17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иванчева , немога много да те подкрепя , но искренно ти вярвам .Дръж се момиче .

Тая защо не е в затвора!!!Нали сме правова държава!!!

Аз мисля ,че не е невинна ,обаче толкова ли е трудно да ги турят на детектора на истината ,всички абсолютно и да се види в края на краищата къде е истината и лъжата

Тази жена стана жертва на мутро-герберащината, поредната сготвена

Аз като свърша, още го държа вътре.

Е ти трябва да си в затвора.При нормална държава вече да си там.

Щото иначе журналистите не могат да свържат 2 и 2 ! След като си била в клиника за инвитро !

Тази женица я помня от нощните клубове, където се напиваше като мотика. ОК - нейния си живот си е лично право, но моля не я героизирайте.А тя защо продължава да се бута в общественото пространство, като вече е напълно компрометирана. И защо трябва да ги интересува хората нейната бременност?Да не би нещо да чакаме престолонаследник?В България има хиляди бременни жени, но не търсят дивиденти от това .. Да попитам - докъде стигна делото? Защо се разхожда по улиците? Нали трябваше да е под домашен арест?

я е пуснал да ходи в тази клиника? нали е под домашен арест?

Е ти го съобщи публично!?! Как те подслушват!!!!

Тази жена може да е всякаква, но беше подложена на неправомерен тормоз още от първия момент. А и 20г присъда нямат и най-големите корумпета, мутри и наркодилъри. Изглежда се радва на 'специално' отношение от прокурорско съдийската мафия. А знаем и кой е главният свидетел срещу нея. Най-големият успех на прокуратурата в борбата с корупцията е единственият кмет в София, който не е от Герб. Защо ли имам съмнения.

Тази жена е показала учудващо висока степен на неподатливост към корупция.Какво е това над три месеца да я уговаря бившия кмет,докато накрая престане и каже "да",а той и е "занесъл да-то" на инвеститора.А и бившия кмет бях прочел,че си е искал и от инвеститора и двамата с него са в основата на всичко.Колко хора биха устояли толкова дълго?Да дори и да е имало провокация към подкуп носи отговорност,но по-скоро трябва да е в рамките на изтърпяното вече от нея наказание.

Vinagi sam bil 123456789 % overen 4i si korompirana i 4e si vzela onzi potkup

Г-н Бубла, единственото, в което ме Обедихте е, че сте неграмотен... Обеден, поТкуп :) Не знам точно колко процента съм убден.

Булба, в едно изречение имете 3 правописни грешки. Дано е случайно!

Ако има правов ред трябва да родиш в затвора.

Като е неподкупна , какво правеше сама в 23:00 часа на строителен обект . Охраната не я разпозна и я събориха в калта. И тя никъде не се оплака ???? Хитра е , но всичко до време !

Този път, те подслушва ДС -ченгето Рашков. Първо употребяват някого, после го унищожават, така действат другарите от престъпната ДС, пази се, ако вече не е късно.

Беше пияна като мотика.

Мнението ми ако някой ме пита по темата е че тази жена и много други така наречени държавни администратори трябва да забременяват само в затвора.

Точно тази жена е доказателство за мизерната, долна политика у нас!- пропуснах, нагла, арогантна и просташка!

На кой му пука за тебе бе,пачавро крадлива!

Сега е времето голата истина да излезе на лице, но за това е нужно целия процес да се почне от началото и всички замесени поръчители и лъжесвидетели включително и от съдебното производство да си понесат заслуженото!

Пожелавам ти да ти се връща стократно!

В коменатрите ясно си личи Гербаджийската нечистоплътна политика. Троловете се чудят какви повърни да напишат само и само да заличат перверзното и престъпно управление на Борисов. Гнус ме е от подобни изявления, дори и животните са по-милосърдни и интелигентни от безмозъчен Гербаджия!

Тия комуняги какво ли няма да измислят за да отърват кожата. Опитите за депутат се провалиха и сега измислиха бременност. Е много са добри, признавам! Инвитро! Браво! Вече се е случвало, военен преврат, затворници, престъпници и рецидивисти вън! Дава им се власт, и те сами се оправят с вкаралите ги в затвора! През това време се краде и руши поголомно! Руско-болшевика работа. Така съсипаха и царство българия! Ние си решаваме!

Как пък сега се намери спонсор за тази процедура, да забременееш 1 месец преди делото си.... твар гнусна... залагаш живота на едно неродено дете срещу желанието да отървеш зандана....

Ама разбира се! Подменяме всички началници (с наши хора разбира се) на всички ръководни постове и започваме честно и безпристрастно да работиме! Ха ха ха ха

Още едно диказателство, че не сме държава!!! Защо тази МРЪСНИЦА, ТАЗИ НАГЛА КРАДЛА, ОЩЕ СЕ РАЗИ ХОЖДА СВОБОДНО ПО УЛИЦИТЕ??? СМРАД НЕВИЖДАНА И НЕЧУВАНА!!!

Тая лелка не забременя ли няколко пъти в панделата?

Дали пък не можем да се сетим коя е таз дама от швейцария , там има няколко с апетити за имоти

И сега кой подслушва? Румбата? Кутев? Минеков? Ужасяващо е!

Прав си, напълно те подкрепям!!! Виж и комундето Боко! То не беше кръвно,то не беше менискус!!!

Тъпите български електорални единици докараха най-голямата утайка на власт. Честито мишлета!

Защото няма доказателства, а просто поръчка … Ако имаше доказателства изобщо нямаше да се мотаят с нея толкова време !!! Изводите си правете сами …

Точно защото има железни доказателства я осъдиха на 20 години на втора инстанция!

трябва да бъде подслушвана и съдена ,но за това се иска съдии с морал,а не продажни руски мекерета!

Може ГЕРБ да имат кусури но сига всички корумпирани и разкледваи ще са чисти като сълза..и Божков и сие

Кмет да поиска подкуп от някой. Това в коя държава е, не е България нали.

Тази като е толкова невинна, защо собствениците на всички строежи,които бяха спряни от нея печелят едно след друго в делата в съда?? Милионите неустойки сега тя или нейната митична дама ще ги плаща? Или може би нейните защитници ще се организират и ще ги платят те? Нямам нищо против същите нейни защитници да отидат и да спечелят вместо общината всичките тия дела. защото заради нейните действия в момента общината на практика е фалирала. И парите ще се плащат от джобовете на всички.

Успех на Иванчева от мен ! Пределно ясно е в строителството на зелено, в София, какви пари се превъртат и как се реституират терените в Младост; надуват яко балона и после от 0.3к на себестойност, продават на 1.5-2к евра/м2 на завършили студентчета и др. мераклии; грубо сметката е х5. А някой от форума, тук, купи ли си от ваклина, вече?

Ясно е, че си е съчинила удобна версия, в която дори е повярвала. Не мога да проумея обаче що за хора са тези, които безрезервно я подкрепят, а иначе протестират срещу корупцията.

Абсолютно Ви подкрепям! Тази жена, не е читава и и личи от километри. А тези, които я подкрепят са или малоумници или зомбирани.

И къде са доказателствста?! Няма такива - някакви приказки от 1001 нощ, за да могат хората като теб да вярват, докато другата шайка на инвеститорите си прави Апартаментгейти на поразия, ама ето, постигали са целта си...както се вижда.

Делата ги печелят по простата причина , че там трябва да се разрови другаря бивши милиционер и настоящ главен прокурор.Плащаш - получаваш.Случайни работи няма.По отношение на подслушването то си продължава с пълна сила.Всички си живеем в един биг брадър.Само незнам в кенефите дали няма и микрофони.Не бих се учудил като знам , че ни управляваха само ченгета които никога не са си ходили от властта.

Яко загазих сега жената, че ме убие.

На колко ще продават не зависи грам от тебе. Бегай бърже в панелката и не хаби да пишеш простотии.

Тая го сготвиха, като пълнена коледна пуйка. Честито на готвача за пълнежа, живи и здрави да са.

че те подслушват-в поликлиниката ли?!

Защото ти си герберско педерасче с тънко гласче, което така и не разбра, че свърши вашата !