НЗОК ще плаща за новите дейности, въпреки бойкота на лекарите

Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) ще плаща за нови дейности, въпреки че Националният рамков договор за следващата година няма да бъде подписан, каза пред журналисти председателят на парламентарната Комисия по здравеопазване Даниела Дариткова.

Обратно в новината

Коментари - НЗОК ще плаща за новите дейности, въпреки бойкота на лекарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

40 млн. лв. от здравни вноски отиват в бюджета. Как точно да наречем такава пладнешка операция. Ние внасяме за здраве, а за бюджета отделно плащаме данъци, ДДС и т.н.Стига са яли всички лекари. С пръдня боя не става

Благодаря на Правителството че ми плаща осигуровките, че ми плаща докато съм безработен а и вече че ще ме лекува безплатно. Р България е една наистина социално справедлива държава ...

защо нама частни здравни каси? докога ще крадат докторята? като им са малко парите да стягат куфарите за Германия, Либия и в Африка, ако искат, по-добре да ни лекуват шамани, отколкото мародери в бели престилки, за да си лекар се иска и призвание и талант, на пръсти се броят истинските лекари!

Пак ни го натресоха с нова порция духай супата.По-етер от комрежима 1945-1958г.

Има лекари които са прави , но има и такива които унищожават здравната система. Вижте какво става в ТУБ диспансера в Стара Загора . За няколко години всички цигани и турци срещу заплащане на лекуващия лекар/всички знаят кои са / станаха пенсионери , кой с астма кой с ХОББ , от най малкото дете до най- възрастния ,и се източва НОИ , а докторите се чудим от къде вземат пари за да карат все нови коли.

Държавата вдига ръце от все повече и повече свои задължения! За сметка на това пък ползват все повече и повече облаги и няма грам намаление при тях, напротив дори увеличават! След като на държавата не било работа да се грижи за децата, за пенсионерите, за бизнес средата, сега и за здравето..... тогава за какво ни е тази държава и тези десетки хиляди държавни хрантутници? Ами дайте да си направим граждански сдружения по здравеопазване, образование, транспорт..... и да си управляваме сами парите!

Ще праща или ще плаща?