Прокуратурата обвини убиеца на детето в Панагюрище

Окръжната прокуратура в Пазарджик привлече като обвиняем Цветан Пъков за убийство по непредпазливост на 6-годишния Петьо Гевечанов.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата обвини убиеца на детето в Панагюрище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

samo trqbva Pakov da Ostane na same s Petar Geve4anov ne da go ubiva a DA go napravi Invalit za Cql Jivot

със нищо няма да върнем детенцето ...но по хубаво този да го измъчват по наи гадния начин... тва е единственото което може да се направи ..живот за живот.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На Пъков не му пука!

Пореден самозабравил се убиец, който ще се получи условна.

Философският закон за количествените натрупвания и качествените изменения в обществото и в случая би трябвало да се прилага така: Натрупваш някакъв критичен обем нарушения на ЗДП и на правилника, с което доказваш своята непригодност да бъдеш водач - губиш това право. Аналогично - не допринасяш с гражданското си поведение за солидарния модел на обществото - губиш правото си да гласуваш и да участваш в управлението на това общество. И още в този дух.

Тъп примат. 20 пъти наказван за нарушения и още има книжка??? Смъртното наказание трябва да се върне! Покажете го този хубостник.

А ти вчера направи няколко пъти ляв завой на неразрешено място. Видях те. Не се прави.

Поне докато завивал е превключил на втора и не сме чули да е тъпкал някого ;)

това е голяма трагедия за много хора,всичко става за миг.никои не е искал да стане това, наи-малко шофиора, дурявата ни позволява да правим такива щуротии и си плащаме за грешките си. ако на този човек преди време му бяха взели книжката и нямаше корупция в бг.сега това нямаше да го обсуждаме,аз всеки ден се притеснявам за хора и деца да не ми изкочат .караите внимателно заради няква грешка цял живот муртав! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз съм егоист. Другите да лежат по затворите - аз зад волана не сядам (за шофиране даже и не си помислям). Чакам си на спирката, хващам си тролейчето и бавно-бавно си стигам до желаното място. Ако бързам - има таксита. Рисковано е да вървиш по тротоара (или на пътя - когато има паркирани коли), но вървейки по тротоара няма начин да ме вкарат в затвора, защото се движа с "несъобразена скорост". До сега не са осъдили пешеходец, който е блъснал кола и в резултат от сблъсъка е убил шофьора. Обаче има много случаи когато шофьор блъска пешеходец и лежи в затвора. Този явно не е бил достатъчно богат за да си позволи частен шофьор или е бил стиснат - сам е шофирал колата си. Богатите хора по филмите затова имат шофьори (и поради други причини разбира се - ако имаш шофьор може спокойно да си говориш по телефона, докато пътуваш).

Как толкова бързо го обвиниха за 7/8 часа... Колко други деца са били убити,но за жалост родителите им не са имали тези възможност и случайте се прикриват... Да и той е виновен,но се замислете ако беше вашето дете на колко хора би им пукало .. Само на роднините.. Едвали някой друг би се пойнтересувал какво се случва..

жалко за детето, а този може би е бил луд или дрогиран или сега ще си признае и ще съдейства и ще го съдят на половина--така става--статистика само.

Същия боклук почти уби няколко човека преди 3 години със същата или вече може би заменена му кола, защото била лизингова. Не му пукаше изобщо. Дано да се получи медиен коментар, че иначе го бройте пак измъкнал се и ни лук ял и ни мирисъл. Жалко, много жалко за детенцето и съболезнования за родителите..

ИЗРОД МРЪСЕН! ДА УБИЕ ДЕТЕ С ПРОКЛЕТИА СИ ДЖИП! ЗА ТАКИВА МАКСИМАЛНА ПРИСЪДА! БОГ ДА ПРОСТИ АНГЕЛЧЕТО И СИЛА ЗА КЛЕТИТЕ РОДИТЕЛИ!

Рибата се разваля откъм главата - обществото отива натам, накъдето го водят управляващите /да не изреждам- политически и икономически абсурди,демографска катастрофа, етнически сблъсъци, осакатено бъдеще, смърт.../...

Всеки див български селянин взе да се оправдава с управляващите. Това си е чиста проба измиване на ръцете. Какво общо има един селски бек с управляващите?

Ами то като гледаме какви ги вършат виждаме голяма разлика между селски бек неговите изпълнения и българските политици ли??? Селски бекове като този, може би и той един ден стават политици и гледаме безумията си. Веднага ми изниква в съзнанието пикаещия във фонтаните в Плевен. Той не е селски бек ли? Половината депутати ги показаха как влизат в забранени улици или паркират в забранени зони. Каква е връзката ли? Ами политиците идват от същото място откъдето и нормалните хора и убийците. От народа. Защо нареждате сакралните думи "Гадна държава". Тя от Марс ли идва?

Седем години затвор, това ще е ! Боклуци .....

как ги сметна? нали наскоро за 2ма прегазени по време на гонка дадоха условна?

И каква е била неговата скорост в това населено място, няма ли да напишат най-сетне?! А също къде са били родителите на детето и защо то е било само в тоя късен час на улица, по която се движат коли?!

70 МЕТРА ГО Е ВЛАЧИЛ . Сметни си сам скоростта !

140 km/h... пише в статия по случая

Стига с тези глупости можеш ли да вържеш дете за себе си там са били родителите но са затваряли автомивката ,никои не оправдава скоростта с която се е движил тоя малоумник още повече че не го познавате .Заслужава да изгние в затвора само убийство нямаше в досието ,а сега и то на дете .Дано този път има справедливост .Съболезнования на близките тази мъка е непреодолима!!!

Някакъв Цветан Пъков, който стопанисвал "паяците" в Пазарджик и отговарял в Панагюрище за "изкопните работи" Намисрисва на герберастче, м?

И ти намирисваш на много.

По-скоро на ДПС ми намирисва.

stan_posta@

В Пангюрище няма ДПС, там такива неща не виреят. От векове насам. Друга е обстановката.

B предната статия, този го бяха писали като "местен бизнесмен"?! B тази държава, всичко което има заици, кози и овце е "бизнесмен"?!

jingiby

20 години!

Ефективна и много дълга присъда за убиеца.

Не си струва да хрантутим такива боклуци - електрически стол или инжекция, и после за наторяване, поне да има някаква изгода от такива боклуци.

Този имал многократни наказания за нарушение на правилата за движение. Също многократни наказания е имал и онзи боклук в Стара Загора. Многократни наказания е имал и бакшишът, който прегази възрастните жени на пешеходната пътека на бул. Евлоги Георгиев. Многократни наказания е имал и бакшишът, който прегази хората на спирката на бул. Цариградско шосе. Докога ще има многократни наказания?

Докато има корупция и докато всички ние. не изчистим цялата мафия-държава.Но това няма да стане в близките 50 години.

stan_posta@

До 10-12 години ще стане. Ще има страшна революция. Вижда се как назрява. Не може още много дълго...

На такива трябва да се отнемат книжките завинаги, след като имат повече от 10 административни наказания.А дето трябва да прекарат определеното от закона време в затвора, за радост на циганите, то си е отделно.

И с какво това гарантира, че гада няма пак да кара? Онзи ден един с отнета книжка не уби ли дете и самия той загина. Гада е гад, не можеш го спря. Трябва в затвора докато не му омекнат колената от старост и не може данатиска педала за газта.

Като знам как се "налагат" наказанията в България, този за да има 20 глоби за превишена скорост, поне 100 пъти са го хващали, а в останалите 80 пъти се е отървавал с подкуп. Интересно е кога ще насочим гнева си в правилната посока - към парламента, който гласува закони (да се налагат само глоби за многократно превишение на скоростта) или към съдиите (които си прилагат законите както си поискат)...

Или към всички вас, които давате подкупи на полицаите, прокурорите и съдиите! Без такива, които да дават подкупи корупция няма да има! Вижте бабите, майките и бащите си, които са готови да дадат всичките си пари на измамници, за да "спасят" свия близък, който уж бил блъснал дете с колата си. Е, кажете кой ни е виновен!!!