурата в Америка. Видеото бе споделено в социалните мрежи: - Съгласно одобрения график, сега отиваме към втория свидетел. Госпожице Морис, имате пет минути. Ема-Джо Морис: Благодаря ви. Благодаря много, че ме поканихте. Името ми е Ема-Джо Морис, политически редактор съм в Breitbart. Тук съм днес, защото публикувах серия от новинарски репортажи преди три години, през октомври 2020 г. за вече печално известния лаптоп на Хънтър Байдън, известен също и като „Лаптопът от ада“, които се смятат за едни от най-скандалните репортажи за последното десетилетие. Това, което е по-скандално и от самите репортажи обаче е фактът, че те разкриват порочния съюз между разузнавателната общност, социалните медийни платформи и доминиращите медийни издания. По онова време аз бях заместник политически редактор в New York Post и репортажите ми показаха, че въпреки многократните и яростни отричания на тогавашния кандидат Джо Байдън, той явно беше замесен в чуждестранните бизнес сделки на семейството си. За няколко дни, само седмици преди американците да гласуват за следващия си президент, аз разкрих потвърдени автентични имейли от хардрайва на сина на Байдън, показващ украински бизнес партньори, които получават изтекла информация от Белия дом под президентството на Обама. NYP гърми: Хънтър Байдън прибрал милиони от китайци с помощта на къртицата от ФБР "Едноокия" Документирах неофициални срещи между тогава вицепрезидента Байдън и украински изпълнителен директор на украинска енергийна компания и запознах света с Важния човек, който е взел участие в сделката със CEFC – Китайска енергийна компания. Post публикува точно как материалите, за които се говори, са били получени, дори идентифицира източниците, както и федерална призовка, показваща, че ФБР са разполагали с материалите, върху които се основава историята и са ги имали от декември 2019 година. Но когато историята се появи в социалните медии в онази сутрин, милиони американци потърсиха своите новинарски издания и редактори, за да разберат техните гледни точки. В рамките на няколко часа репротажът беше цензуриран във всички големи платформи, на основание, че е бил хакнат, или че е „руска дезинформация“. Туитър отказа да позволи на потребителите да споделят линка към историята, забрани линковете в личните съобщения – политика, която между другото се използва за заглушаване на детска порнография и премахна поста от верифицирания си акаунт. Фейсбук каза, че ще ограничи разпространението на линковете в платформата си. Историите обаче не са базирани на хакнати материали, нито са руска дезинформация и въпреки че тези твърдения тогава дойдоха неочаквано, научихме, че те всъщност съвсем не идват неочаквано. На 19 октомври, пет дена след като Post започна да публикува, Politico пусна материал със заглавие „Историята с Хънтър Байдън е руска дезинформация, казват десетки бивши служители от разузнаването“. (Смее се) Боже, дори не мога да го кажа със спокойно изражение, разбирате ли? Politico публикува писмо, напълно безкритично, от ветерани от американските разузнаватели служби, невярно твърдящи, че експозето на Post има, цитирам, „всички класически белези на руска информационна операция“. Боже... Най-бележитите сред подписалите това писмо бяха Джим Клапър, бивш служител от Дирекцията за национално разузнаване, Майкъл Хейдън, бивш служител от ЦРУ, Джон Бренън, бивш служител от ЦРУ, въпреки силно компрометираната им надеждност, заради участието им в конспирацията за „руския сблъсък“. Няколко дни по-късно, на 22 октомври, когато Байдън се появи на втория президентски дебат и беше конфронтиран с фактите от репортажа на Post, той каза на Тръмп, цитирам, „Петдесет бивши професионалисти от националното разузнаване казаха, че това, в което ме обвиняват, е руски заговор.“ Но не беше, и той го знаеше. Сега, бързо преминаваме към тази година, три години по-късно. Едва през пролетта разследващи от Камарата на представителите разкриха, че е имало обаждане от сегашния държавен секретар Антъни Блинкен до бившия действащ директор на ЦРУ Майкъл Морело, и то е предизвикало писмото на шпионите, публикувано от Politico, което е прескочило процедурите за одобрение на Управлението, които е трябвало по принцип да се приложат. Сега също се знае, че преди моите репортажи Федералните агенции са подтиквали социалните медии да извършат действия за дискредитирането им. Според вътрешни документи, публикувани от Елон Мъск след придобиването на Туитър, ФБР и други членове на разузнавателната общност всъщност са управлявали операцията по цензуриране на платформата, отчасти външно, работейки с висшето ръководство, и отчасти вътрешно, чрез социални медии, които наемат впечатляващ брой кадри на Бюрото. Журналистът Майкъл Шаленбергер съобщи, въз основа на документи, които е получил от Мъск, че през цялата 2020 г. ФБР и други правоохранителни агенции многократно са подтиквали висши служители на Туитър да отхвърлят материали за лаптопа на Хънтър Байдън като руска хакерска операция. Федералните служители са уредили достъпа до строго секретни материали да бъде одобрен за ръководството на Туитър и дори са имали кодирана мрежа за съобщения, която са нарекли „виртуална военна стая“. И до днес стотици хора от разузнавателната общност работят в социалните мрежи. През последните няколко години моят репортаж беше потвърден буквално от всяко от официалните медийни издания, от Washington Post до New York Times и Politico, когато залогът беше нищожен, между другото, две години по-късно. Никой не отрича това, че лаптопът е реален, че истинската история е точно такава, каквато аз я разказах в началото. Тази сложна конспирация за цензуриране не беше създадена защото информацията е фалшива. А защото това е истина и защото е заплаха за центровете на властта в тази страна. Тази връзка между служители на правителството на Съединените щати и американски корпорации представлява безпрецедентен опит за подкопаване на Първата поправка – правото да мислим, пишем, четем, говорим каквото поискаме. Начинът, по който ще отговорим, ще определи дали смятаме свободната преса за неотменима, или за незадължителна. Благодаря.

Президента е представен като жертва, а именно той е осигурявал милионите на сина си като Вайс президент още. По 50 000 на МЕСЕЦ само от едно място, от Китай допълнително, а тоя не плаща данаци, друса се, притежава незаконно оръжие, не признава дете което е направил, а бе въобще напомня ни нашите комунисти по- върховете, за тях всичко беше разрешено.

Priklucheniata!?

САЩ забраняват на Западните медии да пишат за нацистите в Украйна Това заяви германският политик и бивш журналист от ARD Кристоф Херстел, в интервю публикувано на 22 юли в YouTube-канала Flavio von Witzleben. По думите му, само преди няколко години западните медии писаха за украинските нацисти, но сега тази тема е забранена. «2014 година у нас имаше прекрасни репортажи за нацистите в Украйна, а днес вече ги няма. Това, разбира се, е въпиещ случай», — каза той. Херстел обясни този факт с наличието на «съответна заповед» от Белия дом. При това той обърна внимание, че тази заповед не може да се намери, «на хартия», понеже се дава устно, при лични срещи или по телефона. Посланикът на Русия във Вашингтон, Анатолий Антонов, нарече позор за САЩ подкрепата им, за нацисткия режим в Украйна. По неговите думи, в страната се срещат абсурдни закони, например, забрани за провеждане на паметни мероприятия, против нацисткия режим.

Аз съм ги гледала предаванията, ако разбираш немски ги потърси в архива на ARD. Доста са интересни. Показват кадри от майдана, има как изгарят хората и даже казват че американците са го финансирали

Зная немски език. Благодаря.

Айде бе! Що за въпрос? Това да не би да ви е Съветския Съюз, че от личния живот на сина да зависи политическия рейтинг на бащата? Единственото което може да окаже влияние на Байдън е, да му бъде трудно да се занимава с политика ако постоянно мисли за проблемите на сина си. Сталин не е имал такива грижи - единият му син е умрял в нацистки концлагер, защото той не е искал да го заменя за пленени германци!

Полюциите на соросоидната сган нямат читатели !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защото не е Русия затова тези неща излизат на яве

Те ги крият от години, но и двамата са затънали в лайната и само шнорхелите ги държат още живи.

Както се казва, ако не можеш да наложиш ред семейството си, как ще наложиш ред в държавата?Сина на Байдън е продукт на Байдън - старши. Или от президента на САЩ нищо не зависи, така,че е все едно кой какъв е!

На Байдън не му е нужен син за да загуби изборите. Те от неговата партия не го искат, камо ли пък американците да гласуват за него. Той не знае как се казва, нито пък на коя държава е президент. Държат го щото е удобна кукла на конци, а като сгафят тези, които му дърпат конците, ще си измият ръцете с това, че човека е с деменция и не знае какви ги върши. Има видео на което пърди здраво и се извинява. Вечно неориентиран,, държи речи на които издава само звуци без думи, като малко дете, което не може да чете но се прави че чете кога. И на този ако сина му е причината за да не стане втори път президент, а не самият той значи американците са абсолютни идиоти.

500+

https://bidenlaptopmedia.com/index.php?/category/laptop

Обяснете ми, как така човек с доказана деменция е президент на САЩ и дори ще го бутат за втори мандат?! В България и останалия свят това е невъзможно.

Аз дори не знам как минава президентския тес всяка година

Удобна марионетка е

У нас си имаме идиоти за премиери - Боцо, Кирчо и Плъхчо. Ами ухиленият олигофрен Плевньо?

И бащата и сина трябва да са в затвора!

Какъвто бащата , такъв и Синът ? Лъжат и крадат като за последно и се къпят с малки деца !

Даже и с дъщеря си. Гледала съм видео на което тя самата казва че е вземала заедно с него вана като била малка и тийнейджърка

Тия са егати боклуците . Иначе учат света на морал и ценности ...

Имало едно време демокрация в Хамерика :)))

Как може да наречете престъпните деяния на някакъв си "приключения" ?!