Коментари - Дете е в тежко състояние в "Пирогов", след като е било залято с бензин в Благоевград | Днес.dir.bg

Дете е в тежко състояние в "Пирогов", след като е било залято с бензин в Благоевград

Полицейски служители работят с родителите на момченцето, за да се установят причините за инцидента

Обратно в новината

Коментари - Дете е в тежко състояние в "Пирогов", след като е било залято с бензин в Благоевград | Днес.dir.bg

Коментари

Бащата казал че "" детето НЕ е негово"". Аз искам да попитам ??? 1) Наистина ли детето НЕ е негово. 2) Може да утрепе/ убие детето САМО ако е някакво негърче или мангалче, но НЯМА смисъл всички да занят. 3) АКо счита че детето НЕ е негово, може да го даде са ОСИНОВЯВАНЕ в дом за сираци ИЛИ дори да се РАЗВЕДЕ с жена си. 4) Ако детете НЕ се е държало както трябва , означава че тоя е идиот, и НЕ става за баща и НЕ може да научи малко дете как да се държи...Както четем за разни идиоти- футболисти, които спяли с каквито им паднат простутитки и се развеждали постоянно.. Такъв НЕ става за семейство и деца.

Занапред всяка вечер ще гледаме 90% от новините за този етнос. Само сигани на тях винаги някой е виновен или длъжен.

Спомням си на някаква среща с лекар, беше ми казал, че имаш шанс да се възстановиш при 15до 20% макс изгаряне. При повече няма да оцелееш иши ще бъдеш жив труп. В случая 80% шанс е фатално, почти няма останала кожа незасегната по тялото. Дори да оцелее той няма да изглежда като човек и няма да се чувства така. Животът за него приключва, сега му почват мъките доде е жив. Много лошо нещо му се е случило на детето.

Осъзнай се ,тъпи народе ! Поумней !

Гласоподаватели, гласуващи с хартиена бюлетина.

IQ - Тест Циганин дава туба бензин на пет циганета, какво се очаква : А- Циганетата измислят нова еко добавка за Бензин. Б - Циганетата измислят ракетно гориво на базата на бензина. В- Палят целият катун, барабар със себе си !

Днеска за първи път ДИР да не показва и да не цитира Зеленски.

Щото укрите се оср..аха в Соледар и няма как да напишат такова нещо, не е политкоректно.

а на вас двамцата ви горят халките , Zащото ви порят отZaд орките:))))

От 2 дни само цигански новини,където и да отвориш и да погледнеш

Норвежци иШведи катунари заселени принудително в околностите на Благоевград , та децата докато се обучават на практика по ракетомоделизъм със. Запалителното вещество станал инцидент.

Защо не пишете, чев София тумба цигани са пребили шофьор??? Всички медии ли сте на хранилка при Сорос бе предатели.

Като нищо може да е бил от техните, копърка с помпичка. А ако е наш да не ги е качвал.

В каква държава живеем вече. Останха само изроди

По себе си ли съдиш?

По тебе съди !

Да го беше дал за осиновяване по добре…не ми го побира ума -такава жестокост към дете..

Линейката е закъсняла и лекарят е бил пиян.

Циганина карал с 200 , а цигането без седалка и колан се замазало на таблото. Ако ще хеликоптер и трезвен лекар, да беше дошъл. Чавето е било на дробсърма.

Сега ще проверя по другите сайтове дали са Ромляни тия, че това има голямо значение.

как е възможно ... просто нямам думи всичко е абдикирало в тази държава

Кат станим повечи от ваз ще видим кой е малцинство и римлянин. Да не станити резерватни обитатели като индианцити. Работети и плащайти данъци, ний щи ви прайм дяцата, че иначи ощи по бързо ще изчезнити, а ние трява да ядем и да крадем. Налягайти парцала и здрави бачкан.

До тук 5 бели са харвсали и 7 цветни не са харесали коментара. Определено отиваме на малцинство!

Иска ви се да са от малцинството. Тайно се надявате да е така. Истината е, че и ние станахме бетер братята. Беднотия, оскотяване, неграмотност, липса на каквито и да било ценности и червени линии, живот ден за ден. Еми, ако ще я караме основно на надежди и молитви, това е края на тази държава.

Всеки ден някакви ужасни новини свързани пряко с ромля*и.

сър.

Герберски електорат..

Кошмар е животът в това разнебитено подобие на държава. Мислете за децата си и ги спасете о'време от тая отровна среда. Винаги могат да се върнат в калта, ако са толкова патриоти и страшно им липсва фекалната миризма.

Прилича ми на поредната свинщина сътворена от т.нар. интегрирани тъмнокожи индивиди, които явно продължават да си живеят като че ли сме в 15-ти и 16-ти век, но освен това се водят българи по паспорт.. Преди не много години заради 2-ма такива "Българи" се прочухме в съседна Гърция и дълго време ни оплюваха по медиите им. Двамата роми бяха убили и сварили в тенджера едно малко бебе... Абсолютно потресаваща история, но навсякъде тогава писаха "двама българи".. Айде отиди разправяй, че нямаш сестра, както се казва. Та сега и тая история на това ми мирише

Държавата е в тежко състояние след поредната лъжа на Бойко Борисов. ПО-ЕВТИН БЕНЗИН С ЛЕВ НЯМА ДА ИМА !!!

Бащата е невинен, те са си от етноса и това е нормално, виновни са в Спешното, тям докторите бяха пияни всичките.

Милата душица :(

Ох, пак ли!? Дано спасят това нещастно дете. Боли ме сърцето само като си представя какво ужасно страдание е преживяло.

Цигани ли, сър?

_stankow

Ние сме към 6.5 милиона. Живеем по 71 години. Значи средно на година умират, бог да ги прости, по 90 хиляди. Или 250 души на ден. От тези 90,000 - двеста умират от убийства, 22,000 от рак, 30,000 от инфаркти, 700 от ПТП и прочие. Двеста и петдесет на ден ! Какъв богат материал за нашата лешофилска журналистика ? Предлагам нищо друго да не се пише. Всеки ден - пълен списък на загиналите, посмъртна снимка, намеци за умишлена смърт, намеци за връзки с кримиконтингента. Посмъртни петна - в едър план, по-напред в списъка размазаните, разчекнатите, застреляните, изгорените. И сигурно ще се намери аудитория, която да го чете, извратеняци колкото щеш. Като не им пускате други новини - това ще четат В тази страна спред някои издания и медии (БНТ bTV, Нова, Бългейрия онеър) здрави деца не се раждат, ученици не се учат, студенти не завършват, бизнес не се прави, картини не се рисуват. Само убийства и смърт. Сейте насилие и гнусотии и може пък да ви се върне, един ден ! А да - да не забравите непрекъснато да повтаряте - абе защо българите ходят все намръщени. Ами на какво да се усмихват, на писанията ви ? Снимка на едно нормално, нетатуирано, недеформирано, непродадено, неемигрирало момиче, пуснали ли сте ? Едно момче, което си следва и си взема изпитите, не гледа зверски и не помпа мускули, за да се бие, пуснали ли сте ? На какво да се усмихнем ?

От мен 1 милион + имаш. Право в целта. Много хора го разбираме това и напълно осъзнаваме, но има и голяма маса хора, които са в матрицата и вярват на всичко и се облъчват денонощно с "новини".

Кокто повечето инциденти по пътищата са с участието на БМВ-та, така и в живота повечето нещастия и страдания идват от жените, защото едните и другите са барутници, които като им стъпиш на газта и почват да въртят гъза.

Точно така, жената е виновна и колата също е виновна на този добър и свестен мъж, че е залял детето си и го е запалил.

УЖАС!!! ПАЗИ БОЖЕ!!!

Сашко беглеца сра ли днеска ?! Колко големи ги изтропа ?! Има ли за ядене довече че утре пак да тропа

Кьорчо

да ядеш квото изтропа

https://m.youtube.com/watch?v=z2eZLMANpOs

ТОЯ е .... ТОП!!! :)

Обрат! Фатална игра! Майката на 4-годишното момченце излъга полиция и спешен център: Натопи бащата, свидетели твърдят, че едно от децата и е запалило братчето си 12 януари 2023 18:01 Mobile watches 9272 прочита Mobile comments 5 коментара Майката на 4-годишното дете, което постъпи в Спешен център с 80 процента изгаряния, залято с бензин, подведе полиция и лекари, като обвини за злосторството бащата на децата и. Предполага се, че е искала да ги защити . Оказва се, според свидетели, че по време на игра децата и запалили огън, заляли братчето си с бензин и го бутнали в огъня. Това е най-вероятната причина за жестокия инцидент, потресъл обществеността в областния център. Бащата е открит и доведен за разпит. Очаквайте как ще се развие случая. Кой казва истината?!

Имайте малко цензура, защото от тези новини сме на това положение. Защо не пишете, че на Нова Година комшията се напи и отиде в Пирогов?! Това е трагедия, която ще се разследва, но ни идва твърде много да четем гадости всеки час.

с глупости. Аз пък си отрязах нокъта накриво Айде публикувайте новината

Благоевград е най-селяндурският град.

В Сандански беше онази лудата, която уби двете си деца. Въобще районът е зле там.

Със сигурност майката е виновна. Нали ги знате сегашните майки ква стока са? Пази Боже ! Те затва младежите сега не смеят да се женят и сигурно има защо.

Споко, Сандо, знаем, че ти си омъжен.

Залято с бензин и запалено? Дете на 4 години?! Леле, какви същества обитават тази територия, страх ме е да си помисля. Имам чувството, че нормалните хора намаляват експоненциално. Дано детето бъде спасено, въпреки че 80% изгаряния не звучи никак обнадеждаващо.

Е какви същества. Бейсик и примитиви селски тип.

80% изгаряне???Безнадежден случай ! Спасение няма.

Kakvoto I da e stanalo Gospidi spasi déteto ot muki I stradania

Чакаш ли помощ от Господ,значи вече си загубен.

Отдавна приеха закон, който забранява зареждането на бензин в други съдове, освен резервоари и железни туби, обособени за целта. ВСЯКА ЕДНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ, допуска да се пълни в съд по желание на клиента. Контрол - нула!

Не можеш сам да си източиш от колата ли?

Може де, ама да оставиш бензин, на място, до което имат достъп деца е все едно да им оставиш зареден пистолет със свален предпазител. Като точа бензин за някакви нужди - обикновено да почистя нещо, винаги е малко количество и нареждам в железен съд в мазето...

Явно не си влизал в сиг анска колиба, да видиш как по средата на земята стои котлон, на него ври манджа, а току-що проходило бебе си играе точно до него и никой не го пази. Та да си имат бензинче в бутилчица за тях си е нормално.

Причината е една и тя се казва изключително лош материал. Винаги е било проблем на генетика. Винаги тази генетика е била увредена.

Докато мама е в Тик ток, а татко начесва леля Пепи, децата си правят "огнен дъжд".

Да набият лекарите и да ги уволнят дисциплинарно за допуснатия инцидент.

Веднага проверка с дрегер на целия персонал!!!

Яка диктатура трябва,яка...

Държавата на ганьовците, копае дъното

Ганьо е пръв приятел на руссснака

Кастрация

Някой да дръпне шалтера на тая евроатлантическа територия!

Кой да дръпне шалтера? По тъпи мнения знаем, че ганьо е първенец. Май путин визираш, признай си

Коментари - Дете е в тежко състояние в "Пирогов", след като е било залято с бензин в Благоевград | Днес.dir.bg

Дете е в тежко състояние в "Пирогов", след като е било залято с бензин в Благоевград

Полицейски служители работят с родителите на момченцето, за да се установят причините за инцидента

Обратно в новината

Коментари - Дете е в тежко състояние в "Пирогов", след като е било залято с бензин в Благоевград | Днес.dir.bg

Коментари

Бащата казал че "" детето НЕ е негово"". Аз искам да попитам ??? 1) Наистина ли детето НЕ е негово. 2) Може да утрепе/ убие детето САМО ако е някакво негърче или мангалче, но НЯМА смисъл всички да занят. 3) АКо счита че детето НЕ е негово, може да го даде са ОСИНОВЯВАНЕ в дом за сираци ИЛИ дори да се РАЗВЕДЕ с жена си. 4) Ако детете НЕ се е държало както трябва , означава че тоя е идиот, и НЕ става за баща и НЕ може да научи малко дете как да се държи...Както четем за разни идиоти- футболисти, които спяли с каквито им паднат простутитки и се развеждали постоянно.. Такъв НЕ става за семейство и деца.

Занапред всяка вечер ще гледаме 90% от новините за този етнос. Само сигани на тях винаги някой е виновен или длъжен.

Спомням си на някаква среща с лекар, беше ми казал, че имаш шанс да се възстановиш при 15до 20% макс изгаряне. При повече няма да оцелееш иши ще бъдеш жив труп. В случая 80% шанс е фатално, почти няма останала кожа незасегната по тялото. Дори да оцелее той няма да изглежда като човек и няма да се чувства така. Животът за него приключва, сега му почват мъките доде е жив. Много лошо нещо му се е случило на детето.

Осъзнай се ,тъпи народе ! Поумней !

Гласоподаватели, гласуващи с хартиена бюлетина.

IQ - Тест Циганин дава туба бензин на пет циганета, какво се очаква : А- Циганетата измислят нова еко добавка за Бензин. Б - Циганетата измислят ракетно гориво на базата на бензина. В- Палят целият катун, барабар със себе си !

Днеска за първи път ДИР да не показва и да не цитира Зеленски.

Щото укрите се оср..аха в Соледар и няма как да напишат такова нещо, не е политкоректно.

а на вас двамцата ви горят халките , Zащото ви порят отZaд орките:))))

От 2 дни само цигански новини,където и да отвориш и да погледнеш

Норвежци иШведи катунари заселени принудително в околностите на Благоевград , та децата докато се обучават на практика по ракетомоделизъм със. Запалителното вещество станал инцидент.

Защо не пишете, чев София тумба цигани са пребили шофьор??? Всички медии ли сте на хранилка при Сорос бе предатели.

Като нищо може да е бил от техните, копърка с помпичка. А ако е наш да не ги е качвал.

В каква държава живеем вече. Останха само изроди

По себе си ли съдиш?

По тебе съди !

Да го беше дал за осиновяване по добре…не ми го побира ума -такава жестокост към дете..

Линейката е закъсняла и лекарят е бил пиян.

Циганина карал с 200 , а цигането без седалка и колан се замазало на таблото. Ако ще хеликоптер и трезвен лекар, да беше дошъл. Чавето е било на дробсърма.

Сега ще проверя по другите сайтове дали са Ромляни тия, че това има голямо значение.

как е възможно ... просто нямам думи всичко е абдикирало в тази държава

Кат станим повечи от ваз ще видим кой е малцинство и римлянин. Да не станити резерватни обитатели като индианцити. Работети и плащайти данъци, ний щи ви прайм дяцата, че иначи ощи по бързо ще изчезнити, а ние трява да ядем и да крадем. Налягайти парцала и здрави бачкан.

До тук 5 бели са харвсали и 7 цветни не са харесали коментара. Определено отиваме на малцинство!

Иска ви се да са от малцинството. Тайно се надявате да е така. Истината е, че и ние станахме бетер братята. Беднотия, оскотяване, неграмотност, липса на каквито и да било ценности и червени линии, живот ден за ден. Еми, ако ще я караме основно на надежди и молитви, това е края на тази държава.

Всеки ден някакви ужасни новини свързани пряко с ромля*и.

сър.

Герберски електорат..

Кошмар е животът в това разнебитено подобие на държава. Мислете за децата си и ги спасете о'време от тая отровна среда. Винаги могат да се върнат в калта, ако са толкова патриоти и страшно им липсва фекалната миризма.

Прилича ми на поредната свинщина сътворена от т.нар. интегрирани тъмнокожи индивиди, които явно продължават да си живеят като че ли сме в 15-ти и 16-ти век, но освен това се водят българи по паспорт.. Преди не много години заради 2-ма такива "Българи" се прочухме в съседна Гърция и дълго време ни оплюваха по медиите им. Двамата роми бяха убили и сварили в тенджера едно малко бебе... Абсолютно потресаваща история, но навсякъде тогава писаха "двама българи".. Айде отиди разправяй, че нямаш сестра, както се казва. Та сега и тая история на това ми мирише

Държавата е в тежко състояние след поредната лъжа на Бойко Борисов. ПО-ЕВТИН БЕНЗИН С ЛЕВ НЯМА ДА ИМА !!!

Бащата е невинен, те са си от етноса и това е нормално, виновни са в Спешното, тям докторите бяха пияни всичките.

Милата душица :(

Ох, пак ли!? Дано спасят това нещастно дете. Боли ме сърцето само като си представя какво ужасно страдание е преживяло.

Цигани ли, сър?

_stankow

Ние сме към 6.5 милиона. Живеем по 71 години. Значи средно на година умират, бог да ги прости, по 90 хиляди. Или 250 души на ден. От тези 90,000 - двеста умират от убийства, 22,000 от рак, 30,000 от инфаркти, 700 от ПТП и прочие. Двеста и петдесет на ден ! Какъв богат материал за нашата лешофилска журналистика ? Предлагам нищо друго да не се пише. Всеки ден - пълен списък на загиналите, посмъртна снимка, намеци за умишлена смърт, намеци за връзки с кримиконтингента. Посмъртни петна - в едър план, по-напред в списъка размазаните, разчекнатите, застреляните, изгорените. И сигурно ще се намери аудитория, която да го чете, извратеняци колкото щеш. Като не им пускате други новини - това ще четат В тази страна спред някои издания и медии (БНТ bTV, Нова, Бългейрия онеър) здрави деца не се раждат, ученици не се учат, студенти не завършват, бизнес не се прави, картини не се рисуват. Само убийства и смърт. Сейте насилие и гнусотии и може пък да ви се върне, един ден ! А да - да не забравите непрекъснато да повтаряте - абе защо българите ходят все намръщени. Ами на какво да се усмихват, на писанията ви ? Снимка на едно нормално, нетатуирано, недеформирано, непродадено, неемигрирало момиче, пуснали ли сте ? Едно момче, което си следва и си взема изпитите, не гледа зверски и не помпа мускули, за да се бие, пуснали ли сте ? На какво да се усмихнем ?

От мен 1 милион + имаш. Право в целта. Много хора го разбираме това и напълно осъзнаваме, но има и голяма маса хора, които са в матрицата и вярват на всичко и се облъчват денонощно с "новини".

Кокто повечето инциденти по пътищата са с участието на БМВ-та, така и в живота повечето нещастия и страдания идват от жените, защото едните и другите са барутници, които като им стъпиш на газта и почват да въртят гъза.

Точно така, жената е виновна и колата също е виновна на този добър и свестен мъж, че е залял детето си и го е запалил.

УЖАС!!! ПАЗИ БОЖЕ!!!

Сашко беглеца сра ли днеска ?! Колко големи ги изтропа ?! Има ли за ядене довече че утре пак да тропа

Кьорчо

да ядеш квото изтропа

https://m.youtube.com/watch?v=z2eZLMANpOs

ТОЯ е .... ТОП!!! :)

Обрат! Фатална игра! Майката на 4-годишното момченце излъга полиция и спешен център: Натопи бащата, свидетели твърдят, че едно от децата и е запалило братчето си 12 януари 2023 18:01 Mobile watches 9272 прочита Mobile comments 5 коментара Майката на 4-годишното дете, което постъпи в Спешен център с 80 процента изгаряния, залято с бензин, подведе полиция и лекари, като обвини за злосторството бащата на децата и. Предполага се, че е искала да ги защити . Оказва се, според свидетели, че по време на игра децата и запалили огън, заляли братчето си с бензин и го бутнали в огъня. Това е най-вероятната причина за жестокия инцидент, потресъл обществеността в областния център. Бащата е открит и доведен за разпит. Очаквайте как ще се развие случая. Кой казва истината?!

Имайте малко цензура, защото от тези новини сме на това положение. Защо не пишете, че на Нова Година комшията се напи и отиде в Пирогов?! Това е трагедия, която ще се разследва, но ни идва твърде много да четем гадости всеки час.

с глупости. Аз пък си отрязах нокъта накриво Айде публикувайте новината

Благоевград е най-селяндурският град.

В Сандански беше онази лудата, която уби двете си деца. Въобще районът е зле там.

Със сигурност майката е виновна. Нали ги знате сегашните майки ква стока са? Пази Боже ! Те затва младежите сега не смеят да се женят и сигурно има защо.

Споко, Сандо, знаем, че ти си омъжен.

Залято с бензин и запалено? Дете на 4 години?! Леле, какви същества обитават тази територия, страх ме е да си помисля. Имам чувството, че нормалните хора намаляват експоненциално. Дано детето бъде спасено, въпреки че 80% изгаряния не звучи никак обнадеждаващо.

Е какви същества. Бейсик и примитиви селски тип.

80% изгаряне???Безнадежден случай ! Спасение няма.

Kakvoto I da e stanalo Gospidi spasi déteto ot muki I stradania

Чакаш ли помощ от Господ,значи вече си загубен.

Отдавна приеха закон, който забранява зареждането на бензин в други съдове, освен резервоари и железни туби, обособени за целта. ВСЯКА ЕДНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ, допуска да се пълни в съд по желание на клиента. Контрол - нула!

Не можеш сам да си източиш от колата ли?

Може де, ама да оставиш бензин, на място, до което имат достъп деца е все едно да им оставиш зареден пистолет със свален предпазител. Като точа бензин за някакви нужди - обикновено да почистя нещо, винаги е малко количество и нареждам в железен съд в мазето...

Явно не си влизал в сиг анска колиба, да видиш как по средата на земята стои котлон, на него ври манджа, а току-що проходило бебе си играе точно до него и никой не го пази. Та да си имат бензинче в бутилчица за тях си е нормално.

Причината е една и тя се казва изключително лош материал. Винаги е било проблем на генетика. Винаги тази генетика е била увредена.

Докато мама е в Тик ток, а татко начесва леля Пепи, децата си правят "огнен дъжд".

Да набият лекарите и да ги уволнят дисциплинарно за допуснатия инцидент.

Веднага проверка с дрегер на целия персонал!!!

Яка диктатура трябва,яка...

Държавата на ганьовците, копае дъното

Ганьо е пръв приятел на руссснака

Кастрация

Някой да дръпне шалтера на тая евроатлантическа територия!

Кой да дръпне шалтера? По тъпи мнения знаем, че ганьо е първенец. Май путин визираш, признай си