До 30 000 лв. на черно за осиновяване на бебе в България

Между 10 000 и 30 000 лв. е тарифата за осиновяване на бебе. Парите понякога отиват в джоба на социалните, а друг път - при адвокати-посредници, разкри Нова тв.

Обратно в новината

Коментари - До 30 000 лв. на черно за осиновяване на бебе в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а по-добре ли е децата да гният по домовете?

Vijte molqvi ne deite da komentirate az sum neinata dujterq i povqrvaite mi tq nqma nikakvi milioni i hilqdi molq sprete da pishete gluposti za neq..

това е адвокат с близп 20 годишна кариера е как за 20 години нито един клиент не се е оплакул в полицията не е подал ялба и така нататук как за 20 години тя е един от наи препоручваните адвокати и не го казвам защото сум и дещеря ами защото сумата аз сум осиновена и знаетели аз си имам само нея никои друг до себеси живееме си само двете живееме с тия пари които тя изкарва знаетели колко пари изкарва? знаете ли че е записала второ више за да може да искарва пари знаете ли какво е сам да издуряш студент тя работи по цял ден за да ми осигори образование и аз скоро ще докая че нова тв луят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

искате ли да ви кая че това е луя и че има цяло но не излучено предаване за адвокат бунева и че това са лужи които аз ще докая в суда това цялото което го гледате е луя и ще буде доказани ама много скоро и след това ще си промените мнението за нова телевизя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е добре, ако има съмнение, че въпросната адвокат се готви да даде подкуп, толкова ли е трудно да се провери колкоточно са държавните такси и нормален адвокатски хонорар? И ако тя е поискала подкуп, защо не е сезирана прокуратурата? А адвокатската колегия?

има само минимален адвокатски хонорар по закон,от тях нагоре всеки адвокат може да си сложи според него такива суми за хонорар каквито той сам избере,може дори и 1 000 000 лева ,адвокатите не са на държавна работа,не бъркайте нещата

ама тук да напишеш конемтар е много по-лесно, иначе...на никой не му пука! новините за вип брадър са по-интересни и има повече коментари!

БХК само лапат също като адвокатите. Такива заучени фрази - слушах веднъж по тв една млада дама...........Ужас ! Граждани на България ,не си оставяйте децата по домове, БХК няма да ги защити, а условията...знаем ги от филмите.

елате да видите какво ства в ТЪРГОВИЩЕ...бог високо,цар далеко...ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА...ДА НЕ ИЗРЕЖДАМ ИМЕНА...ВСЕ ПАК СТАВА ДУМА ЗА ДЕЦА...оставете алчността и привитизма си на страна бе ...

закъсняхте с новината, в останалата преса и онлайн от сутринта я има, вие само с клюки занимавате хората и с живота на дребните тарикати на Б-я

адвокат Благородна Бунева упражнява много квалифициран труд и затова хонорарът и е висок. Пробвайте вие да платите подкуп по веригата за да видите дали можете. Гарантирам, че не можете. И даже не знаете на кого да платите подкупа - на директор ли, на учител ли, а дали не е на някой министър. А освен това се занимава с високо благородна работа. Затова още при раждането и са я нарекли "Благородна".

искаш да купиш сирене и никой не ти отказва бучката която си харесал. Искаш да осиновиш дете което е ангажимент до живот и не можеш да избереш. А изборът е важен. Защото осиновителите избират по вътрешно чувство- нещо им подсказва че това дете им пода на сърце.

Ти направи абсолютно неподходяща аналогия. За тебе детето като сирене ли е? Купуваш ли го? Детето, не сиренето.

А искат ли ми пари? Искат ми.

800000 хрантутници на държавна службица съсипват България. Факт.

Боклуци скапани - и с децата правят гадни търговии!!! Дали ще са им сладки тия пари???!!

Известно е , че в нашата държава никой не се занимава с това, за което получава заплата. Ето пак: 4-та власт пак е иззела функциите на правоохранителната и правораздавателната! Журналисти "разследват, разкриват и доказват", а МВР и Прокуратурата "констатират нарушенията и уведомяват обществото". Странното е, че за това на МВР, Прокуратурата и съда са им нужни все повече и повече средства от бюджета. Кога ли пък на 4-та власт ще й хрумне да си обзаведе криминални лаборатории и съдебни зали?! Абе... може и за добро да е - току-виж от Брюксел дошъл и първия поощрителен доклад ;о)

Щом се искат пари - значи нещо не е наред. Не е логично да има много деца без родители, а същевременно на желаещите да ги осиновят да се създават ненужни пречки (от държавата - от кой друг) и да са принудени да дават пари за да преодолеят тези пречки.

Искат се пари за ЗДРАВИ БЪЛГАРЧЕТА, БЕБЕТА, до 1 година. За цигани, дори и бебета, както и за по-големи деца над 3 годишна възраст, дори и българчета, пари не се искат, защото никой не иска да осиновява такива деца. Осиновителите с право предпочитат здрави бебета от български произход, освен ако не са цигани. Дискриминация спрямо родителите е да нямат право на избор на дете. Откъде накъде някаква комисия, състояща се от 7 човека, да решава кое дете ще допадне физически, емоционално на осиновителите?!

Случайно ако не сте прочели статията - в конкретния случай са искали пари за болно циганче. Но и според мен осиновителите трябва да могат да си "изберат" (макар че е много тъпа тази дума) дете, но това да не става директно, за да не се наранят децата. Явно и за циганчетата има родители, които ги избират.

искате ли да ви кая че това е луя и че има цяло но не излучено предаване за адвокат бунева и че това са лужи които аз ще докая в суда това цялото което го гледате е луя и ще буде доказани ама много скоро и след това ще си промените мнението за нова телевизя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всички длъжности с изключително ниски заплати и непривлекателни като работа, но никога не оставащи незаети са корупционни

Защо ни е Следствие и Прокуратура, като Нова ТВ за 3 дена вършат работа, която държавните структури от 25 години само гледат?! При това от Нова го правят безплатно за бюджета! Цацаров няма стойност на дори един разследващ журналист от Нова, да не говорим за Валя Ахчиева от Канал 1!

з0 000 за мангане! тия са луди хора! няма лошо да се осиновява, ама това трябва да се наказва, че само стимулира цигането да правят още повече зулуми!