17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Горката. Мъченица. Между другото, каскета ( а и Цаци) удряха по поръчка (на господарите им) не само с цел завземане на бизнес, но и провинили се люде (Арабаджиеви, Баневи, черепа и пр.) с цел ограбване или завземане на позицията им. Та Иванчева е от тези. Сготвиха я. Но да не си мислите че е невинна, че не е искала подкупи, че сака в багажника марсианец й го е сложил .......

Пожелавам й близнаци и дупе да й е яко! Какво по хубаво от това да имаш деца!

Мръсна ,долна крадла,даже лъже ,че е бременна.Ако пък е бременна още един/една/крадец/крадла.Фризьорка -кмет на Младост,срам за цялата държава.

Сега ако и признаят присъда, Какво следва?

Иванчева, и кучетата и котките в “Младост” знаеха че крадеше с г*за си. Твоята алчност те погуби. Но Бог е милостив. Ще ти изпрати рожба. Дано се покаеш и благодариш на Господ за това. Божията премъдрост е велико нещо!

За кучетата и котките в Младост не знам, но всеки човек е наясно, че я сготвиха тази женица. ЦЦ взе едни пари и апартаменти от Артекс и за да се отчете ѝ спретнаха този съшит с бели конци сценарий. Истината ще излезе наяве някой ден, но е жалко, че има хора които почерниха толкова много човешки животи и тези хора си живеят живота, ползват си персоналните асансьори и дори се пънкат да влязат в парламента.

Кой си ти, за да говориш от името на "всеки" човек?!? Сготвеният не свети като коледна елха...

Още една, която иска да е ,, известна,,.... Теб за какво да те подслушват? Хаджигенов е по всички студия от сутрин до вечер да облъчва със злоба у ненавист. Кутев ли ти праща опорните точки или оня другия... И какво ни интересува как си финансираш процедурите? При толкова имоти, които раздаде в Младост, ,,редно,, е да те финансират.

Иванчева е яловица тя неможе да хване ако ще и магаре да е клати

точно си разбрала ма овцо ? Кой го е на кура че си гебе ?

Това са кадрите на Кадиев и Кутев.

Да слушаме СРС-тата на ДОН КАСКЕТ! първо беше,че има видео запис ,как получава парите в кафенето,после получаване на подкуп и накрая за ИСКАНЕ на подкуп! И друго,как така медиите на ГЕРБ бяха още преди акцията?

Ох, било инвитро, аз си помислих, че някой се е прежалил да я оноди таз

Тази изобщо не е редовна...

че те подслушват-в поликлиниката ли?!

Тая го сготвиха, като пълнена коледна пуйка. Честито на готвача за пълнежа, живи и здрави да са.

Яко загазих сега жената, че ме убие.

Ясно е, че си е съчинила удобна версия, в която дори е повярвала. Не мога да проумея обаче що за хора са тези, които безрезервно я подкрепят, а иначе протестират срещу корупцията.

Абсолютно Ви подкрепям! Тази жена, не е читава и и личи от километри. А тези, които я подкрепят са или малоумници или зомбирани.

Аз я подкрепям и ѝ вярвам. Тези които не ѝ вярват вярват на каскета и Боко, което се видя колко са на 4 април.

Успех на Иванчева от мен ! Пределно ясно е в строителството на зелено, в София, какви пари се превъртат и как се реституират терените в Младост; надуват яко балона и после от 0.3к на себестойност, продават на 1.5-2к евра/м2 на завършили студентчета и др. мераклии; грубо сметката е х5. А някой от форума, тук, купи ли си от ваклина, вече?

На колко ще продават не зависи грам от тебе. Бегай бърже в панелката и не хаби да пишеш простотии.

Ей байчо, от панелката по-добро нема - перфектен стр. проект, с реални квадрати, локация, парко-места, цена

Тази като е толкова невинна, защо собствениците на всички строежи,които бяха спряни от нея печелят едно след друго в делата в съда?? Милионите неустойки сега тя или нейната митична дама ще ги плаща? Или може би нейните защитници ще се организират и ще ги платят те? Нямам нищо против същите нейни защитници да отидат и да спечелят вместо общината всичките тия дела. защото заради нейните действия в момента общината на практика е фалирала. И парите ще се плащат от джобовете на всички.

Делата ги печелят по простата причина , че там трябва да се разрови другаря бивши милиционер и настоящ главен прокурор.Плащаш - получаваш.Случайни работи няма.По отношение на подслушването то си продължава с пълна сила.Всички си живеем в един биг брадър.Само незнам в кенефите дали няма и микрофони.Не бих се учудил като знам , че ни управляваха само ченгета които никога не са си ходили от властта.

Кмет да поиска подкуп от някой. Това в коя държава е, не е България нали.

Може ГЕРБ да имат кусури но сига всички корумпирани и разкледваи ще са чисти като сълза..и Божков и сие

трябва да бъде подслушвана и съдена ,но за това се иска съдии с морал,а не продажни руски мекерета!

Тъпите български електорални единици докараха най-голямата утайка на власт. Честито мишлета!

И сега кой подслушва? Румбата? Кутев? Минеков? Ужасяващо е!

Дали пък не можем да се сетим коя е таз дама от швейцария , там има няколко с апетити за имоти

Тая лелка не забременя ли няколко пъти в панделата?

Още едно диказателство, че не сме държава!!! Защо тази МРЪСНИЦА, ТАЗИ НАГЛА КРАДЛА, ОЩЕ СЕ РАЗИ ХОЖДА СВОБОДНО ПО УЛИЦИТЕ??? СМРАД НЕВИЖДАНА И НЕЧУВАНА!!!

Защото няма доказателства, а просто поръчка … Ако имаше доказателства изобщо нямаше да се мотаят с нея толкова време !!! Изводите си правете сами …

Точно защото има железни доказателства я осъдиха на 20 години на втора инстанция!

И къде са доказателствста?! Няма такива - някакви приказки от 1001 нощ, за да могат хората като теб да вярват, докато другата шайка на инвеститорите си прави Апартаментгейти на поразия, ама ето, постигали са целта си...както се вижда.

Не дрънкай глупости .Те 20 години така се дават без доказателства.На тебе защо не ти дадат двадесет години.

Как пък сега се намери спонсор за тази процедура, да забременееш 1 месец преди делото си.... твар гнусна... залагаш живота на едно неродено дете срещу желанието да отървеш зандана....

Тия комуняги какво ли няма да измислят за да отърват кожата. Опитите за депутат се провалиха и сега измислиха бременност. Е много са добри, признавам! Инвитро! Браво! Вече се е случвало, военен преврат, затворници, престъпници и рецидивисти вън! Дава им се власт, и те сами се оправят с вкаралите ги в затвора! През това време се краде и руши поголомно! Руско-болшевика работа. Така съсипаха и царство българия! Ние си решаваме!

Прав си, напълно те подкрепям!!! Виж и комундето Боко! То не беше кръвно,то не беше менискус!!!

В коменатрите ясно си личи Гербаджийската нечистоплътна политика. Троловете се чудят какви повърни да напишат само и само да заличат перверзното и престъпно управление на Борисов. Гнус ме е от подобни изявления, дори и животните са по-милосърдни и интелигентни от безмозъчен Гербаджия!

Сега е времето голата истина да излезе на лице, но за това е нужно целия процес да се почне от началото и всички замесени поръчители и лъжесвидетели включително и от съдебното производство да си понесат заслуженото!

Ама разбира се! Подменяме всички началници (с наши хора разбира се) на всички ръководни постове и започваме честно и безпристрастно да работиме! Ха ха ха ха

На кой му пука за тебе бе,пачавро крадлива!

Точно тази жена е доказателство за мизерната, долна политика у нас!- пропуснах, нагла, арогантна и просташка!

Мнението ми ако някой ме пита по темата е че тази жена и много други така наречени държавни администратори трябва да забременяват само в затвора.

Пожелавам ти да ти се връща стократно!

Като е неподкупна , какво правеше сама в 23:00 часа на строителен обект . Охраната не я разпозна и я събориха в калта. И тя никъде не се оплака ???? Хитра е , но всичко до време !

Този път, те подслушва ДС -ченгето Рашков. Първо употребяват някого, после го унищожават, така действат другарите от престъпната ДС, пази се, ако вече не е късно.

Беше пияна като мотика.

Ако има правов ред трябва да родиш в затвора.

Vinagi sam bil 123456789 % overen 4i si korompirana i 4e si vzela onzi potkup

Г-н Бубла, единственото, в което ме Обедихте е, че сте неграмотен... Обеден, поТкуп :) Не знам точно колко процента съм убден.

Булба, в едно изречение имете 3 правописни грешки. Дано е случайно!

Тази жена е показала учудващо висока степен на неподатливост към корупция.Какво е това над три месеца да я уговаря бившия кмет,докато накрая престане и каже "да",а той и е "занесъл да-то" на инвеститора.А и бившия кмет бях прочел,че си е искал и от инвеститора и двамата с него са в основата на всичко.Колко хора биха устояли толкова дълго?Да дори и да е имало провокация към подкуп носи отговорност,но по-скоро трябва да е в рамките на изтърпяното вече от нея наказание.

Тази жена може да е всякаква, но беше подложена на неправомерен тормоз още от първия момент. А и 20г присъда нямат и най-големите корумпета, мутри и наркодилъри. Изглежда се радва на 'специално' отношение от прокурорско съдийската мафия. А знаем и кой е главният свидетел срещу нея. Най-големият успех на прокуратурата в борбата с корупцията е единственият кмет в София, който не е от Герб. Защо ли имам съмнения.

Е ти го съобщи публично!?! Как те подслушват!!!!

Тази женица я помня от нощните клубове, където се напиваше като мотика. ОК - нейния си живот си е лично право, но моля не я героизирайте.А тя защо продължава да се бута в общественото пространство, като вече е напълно компрометирана. И защо трябва да ги интересува хората нейната бременност?Да не би нещо да чакаме престолонаследник?В България има хиляди бременни жени, но не търсят дивиденти от това .. Да попитам - докъде стигна делото? Защо се разхожда по улиците? Нали трябваше да е под домашен арест?

Защото ти си герберско педерасче с тънко гласче, което така и не разбра, че свърши вашата !

Щото иначе журналистите не могат да свържат 2 и 2 ! След като си била в клиника за инвитро !

я е пуснал да ходи в тази клиника? нали е под домашен арест?

Е ти трябва да си в затвора.При нормална държава вече да си там.

Аз като свърша, още го държа вътре.

Тази жена стана жертва на мутро-герберащината, поредната сготвена

Аз мисля ,че не е невинна ,обаче толкова ли е трудно да ги турят на детектора на истината ,всички абсолютно и да се види в края на краищата къде е истината и лъжата

Тая защо не е в затвора!!!Нали сме правова държава!!!

Иванчева , немога много да те подкрепя , но искренно ти вярвам .Дръж се момиче .