Автомобилът на Иванчева стоял отключен пред Столична община

Автомобилът, в който вчера са пътували кметицата на столичния район "Младост" и заместничката й, е служебен и е бил ползван от много хора.

Обратно в новината

Коментари - Автомобилът на Иванчева стоял отключен пред Столична община | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, излиза че ако си оставя колата отключена, има голям шанс някой да ми остави много пари вътре?

Абсолютно вярно но има и още няколко допълнителни условия и забележки: 1. В колата трябва задължително да оставите поне няколко кашона с "боклуци". 2. Желателно е да паркирате пред столична община или друга знакова сграда. 3. Да сте кмет, заместник кмет на район, министър или заместник, в краен случай може шеф на агенция или поне главен архитект. Късметът няма как да ти избяга.

Новият морал на селяннката кметица на Младост се оказа " и са кво праим".

А трябваше да ги разкарат из цяла София с белезниците,за да видят другите кметове какво ги чака.Корупцията в общините е страшна.Браво на полицаите.

Тиквата не се прибира в България и оня ЦЕЦКО управлява държавата като кога беше вътрешен министър-до болка позната картинка пълна с простотии.Пак ще осъдят държавата в Страсбург.Колкото до подкупа -елементарен КУР капан за да оцапат жената.

прав си за някакви 250000 евро да я унижават така някои за 100 лв го вкарват в затвора

Еххххх ... защо и на мен някой не ми "подхвърли" едни 70000 бондака в евра!?!! Още сега ще оставя колата си не само отключена, но и с отворени врати и багажник! На този който ще хвърли пачките в колата ми ще му кажа - не се мори и не си прави труда да затваряш колата ми! Сега сериозно - че е измамница тая - измамница е, но че са я "сготвили" - това е без съмнение!

Защото си никой и няма защо службите да се морят и да ти правят дебилни и евтини постановки.

Ясно е, че задържаната ще осъди държавата и ще си прибере обезщетението от нашите данъци! Защо се позволява на мафията да си разчиства сметките с държавни средства? А, забравих, управлява ни мафиот! Май е вече време, оръжие да раздадеме...

Цирк Балкански пасти да яде,пред този театър и това заучено представление,което ни изиграха вчера със кемтицата със голямата цица,а?Този театър е за пред запада,да видят западните ни партньори на Суджуците как се ловят корумпираните,и че всичко във държавата работи на 100% със корупцията,и така от Европа да ни се наливат още едни милиони евра по евро проекти,които Фъндъка и Суджука да задигнат,някой да каже нещо за калпавият ремонт на Дундуков,и колко пари се откраднаха от там,а Кметицата Фъндъкова още не е във затвора,и някой да каже,защо при лек дъжд всички метро станции прокапват а?Калпав материял,както и Вожда им!!

А мен ме съдиха,за някакви си бутилки водка!

Подкупът е бил за друг. Колата е объркана

начи нагласеност, показност, линейки - никой не предполага основния въпрос - искала ли е или не подкуп ? от партията, която я е издигнала казаха, че и преди имало такива съмнения около нея. нищо друго няма значение - искането на подкуп е недопустимо - ако някой иска да стане богат да се отдаде на собствен бизнес.

От прокуратурата казаха, че имало СРС-та ама цитирам "...тя много се пазела какво говорела..."

вижте аз не я познавам и не съм против нея - само знам, че ако аз бях оклеветен, моят адвокат в първото си изявление, преди да опише моето тревожно здравословно състояние щеше да потвърди еднозначно, че аз подкуп не съм искал и не съм получавал и това е скалъпена история с която ще се боря и ще докажа. Не чух адвокатката на зам.кметицата да направи подобно изявление.

Да си знаете, това ще сполети всеки, който се бърка в работата на тиквите и суджуците! Друго питам аз - защо с парите от моите данъци, дадени за полиция, мафията си разчиства сметките с неудобните? Суджуците на Тиквата не можаха ли да пратят някой да я пребие по тяхному, ами правят театър? Или ни имат за много тъпи та да се вържем, или са изключително нагли, или и двете!

Че е нагласено е ясно.Иначе как ще са описани и белязани парите. Но кой оставя кола незаключена в центъра на София?Все пак вероятно е оставена така за да бъдат сложени парите. На някой му се е видял прекалено голям искания рушвет и се е оплакъл.

Циркотека.

И кой е дал подкупа, той също носи наказателна отговорност. Мълчите за него. Тази жена, виновна или не, ще осъди България за процесуални нарушения и основни права на човека.

За какво е виновен? Той не е имал намерение да го дава, ако имаше нямаше да тича в полицията.

В НК има активен и павивен подкуп- чл. 304 е единият.

Е да вземем да си държим тогава колите отключени! По логиката на адвоката, може и на нас да се случи да ни оставят ей така, без да знаем едни 70 000 евро в багажника. С бели конци, е съшита тезата на задържаните и на защитата, а не на обвинението!

тая или трябва да е гепила милиони, за да ги вози в кашони в багажника, или това е постановка, кой оставя толкова пари да си седят така сред боклуците... и после 5 часа за показ на тротоара и парите не се броят в следствието, а на вестник на тротоара... мани мани...

Абе,кой дава,ей тъй 70 000 евра само за нещо си.Ами те ченгетата ще гепят част от тях, а другите ще ги задържат за веществено доказателство.Иди,че ги търси после.Ай сиктир-скапана държава.

Как тези които искат да застроят малкото останала зеленина са винаги прави? Само пари са им в главите. Нямат срам. След няколко години ще има само кучета и клошари в техните сгради.

Спомняте ли си, че имаше подобна комедийна постановка, с елементи на водевил при първото царуване на Боко и везирът му Цвъки?Когато едно лице, играещо роля на прокурор, арестува бившия министър Цонев с думите "Вие сте абсолютен престъпник" и го накара да легне за да го закопчаят. Резултатът - пълно оправдаване на Цонев и осъдителна присъда за България от Европейския съд. Разбира се постановеното обезщетение не бе платено от режисьорите и главните лица във водевила, а от всички нас. Така ще стане и този път.

Много добре си спомням! И то не заради онзи клоун, вече бивш заради натрупани "скандални случаи" както деликатно ги наричат, прокурор Роман Василев, а заради 100-те бона (СТО ХИЛЯДИ ЛЕВА) обезщетение за Цонев след като осъди държавата за действията на преждеспоменатия клоун при ареста, които платихме от джоба си аз, ти и останалите български данъкоплатци.

Цялата история изобщо не ми хваща дикиш. Нагласиха я.

и сега, ако не разбере намека, ще се самообеси някъде. последната пречка да се презастрои Младост.

Хем корумпирани, хем нагли..Дано да я опанделят тая, че аман от наглеци..Все натопени, все им подхвърляли..Че какво друго да кажат?

Gal

Ти ако вземеш подкуп от 70000 хиляди евро ще се моткаш ли из града?

...с подкупа в отключения багажник на служебната кола, докато отскачаш по работа другаде?

родната полиция.... не заслужава.

Никой обаче не се хваща да коментира къде из тълпата изчезнаха 14 хиляди евро???Явно този дето е оставил парите предварително сие взел обещаното защото самия той няма вяра че поръчителите ще му платят след това..КЪДЕ са 14000??????вятърът ли ги отвя докато ги броиха на вестника:)))))

Е то пълно с ченгета, които за 50-левка са готови и ръченица да играят! Дори онзи, който е подхвърлил парите, да не си е взел заплащането за труда, то на тая порода си им е навик ако им минат пари през ръцете да си прибират по рефлекс такса спокойствие или комисионна или рекетче - според специализацията, както сме виждали при неедократните случаи на арестувани за корупция полицаи.

Е, как. Казаха - намерени са в посредника. И аз не вярвах, докато не казаха, че ръцете ѝ са светнали при проверката, което значи, че е пипала парите, за които уж не знаеше, че съществуват и че това е направено в присъствието на адвоката ѝ.

И яко някой успее да ми обясни защо е било нужно да седи 2 часа с белезници на улицата, ще съм му много благодарен! С какво това помогна на следствието?

Не ДВА часа а поне 7-8..На мен ми е интересно какво са правили да ''раследват'' до 4 сутринта на място дето само е спряна ?????и е било пълно с качулати...

Ти 7-8 часа ли вися там!?

И с какво право и правомощия ѝ запушват устата да не говори. Как само ще плащаме луди обезщетения от джоба си заради поредната порция простотии на малоумниците от МВР, не е истина направо!

Ами ей така, за да бере срам. Няма само евраци да бере. Рисковете на професията. Даже е трябвало и да я пльоснат на тротоара

Както направиха с Цонев, нали? И после върви плащай от джоба си обезщетения на проснатия.

Носителите на корупцията у нас са най-вече големите партии. За да си успешен политик там е необходимо да си част от системата. Кметицата е от малко регионално политическо образувание. Такъв политик по-трудно се корумпира поради следните причини: - няма силен гръб, който да го пази - би подложил политическата си кариера и живота си на голям риск. - обикновено такъв политик е избран с някаква важна кауза, в която малко или много вярва и той самия. А и цялото изпълнение, така както го описват разследващите е леко малоумно дори за жена-кметица. Така, че залагам на версията за постановка.

БОЙКО , ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИТЕ БАРАБАР С ЦВ. ЦВ.-то !!! Европредседателство - ХА -ХА !

Излиза че комисионната за доставката на белязаните пари е 25%. 14 000 към 56 000, взети предварително. Този който е пуснал информацията за дадени 70 000 е прав, толкова са били. Защо не вземат да го арестуват да обясни, а?

Не си спомням дали е имало такъв подобен случай, при арестуване на мафиоти, крадци и др. опасни предстъпници ,да ги държат за назидание часове пред погледа на стотици, на оживена улица, и в присъствието на тв журналисти с живо предаване..............

Почнаха се приказките на Шехерезада - Гешев! Били 70 000 , но посредникът си взел 14 000. Нашите го арестували после! Иванчева не е вземала парите, а помощничката и! От посредника! Значи Иванчева е напълно невинна!

да покаже той боклук ли е или истински Главен прокурор, ако не ги изгони като мръсни котета тия елемнтарници съчили театрото при това некадърно значи наистина ни управлява мафията.

Тия милиционерска структура и тая мафиотска псевдопрокуратура кога ще бъдат разформировани ?!! Слушаме на брифинга как мрънкат , като второкласници изтипосани на матура . СМЕШНИЦИ ! Сякаш са задържали главата на Коза Ностра - 4 прокурори за параван пльоснали . Евроком ги дават .

Направете си сметката, един физкултОрник/юриЗт и един пУжарникар/гАнарал Оправляват БГ...От другата страна са> Кака Кори, Амед Дуан. Цвета на нацията.

Да съберат кучетата в Младост, да измият улиците и озеленят.Стига сте ни занимавали с ваще простотии.

Вместо да хванат истинските престъпници, арестуват жена, избрана от хората на избори, и която се бори против презастрояването в Младост. Срам. Европредседателството , моля...

,,...Това е Бойколандия Гинка, запорирана от НАП, си купува ЧЕЗ с неясни пари. Бойко нищо не знае, ни чул, ни видял. Една дребна кметица, дето се скара с няколко герберски бизнесмена, се оказа топ-корупцията на държавата,,???

да краде, щом сме я избрали? Хубава логика, няма що. Апропо, подкупът е именно за разрешение за строеж.

как добре знаеш, сякаш ти си писал сценария.

Или поне така твърди една небезизвестна българска институция с катастрофален рейтинг на доверие сред данъкоплатците.

друго не може да измисли освен елемнтарното "накисване" в стил "Иди после обеснявай, че нямаш сестра..." Абе тая велика "акция" що си няма име като ония по времето на Цецо? Не е весело така, не е интересно.

Какво са 70.000 евро бе? Тръгнали ми да си губят времето за толкова пари. Това са пари за една софра. Милионите и милиардите къде са?

Баси държавата - или липсата на таква.

Че то кой в София поне незнае къде е гербераската централа на групировката че трябва да ни се казва къде е стояла отключена колата..Там е пълно с камери и най елементарното беше да се види ама явно не им отърва ако са я свършили тази работа ачик ачик пред централата си..

Два въпроса за логическо мислене... въпреки че логиката, както знаем, е не много присъща на полицейските служби. 1. Кой би взел подкуп със служебна кола? 2. Кой би оставил колата отключена, след като е взел подкупа?

Оставяш колата отключена, за да ти сложат подкупа в нея.

това може да го изфантазира само някое глупаво дебело полицайче. Тогава трябваше да я приберат като го вземе, не като е оставен. Всеки може да ти остави - пари, наркотици, използвано оръжие. И още нещо - там е бъкано от камери, не беше нужно да я арестуват веднага. ама логиката се губи още от самото начало, а и на тъпите полицаи им се струва, че хваща 'дикиш' това театро.

Да, че първият минаващ клошар, който е видял какво става, да извърши пък обратното действие с въпросната взятка и после ощетеният да върви да обяснява, че е честен корупционер и той е оставил парите, но те са изчезнали след това.

Взимаш подкуп баш на пъпа на София, където да те снимат десетки камери?!

Въпросът е : Има ли отпечатъци по банкнотите , от пръстите на обвиняемата ?

ша има

Борбата за власт е по-опасна и то нелечимите болести

Значи милиционерите не могат да се справят с двама затворници с доказано ниско IQ...но пък могат да пресекат сделка за половин милион лева....имам чувството, че само те си вярват....не си спомням Баретата или някой от видните престъпници повреме на техния арест да са седяли 5 часа на място....

Не 5 часа, 15 часа са стояли там!

Лудницата е на 100% . Ясно е че тези пари не са доказателство , след като колата е била отворена , и ''някой'' ги е набутал в колата . Доказателство е когато те хванат в момент на лично получаване , от ръка в ръка , а не намерените пари в отворената кола .. Постановката не е изпълнена точно !

ПИПО

Абсолютно. Пет часа показна акция на сред центъра на София със сто милиционера. Ако имаше и мъж с тях сигурно и войската щяха да викат. Срам и резил.

напротив. изпълнена е чудесно, снимаха я всички.

"Безумно" е да се коментира как бягат затворници, цигани убиват хора по селата, леля ти Гинка как купува ЧЕЗ, разни уроди как разпродават страната ни парче по парче, ниската ни раждаемост, висока смъртност, ГИГАНТСКА корупция на ВИСОКИТЕ етажи на властта, но да, нека снимаме смешни филми, на които вярват феновете на Научната фантастика (където публично залавяме всеки ден корумпирани политици - СМЯХ) и да унищожим малкото нормалност в тази страна. Утре всеки от нас може да бъде публично унизен като кмет Иванчева, ако е неудобен на властта и устата му ще бъде запушена .... Свобода, та дрънка .... Не знам как не схващате, че това е отношението към всеки от нас, нормалните данъкоплатци - нашият глас не се чува, нямаме право да се защитим (дори дума да кажем), нямаме право на справедливост ... Да ви е някак познато усещането, че сте без особени права в собствената си страна?!

Човече - Браво за точния коментар! Както и за истината, която казваш за нашето "Мило" Отечество. Жалка работа е всичко това - търпим и все се надяваме на "Чудо"... дядо Вазов, го е казал "Не сме народ, а мърша - туй ще кажа и ще свърша!". Не разбирам, каква е тази орисия на този български народ - от османското време или просто овчи манталитет...

Петко Славейков, не Вазов го е казал. За другото сте прав.

Ясно че и е направена постановка, но кой я кара да взема подкуп? Ясно е същи че ще се окаже че тези 70 хиляди евро са стояли в колата без никой да знае и са ничии. Живеем в Б-я, където лъжата е национален спорт.

Щом се съглсявате, че има постановка не мислите ли че подкупа е подхвърлен. Само един час чакаха камерите за да го преброят. Уличава я само ако има нейни отпечатъци по парите, в което се съмнявам.

Нещо не ми става ясно какви ''процесуални'' действия са били правени по тъмни доби след като парите ''били намерени' в колата която може за полочин час да се вкара в гараж на ченгетата и да се правят реални процесуални действия. Всичко това вони вони вони на ченгесарница и поръчителство...Да не говорим че по всички правни закони от момента на щракване на белезници потърпевшич има законово право да си викне адвокат и по нататъшните действия да са в негово присъствие

Че това е "постановка" е толкова глупава, че няма смисъл да се коментира.

Блаженни са вярващите!

Здравейте,пишман циркаджии!

О, чудо,вече всички правят добро! Сутринта преди да излезе на работа жена ми ми остави 70 000 евро с бележка,,харчи, колко си искаш за тарги с бира,бензин,риболов по 2 седмици с приятели и особенно за курви, на село градината вече няма да се копа,можеш да се пробираш като талпа сутрин,спи до когато искаш и си сменяй чорапите на 2 седмици!

За такива като теб , задачка: Колко часа ще ти трябват, за да преброиш 70 000 евро, които са предварително описани?

четири часа, тва е отговорен процес...