Коментари - Десислава Иванчева обяви, че прави партия "Непослушните" | Днес.dir.bg

Десислава Иванчева обяви, че прави партия "Непослушните"

Основна цел на тази партия е да отстоява истинските интереси на гражданите, написа подсъдимата за подкуп бивша кметица

Обратно в новината

Коментари - Десислава Иванчева обяви, че прави партия "Непослушните" | Днес.dir.bg

Коментари

Значи Борисов бил диктатор нямало никаква свобода на словото и тем подобни глупости - а може престъпниците да си правят партии ? Ей Гешев стегай се и всички престъпили закона у Сливенския ! Засега работиш добре в тая област продължавай !

"Отстранената от поста и подсъдима за подкуп кметица на столичния район "Младост" Десислава Иванчева" Осъдена е за "поискан и неполучен подкуп", т.е. за нищо от "независимия" БГ съд и "единствения" кандидат за Главен Гешев, който мълчи за близките връзки на жена си с "ощетения" оплакал се Ваклин.

Това е самата действителност в нашата страна. Всички администрации без изключение са на принципа ако дадеш ще стане. Който не се е сблъскал той не го знае. Администацията в България работо само на този принцип. Този принцип работи и в администрацията за чумата, която вместо да превантира тя обратното подпали чергата от всички страни и се стигна до там да излезе нейният ръководител и да обяви в национален ефир, че ние сме постигнали рекорд за най-бързо загробване на 40 000 свине. Това е реалната нашата родна АДМИНИСТРАЦИЯ.

Аз не разбрах за какво в същност е искала пари? Казват ужким 500000 евро. Добре това са 5 прилични апартамента. За да се навие някой да ги даде означава, че евентуалната щета е щяла да бъде за доста повече та въпросът е дали конкретния проект, който е бавила дали не е можел все пак да се реализира макар и малко по-бавно ако се мине през съда или с глоба под искания рушвет, което ако е така може би означава, че е била натопена

бия всички партии купени с рубли....затова е тоя рев на рубладжиите.

Бирата и Суджуците също са виладжии. Затова в Бг се редуват рубладжии на власт.

Абе, затворник има ли право да прави партия. Какви права имат затворниците.

има ли право да е евродепотат като я разследват за кражбите от КТБ.

И Емил Радев, какво стана с либийския танкер?

Шило

Иванчева, Иванчева...Гледай си другите проблеми, че хич не са малко- 15 х 365 плюс 5 х 366

Тази жена е много нагла.

Проточи сагата със тази наподобяваща видинска крайпътна жрица екс кметица. Очаквам и тя да попадне в графата не явила се за изпълнение на присъдата.

"Бодилите са най -полезната храна!" - разчу се вред сред двора, ала ето на- Овцата каза "Не! Не искам да ги ям!" Отиде песът сам да и говори, да я убуждава, ала Овцата Не и не!" Тагава Магарето педложи - Ще се срещна с нея! Да убедаваам ли .... Умея.... И ето не изминал час, Овцата ,същата оназ изтича до плета и там със всички сили захрупа острите бодили.... Магарето се върна със изпъчени гърди Попитаха го -Как тъй!? с доводи какви я убеди ? Със доводи ли!? -дългоухото извика ІНе, със няколко ритника ...." На вниманието на учредителите на партията на "Непокорните"

Ти глей са като аверчето ти Иван стане главен прокурор!!! Непослушни ли, де деее!

Държава на абсурдите! Олигархи стават министри, а хора живеещи в панелки без балкон биват вкарва и в затвора. Това е мъжкото, достойно, солидарно, управление на Бойко. Колко честна присъда от страна на г-н Гешев.

Ако си мислиш , че Иванчева живее в панелка без балкон явно нещо не си в час !

Това прототипи на баба Яга ли са?

няма да обиждаш! баба яга може да е същата на визия, но поне не е корумпе...

Чудесно! Пък и е ясна тарифата - 250 хиляди евро на три вноски. Разсрочено плащане, готино! Без оскъпяване

Национално богатство!

Браво и Напред !

3 метра напред и 3 метра назад. Толкова е голяма килията просто.

Няма да ви я регистрират защото ви осъдеха по поръчка.. Сега може да се простите окончателно с някаква справедливост и каквото и обезщетение да ви платим заради кешевия и поръчителите му ще трябва да стоите затворени за назидание на другите:(((((

ще прави какви ли не номера да отърве затвора. защо обаче все още е на свобода, това е въпроса

Аз съм от мафията, защото когато нямаш работа и образование е далеч по- лесно и печелившо просто да почнеш да нарушава законите, примерно да продаваш дрога или да ми плащат за рекет и така на татък. Номерът с подкупът върви, защото аз го давам на познати, на хора от мафията които са по високите етажи. Давам го за да успея да си протикам незаконните интереси, като например да не ме вкарат в затвора за пране на пари или укриване на данъци! Понякога има хора, намират се такива които ни се опъват, не само че не разписват, това е нормално, но и не правят "отстъпки". Тогава се опитваш да ги сплашиш. Добре поне че няма на кого да се оплачат, все пак ние имаме връзки :). Когато и това не се получи просто се отказваме или чакаме докато се смени човекът, или ги уволняваме. Но когато става въпрос за много пари, големи проекти, няма какво да се чака (аз не участвам в такива големе проекти, но го знам, всеки мафиот го знае, нали и аз съм такъв), няма какво да се чака, просто ги елиминираме, но когато са обществени личности, харесвани от народа трябва да бъде елиминиран техният образ, тогава народът сам ще ги свали.

Се кандидатира за кмет на Сливен, че ще смени задълго жителството. То само у нас я има тази наглост осъдени за престъпления да си правят партии.

Какво ли няма да направи да оттърве кафеза. Ама като се маят още и не я вкарват ще си наглее

А вие какво ли ще направите когато ще плащате обезщетенията??????Толкова нечитав народ с право е стоял века под турско робство за да пожертва след това и събудилите се българи да им вкарат разум в главите...

Да побърза, за местните избори да участва.

Ето! Видяхте ли! Съществува такъв човек! Ох или пък Вие не ѝ вярвате! Сигурно имате повече доверие на някоя тиква! Супер! И преди имаше, но сега се надявам да гласувате за някой нов!

Алчната фризьорка мяра няма! Айде по бързо в сливенския, че вече почва да ни писва от тая крадла.

Не всеки може да си подържа косата ако има такава разбира се като вас... Като е фризорка да не би да ви граби????като сами се врете там с надеждата че като ви оправят косата по умни ще станете..

И на тая хлопа дъската

Тия двете не трябваше ли да са в панделета...ква партия?!?

Тази на втора инстанция ще се сдобие с 25г. присъда.

Малко и е

Партия "Корумпираните", най-добре.

вече е запазено за предстоящата пререгистрация на ГЕРБ !

партии има,по добре е движение непослушните,това много масивно необхватно и блиэко до много хора да участват в движение,както беше сдс движение и костов го направи партия сдс движението останаха един файтон хора, этова правете движение непослушните вълна

Да си излежи 20-те години, после ако ще партия "Палавите" ке прави!

Малко са 80-те процента, повече са.

Ще прави...Като си изтърпи присъдата.

Нали доказаните престъпници от БСП се борят срещу статуквото. Сега нови доказани престъпнички ще се борят за същото!

аз създавам партия пияните

А бай Ставри от Централния затвор каза, ще прави партия "Невинните", която ще обединява всички невинни престъпници, ще се бори за промяна на статуквото им (т.е. освобождаване) и за правата и свободите на всички за всичко.

Да живее България, държавата в която всеки престъпник може да си има партия, да си купи депутат, че и правителство!

Ако Иванчева спечели изборите дали ще успее да прати престъпниците от ГЕРБ в затвора, където им е мястото?

Ще прати Гошко свинаря ,Кирчо трафиканчето ,Бенчо ройса,госпожа импексова.

Зависи колко ще им поиска и дали са в състояние да и платят толкова.

В коментарите пишете че Иванчева е осъдена по подозрение че е корумпирана, въпреки че не е вземала и дори докосвала подкупа. Щом според вас е крадлива, какво ще кажете за Нинова и Техноимпекс, за Йончева и КТБ. При двете всичко е доказано, и въпреки това Йончева е евродепутат а не в затвора, където и е мястото. Няма белезници, няма пранги, а евродепутат.

А за "Шайката" ?

Горепосочените са шайката.

Както върви Иванчева ще участва във всички следващи избори и не само, че ще участва, но и ще печели, защото се оакза, че само тя се опита да се пребори с мафията, но мафията я окова в белезници по скалъпени обвинения.

Мафията не си губи времето с такива. Ако толкова се е пречкала, са щели да я отстранят физически. Много за голяма се пише, че и цяла държава да се занимава с нея. Всъщност е обикновено корумпе.

Дюлгеров "получи инфаркт" като се отказа от показанията си срещу нея

Ще спечели ама какво?

ГЕРБ спретнаха грозна постановка на Иванчева, в която даже онези 80% не повярваха. Само троловете на ГЕРБ поддържат тази измислица, но за това им плащат. Много познато още от първите дни на демокрацията, когато плащаха по пет долара за ....

Пандизчийката да се скрие. Няма да мине номера.

Ако Иванчева се кандидатира за кмет на "Младост" бъдете сигурни, че печели още на пъевия тур със смазваща преднина. И тогава сбогом на лъжливите горубленски "собственици" на парцели в квартала. Не случайно преди няколко години запалиха архива на поземлената комисия в Панчарево за да прикрият далаверите си при т.н. реституция. Абсолютно мошеничество, както и на повечето места у нас. Имал преди 9.09 няколко нивички -3-4 декара, сега се бори за 30-40!

Пиарчето й на кой пост ще играе тогава?

Гоялм страх разстресе ГЕРБ. Иванчева ще ги отвее като стой та гледай на едни парламентарни избори. На хората има писна от ГЕРБ, от лъжите им, от корупцията иперстъпността.

пак ли брецаш като каменополска биволица

на хората така им писна, че през май на изборите пак бяха първа сила. какво ще се промени да октомври, червенотиквено синигерче?

На изборите за Европата имаше активност 25% от които най- малко 5% бяха подкупи, без да броим корпоративен или административен вот. Тоест за Герб са гласували 30% от гласувалите 20%, тоест има няма 5% от народа!

'Отстранената от поста и подсъдима за подкуп кметица на столичния район "Младост" Десислава Иванчева " - тук трябва да напиша - хиляди пъти хванатият в лъжи и нсинуации ДИР продължава да манипулира . Защо това платено политизиране ???

Не е подсъдима, а ОСЪДЕНА

На изборите за евродепутати, за Иванчева гласуваха 30310 човека. За Минчо Куминев гласуваха 22992 души. За Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа), гласуваха 22421 човека. За АТАКА гласуваха 20906 човека Но в България управлява ГЕРБ с подкрепата на НФСБ и АТАКА.

30k олигофрени, гшасували за престъпник, чиято брада свети от боята в/у подкупа.

800 хиляди гласуваха за "Шайката" , и ?

Как ще се кандидатира, като е осъждана. Да си държи изрусената кратуна зад решетките, където и е мястото.

Цицерон се оттегли дискретно. Ама тъпотията му остана да вилнее по форумите.

Дойдохме си на думата.

Много мелодраматично... Г-жата влезе в политиката, за да стане клиент на правосъдието и сега търси спасение от правосъдието в политиката.... Кръговрата на българия обществен живот...

Коментари - Десислава Иванчева обяви, че прави партия "Непослушните" | Днес.dir.bg

Десислава Иванчева обяви, че прави партия "Непослушните"

Основна цел на тази партия е да отстоява истинските интереси на гражданите, написа подсъдимата за подкуп бивша кметица

Обратно в новината

Коментари - Десислава Иванчева обяви, че прави партия "Непослушните" | Днес.dir.bg

Коментари

Значи Борисов бил диктатор нямало никаква свобода на словото и тем подобни глупости - а може престъпниците да си правят партии ? Ей Гешев стегай се и всички престъпили закона у Сливенския ! Засега работиш добре в тая област продължавай !

"Отстранената от поста и подсъдима за подкуп кметица на столичния район "Младост" Десислава Иванчева" Осъдена е за "поискан и неполучен подкуп", т.е. за нищо от "независимия" БГ съд и "единствения" кандидат за Главен Гешев, който мълчи за близките връзки на жена си с "ощетения" оплакал се Ваклин.

Това е самата действителност в нашата страна. Всички администрации без изключение са на принципа ако дадеш ще стане. Който не се е сблъскал той не го знае. Администацията в България работо само на този принцип. Този принцип работи и в администрацията за чумата, която вместо да превантира тя обратното подпали чергата от всички страни и се стигна до там да излезе нейният ръководител и да обяви в национален ефир, че ние сме постигнали рекорд за най-бързо загробване на 40 000 свине. Това е реалната нашата родна АДМИНИСТРАЦИЯ.

Аз не разбрах за какво в същност е искала пари? Казват ужким 500000 евро. Добре това са 5 прилични апартамента. За да се навие някой да ги даде означава, че евентуалната щета е щяла да бъде за доста повече та въпросът е дали конкретния проект, който е бавила дали не е можел все пак да се реализира макар и малко по-бавно ако се мине през съда или с глоба под искания рушвет, което ако е така може би означава, че е била натопена

бия всички партии купени с рубли....затова е тоя рев на рубладжиите.

Бирата и Суджуците също са виладжии. Затова в Бг се редуват рубладжии на власт.

Абе, затворник има ли право да прави партия. Какви права имат затворниците.

има ли право да е евродепотат като я разследват за кражбите от КТБ.

И Емил Радев, какво стана с либийския танкер?

Шило

Иванчева, Иванчева...Гледай си другите проблеми, че хич не са малко- 15 х 365 плюс 5 х 366

Тази жена е много нагла.

Проточи сагата със тази наподобяваща видинска крайпътна жрица екс кметица. Очаквам и тя да попадне в графата не явила се за изпълнение на присъдата.

"Бодилите са най -полезната храна!" - разчу се вред сред двора, ала ето на- Овцата каза "Не! Не искам да ги ям!" Отиде песът сам да и говори, да я убуждава, ала Овцата Не и не!" Тагава Магарето педложи - Ще се срещна с нея! Да убедаваам ли .... Умея.... И ето не изминал час, Овцата ,същата оназ изтича до плета и там със всички сили захрупа острите бодили.... Магарето се върна със изпъчени гърди Попитаха го -Как тъй!? с доводи какви я убеди ? Със доводи ли!? -дългоухото извика ІНе, със няколко ритника ...." На вниманието на учредителите на партията на "Непокорните"

Ти глей са като аверчето ти Иван стане главен прокурор!!! Непослушни ли, де деее!

Държава на абсурдите! Олигархи стават министри, а хора живеещи в панелки без балкон биват вкарва и в затвора. Това е мъжкото, достойно, солидарно, управление на Бойко. Колко честна присъда от страна на г-н Гешев.

Ако си мислиш , че Иванчева живее в панелка без балкон явно нещо не си в час !

Това прототипи на баба Яга ли са?

няма да обиждаш! баба яга може да е същата на визия, но поне не е корумпе...

Чудесно! Пък и е ясна тарифата - 250 хиляди евро на три вноски. Разсрочено плащане, готино! Без оскъпяване

Национално богатство!

Браво и Напред !

3 метра напред и 3 метра назад. Толкова е голяма килията просто.

Няма да ви я регистрират защото ви осъдеха по поръчка.. Сега може да се простите окончателно с някаква справедливост и каквото и обезщетение да ви платим заради кешевия и поръчителите му ще трябва да стоите затворени за назидание на другите:(((((

ще прави какви ли не номера да отърве затвора. защо обаче все още е на свобода, това е въпроса

Аз съм от мафията, защото когато нямаш работа и образование е далеч по- лесно и печелившо просто да почнеш да нарушава законите, примерно да продаваш дрога или да ми плащат за рекет и така на татък. Номерът с подкупът върви, защото аз го давам на познати, на хора от мафията които са по високите етажи. Давам го за да успея да си протикам незаконните интереси, като например да не ме вкарат в затвора за пране на пари или укриване на данъци! Понякога има хора, намират се такива които ни се опъват, не само че не разписват, това е нормално, но и не правят "отстъпки". Тогава се опитваш да ги сплашиш. Добре поне че няма на кого да се оплачат, все пак ние имаме връзки :). Когато и това не се получи просто се отказваме или чакаме докато се смени човекът, или ги уволняваме. Но когато става въпрос за много пари, големи проекти, няма какво да се чака (аз не участвам в такива големе проекти, но го знам, всеки мафиот го знае, нали и аз съм такъв), няма какво да се чака, просто ги елиминираме, но когато са обществени личности, харесвани от народа трябва да бъде елиминиран техният образ, тогава народът сам ще ги свали.

Се кандидатира за кмет на Сливен, че ще смени задълго жителството. То само у нас я има тази наглост осъдени за престъпления да си правят партии.

Какво ли няма да направи да оттърве кафеза. Ама като се маят още и не я вкарват ще си наглее

А вие какво ли ще направите когато ще плащате обезщетенията??????Толкова нечитав народ с право е стоял века под турско робство за да пожертва след това и събудилите се българи да им вкарат разум в главите...

Да побърза, за местните избори да участва.

Ето! Видяхте ли! Съществува такъв човек! Ох или пък Вие не ѝ вярвате! Сигурно имате повече доверие на някоя тиква! Супер! И преди имаше, но сега се надявам да гласувате за някой нов!

Алчната фризьорка мяра няма! Айде по бързо в сливенския, че вече почва да ни писва от тая крадла.

Не всеки може да си подържа косата ако има такава разбира се като вас... Като е фризорка да не би да ви граби????като сами се врете там с надеждата че като ви оправят косата по умни ще станете..

И на тая хлопа дъската

Тия двете не трябваше ли да са в панделета...ква партия?!?

Тази на втора инстанция ще се сдобие с 25г. присъда.

Малко и е

Партия "Корумпираните", най-добре.

вече е запазено за предстоящата пререгистрация на ГЕРБ !

партии има,по добре е движение непослушните,това много масивно необхватно и блиэко до много хора да участват в движение,както беше сдс движение и костов го направи партия сдс движението останаха един файтон хора, этова правете движение непослушните вълна

Да си излежи 20-те години, после ако ще партия "Палавите" ке прави!

Малко са 80-те процента, повече са.

Ще прави...Като си изтърпи присъдата.

Нали доказаните престъпници от БСП се борят срещу статуквото. Сега нови доказани престъпнички ще се борят за същото!

аз създавам партия пияните

А бай Ставри от Централния затвор каза, ще прави партия "Невинните", която ще обединява всички невинни престъпници, ще се бори за промяна на статуквото им (т.е. освобождаване) и за правата и свободите на всички за всичко.

Да живее България, държавата в която всеки престъпник може да си има партия, да си купи депутат, че и правителство!

Ако Иванчева спечели изборите дали ще успее да прати престъпниците от ГЕРБ в затвора, където им е мястото?

Ще прати Гошко свинаря ,Кирчо трафиканчето ,Бенчо ройса,госпожа импексова.

Зависи колко ще им поиска и дали са в състояние да и платят толкова.

В коментарите пишете че Иванчева е осъдена по подозрение че е корумпирана, въпреки че не е вземала и дори докосвала подкупа. Щом според вас е крадлива, какво ще кажете за Нинова и Техноимпекс, за Йончева и КТБ. При двете всичко е доказано, и въпреки това Йончева е евродепутат а не в затвора, където и е мястото. Няма белезници, няма пранги, а евродепутат.

А за "Шайката" ?

Горепосочените са шайката.

Както върви Иванчева ще участва във всички следващи избори и не само, че ще участва, но и ще печели, защото се оакза, че само тя се опита да се пребори с мафията, но мафията я окова в белезници по скалъпени обвинения.

Мафията не си губи времето с такива. Ако толкова се е пречкала, са щели да я отстранят физически. Много за голяма се пише, че и цяла държава да се занимава с нея. Всъщност е обикновено корумпе.

Дюлгеров "получи инфаркт" като се отказа от показанията си срещу нея

Ще спечели ама какво?

ГЕРБ спретнаха грозна постановка на Иванчева, в която даже онези 80% не повярваха. Само троловете на ГЕРБ поддържат тази измислица, но за това им плащат. Много познато още от първите дни на демокрацията, когато плащаха по пет долара за ....

Пандизчийката да се скрие. Няма да мине номера.

Ако Иванчева се кандидатира за кмет на "Младост" бъдете сигурни, че печели още на пъевия тур със смазваща преднина. И тогава сбогом на лъжливите горубленски "собственици" на парцели в квартала. Не случайно преди няколко години запалиха архива на поземлената комисия в Панчарево за да прикрият далаверите си при т.н. реституция. Абсолютно мошеничество, както и на повечето места у нас. Имал преди 9.09 няколко нивички -3-4 декара, сега се бори за 30-40!

Пиарчето й на кой пост ще играе тогава?

Гоялм страх разстресе ГЕРБ. Иванчева ще ги отвее като стой та гледай на едни парламентарни избори. На хората има писна от ГЕРБ, от лъжите им, от корупцията иперстъпността.

пак ли брецаш като каменополска биволица

на хората така им писна, че през май на изборите пак бяха първа сила. какво ще се промени да октомври, червенотиквено синигерче?

На изборите за Европата имаше активност 25% от които най- малко 5% бяха подкупи, без да броим корпоративен или административен вот. Тоест за Герб са гласували 30% от гласувалите 20%, тоест има няма 5% от народа!

'Отстранената от поста и подсъдима за подкуп кметица на столичния район "Младост" Десислава Иванчева " - тук трябва да напиша - хиляди пъти хванатият в лъжи и нсинуации ДИР продължава да манипулира . Защо това платено политизиране ???

Не е подсъдима, а ОСЪДЕНА

На изборите за евродепутати, за Иванчева гласуваха 30310 човека. За Минчо Куминев гласуваха 22992 души. За Валери Симеонов (НФСБ и Средна европейска класа), гласуваха 22421 човека. За АТАКА гласуваха 20906 човека Но в България управлява ГЕРБ с подкрепата на НФСБ и АТАКА.

30k олигофрени, гшасували за престъпник, чиято брада свети от боята в/у подкупа.

800 хиляди гласуваха за "Шайката" , и ?

Как ще се кандидатира, като е осъждана. Да си държи изрусената кратуна зад решетките, където и е мястото.

Цицерон се оттегли дискретно. Ама тъпотията му остана да вилнее по форумите.

Дойдохме си на думата.

Много мелодраматично... Г-жата влезе в политиката, за да стане клиент на правосъдието и сега търси спасение от правосъдието в политиката.... Кръговрата на българия обществен живот...