Коментари - Дете и жена загинаха при челна катастрофа край Димитровград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм шофьор,но често патувам по този път,завоя е много остър и със наклон.Истината да същият ден имаше слаба мъгла.Пътя мокър ,караше със над 80 и на завоя изпуска управлението и навлиза във насрещното движение,и се удря във насрещната кола.На този завой стават мн често инциденти.Жалко за семейството дано малкото момиченце се оправи.ЗАПОМНЕТЕ ЕДНО ВСИЧКИ ШОФЬОРИ....ПЪТ ВРЕМЕ НЯМА.

каза ви се вече многократно че тва е ежедневие у бугаристан и че новина ше бъде ако за цел един ден нема катастрофа и загинали... аде стига вече с простотиите

Да качиш двете си деца в колата и да караш като изтърван е върхът на малоумието! При това явно, че шофьорът е аджамия! Жалко за детенцето!

ЦИТАТ: МАЛКО СЛЕД ДЕСЕН ЗАВОЙ КОЛАТА ВНЕЗАПНО ИЗЛИТА ОТ ПЪТНО ПЛАТНО И СЕ УДРЯ ЧЕЛНО В НАСРЕЩНО ИДВАЩАТА КОЛА... Поредните пострадали и загинали, заради безумието на корумпираните бг политици да се кара с гуми за сняг върху асфалт. На тия камикадзета няма кой да им обясни, че максималната допустима скорост за движение на гума за сняг върху асфалт е около 65 километра в час, защото смеските са много меки, при високи скорости гумата се загрява прекомерно, губи сцепление, и колите внезапно губят управление, излитат на някой завой и... Другият сериозен проблем е, че "гумите за сняг"(зимните гуми) върху асвафлт създават огромна опасност от аква-планинг, вназапна загуба на управление и излитане от пътното платно. които имат късмет излитат в канавката, които нямат късмет излитат в насрещното... Спешно трябва нов закон - за всички камикадзета на територията на бг, които карат със гуми за сняг върху асфалт да се въведе задължително: 1.Гражданска отговорност в 3-ен размер 2.Задължителен жълт цвят на автомобилите 3.Задължителна максимална скорост 65 км/ч от октомври до март

Такива са ни температурите, какво да направим... сутрин 0-1 следобед +15 .... няма как да сменям два пъти на ден гуми. Малко повече разум върши чудесна работа.

Не знам откъде си взел този цитат, но по-вероятно е първо да се е блъснала челно /или странично/, а след това да е излетяла от пътното платно.

https://www.dimitrovgrad.bgvesti.net/news/554725/momiche-na-15-g-i-mayka-y-sa-zaginali-v-katastrofata-5-godishno-dete-i-mazh-sa-s-opasnost-za-zhivota

На ден даваме толкова жертви на пътя колкото едно македонско въстание

то ако сметнем загиналите от началото на годината по пътищата ше земе да се окаже че май загиналите в украйна са по-малко

Много коли виждам в предната седалка с деца без колан около 5-7г. много сме безотговорни,

Баце мат,ряла е такъв !!! ПЪТЯТ НЕ Е КОСМОС!!!!

Карано е с много над максимално разрешената скорост от 80. А сигурно е имало мъгла.

Ако и пътя е от на Баце настилките с двойно по-дълъг спирачен път...

IQ-но на Територията със сигурност е на нивото на средното африканско, да не е и доста под него. Уникалната дебилност на това племе трябва да заинтригува науката. Някой ден ще се открие биологичен субстрат на умствения дефект.

Не съдѝ по себе си за другите!

Малоумните прояви на оаканата територия са единственото мерило. А те са без брой и без чет. Факт.

Гей боксъор, негър скиор, жена шофьор няма!

Има гей боксьор.

удря ли или се дупи?

И лапа

Orlando Cruz е гей-боксьор от Пуерто Рико.

Може би е малко по-правилно да се каже боксьор-гей.

В България въобще трябва да се забрани шофирането на Моторни превозни средства! Трябва да се върнат магарешките каруци. Явно българските шофьори еволюират и се връщат обратно в Каменната ера! Стават първобитни хора. Така че махаме колите, и въвеждаме каруци и лагерни колички..

Пеженцето е с лепенка Млад Шофьор. Мама не знае още на сухо да кара, но тръгнала декември сутринта. Аз именно поради това давам на жена си да шофира само в краен случай, Уотсън...

Обаче жената е карала аудито.

вече да чета всеки ден, че някой е загинал по пътищата... Спрете се бе хора, спрете се... Спрете се за миг и се замислете къде сме тръгнали... Защо като се качим в колите и караме като камикадзета, като за последно?! Толкова ли ни е омръзнал живота, толкова ли нямаме вече уважение към себе си и към другите?!Къде отиде чувството ни за самосъхранение?! Не знам вече, каква е тази прокоба... прокълната земя...

спомни си този професор, който всички оплюха (макар и да е прав), за процента дебили у нас. Поколенията вече са много сбъркани и са като трите китайски маймуни в живота, който е извън тяхното - дай, искам, полага ми се, не ми пука и т.н. За огромно съжаление страната ни се плъзга в пропаст и на никой не му дреме.

Някоя заета мама пак много е бързала за някъде, само че кокошата и кратуна не е имала капацитета да приеме и преработи информацията, че температурата е някъде между 0 и 3 градуса.

Предполага се, че събитието е надлежно отразено в лицевия дневник.

На герба вместо лъв направо да нарисуват челен удар.

Кога ще забраните на жените да шофират. Неслучайно в арабските страни им е забранено.

КРЕТЕН

Идиот !!!

И като си водиш и взимаш децата една седмица ще помъдрееш рязко и ще пратиш пак жена си, нали?

Не е описано,какво се е случило.Но е тъжно и жалко,поредната потресаваща пътна "случка". Бог да ги прости. Явно,се започва предпразничното броене.Трафикът полудява и се натоварва с всеки изминал ден.А времето се влошава.Защо,да не се шофира по-внимателно,по-спокойно,по-малко агресивно,за да не си го причиняваме?

Не искам да съм на мястото на този мъж и баща... жена му и едното му дете мъртви, а другото в болница с опасност за живота... хора внимавайте как шофирате, не сме безсмъртни и знайте, че някъде там... някой чака близките си да се приберат живи и здрави. Няма защо да се показваме колко сме яки и да мерим сили на пътя... живота е ценен!

Сали стигнахте навреме?

Пежо 206 и Ауди А3 - "най-големите" "джипове" на пътя нещо не са се разминали... А и какъв челен удар, като аудито е помляно от дясната страна? За пежото може и да е бил челен, ама за аудите не е , по-скоро на удар при излизане от страничен път ми прилича.

Ауди, а Шкода.

Ауди е, но няма никакво значение, все тая.

Някои ни плашат, че Путин щял да ни напада. С тези темпове, с които се избиваме сами, няма да има кого да напада, драги сънародници!

Лека им пръст. Докато няма сериозни и ефективни наказания за шофьорите нищо няма да се промени. Карат като луди, опасни изпреварвания, включване отляво и отдясно. Другото е пътните фирми да носят наказателна и финансова отговорност за качеството на пътя, за маркировката, за знаците, за почистването на храсти затруднява видимостта.

Либеращината и свободията създават повече жертви и от война. Като няма ред, правила, законност, всеки един кряка, че има права и свободи, а няма отговорности и задължения - това става. Вие да чухте някой да каже, че поема отговорност за нещо?

Май нещо бъркаш двата щата?

Не ни трябва да ни нападат.И без война скоро ще изчезнем.Има ли ден без 3-4 убити по пътищата от слаби шофьори,дрогирани и пияни,лощи пътища и трошки на 20-30г.години.

За жалост поредните жертви на корупцията в системата, купени книжки, неизправни автомобили и пр.

много се подценява шофирането, за повечето хора е същото като да пуснеш пералнята, а то хич не е. Тон и половина - два стомана със 100 км в час, една секунда невнимание и си чао. Замислете се тази маса можете ли да я поместите на равно с две ръце, а после си го представете засилено с такава скорост и колко безсилни и жалки ставате заради собствената си глупост...

Имам чувството, че само аз и домашната котка не шофираме. Скоро една млада шофьорка не спря и не се огледа на СТОП знак, добре, че мъжът ми спря на време. ( Не ни трябва война на нас . Сами си я организиране по пътищата. Тъжно !

Боже, спаси ги - те не знаят какво правят... Нямам думи...

забранете на жените да шофират, защото избиват децата си

Ако можеше да четеш, щеше да разбереш, че мъжът на починалата жена е карал....

А кой не може да чете : В "Ауди"-то са пътували жената - водач на превозното средство, с две деца.

Тръгнах да пиша нещо, но в един момент се оказа, че нямам думи!

бахти ;_(

Жена шофьор и негър скиор няма !

тъпанар. Повечето катастрофи са предизвикани от мъже, защото си мерят пшките с другите на пътя

Катастрофите стават, защото няма контрол, няма наказания, няма правила, ред и дисциплина. Пътищата също са в окаяно състояние, но ако шофьора има дисциплина и знае, че има солидни наказания и контрол, няма да стават катастрофите.

Поне не толкова често и с толкова жертви. Винаги ще има катастрофи няма как.

Демократичният вирус в главите на хората убива всеки ден и час до последният човек останал на територията.

Tъпотията на такива като теб убива

Ама да! Друго си е някой да ти е надянал хомота и да решава цял живот вместо теб. Наистина не мога да разбера колко трябва да липсва мозъка ти за да искаш друг да управлява живота ти. Че и да считаш желанието на човека да управлява живота си сам и да участва в решенията на обществото в което живее "болест"!?!?!?! Жалка картинка, жалка! :(

Що? Сега ти си управляваш живота ли? Откъде ви копаят такива дебили. Но прави са разни дупетати, че сте 90% идиоти.

Да. Но ако имаш усещането, че всъщност това не може да се случи, то най-вероятно си прав, жив и здрав бъди и дано ти харесва в помията. Това за 90-те процента не знам доколко е вярно като цифри, но е доста вярно. Само че при теб е малко като ефекта на Дънинг-Крюгер... Наистина има хора, които не им е дадено да могат. Те са ужасно малко, но ги има. Ужасно много са обаче тези, които могат, но не искат. Искат все някой друг да им е виновен, все някой да им осигури това или онова, все са "ако се падне на мене..." ама не им се пада, щото то не е до падане, а трябва им стиска да опитат и да се напънат за да го постигнат....

Жалко за детето ! Но докато бай Ганьо не се научи да на съобразителност и че законите на физиката важат и за него - така ще е ....

Мутрата с джипа е избутал жената с дечицата до оня свят.. Господ да го съди.

каква мутра, какъв джип , какво избутване ... челен удар, научете се да четете ...

Да не говорим че на снимката е старо малко пежо (ако е от събитието, разбира се).

Има логика да е, защото и двете коли са с хасковски регистрации, а тази канавка май я има по този път.