Радев в Чикаго: Децата да не забравят своя роден език

Президентът Румен Радев призова българската общност в Чикаго да не допуска децата да забравят своя роден език.

Обратно в новината

Коментари - Радев в Чикаго: Децата да не забравят своя роден език | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

първата работа на комунистите след завземането на властта, е била да избият интелигенцията. след това да поробят населението, а после да прогонят цвета на нацията, защото винаги има свестни хора, дори и в най-страшните диктатури. бг комунизъмът е геноцид срещу бг нацията. а радев тръгнал да дава акъл на хората, които са се спасили да се връщат. то на думи всичко е лесно, но защо не се запита за какво им е да се връщат, след като следват мечтите си. за да му оправят кочината ли?

Не се хващай за плявата а за зърното. Започни ремонта това ще провокира децата да учат български. А не бля, бля. Не бъди част от статуквото.

Браво за визите. Продължавай. Но с БГ реформите, ГРОБ кражбите, КТБ, Цацаров, крадат се милиарди. Нещата в БГ са ужасни. Не чакаййййй........

Президентът Радев много добре знае защо е в САЩ.Той е единственият българин дръзнал да критикува янките за визите и за признаването на майчиния език на сънародниците ни там.Достоен Човек!

Идвай и се захващай със сериозните неща. Стига показухи и лозунгуване. Тримата шишковци чакат.

Пламен-хитлериста дали и той е на екскурзия в САЩ заедно с Радеви?

Те много деца не искат през лятото на ваканция да ходят в България вече,камо ли да се връщат..Чух мнението на един младеж,според който хората в държавата вместо да се развиват ,са прекалено заети да бъдат задници.

верно че е семейна екскурзия - сигурно се е присъединил и синът на Радева втора, Първата дама, който е в САЩ.

Радев не знае ли , защо тези българи са в Чикаго , и в други държави ??? ----ЗАРАДИ КРАДЛИВИ УПРАВНИЦИ И ПОЛИТИЦИ , И КОРУПЦИЯ ДО НЕБЕТО ...

Абе тоя няма ли да се прибира ? Егати семейната екскурзия 2 седмици !

Сетили се! Те държавата погребаха и народа си изгониха, ама за езика се загрижили. Аз съм почти единственият българин който съм срещал чието дете говори що годе сносен български макар че нито майка му е българка нито някога е живял в БГ. Всички останали българи които съм срещал с деца родени в чуждбина или смесени бракове нищо не знаят!

Новина бла бла

На Гебрерите им настръхва Вуната на Аноса, като чуят Радев или Слави

Радев, вместо да ръсиш мозък за щяло и нещяло, я ни светни какво е написал Достоевски за човекоядството в Русия.

Полицията в Маями предупреждава за действията на Деветият облак и нареди на полицаите да действат много внимателно при вида на скитници, които са с необичайно поведение, се казва в статията. Де Леон е трябвало да носи намордник, след като е арестуван за нарушаване на реда. Според полицията той е взел коктейл от наркотици, включително и Деветият облак. Деветият облак се продава под прикритието на соли и други стоки за домакинството. Потенциално води до пристрастяване. Симулира централната нервна система. Симптомите включват сърцебиене, гадене, халюцинации, параноя и странно поведение. се казва в статията. Под заглавие Деветият облак може да се крият няколко различни химични съединения. Какво точно се съдържа в наркотика, който може да провокира канибализъм, е неясно.

Децата няма да забравят български - те просто няма да го научат. Основната причина е отсъствие на желание у родителите да се занимават с децата си.

По себе си съдиш, нали?

Най-официално ги покани да се върнат в България/ако има северно корейски,китайски и руски ядрени удари върху ционистко-американската терористична кочина/,но трябва да обещаеш и да вкаращ в затвора цялата крадлива "партия" ГРОП.

а защо радев не направи така че да се върнат тука,а да си изпрати циганите в индия и мигрантите в африка и азия,а турците директно в анадола,ами седнал и той да се прави на тиквун банкянски и нинова крушовишка

Какво ще му наредят този път..? След предишната му среща докараха 5000 американски военни за постоянно у нас. ..сега?

Ще му кажат, че България трябва да закупи една ескадрила малко употребявани Ф- 16 на тройна цена и няма не искам!