Нови критики към Фонда за лечение на деца

Сегашното ръководство на Фонда за лечение на деца показаха, че си гонят някакви техни цели, различни от тези, заради които е създаден Фонда.

Обратно в новината

Коментари - Нови критики към Фонда за лечение на деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може живота на някои да зависи от благоволението на някакъв скапан чиновник.Тези си мислят , че Господ няма да ги накаже за това да се разпореждат с човешкия живот.Това ми намирисва на националсоциализма от Втората световна война.В тези доктори чиновници няма грам хуманизъм.Те са като доктор Менгеле.Правят си експерименти на наш гръб и с нашите пари.Всички са за затвора.Корупцията е пуснала корени дълбоко в държавата като плевел който не сеизкоренява.

Цялата постановка е с цел Москов да сложи ръка на парите , които минават през фонда. Да няма посредници. Останалото е "вятър".

Значи,тази "игра" между "бивши" и "настоящи" в фона за лечение на деца,е много долна!! И,такава "игра" има,най малко от едната страна....В най лошия случай и от двете,за "лапачката"!! Просто е долно да се случва това,когато става въпрос за живота на невинни ДЕЦА!!! Виновните трябва да бъдат наказани сурово с КАТОРГА до живот!!

murena

къде видя "игра"? Дай пример! Понеже не по-малко долно е да се пускат подобни коментари за "лапачка" там, където става дума за живота и здравето на деца. Та?

Та,според бедното ти айкю и двете страни ли са прави? Какво излиза? Поне едната,лае против страната която си върши работата...Или сегашните или предишните,не са изправни!! Дори,може и двете страни да не са,ако се направим на адвокати на дявола... Ясно ли е,или да ти го нарисуваме?

В кочината на Москов само келепира се гледа - ама няма кой да го разбере.

Нови критики към Фонда за лечение на деца Пепи Лудото, е на път да затрие напълно фонда. Там за шеф той постави един бивш сътрудник на ДС , като професор Пилософ, който освен с просташкото му поведение по медиите с нищо друго няма да бъде запомнен.