Десислава Иванчева показа на живо как я отвеждат в затвора в Сливен (видео)

Върховният касационен съд е постановил 6 години "лишаване от свобода" за бившата кметица на столичния район "Младост"

Обратно в новината

Коментари - Десислава Иванчева показа на живо как я отвеждат в затвора в Сливен (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Направиха и уй-капан мутрите. В България няма мафия, защото функцията е иззета от парламента.

Десислава Иванчева е полит-затворничка.

ДОКОГА ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ОЧИЛАТАТА ПУХЛА, КОЯТО ИЗУМИ ВСИЧКИ С ТЪПОТАТА СИ И СЕ ОПИТВА ДА ПРЕДИЗВИКВА СЪЖАЛЕНИЕ, ЧЕ ЗАБРЕМЕНЯЛА НА 48 Г. С ДОНОРСКИ МАТЕРИАЛИ, А СЕГА НЕ МОЖЕЛА ДА СИ ГЛЕДА ДЕТЕТО, РОДЕНО КОГАТО ВЕЧЕ Е ОСЪДЕНА НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ!! АМАН, БЕ, АМАН!!!!

с такъв кадърен адвокат за там се отива . Тя служебен да беше искала,по-голям шанс имаше. Тия адвокатски циркаджилъци са за баламурняците, кой знае колко парици я е издоил...То като погледне човек, за какво са й, там ще я хранят, обличат.....А ако я пратят в уранова мина, ще й приспаднат 2 години, само да е жива и здрава

Коментари, които видях в 8, 00 сутринта са същите като тези в 10,50 ч. Все едно някой копира едни и същи неща през няколко часа. Чудно защо ли???

РАЗНИ-РИСТЮВЦИ,ТАКА СИ ПРЕДСТАВЯТ-“СЪДЕБНАТА РЕФОРМА”!!! ТЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТ-КОЙ ДА БЪДЕ-ОСЪДЕН,КОЙ-ОПРАВДАН!!! НАИСТИНА СА-БЕЗГРАНИЧНО НАГЛИ,ОПАСНИ!!! КАК МОЖЕ ДА ЗАЩИТАВАШ-РУЛВЕТЧИКА,РЕКЕТЬОРКА,ОСЪДЕНА ОТ-ТРИ РАЗЛИЧНИ СЪДЕБНИ СЪСТАВА,НА-ТРИ ИНСТАНЦИИ???? САМО ИДИОТ,МОЖЕ ДА ТВЪРДИ,МЕ ВСИЧКИ СЪДИИ,РАЗСЛЕДВАЩИ,ПОЛИЦАИ,СВДЕТЕЛИ…СА СЕ-“ДОГОВОРИЛИ”!!! ТАЯ-ФРИЗЬОРКА,ИМ Е БИЛА-ЦЕЛ В ЖИВОТА!!! КАКТО ВИНАГИ Е-ПРОСТО! ТАЯ Е-НАГЛА,АЛЧНА-РУШВЕТЧИЙКА!!!

Напротив , точно обратното ,типична източно комунистическа номенклатура. Всичко и пранадлежи и НИКОГА не нейна вина........

МНОГО Е ИНТЕРЕСНО,ЧЕ:ЕДНИ И СЪЩИ,ИСКАТ-ЧЕКМЕДЖЕТО В-ЗАТВОРА(ПАЧКИ,КЮЛЧЕТА ОТ-РЕКЕТ,РУШВЕТИ),А-ДОКАЗАНО ПОЛУЧЕНИТЕ И ПРЕБРОЕНИ ОТ-БИВШАТА ФРИЗЬОРКА-ТОРБА С ПАРИ(РЕКЕТ,РУШВЕТ)…БИЛА-“ЖЕРТВА НА МАФИЯТА”!!! СТРАННА-ШИЗОФРЕНИЯ!!!

тя си е шизофреник, а адвоката психопат

МНОГО Е СМЕШНО,КАК СЕ ОРАВИ НА-ЖЕРТВА НА МАФИЯТА!!! МАФИЯТА Я ПРИНУДИЛА,ДА ВОДИ-ПАЗАРЛЪЦИ ЗА-ПРОЦЕНТ ОТ СТРОИТЕЛЕН ОБЕКТ,ЗАПИСАНИ В-СТОТИЦИ РАЗГОВОРИ…СЛЕД ТОВА И ПОДХВЪРЛИЛИ”-ТОРБА С ПАРИ….И С-МАФИОТСКИ ПРИЬОМИ ,Я НАКАРАЛИ ДА СИ ГИ-ПРБРОИ!!! СМЕШНО И НАГЛО!

АКО И ПОВЕРВАТ НА ХЛЕНЧОВЕТЕ И Я АМНИСТИРАТ , ЗНАЧИ СА ГЛУУПАЦИ ! АКО НЕ Я БЯХА ХВАНАЛИ НА МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО , ЩЕШЕ ЛИ ДА КРЕЩИ И ВИЕ , КАТО СЕГА И ДА "РАЗДАДЕ ПАРИТЕ " НА БЕДНИТЕ ? АМИ , НА НЕЯ НЕ И ПУКА ЗА НИКОГО !

СПОРЕД МЕН,ТРЯБВА ДА СЕ ОСЪДЯТ-ВСИЧКИ:КМЕТОВЕ,ГЛАВНИ АРХИТЕКТИ-СЛУЖЕБНО!!! НЯМА НУЖДА,ДА СЕ-СЪБИРАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА! ТО Е ВИДНО,С ПРОСТО ОКО,ЧЕ СА ОПГ,ЗА-КРАЖБИ И РЕКЕТ!!!

СПОРЕД МЕН-ПРИСЪДАТА Е-МАЛКА!!! ТАЯ ДОКАЗАНА:ИЗНУДВАЧКА,РУШВЕТЧИЙКА,НЕ ПОКАЗВА И ГРАМ-РАЗКАЯНИЕ,ОСЪЗНАВАНЕ НА ИЗВЪРШЕНОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!! ТОВА Е ОСНОВНИЯТ СМИСЪЛ НА-НАКАЗАНИЯТА!!!!! БИ ТРЯБВАЛО,ДА И СЕ ДАДЕ-ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ,ДА-ОСМИСЛИ!!! ТИПИЧНО ЗА-ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ-НАГЛЕЦИ!!! АЛЧНИ,ЗЛОБНИ,НАХАЛНИ,С ЧУВСТВО ЗА-ПРЕВЪЗХОДСТВО,БЕЗНАКАЗАНОСТ!!! ОТВРАТ!!!

Лично на мен Фандъка и столична община ми откраднаха имот в Панчарево, подадохме сигнал до всякакви институции и нищо. Герб са мафия, новите мутри облечени във власт.

Как пък единствения независим кмет в столична община се оказа корумпиран. Дали гражданите осъзнават, че каскетурата служи като бухалка на един определен човек? Нямаме независима прокуратура и съд в настоящия момент.

Защо не покаже как е вземала подкупите? Това е по интересно!!! И как така заснема? Нали е може да се влиза с телефон

Тая Иванчева ТРЯБВА да постои в ЗАТВОРА, за да и дойде акъла и да НЕ краде... Това и е НАКАЗАНИЕТО !!! Същото е и с корумпираните МИТНИЧАРИ... Тия трябва да постоят в затвора, за да НЕ крадат повече и да НЕ стават Предатели, помагачи на Враговете на България !!!

Ти да видиш.

Корупцията в България (за разлика от Дубай) е победена. Вече хващат едрите риби с пачки, кюлчета, и пищов.

Барем се засрами и да не манипулира с детето

Само на мен ли направи впечатление за каква сума беше облечена?! Една тениска MOSCHINO е около 100лв,а да не говорим за панталончето и ботичките,които подритваше.

Само на тебе, троле!

Отлична новина ! Браво Гешев ;

Поискала е и взела 70 000 лв, което е подсъдно.

Тази беше луда - не в добрия смисъл на думата - никой не можеше да се разбере с нея,нито пари, нито заплахи, нито разумни доводи. Правеше каквото реши и пречеше на всички. Затова и толкова жестоко я наказаха - не сътрудничи...

Сготвиха ги за назидание на всички дето решха, че ще се месят в гешефтите на ГЕРБ.

Мъчно ми е,че детенцето остава дълго време без майка,но на този свят няма нищо скрито един ден всичко се връща и алчнотията за пари и кражбата!

Ама нали беше невинна? Нали я били наклеветили горката? Плаче ми се. Дано пусне в социалните медии записи от самия си престой в затвора.

От затвора не знам,ама от остров Бали със сигурност.

Осъдена на 3 инстанции. Забременяла от неизвестен донор една година след като е арестувана, очевидно, за да използва детето в своя полза и защита. И за какво реве? От тия 8 години, я лежи 2, я не. Като и приспаднат 3 години по арестите и накрая 1/3 от наказанието за добро поведение. То ще излезе на далавера да искаш подкуп за 250 000 евро.

А бе,около таз Иванчева има нещо гнило,има някаква игра и ако не се лъжа,главен артист е тя.Искат нещо да покажат,да имитират някаква дейност. Още не може да се усети,но имам чувството,че Иванчева ще направи големи пари около това шоу.

Една следователка мисля с кафяво кожено яко, което се вижда, че е издут джоб преди да се наведе към колата и когато се изпрявя джобът вече не е издут. Всичко е заснето и го има в нета. Има предаване и на Люба Кулезич за това подставяне на доказателства. Следователка е заснета как поставя парите в колата на Иванчева от телевизионна камера, после дава знак на някой, а този някой дава знак на гешев, че са подставени доказателствата срещу Иванчева. Има го в предаване на Сашо Диков и други предавания.

Добре де, прибра ли се у дома си в Сливен или е по междинни арести?

Гнии в кауша, миндил

За кокошка няма прошка. Особености на демонкрацията.

После петлите и т.н. Винаги се започва отнякъде

Тая кокошка със 100 ли или със 150к евро ли беше? Кокошка е някоя, дето си иска 200-300 евро, не 100 000.

Уууу, мама ви и корумпирана. Гнийте там в Сливен. Други са ви виновни. Другите били по-големи. От малките се почва. Гний там

Доживях да видя някой в затвора за подкуп. Браво! Има надежда!

Пуснете жената да си гледа детето и майка си.......не е чак такъв престъпник

По-голям е отколкото знаеш!

Кой я караше да го ражда, а да надеждата да избегне затвора. Нещастното детенце…

Тя забременя с надеждата да отърве кауша, поне за малко, докато ДБ я покрият. Да си виждал мъжа и по репортажите и по снимките?

Детето ли ще си гледа, а как па забременя точно след присъдата ? Съвестен и морален човек, ще използва ли детето си като параван, за да не я опнадизят? Даже не се знае кой е бащата, щото единствената и цел е била да има дете, а от кой няма значение

Една следователка мисля с кафяво кожено яко, което се вижда, че е издут джоб преди да се наведе към колата и когато се изпрявя джобът вече не е издут. Всичко е заснето и го има в нета. Има предаване и на Люба Кулезич за това подставяне на доказателства. Следователка е заснета как поставя парите в колата на Иванчева от телевизионна камера, после дава знак на някой, а този някой дава знак на гешев, че са подставени доказателствата срещу Иванчева. Има го в предаване на Сашо Диков и други предавания.

Борисов кога?!

ЕМ ЗЛОБНА, АМ ГЛУПАВА - ТОВА Е ТО ДЕСИТО ИЛИ - "АЗ СЪМ КМЕТ, АЗ РЕШАВАМ" ДАЖЕ Е ЗАБРЕМЕНЯЛА И РОДИЛА, САМО И САМО ДА ОТЪРВЕ ПАНЕДЕЛАТА. ТАКА ЕДНО ВРЕМЕ ЗАБРЕМЕНЯ ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА, ДА СЕ СПАСИ ОТ БЕСИЛОТО.

даже си неграмотен, да не говорим за злобен и глупав, по добре не забременявай, че какво ли ще родиш?????

Сегашния е ебати послушната мишка,лъжлива!

сега очакваме да покаже кво я правят пазачите във затвора

За малко строителството в Младост бешя спряло. Всички леко си отдъхнахме. След това я аредтуваха все едно задържат Пабло Ескобар - барети, качулки, полицаи, ДАНС...... След ареста отново в Младост се застроява безогледно. За сравнение Митьо Очите беше осъден на около 4 години - дрога, побои, рекет, изнудване и 4 години......и то излежава е в общежитие с полусвободен режим, а за човек като него си беше направо свободен - ядене, пиене, срещи, бизнес, отпуск за добро поведение.......

За очите не знам ама за спирането на строежите не си много в час. Нищо не беше спряно а само замразено и в последствие общината беше осъдена от няколко фирми за 3,2 милиона неустойки за претърпени загуби. Отделно всъщност "спирането" беше направено така - или пращаш хора да оправят градинката, или правиш настилката, или "даряваш" на общината, или....... и други такива, или ти спирам строежа.

Когато схемата е направена за да се открадне от общината и ти подкрепяш схемата като кмет е ОК. Ако не участваш в схемата, системата те изплюва. След демокрацията, София се управлява основно от десни партии - СДС, ГЕРБ. Май в началото имаше някакъв от БСП, за малко, не помня точно. та колко мандата беше Софиянски, после Бойко, после Фандъкова. София е най грозния град столица. Не е уреден, мръсен и непочистван, зле уредена транспортна схема. Западна Европа, Румъния са къде преди нас като столици. Ние застрояваме всички паркове и градини. Общината дава общински имот за строителство и получава 2-3 апартамента. Дава имот за няколко милиона, а получава 2-3 апартамента за 500 000..не дава за паркинги, за детски градини, за частни училища. Дава за блокове. После имаме претъпкани улици. София е кочина. Няма визия, няма нищо. Старите исторически сгради се разрушават и там изниква блок. Кочина.....

Не я знам, но изглежда подбрана за цел. А където се говори за корупция, не правят нищо. Аз без да съм и адвокат, с лекота бих оспорил много от обвиненията. Много неща не бяха направени както трябва и са лесно оспорими. А е показателно как съда се клати в присъди, като началното от 20 години. А разни за убийства излизат след 7 години и месеци. Показателно колко ни е зле и съда. Трябва в присъди едва ли не да се спори, дари е трябвало да лежи 2 дена повече или не, а не от 20 години на 6 и така нататък.

Една следователка мисля с кафяво кожено яко, което се вижда, че е издут джоб преди да се наведе към колата и когато се изпрявя джобът вече не е издут. Всичко е заснето и го има в нета. Има предаване и на Люба Кулезич за това подставяне на доказателства. Следователка е заснета как поставя парите в колата на Иванчева от телевизионна камера, после дава знак на някой, а този някой дава знак на гешев, че са подставени доказателствата срещу Иванчева. Има го в предаване на Сашо Диков и други предавания.

там дето отива ,всички са невинни... ние престъпниците не я искаме при нас

Няма наши и ваши крадци, всички трябва да са в затвора!

Чудесно, тези с минусите мислят, че те имат право да крадат ли :) евала, така се прави правова държава!

Докъде стигна светът, да се показва видео как те отвеждат в затвора?! Хвали ли се или се оплаква?!

Кекерчи се, звезда ще става!

ами нейния гуро, Боко еврака,кога.

Гато ги фанат

Тя нали се усукваше около кирчУвците , какво стана?!

Лена е по-млада и вървежна

Какво ли стана с онзи с чувалите крадени пари от магистралите....Мафията си пази парите и власта, а Иванчева е бръкнала в джоба на тая същата мафия и отмъщението е като на кино - майка пищи, дете плаче. Иначе Цацаров е обиден на Кирчо и Кокорко, че е загубил доверие и той също плаче. Плаче и Дерменджиев и чака една вдовица да му поиска...оставката!?

Десито е още млада, ще излезе запазена. В сливенския я чакат цял табун циганки загорели.

Там наистина ли дават краставиците нарязани?

Не че нещо, а морковите

Като излезе ще е като за патладжан

Не, тиква-цигулка.

Каква е тази кампания за подкрепа на осъден рекетьор и крадец, колко хора пострадаха от нея? Не, не строители и инвеститори, а нормални очакващи жилище. Никой не строи и продава без документи. Хак да и е, дано сгафи нещо и и удължат присъдата!

Тя е проста,нагла, все ще се изяви :)

ВЪПРОСА Е ОЩЕ КОЛКО КУТИИ ЗА ОБУВКИ С ПАЧКИ ЕВО ИМА ТАЯ СИГАНКА. ТОВА Е ВЪПРОСА!

Друго си е в чекмеджета, а ?!

колко прости са някои хора...

Някой да е споменал думата "нормални ?!

ДЕСКАТА Е НОВАТА ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА. КОЙ ЛИ СЕ Е ПРЕЖАЛИЛ, ЗА ДА Я ЗАБРЕМЕНИ?

За да избегне бесилото

Таз крадлива уфсъ трябва да гние 20 години в панделата

Таз фризьорка изнудвачка много дълго я държаха навън, то инвитро, то отглеждане на дете, защо се се позволи? Марш, където ти е мястото! Без телефон и интернет!

По-интересното е как си е направила дете, при условие че има наложена мярка за задържане? Дали не е платила за това на полицая, дето я пази?

Фандъкова окраде жълтите павета

Не ти действат хапчетата