Арестуваха маниака със спринцовката

Мъж, заподозрян в нападение над деца в столични квартали, е задържан след продължителна и упорита работа на криминалистите от СДВР, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха маниака със спринцовката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този щом ги хапе ,значи е хищника ,не е маниака със спринцовката!

Отдавна по селата има жилищни блокове (особено на места където е имало военни гарнизони или по-големи предприятия) - ако си вдигнеш задника от компютъра и пообиколиш реално, а не виртуално Родината си, ще се убедиш лично. Не разсъждавай инерционно - селосбор от къщи...

Браво на това момиченце ! Действала е по най-добрия възможен начин.За жалост се съмнявам това да е същия манияк.Почерка на този е доста различен а и района на действие.Другия боде и бяга ,а и ако не се лъжа си падаше по момченца-този е използвал спринцовката само за сплашване онзи нямаше да се въздържи и да я ободе.За софийския не се споменаваше и да ги е събувал преди да ги ободе.Ако всичко това е така много е вероятно да са заловили друг .

ХАХАХАХА след упорита и продължителна работа ХАХАХАХ Добре, че е било малкото дете иначе още щяхме да се чудим кога ще го хванат.... тъпи ченгета

Сега като е заловен, да му се инжектира всеки ден нещо без да зное какво е то и да усети какво е било на жертвите му. Да му свалят гащите и да не можа де си ги вдигне.

zashto ne vavedat parichna nagrada na tozi, koito podpomogne razkrivaneto i dokazvaneto na prestaplenie. To viarno, che otdel za sabirane obajdania na vsiakakvi shte triabva da se sformira vav vsiako RPU, no triabva da se nameri izhod ot tazi nerazkrivaemost i beznakazanost. Mafiata e oshte v MVR, shtom krajbite na koli i ot apartamenti prodaljavat. Tova ne stava bez zakrila ot policai i oblajvane ot posledvashtata targovia

те убаво са го фанали тоа 4и4ка, ма сега зимата като се развихри и хомосексуалиста с възелина и него требе да ловат , да ги таковам и у лудите да ге.

Е те ще закриват психиaтрийте, но имат ли представа какво значи, шизофреник да раздава правосъдие с брадва и мачете на обществено място ,след което гордо да заяви ,че е обезглавил 20-тина от лошите , за да спаси светът ???

луд или нормален доживотна присъда при строг режим и не се мотайте съдии.

ченгетата да си дадат заплатите на 8 годишното момиченце! срам за полицията!

Поредният психично болен екшън герой в Република България! А искат да закриват психиатрий или да им намаляват бюджетите, мани , мани !

от кога в селата има блокове??

Ще го пуснат - невярвам да се подведе полицията по приказките на едно дете ...трябват доказателства ...

Ама сега да не вземат да го изкарат душевно болен! Тоя гад мръсен е за трепане! Такива като него нищо друго не ги оправя!

а така! сега лабут, лабут, лабут до дупка, после в пандела при лошите батковци!!!

работиха продължително и упорито, местейки една папка насам-натам, докато едно дете не намери мръсника!

добре,че детето е било съобразително!Едва ли скоро щяха да го заловят,а сега намерете най- голямата спринцовка но с отровна игла!

Съдебната ни система е един разгонен травестит, който дава смешни присъди за престъпления срещу децата. Подобни изроди нищо не заслужават. Единственото е да ги сложат на стола, пък нека и аз дръпна ръчката за тока. Бих ги затрил всичките с най-голямо удоволствие.

Ами снимката поне няма ли да му изтипосате - така и така ше го пуснете да си ходи дома :(

Ауууу, сега този мъж ще го опандизят(надяваме се съда да се произнесе) и там едни батковци от Енергото, ще му събуват гащичките и ще го боцкат...но не със спринцовка!

най-добре да го кастрират на жълтите павета, да служи за назидание и на другите изроди

авторе..звучи измислено!

dano go nabarat dartite pandiz4ii toq pedofil