12-годишни момичета опитаха да се самоубият в междучасието

Две 12-годишни момичета от севлиевското село Ряховците са настанени в габровската болница "Д-р Тота Венкова " след опит за самоубийство. Децата изпили по няколко таблетки белергамин по време на училищно междучасие, съобщиха БТА и Дарик радио.

Обратно в новината

Коментари - 12-годишни момичета опитаха да се самоубият в междучасието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

човек, имам предвид вината за в момента. децата могат да щукнат с а м о от една дума! а причини м н о г о!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Опит за самоубийство ли е с четири хапчета? Дозата ми се струва малка, но не знам. Или са искали просто известност?

Всеки е бил в пубертета, но защо едно време никой не ни и разбираше,че сме в пубертет, а днешните с това си оправдават всичките идиотщини,които правят и се държат като подивели маймуни? Нали забраниха боя,и те сега нямат страх и респект от никой и от нищо.

Тези момичета какво правят в училище ,като им беше наредено от Министерството на просветата да не учат поради големия сняг,а пък в събота и неделя са не учебни дни?

не е за чудене. какво четат,какво гледат тия деца? дано родителите не са виновни! децата не понасят нито кавги нито "команди"... а не обичат и контрол. а вероятно има и други причини! дано се оправят скоро! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Естествено, че родителите не са!!! Аз и ти сме виновни, Борисов и Цветанов, и те!

Не знам каква е причината тези момичета да посегнат на живота си, но дъщеря ми е също 6 клас и като гледам учебниците й по история, география, български език и литература - направо си мисля, че целта на МОН е да побърка децата. Като се прибави и отношението на озлобени от възнаграждението и социалния си статус учители, само се моля детето да не превърти в училище. Иначе знанията придобиваме в къщи и на часни уроци.

Като прибавим към причините и някои "изперкали" родители, картинката става съвсем мрачна.

Даааам...пубертетът е трудна въраст.)

та кои е градът за живеене,само с измислени класации не става!явно на болшинството не му се пребивава на тази балканска територия на абсурдите - мафиоти съветници в данс и полу побъркани главни прокурори :д

От студ им е замръзнал мозъкът! При тези минусови температури е цяло безразсъдство да се "учи"! Точно тук и сега му бешв еремето децата да си седят на топло. Къде е ДИСТАНЦИОННАТА онлайн форма на обучение, за която толкова се БЛЕЕШЕ през лятото? Точно през тези дни можеше да се стартира тази идея! А не голи симулации, празни приказки и отчитане на дейности - единствено, и само на хартия!

Времето си е перфектно за училище. Просто ако има парно училището и се пусне в нормален режим, ще бъде баня. Друг е въпроса дали всяко училище има пари за отопление. Но ако има е пълна глупост да не се учи

Много точно!