Коментари - Перничанка иска да осинови питбула, убил дете | Днес.dir.bg

Перничанка иска да осинови питбула, убил дете

Природозащитници от PAW- Pazardjik Animal Welfare уреждат осиновяване на питбула, който в понеделник нахапа до смърт 3-годишно дете в пазарджишко село Мокрище.

Обратно в новината

Коментари - Перничанка иска да осинови питбула, убил дете | Днес.dir.bg

Коментари

При наличието на обществена лудост в такива колосални размери се налагат спешни законодателни промени.

Кучето е по-важно от някакво си дете.

тоя пес още ли е жив? Трее му теглят куршума трее още некой ли да убие? Баси скапаната държава! Нема такава!

Това твойто куче е по-умно от цялата циганска фамилия, дето едно куче не можа да възпита нормално, нито пък някое от чаветата, дето лесно ги раждат, но после как ги гледат ... Аз живея в махала с доста страхотни домашни кучета - всичките са ми приятели, и няколко бездомни. Много от домашните ги знам и по имена, приказвам си като се срещнем, те идват да ги погаля, освен най-малките, които са истерични и страхливи, те се гушат при собствениците си и джафкат оттам. ))) Но големите и силни животни са всъщност и много умни, разбират какъв е човекът пред тях и какво е отношението му, и се държат съответно! От бездомните никой не ме напада, но някои лаят - зависи си от животното, сигурно нещо е преживяло, защото собствениците им са ги зарязали, когато са се строили кооперациите наоколо, и те са останали захвърлени на улицата, не се доверяват вече на хората! Ако се грижат добре за кучетата си, хората получават верни приятели, а ако не - само проблеми! Дано на това куче да му провърви и да го дадат на жената, която е готова да го вземе - та и то да види човешко отношение след целия кошмар при етноса!

Аз няма да коментирам....безсмислено е да търкам клавиатурата заради някакви сектатни.

А къде е доказателството че това куче е убило детето? Досега не беше доказано това нещо. Май е скалъпена историята за да се прикрие истинският убиец.

По БТВ преди време дават английско семейство живеещо в българско село,което отвратено от роми се изнася от България.Разказаха как циганин техен комшия всекидневно пред тях е пребивал коня си,защото е усетил,че от милозливите англичани е можел да получава кинти!За да не бие повече животното островитяните са му давали пари!Само че не са помислили за рекета на който ще бъдат подложени! Е какво мислите за това,животното ли пак е виновно?За съжаление коня не е куче иначе по друг сценарии би се развил тоя филм.Това което го споделям е истина и ако някой е заинтересуван може да го намери!т

Какво значи "виновно" или "не виновно" - кучето няма как да лежи в затвора, то е куче! Проявило е агресия - няма място сред хора, защото е опасно. Наистина е тъжно, защото е било малтретирано (или поне държано гладно със сигурност), НО няма какво да се направи. "Рехабилитацията" е мит. Никога не знаеш едно такова същество кога ще нападне пак.

И ти не изглеждаш,,читав" малко на ДЕНЖЪР МИ МЯЗАШ ХА ХА

Не знам как се е случило, най- ветоятно низ от гадни събития за кучето, довели до фаталния инцидент. Животинката изглеждаше изключително дрижелюбна дори към непознати. Не можеше да не се види болезнената му слабост, която контрастираше с закръглеността ната стопанката. Бог да милва детето, но кучето е жертвата...

....но кучето е "жертвата"??????? Ти си недоразумение!

Това е много извратено и отвратително... Вероятно няма да занесат цветя на гроба на детенцето, ама на кучето ще занесат храна...

На цигането? Не!

И това не го разбирам! Вярно е, че кучето е било тормозено - това е очевидно, НО вече е проявило потресаваща агресия - няма място сред хора! Дано и мъчителите му да бъдат сериозно наказани.

Кучето го е ухапало фатално,по същия начин е можело да го захапе за малкия пръст.Лошо стечение на обстоятелството! Циганите са психопати на 90%!Както тормозят бабичките по селата,така са били и кучето,само че то не е пенсионер!

И? Защо си мислиш, че пак няма да ухапе фатално или не? Абсурд е да се остави да живее подобно куче!

ухапването по врата не е просто ухапване, а умъртвяване. стига сте си измисляли оправдания. разбрахме че логиката и кучкарството не съжителстват добре.

Перничанка иска да осинови питбула, убил дете, за да я нахапе и да изяде и нея.

А НЕ Е ПОРЕДНАТА ПРОВОКАЦИЯ СРЕЩУ ОБЩЕСТВОТО ОТ ПСИХОПАТИ ОБЕДИНЕНИ В РАЗНИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ЗАЩИТА НА БЕСНИТЕ КУЧЕТА!!!ЗАД ВСИЧКО ТОВА СТОЯТ И ПАРИ РАЗБИРА СЕ!!!

Виц: Запалила се къщата на една средно-имотна и средно-интелигентна перничанка! Мъжът й грабнал да изнася децата, а жена му му викнала "Мъжооо, глупакоооо, остави децата и изнеси кучето!! Други деца ще направим, ама куче немойм!"!

Много сте добронамерени бе,аман от тая криворазбрана съпричастност.Да се убие кучето? Защо,какво е виновно то,било е вързано в затворен двор,повече от това какво?!Ами ако цигането беше блъснато от кола,пак ли щяхте да искате смър за шофьора? Вероятността дете натри години само на улицата да пострада е голяма,така ,че майката и бащата в затвора и това е.

Ако беше блъснато от кола щяха да искат смърт за колата! Не обвинявам кучето! Така са го научили стопаните!

типична кучкарска логика - кучето дали е кола? колата дали е жива? тя дали има шофьор или сама ще го блъска? чакам да се изцепите и с фамозното днес куче - утре дете". как може такава простотия, вземете се в ръце. кучето е на чичото и отлично познава детето. не го е ухапало, не го е изяло, а го е удавило. виждал съм такива добре гледани да давят и убиват по-малки кучета просто защото минават наблизо, без никаква причина. а вие сте готови да си си съчинявате че детето било му бъркало в окото за да си оправдаете патологичните състояния, какво падение. кучето няма оправдание и наказанието трябва да е смърт.

Не,мерси !Аз няма да го вземам !Да ме нахапе и мен !

Кучетата са добри по природа, но хората ги озлобяват!!

кучетата имат страхотен инстинкт,веднага усещат ,ако(не) си нормален Човек !

Аз ще предложа компромисно решение - кучо да го осинувят виетнамците!

Това ли е кучето убиец? Вързано с вериги като каторжник. Ребрата му се броят, травмата била стара, не е малтретирано... Това страшно куче махаше с опашка на камерата. Как са го гледали, хранено ли е, разхождано ли е? Бабата и бащата на детето къде са били? Майката в чужбина - разбирай проститутка или крадла. Жалко за детето, ама никой не знае какво е направило на животното.

изяло е ромчето! явно само ти не си разбрал.

Човече няма значение какво е детето - ромче, българче, албанче или танзанийче! Жалко за детето ..... и за кучето!

Човека пита детето какво е направило на кучета та кучето го е нападнало! Ма трябва да се чете а?

И то е жертва, като детето, и умиращ от глад, вързан за 1 метър верига човек, оскотял от глад би убил в общия случай. Но иди превъзпитавай толкова травмирано куче после, трудна работа е, невъзможна, не знаеш какъв жест ще му отключи условен рефлекс да се защитава.

Докато не се запише в закона: 1.За притежание на нерегистрирано куче глоба от 20000лв или 2 години затвор, без право на обжалване 2.За неотписан любимец или непредставяне за отписване на смъртен акт за домашен любимец или документ от полицията и ветеринара - джи-пи, - глоба 20000лв.

Да допълня - за незаконно развъждане( без лиценз) - 50000 лв глоба!

Кучето, както и детето са действия на безотговорността на хората, в частност на това семейство "българи", не че и сред нас няма такива тъпанари.

кучето е убило човек! независимо какво е кучето, какъв е човека и къде е станало, кучето трябва да бъде убито! тая винкелка може би иска кучето да я отърве от някой съсед, или роднина!

оо, гледам минуси? ми направете списък, и си го осиновявайте наред, докато ви лиши от всичките ви "обични"роднини!

Тук явно всички собственици на такива идиотски породи кучета-убийци се защитават! Защо никой не защитава с такъв плам безпризорните и изоставени такива кучета! Такива стопани дето всеки ден пускат на свобода омръзналите им домашни любимци с яки челюсти трябва да бъдат задължително санкционирани!

питбюлът е жертва на фаш.режим в Бг !

Питбуло ке яде винкел :))))

Ами то перничанино тъкмо го научил да яде винкел и ... край кучето минало това детенце!

Понеже забелязвам, че се вдига"нивото" на коментиращите, правя последен коментар-в държава, която трябва да приеме закон, за да не се малтретират жените -сме тръгнали да заклеймяваме едно куче. Новината утре никой няма да помни, но довечера българинът ще се прибере, напие и удари здрав пердах на жената и ще се чуства великан

Ти сигурно си от Перник и явно довечера ще биеш мъжо си! Господ и Истанбулската конвенция (опппа - тя е само за жени) да му е на помощ!

Откъде освен от Перник може да се появи осиновител /жена/ на куче убиец??? В Перник всички са идиоти без изключение!!!

За перничаните си напълно прав!!! И сега един виц за перничани: По какво ще познаете пернишкия гей? По това, че винкелът му е от алуминии!!!

Не съм от Перник, ама такъв коментар може да направи само много елементарен човек с комплекси за малоценност и същевременно с напъни за величие. Пази боже, сляпо да прогледа! Още повече пази кьораво да влезе в нет-а

До dg: Госпожо/Господине, Вие сте много елементарна/елементарен!!! Аз съм КУЧЕ, не съм човек!!!

Аз също бих го осиновила - да ме пази от незаконни нощни посещения на барети. За сведение - от Лясковец съм.

То ясно, че стопанинът носи отговорност, а не кучето, ама все пак е извратена тази свръх загриженост за агресивния пес.

Питбулите се раждат "със сачма в главата", но има ненормалници дето ги озлобяват допълнително. Това трябва да се криминализира!

На скоро лъв уби дресьора ди и след това го застреляха така , че не виждам причина кучето да живее.ПРОСТ НАРОД ,Ердоган и и в двата случая ще в се радва един ден защото сте прости тъпанари оправили държавата и голия си гъз тръгнали папагалите да спасяват

Да и аз мисля че тези натрапени ни ценности започват да дават плодове - защитаваме куче-убиец на хора, утре ако ни натиснат да ратифицираме Истанбулската конвенция трябва да благодарим на жени убили мъжете си в къщи, защото тя конвенцията не защитава мъжете а само жените и т.н. трети пол!

ИЗДЪНИЛИТЕ СЕ ПОЛИТИЦИ ГИ МЕСТЯТ НА ПО-ВИСОКИ МЕСТА,В ЕВРОПЕЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ! ИЗДЪНИЛИТЕ СЕ КУЧЕТА-УБИЙЦИ ГИ ОСИНОВЯВАТ МИЛОЗЛИВИ ЦИГАНКИ/ВЕРОЯТНО/СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ! ЗАЩИТАВАТ СЕ ВСИЧКИ ПЕРВЕРЗИИ И ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ!!!А НОРМАЛНИТЕ ХОРА БИВАТ КАРАНИ ДА СЕ СРАМУВАТ!НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО!

Обзалагам се, че тая патица няма ни внуци ни деца! А дали ще му изкара паспорт с всичките прегледи и ваксинации, дали ще го разхожда с намордник - един господ знае на кого ще налети пак тоя пес, опитал човешка кръв. Да му мислят перничани!

Това е върха на идиотизма и античовещината в България!Най вероятно пак някой журналист си е измислял новини... Не вярвам да има такива изверги!

с Областната дирекция по безопасност на храните и оттам са ги уверили, че животното не е малтретирано. Откритата на тялото му подутина била от стара травма. Ветеринарите обаче категорично са отказали питбулът да бъде взет сега, тъй като той е под 14-дневна карантина, необходима, за да се отхвърли вероятността да има бяс. Животното е оставено гладно и без грижи,обаче не е малтретирано.. да ви имам критериите,бездушници такива

Не са виновни животните а техните стопани. Неправилното отношение и непознаване на тяхната психика понякога ги прави агресивни .

Това куче трябваше вече да е застреляно заедно със собственикът си.

За собственика - да

Шокиращо ! Тези новонатрапени ни "ценности" ще се окажат нещо по - лошо и от комунизма бе .Как успяха на толкова народ да промият мозъците и да му изгорят душичката. На къде е тръгнала тази западна цивилизация - в частност Европа ?

Кой точно ти натрапва да осиновяваш животни - убийци? Аз на такова натрапване не съм бил свидетел, явно понеже съм пропуснал оперативката, където раздават опорките.

Ама още ли е живо това псе? За псето - куршум, за стопанина му - доживотна!

Ентусиастката да осинови кучето няма идея с какво се наема. Все едно да осинови 16 годишно цигане от гетата с идята да го култивира. Куче се възпитава до към 1 година, сериозно. Малтретирано куче, при това с такива мощни челюсти, държано гладно, бито (като знаем отношението на циганите към животните, че и към децата им може да не се съмнявата) и т.н. си е чиста проба предизвикване на съдбата нейнот. А, че не е виновно кучето, не е - то и то е жертва на същите хора, на чиято съвест ще тежи и смъртта на детето. Ако изобщо имат съвест.

ПЛАТИЛИ СА И! НЕ ПРОЧЕТЕ ЛИ КАКВИ"МАСТИТИ"ОРГАНИЗАЦИЯ "УРЕЖДАТ ОСИНОВЯВАНЕТО"!!! НЕ СА СЛУЧАЙНИ ТЕЗИ НЕЩА!!!

Кучетата са си кучета, но доста хора без души има тук. Кой както иска, така да го разбира.

... без уши, пардон...

Не мога да разбера минусите, които ми слагате. Аз в апартамента ми мога да гледам каквото си искам, за това има частна собственост. Друг е въпросът ако си пусна кучето без каишка и то предизвика инцидент. Кучето е било вързано и то в задният двор!

Да бе, ей тука са се навъдили едни като теб в моя вход. Мирише на скунксове пикня и дрисня от тези създания в целия вход. И само не ми казвай, че твоето най-чистото културното и доброто куче.

Точно, смрад, мизерия и лай от сутрин до вечер.

Егати логиката.:) Ама ти сериозно ли? Може и ядрен реактор да си сложиш да ти зарежда изкуствения интелект.

Ми по твоята логика може и хипопотам да си гледаш в апартамента а. Дали е редно, та той сере по 15 кг. лайна дневно.

СЪСОБСТВЕНОСТ,НЕ В СОБСТВЕНА КЪЩА!!!ИМА СИ ПРАВИЛА ЗА ТАКОВА СЪЖИТЕЛСТВО!

За всеки перничанин това куче изглежда като кротко агънце. Да си го отглеждат с кеф.

Всички пропускате нещо много важно-кучето е вързано в задният двор на къщата. Детето е влезло в чужда къща, заобиколило е къщата и е отишло при кучето. От тук нататък не знаем какво е станало.

каква чужда къща, това е на чичо му. кучето трябва да се приспи.

Браво на жената! Човек се познава по отношението към животните. Тя е истински човек! Но има и една друга тема - нека някой се опита да осинови циганче....

Ти да не си психопат от БХК ?

В някои западни държави застраховката за подобно куче (не това на снимката) достига до 3000 евро годишно. Отделно се изискват един куп регистрации и документи само за да имаш правото да го притежаваш за домашен любимец.

Колко много трябва да си побъркан, да не кажа ненормален да осиновиш куче, което е убило дете, не мога да го проумея.Според мен някой породи кучета трябва да бъдат забранени. Аз също обичам кучета но това е прекалено.

Ами...да пожелаем бързо осиновяване и скоро да прегризе правилното гърло! ;)

Аз ще си кажа мнението, пък после ме плюйте колкото си щете. Кучето е било вързано, било си е в двора, релно погледнато тук няма нарушение, дори да е агресивно животното, то си е ВЪРЗАНО. За мен единствения виновник тук е този, който е трябвало да наглежда детето в момента. А собственика носи отговорност за начина по който е гледал животното, но не могат да го държат отговорен за смърта на детето. Това е един нелеп инцидент, за съжаление завършил фатално. Пак казвам според мен собственика не е виновен за смърта, нито животното, то си е обезопасено, а и не знаем дали детето не му е направило нещо. Дето се вика може и с пръст в окото да му е бръкнало, все тая - виновен е този който е трябвало да се грижи за детето. Не може да оставиш 3 годишно да излезе само от двора си и да иде в съседния двор, по същия начин можеше и кола да го блъсне.

Даже ще предложа да го наградим собственика на кучето, а твоето дете да отиде да си поиграе с него, а!

Не става дума за награди или за собственика. Става дума за това, че никога не се търси истинския виновник, сега ще го отнесе Собственика, а на родителя нищо. Ами ако например детенцето влезе в моята къща, хване вилицата и бодне в контакта? Какво аз съм виновен че имам електричество ли ?

Браво Nameless, единствения точен коментар до сега!

А хората убийци ги жалите. Давате им по 8 години затвор

Няма виновно-невиновно, принципно животните убили човек се умъртвяват.

Чета коментарите по-долу и се чудя на ганьовския акъл!!! Ще трепеш кучето? Това е все едно да унищожиш пистолета убил човек или колата блъснала човек на пешеходна пътека!!! Кучето не е виновно, виновни са хората приели закон според който е допустимо такова куче да се отглежда в домашна среда, тези които разрешават на всеки да отглежда такова опасно животно и накрая собственика!!! Откъде накъде собственика ще бъде осъден най-много условно, а кучето да бъде убито!!! Българина така е свикнал и така обича, най-незаслужилите да го отнасят най-лошо!!!

Да бе да! И аз донякъде мисля така! Би ли пуснал детето си да поиграе с това добричко и невинно кученце!

Ти четеш ли или само си плямпаш??? Трябва ли да си пусна детето да играе с това куче??? Не четеш ли че съм написал, че такива животни не трябва да се отглеждат в домашна среда??? Или си като чукчата - писател, не читател!!!

Държали си куче от едра порода, с масивни челюсти гладно до смърт, съдейки от снимката, вързано на верига, така щото да не може и да си намери храна самичко, нито да мръдне повече от 2 метра в радиус и са пуснали 3 годишно детенце, научено да дразни кучето с пръчка, да си играе с него. Зависи на каква възраст е кучето и какво е било отношението към него, но имайки предвид какви са циганите, съм почти сигурен, че това животно много трудно ще може да бъде опитомено вече! Горките и детето и кучето! И двете са жертва на чудовищна жестокост, простотия и безотговорност!

Елементарна манипулация. Зад волана на колата стои човек. Зад пистолета също стои човек. Това е ЖИВОТНО. И такава му е породата на точно този вид ЖИВОТНО.

Ами като му е такава природата защо са разрешили отглеждането му??? Нали това съм писал, че НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТГЛЕЖФА В ДОМАШНА СРЕДА!!! И виновни са хората които го разрешават!!!

Тоя свят не върви на добре!

Коментари - Перничанка иска да осинови питбула, убил дете | Днес.dir.bg

Перничанка иска да осинови питбула, убил дете

Природозащитници от PAW- Pazardjik Animal Welfare уреждат осиновяване на питбула, който в понеделник нахапа до смърт 3-годишно дете в пазарджишко село Мокрище.

Обратно в новината

Коментари - Перничанка иска да осинови питбула, убил дете | Днес.dir.bg

Коментари

При наличието на обществена лудост в такива колосални размери се налагат спешни законодателни промени.

Кучето е по-важно от някакво си дете.

тоя пес още ли е жив? Трее му теглят куршума трее още некой ли да убие? Баси скапаната държава! Нема такава!

Това твойто куче е по-умно от цялата циганска фамилия, дето едно куче не можа да възпита нормално, нито пък някое от чаветата, дето лесно ги раждат, но после как ги гледат ... Аз живея в махала с доста страхотни домашни кучета - всичките са ми приятели, и няколко бездомни. Много от домашните ги знам и по имена, приказвам си като се срещнем, те идват да ги погаля, освен най-малките, които са истерични и страхливи, те се гушат при собствениците си и джафкат оттам. ))) Но големите и силни животни са всъщност и много умни, разбират какъв е човекът пред тях и какво е отношението му, и се държат съответно! От бездомните никой не ме напада, но някои лаят - зависи си от животното, сигурно нещо е преживяло, защото собствениците им са ги зарязали, когато са се строили кооперациите наоколо, и те са останали захвърлени на улицата, не се доверяват вече на хората! Ако се грижат добре за кучетата си, хората получават верни приятели, а ако не - само проблеми! Дано на това куче да му провърви и да го дадат на жената, която е готова да го вземе - та и то да види човешко отношение след целия кошмар при етноса!

Аз няма да коментирам....безсмислено е да търкам клавиатурата заради някакви сектатни.

А къде е доказателството че това куче е убило детето? Досега не беше доказано това нещо. Май е скалъпена историята за да се прикрие истинският убиец.

По БТВ преди време дават английско семейство живеещо в българско село,което отвратено от роми се изнася от България.Разказаха как циганин техен комшия всекидневно пред тях е пребивал коня си,защото е усетил,че от милозливите англичани е можел да получава кинти!За да не бие повече животното островитяните са му давали пари!Само че не са помислили за рекета на който ще бъдат подложени! Е какво мислите за това,животното ли пак е виновно?За съжаление коня не е куче иначе по друг сценарии би се развил тоя филм.Това което го споделям е истина и ако някой е заинтересуван може да го намери!т

Какво значи "виновно" или "не виновно" - кучето няма как да лежи в затвора, то е куче! Проявило е агресия - няма място сред хора, защото е опасно. Наистина е тъжно, защото е било малтретирано (или поне държано гладно със сигурност), НО няма какво да се направи. "Рехабилитацията" е мит. Никога не знаеш едно такова същество кога ще нападне пак.

И ти не изглеждаш,,читав" малко на ДЕНЖЪР МИ МЯЗАШ ХА ХА

Не знам как се е случило, най- ветоятно низ от гадни събития за кучето, довели до фаталния инцидент. Животинката изглеждаше изключително дрижелюбна дори към непознати. Не можеше да не се види болезнената му слабост, която контрастираше с закръглеността ната стопанката. Бог да милва детето, но кучето е жертвата...

....но кучето е "жертвата"??????? Ти си недоразумение!

Това е много извратено и отвратително... Вероятно няма да занесат цветя на гроба на детенцето, ама на кучето ще занесат храна...

На цигането? Не!

И това не го разбирам! Вярно е, че кучето е било тормозено - това е очевидно, НО вече е проявило потресаваща агресия - няма място сред хора! Дано и мъчителите му да бъдат сериозно наказани.

Кучето го е ухапало фатално,по същия начин е можело да го захапе за малкия пръст.Лошо стечение на обстоятелството! Циганите са психопати на 90%!Както тормозят бабичките по селата,така са били и кучето,само че то не е пенсионер!

И? Защо си мислиш, че пак няма да ухапе фатално или не? Абсурд е да се остави да живее подобно куче!

ухапването по врата не е просто ухапване, а умъртвяване. стига сте си измисляли оправдания. разбрахме че логиката и кучкарството не съжителстват добре.

Перничанка иска да осинови питбула, убил дете, за да я нахапе и да изяде и нея.

А НЕ Е ПОРЕДНАТА ПРОВОКАЦИЯ СРЕЩУ ОБЩЕСТВОТО ОТ ПСИХОПАТИ ОБЕДИНЕНИ В РАЗНИ ОРГАНИЗАЦИИ ЗА ЗАЩИТА НА БЕСНИТЕ КУЧЕТА!!!ЗАД ВСИЧКО ТОВА СТОЯТ И ПАРИ РАЗБИРА СЕ!!!

Виц: Запалила се къщата на една средно-имотна и средно-интелигентна перничанка! Мъжът й грабнал да изнася децата, а жена му му викнала "Мъжооо, глупакоооо, остави децата и изнеси кучето!! Други деца ще направим, ама куче немойм!"!

Много сте добронамерени бе,аман от тая криворазбрана съпричастност.Да се убие кучето? Защо,какво е виновно то,било е вързано в затворен двор,повече от това какво?!Ами ако цигането беше блъснато от кола,пак ли щяхте да искате смър за шофьора? Вероятността дете натри години само на улицата да пострада е голяма,така ,че майката и бащата в затвора и това е.

Ако беше блъснато от кола щяха да искат смърт за колата! Не обвинявам кучето! Така са го научили стопаните!

типична кучкарска логика - кучето дали е кола? колата дали е жива? тя дали има шофьор или сама ще го блъска? чакам да се изцепите и с фамозното днес куче - утре дете". как може такава простотия, вземете се в ръце. кучето е на чичото и отлично познава детето. не го е ухапало, не го е изяло, а го е удавило. виждал съм такива добре гледани да давят и убиват по-малки кучета просто защото минават наблизо, без никаква причина. а вие сте готови да си си съчинявате че детето било му бъркало в окото за да си оправдаете патологичните състояния, какво падение. кучето няма оправдание и наказанието трябва да е смърт.

Не,мерси !Аз няма да го вземам !Да ме нахапе и мен !

Кучетата са добри по природа, но хората ги озлобяват!!

кучетата имат страхотен инстинкт,веднага усещат ,ако(не) си нормален Човек !

Аз ще предложа компромисно решение - кучо да го осинувят виетнамците!

Това ли е кучето убиец? Вързано с вериги като каторжник. Ребрата му се броят, травмата била стара, не е малтретирано... Това страшно куче махаше с опашка на камерата. Как са го гледали, хранено ли е, разхождано ли е? Бабата и бащата на детето къде са били? Майката в чужбина - разбирай проститутка или крадла. Жалко за детето, ама никой не знае какво е направило на животното.

изяло е ромчето! явно само ти не си разбрал.

Човече няма значение какво е детето - ромче, българче, албанче или танзанийче! Жалко за детето ..... и за кучето!

Човека пита детето какво е направило на кучета та кучето го е нападнало! Ма трябва да се чете а?

И то е жертва, като детето, и умиращ от глад, вързан за 1 метър верига човек, оскотял от глад би убил в общия случай. Но иди превъзпитавай толкова травмирано куче после, трудна работа е, невъзможна, не знаеш какъв жест ще му отключи условен рефлекс да се защитава.

Докато не се запише в закона: 1.За притежание на нерегистрирано куче глоба от 20000лв или 2 години затвор, без право на обжалване 2.За неотписан любимец или непредставяне за отписване на смъртен акт за домашен любимец или документ от полицията и ветеринара - джи-пи, - глоба 20000лв.

Да допълня - за незаконно развъждане( без лиценз) - 50000 лв глоба!

Кучето, както и детето са действия на безотговорността на хората, в частност на това семейство "българи", не че и сред нас няма такива тъпанари.

кучето е убило човек! независимо какво е кучето, какъв е човека и къде е станало, кучето трябва да бъде убито! тая винкелка може би иска кучето да я отърве от някой съсед, или роднина!

оо, гледам минуси? ми направете списък, и си го осиновявайте наред, докато ви лиши от всичките ви "обични"роднини!

Тук явно всички собственици на такива идиотски породи кучета-убийци се защитават! Защо никой не защитава с такъв плам безпризорните и изоставени такива кучета! Такива стопани дето всеки ден пускат на свобода омръзналите им домашни любимци с яки челюсти трябва да бъдат задължително санкционирани!

питбюлът е жертва на фаш.режим в Бг !

Питбуло ке яде винкел :))))

Ами то перничанино тъкмо го научил да яде винкел и ... край кучето минало това детенце!

Понеже забелязвам, че се вдига"нивото" на коментиращите, правя последен коментар-в държава, която трябва да приеме закон, за да не се малтретират жените -сме тръгнали да заклеймяваме едно куче. Новината утре никой няма да помни, но довечера българинът ще се прибере, напие и удари здрав пердах на жената и ще се чуства великан

Ти сигурно си от Перник и явно довечера ще биеш мъжо си! Господ и Истанбулската конвенция (опппа - тя е само за жени) да му е на помощ!

Откъде освен от Перник може да се появи осиновител /жена/ на куче убиец??? В Перник всички са идиоти без изключение!!!

За перничаните си напълно прав!!! И сега един виц за перничани: По какво ще познаете пернишкия гей? По това, че винкелът му е от алуминии!!!

Не съм от Перник, ама такъв коментар може да направи само много елементарен човек с комплекси за малоценност и същевременно с напъни за величие. Пази боже, сляпо да прогледа! Още повече пази кьораво да влезе в нет-а

До dg: Госпожо/Господине, Вие сте много елементарна/елементарен!!! Аз съм КУЧЕ, не съм човек!!!

Аз също бих го осиновила - да ме пази от незаконни нощни посещения на барети. За сведение - от Лясковец съм.

То ясно, че стопанинът носи отговорност, а не кучето, ама все пак е извратена тази свръх загриженост за агресивния пес.

Питбулите се раждат "със сачма в главата", но има ненормалници дето ги озлобяват допълнително. Това трябва да се криминализира!

На скоро лъв уби дресьора ди и след това го застреляха така , че не виждам причина кучето да живее.ПРОСТ НАРОД ,Ердоган и и в двата случая ще в се радва един ден защото сте прости тъпанари оправили държавата и голия си гъз тръгнали папагалите да спасяват

Да и аз мисля че тези натрапени ни ценности започват да дават плодове - защитаваме куче-убиец на хора, утре ако ни натиснат да ратифицираме Истанбулската конвенция трябва да благодарим на жени убили мъжете си в къщи, защото тя конвенцията не защитава мъжете а само жените и т.н. трети пол!

ИЗДЪНИЛИТЕ СЕ ПОЛИТИЦИ ГИ МЕСТЯТ НА ПО-ВИСОКИ МЕСТА,В ЕВРОПЕЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ! ИЗДЪНИЛИТЕ СЕ КУЧЕТА-УБИЙЦИ ГИ ОСИНОВЯВАТ МИЛОЗЛИВИ ЦИГАНКИ/ВЕРОЯТНО/СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ! ЗАЩИТАВАТ СЕ ВСИЧКИ ПЕРВЕРЗИИ И ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ!!!А НОРМАЛНИТЕ ХОРА БИВАТ КАРАНИ ДА СЕ СРАМУВАТ!НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО!

Обзалагам се, че тая патица няма ни внуци ни деца! А дали ще му изкара паспорт с всичките прегледи и ваксинации, дали ще го разхожда с намордник - един господ знае на кого ще налети пак тоя пес, опитал човешка кръв. Да му мислят перничани!

Това е върха на идиотизма и античовещината в България!Най вероятно пак някой журналист си е измислял новини... Не вярвам да има такива изверги!

с Областната дирекция по безопасност на храните и оттам са ги уверили, че животното не е малтретирано. Откритата на тялото му подутина била от стара травма. Ветеринарите обаче категорично са отказали питбулът да бъде взет сега, тъй като той е под 14-дневна карантина, необходима, за да се отхвърли вероятността да има бяс. Животното е оставено гладно и без грижи,обаче не е малтретирано.. да ви имам критериите,бездушници такива

Не са виновни животните а техните стопани. Неправилното отношение и непознаване на тяхната психика понякога ги прави агресивни .

Това куче трябваше вече да е застреляно заедно със собственикът си.

За собственика - да

Шокиращо ! Тези новонатрапени ни "ценности" ще се окажат нещо по - лошо и от комунизма бе .Как успяха на толкова народ да промият мозъците и да му изгорят душичката. На къде е тръгнала тази западна цивилизация - в частност Европа ?

Кой точно ти натрапва да осиновяваш животни - убийци? Аз на такова натрапване не съм бил свидетел, явно понеже съм пропуснал оперативката, където раздават опорките.

Ама още ли е живо това псе? За псето - куршум, за стопанина му - доживотна!

Ентусиастката да осинови кучето няма идея с какво се наема. Все едно да осинови 16 годишно цигане от гетата с идята да го култивира. Куче се възпитава до към 1 година, сериозно. Малтретирано куче, при това с такива мощни челюсти, държано гладно, бито (като знаем отношението на циганите към животните, че и към децата им може да не се съмнявата) и т.н. си е чиста проба предизвикване на съдбата нейнот. А, че не е виновно кучето, не е - то и то е жертва на същите хора, на чиято съвест ще тежи и смъртта на детето. Ако изобщо имат съвест.

ПЛАТИЛИ СА И! НЕ ПРОЧЕТЕ ЛИ КАКВИ"МАСТИТИ"ОРГАНИЗАЦИЯ "УРЕЖДАТ ОСИНОВЯВАНЕТО"!!! НЕ СА СЛУЧАЙНИ ТЕЗИ НЕЩА!!!

Кучетата са си кучета, но доста хора без души има тук. Кой както иска, така да го разбира.

... без уши, пардон...

Не мога да разбера минусите, които ми слагате. Аз в апартамента ми мога да гледам каквото си искам, за това има частна собственост. Друг е въпросът ако си пусна кучето без каишка и то предизвика инцидент. Кучето е било вързано и то в задният двор!

Да бе, ей тука са се навъдили едни като теб в моя вход. Мирише на скунксове пикня и дрисня от тези създания в целия вход. И само не ми казвай, че твоето най-чистото културното и доброто куче.

Точно, смрад, мизерия и лай от сутрин до вечер.

Егати логиката.:) Ама ти сериозно ли? Може и ядрен реактор да си сложиш да ти зарежда изкуствения интелект.

Ми по твоята логика може и хипопотам да си гледаш в апартамента а. Дали е редно, та той сере по 15 кг. лайна дневно.

СЪСОБСТВЕНОСТ,НЕ В СОБСТВЕНА КЪЩА!!!ИМА СИ ПРАВИЛА ЗА ТАКОВА СЪЖИТЕЛСТВО!

За всеки перничанин това куче изглежда като кротко агънце. Да си го отглеждат с кеф.

Всички пропускате нещо много важно-кучето е вързано в задният двор на къщата. Детето е влезло в чужда къща, заобиколило е къщата и е отишло при кучето. От тук нататък не знаем какво е станало.

каква чужда къща, това е на чичо му. кучето трябва да се приспи.

Браво на жената! Човек се познава по отношението към животните. Тя е истински човек! Но има и една друга тема - нека някой се опита да осинови циганче....

Ти да не си психопат от БХК ?

В някои западни държави застраховката за подобно куче (не това на снимката) достига до 3000 евро годишно. Отделно се изискват един куп регистрации и документи само за да имаш правото да го притежаваш за домашен любимец.

Колко много трябва да си побъркан, да не кажа ненормален да осиновиш куче, което е убило дете, не мога да го проумея.Според мен някой породи кучета трябва да бъдат забранени. Аз също обичам кучета но това е прекалено.

Ами...да пожелаем бързо осиновяване и скоро да прегризе правилното гърло! ;)

Аз ще си кажа мнението, пък после ме плюйте колкото си щете. Кучето е било вързано, било си е в двора, релно погледнато тук няма нарушение, дори да е агресивно животното, то си е ВЪРЗАНО. За мен единствения виновник тук е този, който е трябвало да наглежда детето в момента. А собственика носи отговорност за начина по който е гледал животното, но не могат да го държат отговорен за смърта на детето. Това е един нелеп инцидент, за съжаление завършил фатално. Пак казвам според мен собственика не е виновен за смърта, нито животното, то си е обезопасено, а и не знаем дали детето не му е направило нещо. Дето се вика може и с пръст в окото да му е бръкнало, все тая - виновен е този който е трябвало да се грижи за детето. Не може да оставиш 3 годишно да излезе само от двора си и да иде в съседния двор, по същия начин можеше и кола да го блъсне.

Даже ще предложа да го наградим собственика на кучето, а твоето дете да отиде да си поиграе с него, а!

Не става дума за награди или за собственика. Става дума за това, че никога не се търси истинския виновник, сега ще го отнесе Собственика, а на родителя нищо. Ами ако например детенцето влезе в моята къща, хване вилицата и бодне в контакта? Какво аз съм виновен че имам електричество ли ?

Браво Nameless, единствения точен коментар до сега!

А хората убийци ги жалите. Давате им по 8 години затвор

Няма виновно-невиновно, принципно животните убили човек се умъртвяват.

Чета коментарите по-долу и се чудя на ганьовския акъл!!! Ще трепеш кучето? Това е все едно да унищожиш пистолета убил човек или колата блъснала човек на пешеходна пътека!!! Кучето не е виновно, виновни са хората приели закон според който е допустимо такова куче да се отглежда в домашна среда, тези които разрешават на всеки да отглежда такова опасно животно и накрая собственика!!! Откъде накъде собственика ще бъде осъден най-много условно, а кучето да бъде убито!!! Българина така е свикнал и така обича, най-незаслужилите да го отнасят най-лошо!!!

Да бе да! И аз донякъде мисля така! Би ли пуснал детето си да поиграе с това добричко и невинно кученце!

Ти четеш ли или само си плямпаш??? Трябва ли да си пусна детето да играе с това куче??? Не четеш ли че съм написал, че такива животни не трябва да се отглеждат в домашна среда??? Или си като чукчата - писател, не читател!!!

Държали си куче от едра порода, с масивни челюсти гладно до смърт, съдейки от снимката, вързано на верига, така щото да не може и да си намери храна самичко, нито да мръдне повече от 2 метра в радиус и са пуснали 3 годишно детенце, научено да дразни кучето с пръчка, да си играе с него. Зависи на каква възраст е кучето и какво е било отношението към него, но имайки предвид какви са циганите, съм почти сигурен, че това животно много трудно ще може да бъде опитомено вече! Горките и детето и кучето! И двете са жертва на чудовищна жестокост, простотия и безотговорност!

Елементарна манипулация. Зад волана на колата стои човек. Зад пистолета също стои човек. Това е ЖИВОТНО. И такава му е породата на точно този вид ЖИВОТНО.

Ами като му е такава природата защо са разрешили отглеждането му??? Нали това съм писал, че НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТГЛЕЖФА В ДОМАШНА СРЕДА!!! И виновни са хората които го разрешават!!!

Тоя свят не върви на добре!