Коментари - Чеченка отвлече холандските си деца и се присъедини към ИД | dnes.dir.bg
назад

Чеченка отвлече холандските си деца и се присъедини към ИД

Живееща в Холандия чеченка отвела двете си малки деца в Сирия и се присъединила към джихадистката групировка "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Чеченка отвлече холандските си деца и се присъедини към ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама аз незнам що ги спират въобще. Напротив, трябва да организират превоз на желаещите мислюта да годят да ги трепят там.

паспортът не прави от всяко "нещо" човек! (още по-ниска вероятност --- от ислямисти и юди - нормално възпитани деца)

Заглавието цепи мрака, и то не по вина на журналитите. Достатъчно е да го прочетеш втори път и да се слисаш докъде стигна Европата, дето на нас дава акъли.

Наля щяха да вземат някакви военни мерки срещу тях-самолети,ракети, нам кво си....Кво става?

Много глупави европейците . Вместо да изпратят всичката тази паплач в Сирия да се бият и загиват, те седнали да ги задържат . Пращай ги там и после с 5-6 големи бомби ги ликвидирай

ще и скъсат г..за да ражда още терористчета , а след това ще е изкарат шпионин и ще и отрежат главата . Децата по същият път. Много прост и фанатичен народ има на таз земя.

че тези хора отиват в халифата,не защото са фанатично вярващи а защото живеят едно социално несправедливо постлиберално общество и така изразяват протеста и отчаянието си от липсата на надежда и перспектива в жалкия си живот...

Случаят е направен по истински филм. Има много хубав щатски филм " Не без дъщеря ми" Само че там баща-иранец отвлича детето в Иран. А този филм е направен по истински случай. Нищо ново под слънцето ... тоест под полумесеца.

Току що Европа намаля с един гаджал, който може да се размножава. Както се казва откъдето дошло, там и отишло.

Лабаво и несериозно е все още отношението към тези хора в Европа, липсва контрол и чалмите си правят каквото си искат. Всички органи се боят че ще им нарушат правата и затова ще си загубят работата. Мерки се взимат когато има загинали и пак настъпва безгрижие. А те не спират да разяждат Европа като червей ябълка.

да върят сакън да н зем да свърши света с тях

дано всичката паплач се вдигне и отиди в Сирия и умре. Кво ги спирате, мамка им мръсна гадна циганска!

Чеченка отвлече холандските си деца... Егати тъпото заглавие! А и кой знае за какво я е ползвал холандеца.. за да мие, чисти и готви.. сигурно и затова е избягала с 'холандските си' деца.

А ИД ще я ползват за какво?

Да почиства "автоматите" им.

Ами като й гледам акъла, какво е направила, за друго нищо не е ставала - там, там при ....

предлагам да се поканят вербовчици в бг и да ги изпратят в циганските махали, транспорта за сирия да бъде безплатен, като бъде поощрявано заминаването на цялата рода, разбира се еднопосочно.

и при излизането се изтриват ЕГН тата. Това е правилният ход.

Защо щe ги спират за ИД ? Всички желаещи - да заминат, но ... one way! Трябва да прозрем истината за ислямистите- фанатици. Демокрацията е за високоразвити, културни общества. Апропо същото се отнася и за БГ. Каква демокрация, какви 5 лева?

Жалко за невинните деца, но останалите не трябва да ги спират. Нека идат, но да не се връщат.

СТАТИП В ДИР-А 25-годишен българин, който работел като барман в публичен дом в Хамбург, е бил застрелян от албанец клиент, съобщиха "Хамбургер Моргенпост" и Билд. ЖИВОТА В ГЕТОТО ВОДИ ДО РАДИКАЛИЗАЦИЯ :))))

Холандското министерство на правосъдието заяви, че има данни за общо 180 холандски джихадисти, заминали от страната за Сирия.Около 35 са се завърнали, а 21 са били убити в хода на гражданската война там На холандците да им кажа, пускайте ги да бягат свободно в ИД и им отнемайте гражданството.Не ги пускайте/за тези които са останали живи/ никога да се завръщат.

Аха, сигурно завърналите се ще пишат мемоари и ще бъдат похвалени от холандското правителство?

Чета, Петров, и си мечтая - що не вземат да създадат и една ЦД. Че да се юрнат на талази нашенските талибани с все чавета и рода до 9-то коляно;о)

Да ама тогава ще останем без циганска престъпност и не знам как и с какво нашите политици ще оправдават числен състав на МВР от 60 хил лв.

Забрадки... това е..

Който играе двойствена игра може да се опари. ЕС и САЩ създадоха ИД, в също време официално ги отричат. Даже миналата седмица згащиха офицер на НАТО дето прехвърля бойци в Сирия. ЕС ще си изпати жестоко от коварността. В Чечения Кадиров, където намери чеченски терористи ги ликвидира, изселва им семействата, това е разликата между истинска демокрация и справедливост и тоталитаризъм и съучастие.

за холандката и децата и?

Ами може и на нас на гости да ни дойдат: Една голяма бомба и две малки трутилови с крачета...

Какво е трутилови, да не би да си искал да напишеш трОтил?

тия са луди да ходят там на сигурна смърт или да ги изнасилват-света напълно откачи воглаве с путин

Абе защо я спирате гнусната тъпа овца! Да върви и да мре там, преди това да я онодят един куп ислямистки безмозъчни твари!

Темите свързани с ИДИЛ са жестоко цензурирани, но пак се прокрадва информация за наплива желаещи да се присъединят към ИДИЛ. Защо възникна ИД и защо нараства, са въпроси на които трябва да отговорят евро-атлантическите ни идеолози. Под прикритието на демократични ценности, заробиха целия свят. Говорят за обединяване, а всъщност разделят обществото. И нека обяснят, как 50% от нетното световно богатство е в 1% от населението /олигархите/.

В НЕГЪРСКИТЕ ГЕТА НА ДЕТРОЙТ ЖИВОТА НА НЕГРИТЕ Е ДОСТА РАЗОЧАРОВАЩ - ИЛИ ЗАВЪРШВАШ В ЗАТВОРА ИЛИ ЛЕПИШ ПЛОЧКИ :))

От няколко дена забелязвам нова тенденция при ченгетата от дира. Освен триенето на коментари и банването на адреси, премахват и плюсовете от неудобните коментари. Нямам думи направо, егати слугинажа!

Абсолютно вярно и аз го забелязох !

Чеченка отвлече холандските си деца...

ПО СИЕНЕН ПРИ НАС КАЗАХА ЧЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ ИМАЛО ПОНЕ 25 000 ПОДОЗРИТЕЛНИ РАДИКАЛИ :))) КВО СТАВА С ТОЯ ЕВРОХАЛИФАТ ? .... ЗА ЕМИРИТЕ ОТ ЕК НЕ Е ВАЖНО ДАЛИ РОБА ЩЕ СЕ КАВА ХАСАН ИЛИ ИВАН :))))

Има ли западна държава, в която да не е пълно с ислямисти? Но за западняците та са "свои", а българи и румънци са "напаст".

Защото са предимно български и румънски цигани. Крайно време е да се затворят граници - ясно е ,че различни религии под един покрив не виреят. Всеки до си живее в свойта си страна.

Имах впредвид българи и румънци, не цигани. За разлика от медиите аз наричам нещата с правилните думи...

Как ги пишете тези заглавия,бе,хора ? Представете си,как звучи : Японка отвлече шведските си деца ??!! Децата шведски япончета ли ще са ??!!

Нали заглавието трябва да "хапе" за да има сензация и да кликнеш да отвориш за да се спечелят 0.1 цента от рекламата в десно....и дира хора, и те требва да папкат.

От толерастията си ще изчезне бяла Европа.

Пускайте ги бре....после им анулираите паспортите така че да не могат да се върнат!

val55

Де толкова акъл....