Децата убийци от Гъмзово пребили до смърт възрастния мъж заради половин шише ракия

Съдебният лекар е констатирал, че смъртта на 59-годишния мъж е настъпила вследствие на удари с крака и ръце

Обратно в новината

Коментари - Децата убийци от Гъмзово пребили до смърт възрастния мъж заради половин шише ракия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продължава...

Либерастията е убила повече хора и от война.

АКО убийците са ромчета - не е за ракията. Те просто воюват за територии.

Сега да бъдат така добри да се спънат по високи стълби. няма обшеството да ги храни и да понася престъпленията им следващите 60-70 години. Колко семейства ще почернят ои колко милиона ще струва на държавата фактът, че простия им инкубатор не е позлвала противозачатъчни когато трябва?

33 години деградация. Най доброто предстой тепърва...

Това е новата, евроатлантическа циганинска България. Да ни е честита 33 години " демокрация " - преход. Преход към отвъдното на народ и държава със 1300 години история.

Дребните поводи са си само това - поводи. Навсякъде където има жизнени български производители на качествена местна продукция все странни убийства, насилия и садизъм. Оначи производите;ка във Варненско уж я убил изаради забележка. Друг го бяха насекли с брадва някъде ив Врачанско пак. Всяко дребно селскостопанско предприятие е под опаснот от чиста физическа ливидация! Държавата следва да определи тези престъпления като оапсни рецидиви и да ги наказва и при най-малкия намек за подобно насилие. И вече е закъсняла. Загубили сме 2/3 от осбствнеата си провинция!

Сега на колко 2-3 години ще ги осъдят

Проблемът е слеско-земеделски. Циганите са инструмент. По градовете няма такива проблеми.

Бухалката Рашков пази народа...

Хубава работа, ама циганска. За такива случаи е виновна и държавата, че не взема мерки на време, а ги оставя от "толерантност" - реално и мързел.

Нито говоря с него, нито му отварям вратата. Това е интеграционната ми политика.

Народа ще оцелее - по някои градове и по чужбина. Но това е преход към нова загъба на тази райска земя. Народът ще бъде отново сиротен без държава и своя територия.

2/3 от българската територия е прочистена от българи. Нека поискаме признаването на геноцид!

Евроатлантизма убива хора

успяха да вменят вина на убития. Продавал алкохол на деца. Същите сценаристи от убийството на границата.

ами нали ушатия Мунчо вдигна юмрука и викна Мутри вън! Има последователи

Имаше снимки на групи с цигани с фланели с лика на Бойко. Както и пеещи за него. Тази промяна си е от 1989г. насам.

Пропускате етноса нали, забравяте да добавите, че м.ангалчетата избиват хората?

Тия изроди нямат право на живот...

ако ще и в зелена стая да го разпитват 10-годишния, това не променя факта, че е убиец. това са боклуци, които по никакъв начин няма да се променят.

Gugnelid

Така е, работа на президента е да се оправя с битовата престъпност!

Гетата в градовете не са проблем?

Айде Радев, това е държавата на която ти сега си на чело. Вижте се господа политици. Вижте кървавите си ръце. Вашите деца и внуци и те са с кървави ръце и усти, захапали месото на нашата държава и късайки къс след къс. Да ви се връща.

Ракията я измислиха мафията, корупцията и задкулисието. Аз си перкам бЕло и не убивам!!! Оставка!!!

Защо джурналетата не кажат истината - цигани са убили българин. Вместо това се манипулира обществото, че убитият е виновен - продавал ракия на деца. Не, причината е държавицата ни, която служи на циганите, а не на българите. 33 години вече българският етнос се унищожава целенасочено, за да бъде заменен с цигански. Защото чуждите ни владетели отвъд океана искат територията, а не народа й.

Тази "новина" се оказва много миризлива. Убили го заради ракия, пък нямало умисъл! На това аз му казвам:Подготовка на общественото мнение за защита на циганетата. Били нафиркани. Значи и десет годишното. А родителите? Край! Спирам да питам, че започвам да ставам подозрителен.

Като раждат на 14 години, не са деца. Женят ги на по 12 - 13 години и това е нормално за тоя етнос. Обаче, да пият алкохол е много вредно, а? Как успяхте да изкарате мЪРтвия виновен ? Хора, защитавайте се сами ! От затвор се излиза, от гРоб - не. С мотики, вили, с каквото ви е под ръка.

Циганизацията е нещо страшно . Ако не се вземат мерки става опасно . Оня ден изгоних един от нашето село самонастанил се в изоставена къща . Още пристигнал и откраднал от една къща където живеят двама възрастни яйцата от кокошкарника . Така го насолих и изпратих на 2 км от селото че няма да повтори да се появи в района докато е жив.

Ето кой е виновен .... продавал алкохол на деца ... а децата ( според мен циганин над 6 години не би трябвало да се смята за дете) са едни невинни създания и са жертва . БАС ЛОВЯ, ЧЕ ТАКА ЩЕ ИЗВЪРТЯТ НАКРАЯ НЕЩАТА.

Крайно време е да се вземат драконовски мерки срещу детската престъпност.На първо място трудово възпитателни общности с ограничение на правата ,и труд и учение там. Родителите да се подвеждат под строга отговорност,те освен финансова друга няма да разберат. Няма място за конвенции ,за малолетни или пълнолетни. Няма друг изход от това положение,те ще продължават да бият и убиват а ние ще ги галим.

Това е новата, евроатлантическа циганинска България. Да ни е честита 33 години " демокрация " - преход. Преход към отвъдното на народ и държава със 1300 години история.

Стига сте наричали 16 годишни мангали деца.

Те на 17 години вече имат деца за женене. Какв идеца са това или момчета? Те са си скорошни дядовци.

Не 1300, а много повече. И тия 1300 са измишльотина с цел омаловажаване на България.

Не го мислете . От козяк сме инвестирали в циганите и да не мислете да ги пипнете.

Наши бъдещи избиратели

Ами не са същия проблем и там не се толерират подобни звесрвта. Успокой се и разбери какво искам да кажа. Щото ще го напиша по друг начин и ще викаш "ура". Мислете повече.

Se taia

Ами ако беше чел статията щеше да знаеш, че родителите са в чужбина и децата са "саморасли", "гледани" от баби и дядовци. Това само по себе си вече е предпоставка за престъпност.

Шило

В щатите май имаше някаква възможност непълнолетните да ги съдят като пълнолетни. Хубаво е и нашите да се замислят, зер за това зверство ще получат само около 5 години затвор. Не е лошо да се върнат и ТВУ-тата, за тези, като десет годишния убиец. Евем ти евроценностите!

Циганите лъжат за ракията, отишли са да грабят.

Не само че има имусъл, ами има и мотив - продукцията на горкия човек. Така че можем да говорим и за предварителна подготовка. А най-вероятн ое имало и рецидив на тормоз и грабежи. Отделно етничексия елемент много се подценява, само зщаото престъпниците са мургави. Ако беше обратното, веднага шяха да говорят за престъпление от онмраза. Ами итова птрестъпление вероятн ое от омраза! Доживотен без право на замяна! И мащабно разследване на по дъртите обитаци там. Сигурно ще излязат камара непогледнати от куките престъпления!

Не знам за теб, ама аз съм наследник на народа на римската империя, и имам горда история от над 2300 години! А моят централен град, столица не е бил превземан 1100 години! Ето това е гордост! А "бугарете" са едни азиатци на коне, 4-5000 души със "кхххан"а си, на които моят император е плащал като наемна войска да брани империята от север. И сме им даже позволявали да влизат през стените и сме ги образовали, одухотворили, и т.н... Дам...

Шило

И да не лъжат. Дъал им е - нещо не са се разбрали и са го убили. Ако не беше им дал, пак щяха да претрепят човечеца, щото не им е дал.

Ciganization is Complete ! Поредното доказателство !

Лошите "комунисти" пращаха такива в ТВУ-та . Тези които имаха възраст отиваха в КЕЧА.Там работеха за благото на обществото и добиваха професия,която след това помагаше да бъдат част от общетвото и да не вършат престъпления . Ако въпреки това правеха проблеми заминаваха по затворите . Всичко работеше добре и цялото общество и циганите включително бяха доволни

Я вижте как НПО-тата защитават ромите: https://www.bghelsinki.org/bg/cases/paketovaandothersvbulgarianos1780819and3697219 И им намерете адреса в София.

Смъртна присъда за изродите

демокрацията се развива с пълна сила и сега се берат плодовете и

Шило

Къде са онези уроди от БХК да кажат нещо по въпроса? Или са в защита само на цигани и австралийски убийци?