Коментари - Мече влезе на детска площадка в Сопот (видео) | Днес.dir.bg

Мече влезе на детска площадка в Сопот (видео)

Малко мече влезе посред бял ден в детска площадка в град Сопот, изградена в полите на Балкана.

Обратно в новината

Коментари - Мече влезе на детска площадка в Сопот (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Ами и то е искало да иде на детска градина и да си поиграе с връстниците си, животинките ги усещат тия работи - кой е добър и кой - зъл. Добре, че някоя местна мутра не е чула и изпратила да го отстрелят за печено мезе.

Мечиту е трепач и ушити му са щръкнали и бая е охранено значи е добре

Съвременните деца нямат никакъв словоред. Забелязвате ли как говори детето ? По мое време децата още на 6-7 годишна възраст се научаваха да говорят правилно, а сега това какво е?

Това е резултатът от масовото опростачаване и видиотяване на цялото население, което се провежда вече 30 години! Започнаха го първите "демократични" вестници навремето, после се възцари във всички телевизии, където едни фукливи и кресливи репортерки тичат с микрофоните, блъскат се в хората, задават глупавите си въпроси и ръсят обилно клишета и простотии, без да дочакат отговор ... Някога съществуваше длъжност "редактор" - в издателствата, в СМИтата, навсякъде, където се пишеха текстове за масова употреба. И тези редактори - специалисти именно по стил, граматика на родния език, не допускаха да се излъчи в ефир или да се отпечата някъде текст, който е хаотичен, с груби или каквито и да било граматически грешки ... Сега няма такова нещо! Всеки пердаши през куп за грош, сипят се думи без връзка, без ред, без каквото и да било разбиране за ролята и мястото на думата в изречението, и съответно за граматичната ѝ форма! Важно било смисъл, а не граматика?! А как да го схвана аз този смисъл, като всичко е насипно, ни един член не си е на мястото, нито словоредът е издържан, а той в българския език е смислоопределящ - точно от него въпросният смисъл зависи в най-голяма степен?! Има разлика дали казваш "Иван гледа Мария", или "Мария гледа Иван", или "Мария! Гледа Иван ...", или "Иван гледа Мария?" ... Това са различни изречения, с различен смисъл ... Ако се напишат или се произнесат правилно ... А ако не - каша, недоразумение, пълна глупост ... Да не говорим за такива адски сложни работи като подчинени изречения, деепричастия и конструкции с тях, смесени, или пък поетична реч ... Откъде да се научат децата?! Политиците, медиите, родителите, учителите - всички джапат през просото и никой не се замисля какво говори и какво се разбира от неговите несвързани помежду си думички ...

Много си права в опуса си. Обаче каква е връзката със случая? Аз смятам, че населението реално в Сопот не е толкова глупаво, колкото е глупав журналистът, който пише, че "не знаят към коя институция да се обърнат." Глупостта му е, че своето невежество, че мечките не живеят при хората, и няма кого да търсят за да ги гонят, той обобщава и представя като невежество на сопотчани.

Да, детето има лексикален и фонетичен диалект, а и словореда не е правилен. При това е на 10 години. Надявам се родителите да погледнат на проблема сериозно, за да се помогне на детето.

преди години бях в чърчил канада. там е миграционна зона на белите мечки. летото се местят на север, зимата на юг . на много места из градчето имаше табели: "ако видите бяла мечка обадете се на телефон ....." имаше група която упояваше мечката, след което преглед, мерки, тегло, забиваха и една пломба в ухото. мятаха е на хеликоптера и отново в тундтата. кога ли и ние ще се научим как да се пазим ние хората, а и животните. и не ми се оправдаваите че сме бедни. храним пожарникари които цяла година спят за разлика от мечките които спят само през зимата.

У нас е мизерия, няма инжекции за мечки, то за хора няма. Няма бензин за колите. Неприложимо е. Но и мечките ни не са много, 1-2, и не живеят в градовете. Сами ще си отидат, може би да са по-интелигентни от канадските им събратя.

Душичка .. Много сладко животинче, дано майката го е открила преди да пострада от злонамерените хора ..

Ми то решило да иде при децата и хем да си поиграе, хем да влезе в ролята си на играчка - ама те доста вресливи а и някакво тъпо куче лаеше наоколо та го уплашиха милото и то си отиде.

Не беше тъй отдавна, когато можеше и в центъра на София да видиш мечка, при това възрастна. Показваха мечоците как пада правителство и други такива работи, галехме ги за късмет ... какво са се разциврили тия...

Оф, какво е слаТко! Бих си го прибрала в къщи, мечетата са много приветливи и радушни слаТки животинки! Имам си второ коте, защо не и едно мече?

... но като порасне!

Виж крема ,който може да помогне и на теб да се избавиш от досадните гъбички по ноктите на този сайт lekar.lifeblog.review

Руско мече дошло на гости и соросоидите напълнили гащите.

Едно симпатично животинче се показа и умствено изостаналите руски слуги се посраха от напъни да видят в него знамение за господаря си. Е ако има знамение видя се какво е, господарят ви бяга да се спасява. А мечето милото отдавна се е прибрало при майка си и хабер си няма какви загубеняци са го обожествявали.

Пак показваме колко тъпа държава сме. В Румъния мечките си се разхождат (например в Брашов) посред нощите,и хората знаят,пазят се и не ги закачат дажеим оставят храна на определени места да соят по далече от града. Ама бай Ганьо изкрейзи от немотия и гербавщина и вече всички са му виновни...

Симпатяга е. Дано Мама Меца да си го е намерила.

Убихте ли го, гнусни български кпелета!?!??!

Първо : В Древна България копелета няма ! Второ : Не прочете ли , че мечето се е прибрало , бе козяк малоумен .... Трето : хващай към анадола , асане !

"Древна България" Уаааахахахахахахаххаха, вицът на века!

Мечките не са опасни, опасни са политиците.

Това е тънък намек от Съдбата(предснаменование) - т.е. предстои да се съюзим с Русия (руската мечка и т.н.). Ако трябваше да държим на ЕС и Нато от планината щеше да слезне Гей (може и Лезбийка ). Тогава момчето щеше да каже "Гледай мамо истински Гей!"

Бе то мечето много симпатично ама избяга, ако го асоциираш с руските си господари това е, което им предстои и на тях.

Някой знае ли, какво се е случило с мечето? Дали е успяло да намери майка си или още се лута самичко?

Мама мецана може да е застреляна от ловна дружинка и мечето да е останало само! Често се случва и малкото може да е тръгнало да търси храна.

Застраховайте себе си и близките си хора, за да сте спокойни за утрешния ден. Важно е застрахователят да ви дава добро покритие на риска и прилични бонуси. Ето ви добра алтернатива в това отношение - БГ ИНС ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР

каква е цената на застраховката?

Ми то в гората седи ли се

Аман от неграмотници!Не се наричат сопотчани,а сопотненци,при това още от времето на дядо Вазов!А бе журналя,не сте ли чели Вазов,или поне "Под игото"?

"Глей го, глей го, истинското мече. Аз сериозно ви казвам, глей го!" Майките би трябвало да са "ужасени" от начина, по който говорят децата им, а не от мечето.

Ти си стой там в полето и си глей тиквите,недей дава акъл на балканджии как да говорят!

"...Те влизат в покрайнините на града, опасно е и за децата, и за възрастните..." Бла, бла, бла....ВСИЧКИ ЖИВИ СЪЩЕСТВА бягат от човека! Мечка може да нападне човек само ако е с малко и е ИЗНЕНАДАНА или разгонена (ако не е стръвница)! БЪЛГАРСКАТА мечка е по-спокойна от останалите европейски видове, усеща човека още от далеч и бяга от него!

Ако наистина мечки често слизат в града нека да се вземат адекватни мерки от когото трябва, така че да няма опасност нито за животните, нито за хората. А и хората трябва са информирани как правилно да реагират в подобни случаи, защото паниката е още по-опасна. А мечето е много симпатично и добре, че не е пострадало.

Стига глупости - в предградията на Чикаго се навъртат мечки и най-голямата поразия която правят е да обръщат кофите за боклук, животните си търсят храна, не се е чуло да са изяли дете.

To там мечката изборите ви реши, та едни кофи няма да обърнат.

Е ,няма такъв сладур :))))) Слава Богу , че е успял да се прибере в гората , че тия бангии след кучетата , каква ли простотия щяха да сътворят ..... Пожелавам на Меченце и цялото му семейство никога да не попадат на най-кръвожадното , малоумно и безполезно създание на Планетата . Със здраве :)))

Мъничката душица, заблудила се и сигурно също е била безкрайно уплашена. Дано си е намерило мама и да са се върнали в гората. Дано! Разбирам иначе страха на хората, защото майка, защитаваща мечето си е доста опасна.

Това съвременните майки мечки много са безотговорни да си остави чедото на човешките деца стръвници

Струва ми се, че от страх много хора асоциират мечето с майка му, а нея никой не я е видял даже. Така че, къде е опасността? Малките се губят, било животинчета или деца.

Малка душица ! Това с " погването " от кучетата обаче е прекалено. Ако беше слязла майка му щеше да е страшно ! Можело е просто да изведат децата от там,но чак до крайности не е хубаво да се стига. Това мече няма какво да им направи.

Мечката и мечето да не би да са по-страшни от стръвниците в парламента?

Стравниците в парлаМента са най-страшни защото нямат наяждане.

Да бе странна порода само лапат и нищо не връщат.Но 100 кила и нагоре за нула време стават.

И не спят зимен сън, за да лапат по-малко!

Майката и мечето са просто ангелчета в сравнение с тия в парламента. Само се чудя, кога ще открият ловния сезон за депутати - ихаааа, май целия български народ им се е наточил.

Появило се мече и всички изпаднали в стрес, докато горката невинна животинка (макар и бъдеща мечка) се спаси. А ако на детската площадка се появи бг-политик всички ще му "легнат" от радост!, без да се замислят, че той е по-опасен и от мечка-стръвница, и от змия-усойница. Защото животните нападат от страх или от глад, а политиците нападат постоянно!

Не ви ли идва на акъла, че ако се появи и тати Мецо ще опъне и майките.

вярно е, че дивите животни са все повече и повече прогонени и изтласкани от територията си :( и честно казано, вече не е вярно: Който го е страх от мечки - не ходи в гората. дивата природа е богатство и ценност, за която само ще показваме филми след години на внуците ни... малко грижа и съпричастност - няма да са излишни.

Идиоти, какво ви пречи тази малка мила душица, наш млекопитаещ родстъвеник

Добре че Динко от Ямбол не е взел участие в случката.....

Тъжно, много тъжно. Реакцията на майките учи децата да приемат животните като натрапници и врагове. Вече много пъти се спомена в коментарите - как никой не се сети да подхвърли на мечето нещо за ядене. Лесно е да трупаме ненавист и агресия, но се оказва все по-трудно да осъзнаем, че в една държава, в която няма място за животните, не би имало място и за хората. Защото и едните, и другите се нуждаят разбиране, съпричастност, малко храна и ласка.

лесно е да се правиш на добродетелен отдалеч, ама като го научиш това Диво мече, че храна има при хората и утре като дойде и Баба меца, Бат мецан и компания а дано ти да си там ти и да имаш храна, че ако нямаш ще минат на "проста увцъ" каквато си ти. Само не води отрочетата си ако имаш такива, че ще стане мазало

Ама мнооого сте зле. Поне Анимал планет гледайте, не приказвайте глупости като възторжени пионерки. Не бива да се дава храна, мечките са умни и помнят много, ще дойдат пак там, където са му дали. Майката и мечето все някога ще се намерят. И ако слязат заедно да търсят храна в града, жална ви майка. Спрете простотиите, това не е филмът "Ласи" и друго холивудски измишльотини, в които животните имат почти същия интелект като хората, дивото и е диво. А за статуквото сме си виновни ние, защото сме позволили прекомерна популация с минимални възможности за изхранване. Плодни дръвчета трябва да се садят, а не само да се секат горите. Макар че то няма държава, аз какви си ги фантазирам?

Така така, тия хубави работи ги разправяй на мама МЕЦАНА като дойде. ;)

Ей минус моли се никога през живота си да не те среща женска мечка търсеща малкото си.

Потърсете в интернет "Медвежонок помогает сажать картошку"

много е добро :-)

Да не се безпокоят хората. Мечката ще си го прибере. Да оставят една погача и едно бурканче мед :)

Медунчето иска да си поиграе и да похапне нещо! Той сигурно се е изплашил повече от тия майки и деца, като са го погнали кучетата! Никой ли толкова не се сети да му хвърли малко храна - някой плод, или кифла, или каквото и да е, а не веднага да пускат кучета след него?! Как ще си научим децата да обичат природата и животните, след като природата я унищожаваме, дърветата се секат за продан и за разчистване на терени за ски-писти, а животните се преследват веднага?! Няма ли горски в тия гори над Сопот - да сложат малко храна на животните, като не могат сами да си намират вече из съсипаните гори?! И Мечо, и майка му сега трябва да трупат мазнина за зимата, а не да ги гонят с кучета ...

Като няма какво да ядат мечките - от горското да им направят хранилки и да зареждат. Така няма да слизат към населените места

това с мечките е ежедневие в америка. тварят си ги на траковете и ги пускат в гората. но за тая работа си имат служба хората. не като при нас да чакаме някои бабаитин да го убие.

от софЕянец нЕма

Мечо е сладур. Не закачайте мечето олигофрени.

Hезабавно да се мобилизира ловната дружинка !!! Mечката е символ на русия и трябва да бъде застреляна и набучена на кол !

Да се сформира българската армия и да изтрашмулят майка ти, тя и без това е символ на най-древната професия!

Това е малко мече, бе, психопат! Ти си истинското животно тук!

Малкото мече е дошло да си поиграе на детската площадка... Душица тромава!

Определено това звучи по-добре от "... Влезе На..." в заглавието. Чисто пространствено не мога да си го представя. В Дир редакторите са неграмотни на всички нива.

Нямаше ли го наблизо онзи неандерталец, убиеца на Алонсо. Да го застреля че е изплашил децата. Колко територия оставихме на дивите животни? Все по-често ще ги срещаме в близост до населени места, но това не е повод да ги убиваме.

Мечинко!

Коментари - Мече влезе на детска площадка в Сопот (видео) | Днес.dir.bg

Мече влезе на детска площадка в Сопот (видео)

Малко мече влезе посред бял ден в детска площадка в град Сопот, изградена в полите на Балкана.

Обратно в новината

Коментари - Мече влезе на детска площадка в Сопот (видео) | Днес.dir.bg

Коментари

Ами и то е искало да иде на детска градина и да си поиграе с връстниците си, животинките ги усещат тия работи - кой е добър и кой - зъл. Добре, че някоя местна мутра не е чула и изпратила да го отстрелят за печено мезе.

Мечиту е трепач и ушити му са щръкнали и бая е охранено значи е добре

Съвременните деца нямат никакъв словоред. Забелязвате ли как говори детето ? По мое време децата още на 6-7 годишна възраст се научаваха да говорят правилно, а сега това какво е?

Това е резултатът от масовото опростачаване и видиотяване на цялото население, което се провежда вече 30 години! Започнаха го първите "демократични" вестници навремето, после се възцари във всички телевизии, където едни фукливи и кресливи репортерки тичат с микрофоните, блъскат се в хората, задават глупавите си въпроси и ръсят обилно клишета и простотии, без да дочакат отговор ... Някога съществуваше длъжност "редактор" - в издателствата, в СМИтата, навсякъде, където се пишеха текстове за масова употреба. И тези редактори - специалисти именно по стил, граматика на родния език, не допускаха да се излъчи в ефир или да се отпечата някъде текст, който е хаотичен, с груби или каквито и да било граматически грешки ... Сега няма такова нещо! Всеки пердаши през куп за грош, сипят се думи без връзка, без ред, без каквото и да било разбиране за ролята и мястото на думата в изречението, и съответно за граматичната ѝ форма! Важно било смисъл, а не граматика?! А как да го схвана аз този смисъл, като всичко е насипно, ни един член не си е на мястото, нито словоредът е издържан, а той в българския език е смислоопределящ - точно от него въпросният смисъл зависи в най-голяма степен?! Има разлика дали казваш "Иван гледа Мария", или "Мария гледа Иван", или "Мария! Гледа Иван ...", или "Иван гледа Мария?" ... Това са различни изречения, с различен смисъл ... Ако се напишат или се произнесат правилно ... А ако не - каша, недоразумение, пълна глупост ... Да не говорим за такива адски сложни работи като подчинени изречения, деепричастия и конструкции с тях, смесени, или пък поетична реч ... Откъде да се научат децата?! Политиците, медиите, родителите, учителите - всички джапат през просото и никой не се замисля какво говори и какво се разбира от неговите несвързани помежду си думички ...

Много си права в опуса си. Обаче каква е връзката със случая? Аз смятам, че населението реално в Сопот не е толкова глупаво, колкото е глупав журналистът, който пише, че "не знаят към коя институция да се обърнат." Глупостта му е, че своето невежество, че мечките не живеят при хората, и няма кого да търсят за да ги гонят, той обобщава и представя като невежество на сопотчани.

Да, детето има лексикален и фонетичен диалект, а и словореда не е правилен. При това е на 10 години. Надявам се родителите да погледнат на проблема сериозно, за да се помогне на детето.

преди години бях в чърчил канада. там е миграционна зона на белите мечки. летото се местят на север, зимата на юг . на много места из градчето имаше табели: "ако видите бяла мечка обадете се на телефон ....." имаше група която упояваше мечката, след което преглед, мерки, тегло, забиваха и една пломба в ухото. мятаха е на хеликоптера и отново в тундтата. кога ли и ние ще се научим как да се пазим ние хората, а и животните. и не ми се оправдаваите че сме бедни. храним пожарникари които цяла година спят за разлика от мечките които спят само през зимата.

У нас е мизерия, няма инжекции за мечки, то за хора няма. Няма бензин за колите. Неприложимо е. Но и мечките ни не са много, 1-2, и не живеят в градовете. Сами ще си отидат, може би да са по-интелигентни от канадските им събратя.

Душичка .. Много сладко животинче, дано майката го е открила преди да пострада от злонамерените хора ..

Ми то решило да иде при децата и хем да си поиграе, хем да влезе в ролята си на играчка - ама те доста вресливи а и някакво тъпо куче лаеше наоколо та го уплашиха милото и то си отиде.

Не беше тъй отдавна, когато можеше и в центъра на София да видиш мечка, при това възрастна. Показваха мечоците как пада правителство и други такива работи, галехме ги за късмет ... какво са се разциврили тия...

Оф, какво е слаТко! Бих си го прибрала в къщи, мечетата са много приветливи и радушни слаТки животинки! Имам си второ коте, защо не и едно мече?

... но като порасне!

Виж крема ,който може да помогне и на теб да се избавиш от досадните гъбички по ноктите на този сайт lekar.lifeblog.review

Руско мече дошло на гости и соросоидите напълнили гащите.

Едно симпатично животинче се показа и умствено изостаналите руски слуги се посраха от напъни да видят в него знамение за господаря си. Е ако има знамение видя се какво е, господарят ви бяга да се спасява. А мечето милото отдавна се е прибрало при майка си и хабер си няма какви загубеняци са го обожествявали.

Пак показваме колко тъпа държава сме. В Румъния мечките си се разхождат (например в Брашов) посред нощите,и хората знаят,пазят се и не ги закачат дажеим оставят храна на определени места да соят по далече от града. Ама бай Ганьо изкрейзи от немотия и гербавщина и вече всички са му виновни...

Симпатяга е. Дано Мама Меца да си го е намерила.

Убихте ли го, гнусни български кпелета!?!??!

Първо : В Древна България копелета няма ! Второ : Не прочете ли , че мечето се е прибрало , бе козяк малоумен .... Трето : хващай към анадола , асане !

"Древна България" Уаааахахахахахахаххаха, вицът на века!

Мечките не са опасни, опасни са политиците.

Това е тънък намек от Съдбата(предснаменование) - т.е. предстои да се съюзим с Русия (руската мечка и т.н.). Ако трябваше да държим на ЕС и Нато от планината щеше да слезне Гей (може и Лезбийка ). Тогава момчето щеше да каже "Гледай мамо истински Гей!"

Бе то мечето много симпатично ама избяга, ако го асоциираш с руските си господари това е, което им предстои и на тях.

Някой знае ли, какво се е случило с мечето? Дали е успяло да намери майка си или още се лута самичко?

Мама мецана може да е застреляна от ловна дружинка и мечето да е останало само! Често се случва и малкото може да е тръгнало да търси храна.

Застраховайте себе си и близките си хора, за да сте спокойни за утрешния ден. Важно е застрахователят да ви дава добро покритие на риска и прилични бонуси. Ето ви добра алтернатива в това отношение - БГ ИНС ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР

каква е цената на застраховката?

Ми то в гората седи ли се

Аман от неграмотници!Не се наричат сопотчани,а сопотненци,при това още от времето на дядо Вазов!А бе журналя,не сте ли чели Вазов,или поне "Под игото"?

"Глей го, глей го, истинското мече. Аз сериозно ви казвам, глей го!" Майките би трябвало да са "ужасени" от начина, по който говорят децата им, а не от мечето.

Ти си стой там в полето и си глей тиквите,недей дава акъл на балканджии как да говорят!

"...Те влизат в покрайнините на града, опасно е и за децата, и за възрастните..." Бла, бла, бла....ВСИЧКИ ЖИВИ СЪЩЕСТВА бягат от човека! Мечка може да нападне човек само ако е с малко и е ИЗНЕНАДАНА или разгонена (ако не е стръвница)! БЪЛГАРСКАТА мечка е по-спокойна от останалите европейски видове, усеща човека още от далеч и бяга от него!

Ако наистина мечки често слизат в града нека да се вземат адекватни мерки от когото трябва, така че да няма опасност нито за животните, нито за хората. А и хората трябва са информирани как правилно да реагират в подобни случаи, защото паниката е още по-опасна. А мечето е много симпатично и добре, че не е пострадало.

Стига глупости - в предградията на Чикаго се навъртат мечки и най-голямата поразия която правят е да обръщат кофите за боклук, животните си търсят храна, не се е чуло да са изяли дете.

To там мечката изборите ви реши, та едни кофи няма да обърнат.

Е ,няма такъв сладур :))))) Слава Богу , че е успял да се прибере в гората , че тия бангии след кучетата , каква ли простотия щяха да сътворят ..... Пожелавам на Меченце и цялото му семейство никога да не попадат на най-кръвожадното , малоумно и безполезно създание на Планетата . Със здраве :)))

Мъничката душица, заблудила се и сигурно също е била безкрайно уплашена. Дано си е намерило мама и да са се върнали в гората. Дано! Разбирам иначе страха на хората, защото майка, защитаваща мечето си е доста опасна.

Това съвременните майки мечки много са безотговорни да си остави чедото на човешките деца стръвници

Струва ми се, че от страх много хора асоциират мечето с майка му, а нея никой не я е видял даже. Така че, къде е опасността? Малките се губят, било животинчета или деца.

Малка душица ! Това с " погването " от кучетата обаче е прекалено. Ако беше слязла майка му щеше да е страшно ! Можело е просто да изведат децата от там,но чак до крайности не е хубаво да се стига. Това мече няма какво да им направи.

Мечката и мечето да не би да са по-страшни от стръвниците в парламента?

Стравниците в парлаМента са най-страшни защото нямат наяждане.

Да бе странна порода само лапат и нищо не връщат.Но 100 кила и нагоре за нула време стават.

И не спят зимен сън, за да лапат по-малко!

Майката и мечето са просто ангелчета в сравнение с тия в парламента. Само се чудя, кога ще открият ловния сезон за депутати - ихаааа, май целия български народ им се е наточил.

Появило се мече и всички изпаднали в стрес, докато горката невинна животинка (макар и бъдеща мечка) се спаси. А ако на детската площадка се появи бг-политик всички ще му "легнат" от радост!, без да се замислят, че той е по-опасен и от мечка-стръвница, и от змия-усойница. Защото животните нападат от страх или от глад, а политиците нападат постоянно!

Не ви ли идва на акъла, че ако се появи и тати Мецо ще опъне и майките.

вярно е, че дивите животни са все повече и повече прогонени и изтласкани от територията си :( и честно казано, вече не е вярно: Който го е страх от мечки - не ходи в гората. дивата природа е богатство и ценност, за която само ще показваме филми след години на внуците ни... малко грижа и съпричастност - няма да са излишни.

Идиоти, какво ви пречи тази малка мила душица, наш млекопитаещ родстъвеник

Добре че Динко от Ямбол не е взел участие в случката.....

Тъжно, много тъжно. Реакцията на майките учи децата да приемат животните като натрапници и врагове. Вече много пъти се спомена в коментарите - как никой не се сети да подхвърли на мечето нещо за ядене. Лесно е да трупаме ненавист и агресия, но се оказва все по-трудно да осъзнаем, че в една държава, в която няма място за животните, не би имало място и за хората. Защото и едните, и другите се нуждаят разбиране, съпричастност, малко храна и ласка.

лесно е да се правиш на добродетелен отдалеч, ама като го научиш това Диво мече, че храна има при хората и утре като дойде и Баба меца, Бат мецан и компания а дано ти да си там ти и да имаш храна, че ако нямаш ще минат на "проста увцъ" каквато си ти. Само не води отрочетата си ако имаш такива, че ще стане мазало

Ама мнооого сте зле. Поне Анимал планет гледайте, не приказвайте глупости като възторжени пионерки. Не бива да се дава храна, мечките са умни и помнят много, ще дойдат пак там, където са му дали. Майката и мечето все някога ще се намерят. И ако слязат заедно да търсят храна в града, жална ви майка. Спрете простотиите, това не е филмът "Ласи" и друго холивудски измишльотини, в които животните имат почти същия интелект като хората, дивото и е диво. А за статуквото сме си виновни ние, защото сме позволили прекомерна популация с минимални възможности за изхранване. Плодни дръвчета трябва да се садят, а не само да се секат горите. Макар че то няма държава, аз какви си ги фантазирам?

Така така, тия хубави работи ги разправяй на мама МЕЦАНА като дойде. ;)

Ей минус моли се никога през живота си да не те среща женска мечка търсеща малкото си.

Потърсете в интернет "Медвежонок помогает сажать картошку"

много е добро :-)

Да не се безпокоят хората. Мечката ще си го прибере. Да оставят една погача и едно бурканче мед :)

Медунчето иска да си поиграе и да похапне нещо! Той сигурно се е изплашил повече от тия майки и деца, като са го погнали кучетата! Никой ли толкова не се сети да му хвърли малко храна - някой плод, или кифла, или каквото и да е, а не веднага да пускат кучета след него?! Как ще си научим децата да обичат природата и животните, след като природата я унищожаваме, дърветата се секат за продан и за разчистване на терени за ски-писти, а животните се преследват веднага?! Няма ли горски в тия гори над Сопот - да сложат малко храна на животните, като не могат сами да си намират вече из съсипаните гори?! И Мечо, и майка му сега трябва да трупат мазнина за зимата, а не да ги гонят с кучета ...

Като няма какво да ядат мечките - от горското да им направят хранилки и да зареждат. Така няма да слизат към населените места

това с мечките е ежедневие в америка. тварят си ги на траковете и ги пускат в гората. но за тая работа си имат служба хората. не като при нас да чакаме някои бабаитин да го убие.

от софЕянец нЕма

Мечо е сладур. Не закачайте мечето олигофрени.

Hезабавно да се мобилизира ловната дружинка !!! Mечката е символ на русия и трябва да бъде застреляна и набучена на кол !

Да се сформира българската армия и да изтрашмулят майка ти, тя и без това е символ на най-древната професия!

Това е малко мече, бе, психопат! Ти си истинското животно тук!

Малкото мече е дошло да си поиграе на детската площадка... Душица тромава!

Определено това звучи по-добре от "... Влезе На..." в заглавието. Чисто пространствено не мога да си го представя. В Дир редакторите са неграмотни на всички нива.

Нямаше ли го наблизо онзи неандерталец, убиеца на Алонсо. Да го застреля че е изплашил децата. Колко територия оставихме на дивите животни? Все по-често ще ги срещаме в близост до населени места, но това не е повод да ги убиваме.

Мечинко!