Най-големият детски музей ще е в София (снимки)

Най-големият детски музей в Източна Европа ще отвори врати в София през лятото на 2015 г. Проектът е финансиран от фондация "Америка за България".

Обратно в новината

Коментари - Най-големият детски музей ще е в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! София беше в България, нали? Те май други градове нямат в дъжавата си и всичките им деца са в любимата София. Да живее държавата София!

страхотна идея!!! Браво, ние наистина имаме нужда от такъв музей. Децата ни трябва да имат достъп до все по-интерактивни начини за учене и да се откъснем от зубренето на уроците като папагал. Наистина много се радвам. Браво!!!!!

Какви са роднините на ръководителката на проекта. До сега с какво се е занимавала

не е чистила кенефи като теб

Не е лоша идеята, но кой ще има достъп до този музей? Софиянчетата. Освен това не мисля, че това е нещо най-необходимо за децата.

Къде предлагаш да го направят? В София живее 1/3 от населението и 1/2 от децата. И на нас не ни е приятно, но е факт. Освен това - да точно това е най-необходимо на децата, ако не искаме да пораснат като малоумни чалгаидиоти.

америка за българия. с което приключваме полезното и приятното. късмет е, че е само в столицата. всъщност, открай време само София я бомбардират с капани-мини.

Еее, чак лятото на 2015. То до тогава такива реки от мед и масло ще са потекли, че всеки българин ще притежава частен самолет и ще води децата си всяка седмица в различна държава . . . Соросоидите пак изостават!!!

Всяко хубаво нещо, което се случва в България е удар по мутрите на антибългарските русофилски и гей-либерални боклуци.

Оф, "най-големият" викам в света, а то къде било - в Източна Европа. Отново огромно постижение тип "фурор с 28-мо място" :)

Ами земаш самолета и фъррр с децата всяка седмица до най-големите . . . !

Има една хубава българска поговорка, че на харизан кон зъбите не се гледат. Не стига, че фондацията ще построи музей за българските деца безплатно за данъкоплатците, ами и сега сте недоволен/на, че не бил най-големият в света.

Не знам кой от вас колко е живял, но би трябвало вече да ви е станало ясно, че безплатен обяд няма

langlima

Това е хубава идея. Но ако сложат непосилни космически цени, всичко хубаво ще отиде по дяволите.

фондация "Мизерия за България" ....аман от АМЕРИКАНСКО ВИЗОВО ПРИЯТЕЛСТВО

Някой да е искал мнение на мърши?

Твоите приятелчета от Русия какво строят? Газопровод който е в разрез с ЕС закони и Атомни централи които пак са със съмнителни цели....Газ и Петрол.....не ги щем чукчите от Москва...

Още като прочетох кой ще е спонсор, бях сигурен, че някой като тебе ще плюе с "антисорсоидни" клишета. Писна ми от тебе, на всяка манджа мюродио...

Не видях да пише, че ще водят децата под строй от училище, нито че ще глобяват родители, които не заведат децата си! И не се притеснявай, 2016 ще викнем някой руски спонсор да реновира лагерите Белене и Скравена, дано тогава си доволен, като приберат децата ти там!

Страхотна идея...Щях да се учудя ако пишеше Руски фонд ще строи музей за децата в София..