Атанасова откри 130 свързани кредита в КТБ

Синдиците в КТБ се опитват да възстановят вземания по кредит за близо 19 млн. евро. Сделката е станала дни преди банката да влезе в несъстоятелност.

Обратно в новината

Коментари - Атанасова откри 130 свързани кредита в КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С КТБ умни и престъпни хора- скрита глутница вълци, обраха други богати и вероятно алчни хора , а и всички нас по малко!!?

Оня бодигард още работи ли я тая

Това ти идва в главата - като само на това си свикнал!?

Bulgarian Acquisition Company II СИ ЗАВЕЖДА ДЕЛО В европейски арбитраж ЗА НЯКАКВИ СИ 700 МИЛИОНА евро!!!! Колко са тез милиони... Друго си е парламентарна комисия да са занимава с цели 19 МИЛИОНА лева!!! дЕТО ША ОТИДАТ ПО СТЪПКИТЕ НА ЕДНИ ДРУГИ 206 милиона уж ИЗНЕСЕНИ в чували, пък после ЦАЦАРАТУРАТА си го каза - редовен кредит са си. Ама затварянето на банката е попречило кредита да бъде обслужван, а дори и парите да са върнат...

ТАЯ МИ Е МНОГО ГНУСНА ОТ МИНИСТЪРКА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО, КАКТО И ОТ КАБИНЕТА НА ТИКВАТА, ПАК СЕ НАМЪРДА ВЪВ ВЛАСТА, КУРЕШКА (КОКОШО ИЗПРАЖНЕНИЕ)

Дуловската двуцевка ако не я карат момченцата от НСО на работа и Парламента не може да открие. Прочела е доклада на синдиците, където е упомената схемата. Що зорлем се опитвате това недоразумение да го представите като свръхинтелигентно, то на физиономията си му личи интелектуалното ниво. Я като сте такива истински журналисти, изкарайте колко обществени поръчки са спечелени от фирмите на мъжа й през двата мандата на ГЕРБ!

Атанасова откри 130 свързани кредита в КТБ За това е виновна песента "Назад,назад моме Калино".

Българска външнотърговска банка през 1988 г., заедно със съветската Внешекономбанк, основава Булгарсовинвест, преобразувана през 1994 г. в Корпоративна търговска банка. УниКредит Булбанк е основана през 1964 г. под името Българска външнотърговска банка аман от агенти и клиенти с несъбираеми кредити милиционер-банкери, инженер-банкери, зарзават-банкери ...