Фрикасе разболя детска градина в Русенско

Десет деца - от 3 до 5 години, от детската градина в русенското село Босилковци, както и две служителки, са в болница в Русе с признаци на хранително отравяне.

Обратно в новината

Коментари - Фрикасе разболя детска градина в Русенско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не фрикасе, а РАЗВАЛЕНО фрикасе.

На 40 години съм и още ме държи потресът от пилето фрикасе, давано в детските градини. Така и не успях да разбера какво му е вкусното на това ядене. Преди няколко години се престраших да го пробвам, хем беше добре приготвено, но така и не успях да изям повече от две-три хапки. На дечицата (а и на лелките) пожелавам бързо оздравяване и да нямат лоши спомени.

детегледачките да си мият ръцете не само да пушат цигари и да доносничат за учителките пред директорката

Фрикасето да се вкара в затвора!

Абе направете ги часни всичките детски градини, собственика да си носи отговорност и ще спре и корупцията и далаверата със всичко. И да плащат по 1000 лв, че да може и подбран персонал с добра заплата.

Не само затъпяваме децата си с лбоклуци-храни, мазно, долено и сладко, компютри и конзоли, ами и ги тровим директно - един вид, не ни трябвате, изчезнете, за да няма кой да си спомня за държавата на 1350 г.! Трябват само изпълнители, бачкатори, неграмотни гласоподаватели и прочее гмеж, един вид стадо, искащо само да пасе и зоби. Това е умишлено - и отвътре, и отвън! Много подразнихме кръгове в Европа и у нас с успехите на младите хора, на учените ни, с образованието още от Възраждането и сега си патим!!!!

И какво чак толкова е станало? Подрискали са се - ще им мине. Ти да не искаш да сляза от беемвето?