Десислава Атанасова: Който не се съобразява с резултата от вота, губи политическа перспектива

Най-голямата ни победа беше, че не позволихме да се превърнем нито в жертва, нито в палач, заяви председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС

Обратно в новината

Коментари - Десислава Атанасова: Който не се съобразява с резултата от вота, губи политическа перспектива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И накрая каза "Бог да пази България" Това защо не го пишете?

Тая носи чанта за 1000 лева, а за пенсионерите няма пари за добавки!

Тая ПДП ако си мисли, че очилата й придават по-интелигентен вид дълбоко се лъже! Понякога случаят е толкова тежък, че нищо не помага.

първа сила с ортаци двете депесета и не става ! За толкова пари , такъв резултат .... Перспективен !

Деса поетеса се изказа.

23g xaa

Да го напиша за четвърти път, щото дирци трият ли, трият От политически пачаври и прости тутки акъл не взимам. Докога ще ми е блокирано IPто, дирци?

Парларе, парларе , парларе ... Тази нагласената си мисли, че проявява вкус като се пъхне в шанелчето и си върже фльонга, но уви. И тия схоластики и препратки към библия и древни мъдрости са толкова кухи на фона на необратимата, уви, разруха в нашата държава. С какво ли партизанско име я нарича племенния вожд.

Тая пък. На мислителка се прави. За каква победа говори при тези смешни и драскани протоколи? Айде на нови избори. Хем децата ще са доволни, че ще имат един ден ваканция, хем да има хляб за социолози, политолози и дърдорители по телевизора. И така докато съдържанието от чекмеджетата се изпразни. Може би тогава ще говорим за честни избори и кой с какво ще се съобразява.

Деската изглежда още е гладна :(

Ще залагат на "ефективния диалог" ама иначе първата им реплика е как те "призовават другите за иначе". Нали сте първа сила? Ами започвайте да преговаряте с другите за кабинет. Какво значи това "призоваваме ви да ни подкрепите"? "С вота си българските граждани показаха, че политическата криза не може да бъде решена само от една формация, партия или КОАЛИЦИЯ" Деска? Ама нали за да си в коалиция правиш компромиси? Ако няма коалиция за кабинет какво ни остава? Една партия да вземе всички места в политиката, а другите безвъзмездно да предоставят гласове за да има кабинет едноличен на една партия? Само защото тази партия е първа политическа сила!?! "и възстановяване на ефективния диалог, заяви Атанасова" Деска. Миналият мандат си съдрахте езиците и гъзовете да водите диалог подир друг диалог и така за три месеца. Накрая какво постигнахте от цялото говорене? А вярно нищо и стигнахме на нови избори! И сега три месеца по-късно какво се е променило, че същите тези диалози да доведат до нещо?

Е върнаха и хартиената бюлетина

Върнаха хартиите защото някой хора се надяваха така да се върнат на върхът. Но реално те както и машините нищо не промениха. Е освен че с още няколко десетки милиона държавата беше ощетена ама винаги има следващ път. Пък и парите не са на депутатите.

Миналите избори не искаха да управляват. И ПП не искаха. Никой не искаше, защото проблемите са много, а не знаят, как да ги оправят. Ако изобщо приемем, че имат воля, да работят за това. Което знаем, че не е така. Сега е същото. Отрано прехвърлят отговорността върху другите партии, нищо че са първа политическа сила в момента. Другите да започвали диалог...

Няма нищо по-сближаващо от назидателното говорене!

Много неприятна и проста грачеща лелка. Типичната гробаджийка

Къв вот бе нещастници! Само купени и конктролирани гласове! Съобразете се с вота на народа и изчезвайте!

Имало е изказвания и откровени признания на цигани по телевизията,че ГЕРБ са ги купували да гласуват.Защо се замита този факт под килима и тази госпожа говори за ''съобразяване с резултатите'' Ако трябваше да се съобразяваме с резултатите,ЦИК трябваше да анулира резултатите на ГЕРБ...

Оная беше кърджалийска путка, таа е глупава пръдла.

Какъв вот при толкова негласували българи и нелегитимен парламент? Това кабаретно недоразумение докога ще се показва на публични места. Да си ходи в бардака на Боко и да си мълчи!

Цигани по телевизията признаха,че ГЕРБ са купували техните гласове.

И при такива протоколи.

ГЕРБ - по-лоши и от комунизма.

Атанасова е смена - продължава да се държи като дружинна ръководителка - упреци и его, наследени и под диктат на Борисов. Смее се истерично и неуместно, като пияна жена.

Сигурно е на амфетки. Иначе как?

Кой резултат на вота? Двата ви процента преднина с неработещите камери да се види как "броите" хартишките и "сгрешените" протоколи, които "нямало да променят резултатите" ли?

Нагла ипроста Дуловска сервитьорка. Отдалеч се усеща че трябва да си взима дъвки Орбит.

"Резултатът от вота" е много разтегливо понятие. От една страна ГЕРБ печели с 1/4 от подадените гласове. От друга това са няма петнайсетина процента от всички с право на глас. От трета срещу ГЕРБ са гласували 3/4 от отишлите до урните. И, не на последно място, почти 90% от избирателите с право на глас НЕ са гласували за ГЕРБ. В зависимост от гледната точка са възможни доста интерпретации.

що не призовеш да не минават повече от два мандата дупетати...вие друго образование и професии нямате ли

Кафеджйката на Бойко Деска метреска каза де факто ,че който не се съобразява с Бойковия изборен резултат ще загуби политическа переспектива.Както винаги едно си Бойко знае и същото Деска ни бае.

Тази стара пачавра пак ли е дупетатка и бълва лайна в Народното събрание

Какви резултат бе Деси? За ГЕРБ са гласували едва 600 000, което се равнява на 1/3 от населението на София! 110 000 са гласували с "не подкрепям никого". Повече от 50% от имащите право на глас са отвратени от всички вас т.нар. "народни" представители. Кой с кого трябва да се съобразява?

Дуловската свирка пак се е възбудила от микрофона......

“ "С вота си българските граждани…” Правилният израз е: “ Около 30% от българските избиратели…” Мърла!

Ами, троле, другите 70% да са гласували и те!

NeXu s, когато някой започва изречението си с “Ами” това е красноречиво доказателство за простотията на този индивид! Ти не си виновен, Природата те е създала с ограничени умствени способности! Съобразявай се с този факт за да не ставаш за смях!

Ограниченият е този, който е неспособен да се издържа с работа, а троли. Няма как да видиш кой съм и кой колко е ограничен, защото тогава ще трябва да се самоубиеш, така ще ти излетят нагоре комплексите за малоценност.

Ти си някой който се е закачил за ГЕРБ и трепери за жалкото си съществуване! Определено винаги си бил функция и такъв ще си останеш! Съдба! Когато дойдеш и станеш аргумент в западния корпоративен бизнес тогава можеш да претендираш! Защото това означава независимост а не да трепериш дали отново няма да се наложи да коленичиш и целуваш нечия ръка! Поради тези причини аз няма защо да се самоубивам! Ти му мисли когато ГЕРБ подобно на НДСВ стане история, а това ще стане, ти накъде трябва да въртиш задника! Келеш!

Келеш ще викаш на баща си, който е създал такова просто същество. Аз работя в медицинския сектор, отпадъко. Знаеш ли какво е това, с малкото си мозъче? Медицинският сектор работи винаги, без значение от партията. Сравнен с мен, ти, платена отрепко, си едно кошче за боклук. Сега ясно ли ти е къде си ти и къде съм аз?

Ха, ха, тука е интернет, момче! Не се подценявай - можеш направо да работиш в космическия сектор! Или да си съдружник на Илон Маск! И без това медицинският сектор в България се видя нееднократно, че са некадърни, некомпетентни, безотговорни, алчни, безскрупулни и пияници!

Момче, при вас, пролетариите, може да е нормално да приказвате лъжи. При нас не е. А ако толкова ни смятате за некадърни, не идвайте да се лекувате.

NeXus, медицинският сектор в БГ не плаче, а крещи кански за реформи! Да не дава Господ на обикновен човек да попада в пипалата на този сектор! Не ме разбирай погрешно, в БГ има много способни лекари но обикновено те блъскат за 1500-2000 лева месечно и се скъсват от нощни дежурства! Имаш ли представа колко операции се правят ежедневно за пари от здравната каса?! Имаш ли представа как хората се разкарват от кабинет на кабинет или от болница на болница за пари от здравната каса?! За далаверите в този сектор мога да те затрупам с информация! Възможно е да работиш в този сектор, но от ниския ти интелект е видно, че не си лекар! Най- вероятно си някакъв чиновник или снабдител който трябва ежедневно да се мазни на лекарите! Между другото, преди две- три години се представяше за юрист! Най- вероятно си някакъв налудничав индивид страдащ от delusional disorder! Не ти го пожелавам, знам кога и къде да поставя граница, дори с такива келеши като теб, но ако много държиш можеш сам да кажеш каквото искаш на баща ми, който стана жертва точно на некадърността на медицинския сектор! По принцип съм аполитичен, понеже съм абсолютно независим от политиците, но с простотията си и арогантността ГЕРБ успяха да ме извадят и мен от латергията! И като знам, че ГЕРБ са клонинг на БКП, а от друга страна реват, че са европейци, не виждам причина дори за символична подкрепа! Какви европейци са Боко от Банкя, Цветанов, Барни Ръбала или гологъзата от Кърджали! Келеш!

Къде е БОКО????

в посолството е..

Ами, крие се в зайчарника.

Черната Перла на Герб от Дулово много побеля ! Хората не искат да я видят на Снимка , тя се показва на Трибуната на Народното Събрание !

Защо не говори Буци бре, защо тая Атанасова? За какво е там тоя път?Ми по-добре пак да го нямаше, както и цялата банда от гербераси!

МАТ‘РЯЛЪТ НЕ ЖЕЛАЕ ТЕЗИ 240 ХАЙДУКА, КОИТО НИ ДОКАРАХА ДО ТУКА !!! Защото падна нивото на „нацията“, откак пристигна демокрацията !!!

Видяхме вашия купен вот.Подставената ки#ла Славена Точева,чийто съпруг е в испански затвор за наркотрафик - лидер по преференции в ромските райони област Варна.Инсталирани калинки,обслужващи интересите и пачките на Баце.

Резултатите от вота е че 60% не искат тези политици

Там където единственият път е железница, все на някой влак трябва да се качиш ,за да се преместиш от гарата.

Оди пеш бе!! Оди пеш!!!!

В Китае зарегистрировали первую смерть от птичьего гриппа H3N8. Об этом сообщает Sky News. Всемирная организайия здравоохранения сообщила, что женщина в Китае стала первым человеком, умершим от птичьего гриппа, который редко встречается у людей.

Цирка започна, а трябваше да са в затвора

Демокрацията ни даде възможност да оценим природното богатство на Родината. В Парламента има повече перната екзотика, отколкото в езерото Сребърна.

Ами съобразете се де нищо не ви пречи

Госпожо, всеки човек с малко чест и достойнство би приключил участието си в политическия цирк, наречен ГЕРБ, след подобно изказване на баш-шамана за него. Вие не! За какво уважение става въпрос? След като вие във вашата партия се украсявате с подобни епитети?!?

Какъв цирк, след като над 650 000 сме гласували за тях? А това с епитетите - не вярвам да си толкова глупав и да вярваш на червените компромати, освен ако не си платен......

Даа, пада нивото на нацията, откак пристигна демокрацията.

Нивото пада от 1944 насам. Комунизмът ви научи да сте едновременно мързеливи, прости и нагли. Мечтата на Ганьо - да има европейска заплата, немско здравеопазване и да е мързелив като руснак.

Инженерче

Некси, за последното с комунизма си прав - все пак Бойко Борисов е негов продукт, в цялото му величие! Иначе ако спреш с обичайната злоба и жлъч може и да станеш привтен събеседник! Некси, разбирам! Първия път гласувах за тях - паднах на носа си, първия път гласувах и за ПП, пак паднах на носа си! Човек не спира да вярва - но когато архитектите са едни и същи, не можеш да очакваш различен резултат! Честито управление с ... 200!

Така става, когато гласуваш за новопоявили се месии. Предполагам, че не си очарован от цените?

Инженерче

Некси, очаквах малко повечко ум от теб. Ще го обясня по-простичко - от България нищо не зависи. Единствено може да си регулираме цените на услугите - на материалите - не! Защо? Ами много просто: Ако Гошо, например, произвежда олио за 2 лв/кг, а в Германия олиото е 8 лв/кг, то тогава какво е по-добре за Гошо - да си играе да го дава на местните магазини за 2,50 или да дойде Ханс с тир-а, да му го изкупи всичкото за 3 лв/кг и да го продаде в Германия за 7 лв???? В ЕС цените са горе-долу равни точно поради тази причина! Нямаш мита, нямаш брутална разлика в акцизите! А това с цените е популизъм, драги!

Ти говориш за търгашество, аз ти говоря за икономика. Едно некадърно и непредвидимо управление води до липса на инвеститори и покачване на цените. Няма как и да купуваш скъп газ и да очакваш всички цени да си стоят същите. От България зависи все нещо - да не си правим сами допълнителна инфлация и да не теглим заеми на поразия, които да раздаваме.

Инженерче

Тук няма как да не се съглася с теб!

Благодаря. И за да не си с грешно впечатление за мен, гласувам за ГЕРБ не защото ги обичам много, а понеже са най-малкото зло за България. По тяхно време, за добро или лошо, хората спестиха някой и друг лев. Далеч съм от мисълта, че ГЕРБ не крадат. Крадат, но ПП ги задминаха за 1 година.

Разумно и обосновано изказване. А сега очаквам троловете на Подмяната и БКП да почнат с мятането на фекалиите и да заработят рублите. Или даже и руслямците ви плащат в евро?

В тая "хартиена коалиция", че ми писна от това врекане.

..