Осигуряват бавачки за деца извън градини

От 1 септември с европейски пари ще заработи схема, според която семейства ще могат да наемат детегледачи, когато за детето няма място в градина.

Обратно в новината

Коментари - Осигуряват бавачки за деца извън градини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпотия! Ами, някой пък може да не иска да пуска непознат в дома си и да го оставя с детето, и финансова помощ за частна ясла/градина, където реално има обучение на децата, би му била в пъти по-полезна!

Да попитам като се разболее детето майката ще има ли право на болнични защото тогава бавачката трябва в неплатена да я пускате.. Недомислици след като изпродадоха на частници детските градини..

И защо тези пари да не се дават на майката, а на гледачка ????????????

Защото така и опт двете страни ще цицат осигуровки и данъци а при ваштето искане няма как да ги искат...Всичко е пари ама се прикриват зад ''социално отношение и грижа''

Пред човешкия род стои ново предизвикателство: как да работи на чорбаджиите, а същевременно да осигурява нови работници чрез възпроизводство. И ето го решението: по-каппавия материал да ходи в къщите на работничките и да гледа децата им, защото последните са нужни на работа. Такъв икономически терор няма дори в животинския свят, вземете например пчелите, най-трудолюбивите: делят се на майки и работнички.

в същото време не изплащат майчинските на нециганите, не дават пенсиите на белите инвалиди или ги намалят с измислени аргументи, измислят се безбройни лъжи за да се мачкат истински нуждаещите се. докато за циганите работи цялата държава и най-скъпите адвокати... нищо от това, което тябва да работи в здравната и социална сфера, не работи, а тези боклуци се правят, че не го знаят и виждат! но пък, "щели, щели, щели....", а най-вече "мислили .. мислили ..". тази говнокалинка да се маха веднага! безмозъчен, нагъл боклук!