Китаец нападна с нож детска градина и рани 11 деца

Мъж рани днес с нож 11 деца в детска градина в китайския автономен район Гуанси-Чжуан, предадеe Ройтерс, като се позова на държавната телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Китаец нападна с нож детска градина и рани 11 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има доста информация из интернет .Огромната част от нападенията с нож са направени от китайските тюрки/уйгурите . Както правилно предполагате ,те са последователи на религията на мира и толерантността .

И СПИРА ДА ГО БОЛИ ГЛАВАТА :)

В тоя район имаше проблеми с турчеещи се уйгури муслими, доколкото помня

Извадки от 24часа. Мъж уби четири деца в Китай Свят 26.09.2014 11:08; 24 часа онлайн 1273; Мъж уби с нож четири ученици в начално училище в южната китайска провинция Гуанси, съобщават местни медии, цитирани от БНР. Полицията издирва нападателя. Мъжът е на средна възраст. Той нападнал децата, когато отивали на училище. Три от тях починали на място, а едно - по-късно в болницата, предаде агенция Синхуа. Взрив пред училище в Китай уби двама души, 17 са ранени Свят 09.09.2013 12:19; 24 часа онлайн 937; Експлозия пред начално училище в Китай предизвика смъртта на двама души и рани други 17 души, съобщи Си Ен Ен. Взривът е избухнал пред училище в Гуанси-Джуанския автономен регион в южната част на Китай в 8 часа сутринта. Мотоциклетист, преминаващ пред девическо училище в момент, в който децата са пристигали за учебния ден ... Изверг уби три деца с брадва в детска градина, рани 13 Свят 21.09.2012 16:28; 24 часа онлайн 2272; Въоръжен с брадва мъж уби три и рани още 13 деца в Гуанси-Чжуанския, автономен район на Китай. Това съобщиха местните власти, цитирани от агенция Синхуа. Около 14:00 часа местно време в полицията на селището Пинан е постъпило съобщение, че неизвестен мъж е нахлул в един жилищен дом, който помещавал забавачница, и нападнал намиращите се в него ...

Тоз отива на стадиона.

Шило

Струва ми се, че този ще го гръмнат.

на стадиона, пред зрителите...

11-годишни пишлягари нападнали с нож и обрали един старец в Монтана. Какво знаят клетите китайци?! Въобще не разбират от сръбска музика.

....китаиците са много изостанали ...в Eвропа...това си е традицiя..ноjaри ..брадвари...колячи каквито си поискате..обединява ги едно нещо...всичките "твардят",че технiят бог бил велик и сочат с прасTchе нагоре !

В Китай могат да те накарат доброволно до тръгнеш след тях, да ти извадят някой орган и да те оставят на някой ъгъл. Не се малки такива случаи. Затова са им такива засилени мерките. На този коляч, обаче, няма да му се размине леко.

"Китаец нападна с нож детска градина" Горката детска градина! Така да я нападнат! Дали са й ожулили боята? По каква причина не написахте "Китаец извърши нападение в детска градина", както би било по-правилно?

Къде ти толкова акъл.