Обвиниха YouTube, че събира данни на деца за реклами

Американски асоциации обвиниха YouTube и неговата компания "майка" Google в събиране на лични данни на деца и използването им за "прицелно насочване" на реклама

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха YouTube, че събира данни на деца за реклами | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам едно нещо , и не ме ругайте, моля ви. Защо трябва Google ili Facebook изобщо да искат и да събират лични данни? То е ясно всъщнпст защо, но кой им разрешава да го правят? Нали БГ поговорка казва кой е луд когато se изяжда баницата Искали са - събирали са си данните. Някой определили ли е със закон или регулация за какво да ги използват? - Не! Също така искам да попитам високозаплатените служители от ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ = Кой разрешава на ЧУЖДАТА ВЕРИГА БИЛЛА да предоставя карти за намаление на купувачите срещу пълно предоставяне дори на паспортни данни?! Кой разрешава на най-обикновени служители , събрани от кол и от въжв, в бюрата на Градски транспорт да сканират личните карти при издаване на карта за пътуване? Безумието на чиновниците в нашата страна е ужасно. Но и тук явно, както по света , не търсят корене , а само - лалала

рускиня попитала българин на българското черноморие как е на български полов атлет с една буква. я - отговорил българина и се посочил

това са реалните заплахи към децата ни, а не домашното "насилие"

ще събира! не е кражба да вземеш портмоне паднало на улицата, нали? С децата в интернет е същото. Децата на съвременните дебили, които им хвърлят компютър за да не се занимават с тях. А какво правят децата? Плават по течението разбира се! 1. под 13 години децата НЯМАТ право сами да гледат интернет. Повтарям - САМИ. Под родителски контрол - може. Но родителски, а не ДЕБИЛ-телски. 2. Ауто плей листът в ютуб е направен точно с тази цел - да те насочи от видеото което си търсил към друго видео което ТРЯБВА да изгледаш. Как иначе ще затвърдиш ДЕБИЛския си навик да гледаш ютуб 3. Като си хвърлил личните си данни на улицата (в интернет) не се оплаквай че някой минава и ги събира ! Почистват хората. 4. Няма безплатен обяд! (ютуб) Продукта който ютуб продава не са видеата. Видеата са примамката. Продукта са ДЕБИЛИТЕ.Милиони дебили, профилирани, с устновени навици, на които се подбира точната рекламка, за да се продаде поредния дебилски продукт! (нова здравословна салатка, или система на хранене без мазнини и само фибри !!!. УАУ)

И това е само върхът на айсберга ...

Аз пък изобщо не чета рекламите в Интернет. И сигутно е въпрос за конкретния човек как ще го омаят и накарат да купи. А също и на средства, с които разполага, Известна е приказката за 80% дебили.

- Джеймс, какъв е този шум на улицата? - Гей-парад, сър. - Какво искат, Джеймс? - Еднополова любов, сър. - А някой забранява ли им, Джеймс? - Не, сър. - Тогава защо вдигат толкова шум? - Ами, педерастка работа, сър..

двама джендъри си говорят. единия: "виж какви обувки си купих за 1 000 лв.". другия: "Ееее! от каква кожа са бе?". "От слонска пи шка". "Ееее! Хайде да ме ритнеш два тир пъти по гъ за!"

Гейса нямали да забрани пиндоските сайтове на ЦЪРЪУ Какво стана с Феса?

В Чикаго вечер спират руските държавни канали на официалните им сайтове. Но порното е денонощно. В Калифорния порното и руските сайтове са денонощни. Там успявам да гледам "60 минути" и Владимир Соловьов.

Големото брадер!

Нищо чудно - западнярите са си пидофили и извратенци.

За разлика от балканците, сред които няма такива! Те ева в малоумника.

Явно е, че и ти си такъв - с тоя никнейм - "мяу".хихихи Колко полов си ? или не знаеш. Виж ме мен - с як балкански ник "грух" - мощно грухтя !!!!