Легенда на Би Би Си заподозрян за 199 сексуални посегателства над деца

Покойният вече Джими Савил, бивша звезда на британската телевизия Би Би Си, е заподозрян посмъртно в извършването на 199 сексуални посегателства срещу деца, от които 31 изнасилвания, съобщава Ройтерс, като се позова на официална информация на полицията.

Обратно в новината

Коментари - Легенда на Би Би Си заподозрян за 199 сексуални посегателства над деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези "звезди" на БиБиСи са били във вихъра си в апогея на Студената война - 70-те, 80-те г.. Тогава точно такива нещастници тръбяха с пълна сила инфантилната си политическа реклама - с черните си станции и всякакви други форми на идеологическа пропаганда колко е "ужасно" "зле" при "комунизма", щото "ограничавал правата на ората". И колко пресияйнн добре е при капитализма с "неограничените възможности" на всеки. А когато родителите ни и из училища и университети ни казваха "Не е така. Има една фасада в пропагандата на ония, и оттам нататък - насилие, порнография и безмозъчен култ към парите, водещ до първите две" същите тези "свръхсвободни" идеологически работници на западната политреклама разправяха, че такива твърдения били "Комунистическа пропаганда". Да, много свободно са си живели точно тия нещастни гнусари като този от картинката, наред с много други като тях. Това беше ясно още преди преди от 23 г. Защото и тогава, и сега, е ясно, че моралните ценности в нашата страна преди последни 23 години са единствено нормалните ценности, които бяха прегазени и залети с тоновете лайна на западната пропаганда, с пропагандата на насилието, порнографията и култа към парите. Е, поне тоя изрод да се явява сега в съзнанието на всички тъпанари, дето сринаха социалната ни държава по свирка като на тоя, кандърдисани с двата идиотски лафа как като си унищожим страната, ще станем като тях - "велики".

Много велики ги плещиш. Що не обвиниш господарите си от Се Се Сере, които решиха да свалят "комунизъма". Щото в БГ освен руски подлоги други нямаше (а и сега няма де) та никой българин не е решил да сваля любимия ти строй. Предадоха те комунистическите богове от Кремъл и ти сега няма на кой да си излееш яда.

Това е долна инсинуация и пълен абсурд! Европейските ценности за които българинът още не е дорасъл, никога не биха допуснали подобни хора да стават звезди в BBC! Йозеф Фрицел и аферата Дютру са българска фалшификация! Никога не бих повярвал в подобни клевети! Социалните антрополози и социолози като А.Райчев, Х. Александров и Е. Дайнов които проповядваха по медиите дълги години са ме научили да разпознавам истината от лъжата!

Може да оплювате социализма, колкото си искате, може да е имало недостатъци, но това, което виждаме и което приижда от Запад към нас, не го е имало. Хората бяха много по-образовани, възпитани и с морал. Сега черпим с пълни шепи от "ценностите" на Запада. "Браво!" Не ви ща "цивилизоваността" - където свръхбогати си играят с живота на крайно бедни хора и където наркоманията и извратената сексуалност са нещо обикновено. У нас ще стане същото, за съжаление.

Цивилизация.. нищо, ще молите да се върнете в лоното на правосланвото християнство поддържано от славянският непобедим дух!

След като е имало толкова много жалби,защо чак сега разпространяват тази информация??? 2 години след смъртта му? Полицията явно е укривала доказателства и му е била актовен съучастник в тези престъпления.Затова англичаните никой не ги харесва по света,дори най-близките им народи в Ирландия и САЩ.

Чак сега, защото скандала се радуха преди месец-два. От тогава заваляха жалбите... А Ирландците не обичат англичаните защото 800 години са ги мачкали и са им взимали всичко, дори и когато са нямали какво да ядат... Освен всичко са им наложили и гадната мода с 2 кранчета на мивките. Та това са основните причини ;)

Дядо, това е числото един трильон години или хиляда милярда години. Добро проклятие и присъда за този педофил!

Тоя изверг да гори в ада хиляда милиона хиляди години.Извинявам се,не знам как да го напиша това число с цифри. Ако някой по умен може да го напише!

" АНГЛИЯ УБИ ДЕТЕ !" Пичага и, но и ний имами такиви ЗВИЗДИ!

Чак сега ли излиза тази новина в бг пресата??? Вече минаха близо 2 месеца от скандала!

Hие родителите винаги трябва да сме нащрек. Aпелирам говорете сbс децата си по тези вbпроси от ранна вbзраст / 5-6г / Aз го правех и слава богy не сме имали проблеми от такbв характер.

Така е на Запад! Голяма престъпност на изверги! Но има закони и те се спазват - както моралните, така и юридическите. Какви ми ги дрънка правосъдната министърка ? Тежко наследство й била оставила Марианка Попова. Ами като й е тежко - да си върви! Не й тежи май само заплатата и ВЛАСТТА! На Запад сгазиш ли лука или си подаваш оставката, ако имаш съвест и чест, или те изритват от работа като кирлив пес ... У нас стоят на постовете си , ако може и до пенсия и се натискат за постове, макар и корумпирани до шия далавераджии. Случаят Гугушева е поредното неоспоримо доказателство !!!!

Имало било закони и те се били спазвали?! Основният закон е за "Правото на силата пред силата на правото". То затова тоя го научаваш чак като е хвърлил топа и 40 години след престъпленията му.

Аз отивам да повърна! Няколко пъти!

Савил е фитила. В края на фитила е бомбата. "британското кралско" семейство.

дано да е изгнил качественно!

Нямам думи..И после не било "хуманно" присъда до живот или смърт, ай сиктир на тапата система..Наш'та правосъдна министърка дали би се замислила ако се случи с близки нейни деца......

те ку.вите не се замислят какво може да се случи с децата им.

Извратен свят! Извратени хора!Ето го прехваленият западен начин на живот!

Е, хайде сега, не всички на запад насилват сексуално по 200 дечица през живота си.

Не всеки на запад е педофил, ама много повече / в пъти/ са от тук ! И даже "гастролират" в България, да ни "понаучат" ... на лицемерие, най-вече!

Иначе на нас знаят да ни четат морал

Руиз

Пълна ненормалност и във висша степен отвратително престъпление.

Присъщо за тази мръсна социално-икономическа система, която ни натресоха на нас след победата си в Студената си война срещу предишната ни социална държава. После - кой дърпал конците на геополитическите процеси - извратеняци като този - ПР-слуга на кретени със същите ценности - насилие и порнография, с които управляват света, понеже от тях им идват милиардите, дето ги правят всесилни.

Дали не беше оня, легендата Лошо Лошеф, от "24 часа труд", мамка им и капиталистите! баба Цола

За педофил - смърт. Преди да го обесят да го кастрират.

Изгаряне на живо предавано по държавната телевизия!