Коментари - Дете се удави в река Луда Яна, 6-годишната му сестра е изчезнала | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърцето ми се къса като чета такива новини. Деца сами не се оставят. Всичко може да се случи. Сетих се за един случай наскоро, много се гърмя по медиите. Майката беше оставила момиченцето само вкъщи, за да отиде на работа нощна смяна и някакъв роднина беше убил детето

А нещо по въпроса ЗАЩО самотна майка трябва да дава нощни смени? А сетих се - не е длъжна бе, те парите по дърветата растат.

ами затова семействата са измислени да са от двама

Не съдя никого. В случая жената не знам дали е била самотна майка, писаха, че бащата е отишъл да работи в Германия. Но лично аз не оставям детето си само. Имам познати, които го правят, но мисля, че това е изключително опасно.

"Две от тях обаче излезли и не се прибрали" - Баси тази майка 20 чавета ли е имала? И бас държа, че не е била на работа а е вършила разни непристойни дейности през това време.

Трагедия... горките деца.. Пазете децата си, не ги оставяйте без надзор

Ако си беше седяла у дома вместо да ходи на работа, можеше да си опази децата. Сега някой ще вземе да писка какъв съм долен и т.н., горката жена... А ако бащата беше оставил децата сами у дома, щеше да е боклук, нали?

Лекувай се, има надежда.

Ходила на работа, друг път. На работа ще се брои, че си ходила, ако се осигурява. Циганите да не са луди, че да го правят този необоснован разход. Че да им спрат и помощите отгоре на всичко. Хайде холан, да не са балами като българите.

Очевидно нацията има положителен прираст, децата са премного и родителите вече не забелязват къде ходят и какво правят децата им, а и няма нужда, защото оставени на самотек, българчетата печелят олимпиади и се справят по- добре от своите родители. Явно има толкова много деца, че няма нищо учудващо, че вече се давят по градските и селските реки и потоци и никой не разбира, че са се доближили до реката. А, докато по новините не спира "добрата" новина за повишения ток, парно, вода и бензин, прирастът няма да се случва на територията, на която братският Лукойл не плаща данъци и все е на загуба. На територията, на която Аец Козлодуй пръска безконтролно пари, а АЕЦ Белене е източник на необлагаеми доходи от дейност, която не е започнала да се случва. В такава фантастична държава и земя на мечтите сред народ, който живее в единство творчество и красота, децата са незабележим източник на надежда и се давят, за да им обърне някой внимание. Е, да ама връщане няма.

аз знам че писачи за по 30 лева на ден има много ....да не се случва на вас

Вие по-долу нормални ли сте? Каква Русия, какъв Запад? Като имаш 8 и 6 годишни, не ги оставяй сами цял ден, малки са още.

Майката не ги е оставила сами, а на по големите им братя да ги гледат. Защо не са ги гледали, и децата са били на улицата сами е друг въпрос. Имаше информация, че са опитали да минат по паднал по рано мост. В този град кмет има ли.

Две от децата, а колко са общо?

Общо 5 са били.... Три са останали От многодетно семейство са....

Нещо за етноса? Или БХК забранява. Горките деца - служили са само за получаване на социални помощи!

мда, сега семейството ще получава по-малко.

Това е България. подобно на Русия тук животът няма никаква цена.

Къде си тръгнал да се сравняваш с Русия бе джендър въшлиффф.Западът ни смачка за 30 г. тотално.Народът откачи от глад и недоимък

На крива ракета космосът и пречи, серсем.

Тоз пък, запада го бил смазал. Смазали са но си ни такива като теб ,робски кратуни.

И ако циганетата се бяха удавили в някоя река, в Германия например, цената на животът им по-голяма ли щеше бъде? От една страна, по едно време там имаше една теория, че са "ундер меншен", от друга, ти ЯВНО знаеш кое колко струва, та затова питам.