Министърът подписа за лечение на дете в чужбина

Служебният министър на здравеопазването Илко Семерджиев е подписал формуляр S2 за лечението на 14-годишната Добринка Колева в чуждестранна клиника.

Обратно в новината

Коментари - Министърът подписа за лечение на дете в чужбина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живот и здраве на детето да го съпътства от тук натакък. Министърът си получи дипломата от ВХТИ Бургас................

Пожелавам на Добринка да се излекува, много здраве занапред и щастие. Късмет и успех, мило дете!

Мизерник като нищожествето Герджиков.

Дано детето да оздравее!!! Дай БОЖЕ! А във връзка с тромавата ни държавна администрация искам да попитам: Работа на министъра ли е да подписва подобни разрешения? Нали имаме цял отбор юнаци, които се занимават точно с това - фонда за лечение в чужбина. Ако аз в моята фирма се занимавам на всеки със задълженията досега да съм фалирал 100 пъти. Заплати се плащат са свършена работа и назначения човек трябва да умее сам да си върши работата и да взема и решения (това е част от отговорността), а не да чака някой друг да вземе решение. Пак питам - защо министъра трябва да се занимава с това? Ако всичко функционира нормално, той изобщо няма да разбере за този проблем, защото няма да има проблем. И нека да се върна на темата - моля се детенцето да се излекува бързо и лесно!!!

Въпреки негативните коментари във форума обръщам внимание на факта, че той собственоръчно е подписал документа. Това покава, че вероятно е грамотен!

Чакам с нетърпение този противник да напусне министерския си пост час по-скоро.За 2-3 месеца уволни директори на болници без всякакво основание,за да назначи свои хора,отмени наредби,върна здравеопазването в старото блато,от което той лично се е облагодетелствал.

Нали това е част от работата му! Аз днес сготвих две манджи - това ми е работата, а не го отбелязват медиите.

Те това е, щом имаш време да пишеш вместо да си в леглото.

Да ръкопляскаме ли трябва?! Да ръкопляскаме и на двама ви?

Министеро веднъж свършил някаква работа!!!??

То всъщност това е истинската новина.

Министър Семерджиев е отговорен Администратор дано детето оздравее АМИН.

Искрено пожелавам успех на детето и неговото семейство. Надявам се да ги посрещнем всички заедно тук в БГ след успешно приключила трансплантация - и здраво дете и семейство !

Стига сте говорили глупости. Това не е задължение пряко на министъра, а е заради проблема с фонда за лечение на деца. Сърдете се на онова ж-и-в-о-т-н-о мазно Москов, което за затвора, ама не знам защо само пишете срещу нормалните хора, а престъпниците като Москов не ги замеряте с камъни на площада. Точно това заслужава Москов - сметнете колко много прави и лични данни открадна с ваксините БЦЖ, с пръстовия отпечатък - напълно незаконни и протови-Европейски и противо-конституционни неща. Сега на Москов кой ще му държи сметка. Ами назначението на проф. Пилософ във фонда - да не коментирам. Здравеопазнаването ни в България е под всякакъва критика. Добре, че има останали едни 10% свестни лекари и сестри и добре че има Господ, та все още сме живи. Иначе, нямаше и толкова да можем да пишем

Човече, знаеш ли как се разбива чугуна? С мнооого живак, директно в главата! Мноооого

Някой сме живи,ама други,като моя баща и много други,нямаха този късмет от тромава медицина и лекари.

Тоз взел, че подписал един формуляр?! Голяма работа е свършил за два месеца, няма що!

За тия пари и аз се наемам.

Субсидии за партиите + пръстови отпечатъци в болниците (отхвърлени) = 500 000 000лв.=250 000 000евро. Колко деца ще се лекуват с тия пари?

Аре бе,заради тиквата похарчиха 30 милиона за избори,а за децата-сензация че отпуснали пари помиярите

Той Бойко, катои изхарчи 30, след това изкарва 300. Нямай грижа. По-добре така, че БСП като намри 30 в хазната изхарчва 300. А нали така или иначе догодина пак щяха да са избори и по-евтино нямаше да струват. Пък тъкмо и има милиард и половина излишък, 14 милиарда резерв... И понеже при налични към 16 милиарда БСП орив орталъка, че свършили парите (лъжа разбира се), Бойко хубаво реши да презавери вота на нацията. Сега да видим какво ще ги звършат!

Тикво, бързо изритай това медицинско недоразумение. Не е ясно дали може една прозта пломба да направи...

Тоя никога не правил пломби! Никога не еработил като зъболекар! Ченге крадливо е!

не може да бъде,това е мираж

Една късна вечер бях извикана за да преведа епикризата на един норвег, който е бил на почивка по Черноморието и е получил здравни проблеми. Болницата която ме извика беше току що открита с последно обурудване и специалисти- държавата Норвегия. Когато преведох епикризата лекарите онемяха- тяхната реплика беше- те с такива примитивни уреди са поставили много по- точна диагноза отколкото нашите уреди и машини показват. Толкова за българските лекари-на запад болниците са уредени, но специалистите честно казано не струват нищо. България би трябвало да осъди запада затова, че е поставила българският народ в недостиг на квалифициран персонал спрямо населението- тоест в опастност за добро здравеопазване. Когато навремето латвииците протестираха за това в Норвегия не се приемаха мед. сестри и лекари от там. Търсете си правата.

Обясни ни, другарко, как се осъжда тоя митичен змей "Запада", че на всички ни е интересно...

не "западът", а българската държава и по-специално здравната система направи невъзможно за младите лекари да останат в българия. първо, като не им позволяваше да специализират по няколко години наред. второ, като не им плащаше нищо докато специализират, но дори искаше от тях да си плащат от джоба здравните осигуровки. трето, като не им осигури никакви условия за нормална работа. четвърто, като не заплаща подобаващо труда им дори при нивото на българските доходи. пето, като не ги защитава от всеки малоумник, на които му се прииска да пребие български лекар.

Не е ли по добре ,да се построят ако няма такива лечебни заведения ,но да са качествени и наще БЪЛГАРИ да не се молят за пари и ги изнасят в чужбина.

Трагедия Любомир Гайдов, Папионката , Кр. Гигов, Д-р Върлева в затвора!

Дано да има късмет и да й е писано да живее. На бащата на едни познати му откриха рак и му даваха към една година живот. Светилата от университетската болница в Тюбинген ( за възрастни) му помогнаха да се избави от живота( не от рака) за три месеца.

Министърът си е изпълнил задължението. Къде е новината?

ТОГАВА ЗА КАКВО НИ Е ЦЯЛАТА ТАЗИ СЛУЖБА КОЯТО СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА.НЕ ЗНАМ В КОЯ ГРАФА ТОЧНО ПОПАДА(ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА,САМОУПРАВСТВО ИЛИ НЕЩО ДРУГО)НО ИМА ОРГАНИ КОИТО БИ ТРЯБВАЛО ДА ГО ОБЯСНЯТ

Ето това ако не е статия с цел вдигане рейтинга на Семерджиев. Явно някой му е много благодарен за нещо направено в министерството на здравеопазването!!

Семерджиев бил герой - да му дадат медал даже! А аз си мислех че това му е работата!

Който не храни собствените си лекари,храни чужди.Лично познавам жена,починала след скъпоструващо лечение зад граница.

Би ли ми обяснил някой, това не е ли нормална практика или за всяко дете се пише, че е уредено това което всъщност му се полага като гражданин на държавата си.

не може за всеки, пари трябват

Това не трябва да е новина! В ИСУЛ и другите детски онко клиники е страшно. За справка доц. Константинов.

Това е много хубаво, надявам се детето да се оправи. Дано има шанс за всички деца...това са децата ни, нищо по важно и по-скъпо нямаме от тях.

А кога ще има регистър за резултатите от леченията в чужбина? Щото май за няколко болници пари изтекоха, без да се знае защо.

goose

Ами то имаше до преди 8 месеца ... питай Пилософ защо го скри от сайта на фонда :-)

Лично познавам хора дето след 5-цифрено лечение погиноха до 6 месеца. Ама не са деца и ги няма в никакви регистри

Д-р Смърт се прави на добър, след като по негова вина мъчително умряха стотици хиляди българи. Този човек е убил повече хора от Пол Пот и Менгеле взети заедно!

Все пак ще спаси едно дете. Тази информация е измъкната от журналисти и се разпространява от тях. Не виждам човека сам да е тръгнал да си прави реклама. Страхувам сеот хора като вас. Можете да напишете каквито си искате думи срещу някого и то по политически или други подобни причини. И дали са верни или лъжа..само вие си знаете.

ЕГАТИ ПОПУЛИСТА