17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо ми намирисва в цялата картинка на правителството на малцинството което ще бъде подкрепено от по няколко човека от БСП, ПП и ДБ дет се казва черните овце да мине това правителство ще се додрапа по някакъв начин до 121 депутата ама от там нататък кво правим дали Борисов не си вкарва автогол така и после да почне да бъде изнудван от тези три партии да прокарва техните политики и интереси? Я по добре пак на избори че нещо ми намирисва на лоша комбинация! Ако отидем отново на избори съм сигурен че ПП, ДБ и БСП ще имат много по лоши резултати и така ГЕРБ ще спечелят много повече от тази ситуация! В момента в най неизгодна позиция от нови избори са ПП при тях срива ще е най голям при БСП също ще има срив защото там разединението в партията е много голямо а нищо чудно да има и срив във ДБ тъй като в последно време нещо почнаха да слушат ПП и нямат собствено мнение! ДБ бяха склонни да направят коалиция с ГЕРБ ако бъдат прокарани техните политики обаче ПП им дръпна ушите и те подвиха опашка като уплашена ученичка в първи клас!

ПП ни тласкат към 5 избори, но ще свършат като Славчо големия протестър

Приятно излъчване има Атанасова. И е добра реклама за герб. С логична мисъл и търпелива. Обмисля добре това, което ще каже. Финна, елегантна, без да е фрапантна. С хубави очи и с разкошна коса. Хубаво съчетани белези и качества.

Тази омазана в лайна и сперма дърта минетчийка за какво ни я показвате. Аре, надявайте и чувало и директно у сливенскио.

навремето 10 души се бяха отцепили от БСП, сега им трябват трима или пет да отсъстват при гласуванията

И кого пак ще хванете да ви го гласува с поредните лъжи, че всичко е от ''грижа за българите и България'' както няколко дена унизявахте с поведението си и плямпането си от НС.

ГЕРБ трябва да се забранят със закон и управлението им да се обяви за престъпно!

..."да не допуснем лобистко законодателство," ами то г-жо десислава толкова години крадохте с и без законодателство, не законите са гаранция против корупция и кражби,а тяхното погазване, в което вашата партия е опрделено много опитна...

Ми ТОЙ Веждиту нали е от МАЛЦИНСТВАТА

Тази като я гледам ми трябва кофа за повръщане...

Няма възможни варианти в които вие да сте на власт, продажни геберюги. Мястото ви е по затворите.

Искате да се бори те с корупцията? Ами изкарайте договорите за газа и тока и готово. Защо лъжете, че са секретни! За 6мес. откраднахте повече отколкото всички предишни правителства.

Десислава Атанасова: Един от възможните варианти е кабинет на малцинството на ГЕРБ Тази кого заблуждава,себе си ли,то е ясно кое е "малцинството" ГЕРБ,ДПС,БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД,с любезната подкрепа на ВЪЗРАЖДАНЕ.

Давай Десиии, покажи смела ли си..то и Киртака се опита , ама нещо не му се получи.. Баце вчера хленчеше , че всякви компромиси е готов да направи..но ти си смела кремаклийка искаш да управялвате еднолично.:))))

Възможно е правителство на "малцинтсвото", като естествено за "добруването" на народа и държавата подкрепа освен от ДПС, БВ ще дойде и от отцепници от БСП (Нинова няма да посмее да играе директно - "Борецът срещу модела ГЕРБ) и/или от "Възраждане" (привидно "недоволни" от пропутинската позиция на Костадинов и конфрантационната му позиция ала Елена Гунчева). Всичко може в тази държава - да видим дали ще има отцепници от "патреотарските" партии - БСП и "Възраждане".

Най-добрия вариант е крадците от герб и дпс в пандиза.

NYT е забелязал, че в политбюро на китайската компартия няма жени, негри, педераси и транссекуални - и независимо от това нещата вървят много добре! Очевидно ази практика трябва да се приложи тук!

Като я слушам Деса –НСО -то, дуловската принцеса и бисерът на ОПГ ГЕРБ “ Групировка за Екстремно Разграбване на Булгаристан“, започвам да се съмнявам, че е била юрист консулт в психо диспансер. По – скоро е била е пациент !!!

Чекмеджетата се изпразниха ЕС дава пак юруш на маслините! Бокова държава край няма!

Какво правителство бе?! Не ви искаме! Вън от парламента! Ще скалъпят продажно правителство, за да изкарат зимата на топло в парламента, а няс да ни изморят от мизерия и студ Едно време това беше народно събрание с народни представители, а сега е чуждестранен парламент с уяли се крадливи прости мутри депутати

Корабът потъва, но вода има за всички.

Хем първи, хем малцинство.

Правителството трябва да е на ДБ, а ПП и ГЕРБ да подкрепят.

Политическа сила са

Важно е качеството. :)

гледай какъв охранен и качествен Мравояд имат , даже и Гнома е първо качество , такъв дребен и злобен един :)))

Гласуваш за ДБ, получаваш БСП.

Атанасова,започвам да се съмнявам,че е била юристконсулт в психодиспансер. Била е пациент.

Коалицията ГАЗПРОМ вече се видя. ГЕРБ, ДПС, Курни Биволичката и на Радев слугите от новата менте партийка. В резерва имат и Копейкин.

Браво. И аз мисля, че това е много добъл вариант. ГЕРБ трябва да състави правителство, дори и на малцинството да е.

Както сме тръгнали и каквото поведение показват някои парламентарно представени партии може да се очаква да се появят факлите и да почнат да горят неудобните книги и неудобните хора!

Щом Деса дуловската принцеса е бисерът на ГЕРБ, представете си останалите!

Коментарът ти показва политическо безсилие и липса на реални политически аргументи!

Вай, вай, вай!

Е щом Кирчо, Кокорчо и Копейкин са бисерите на ПП и Вгъз-раждане?

За кабинет на прокажените герб освен другарите им по кражби дпс, който гласува отива в блатото при Славуца.

я Баба Яга яхнала метлата

Та, бай Йордан шкембето раздава квалификации!? Ако собствената ти жена е баба Яга, не прехвърляй това на останалите жени! Никоя от тях не ти е крива, ти си си избирал жената!

ще изгасят лампите и кой когото докопа.

Ще стане защото на нито една от другите партии не им стиска да вадят горещите картофи, ще стоят и ще стискат палци ГЕРБ да не успеят, за да има с кого да си измият ръцете! Само, че не са познали ГЕРБ ще успее и те ще изпуснат момента за подкрепа на националния интерес!

за гербаджия национален интерес = да окрадем всики пари на държавата. Мерси.

Що си вярваш?

Голяма работа е! Де да беше и толкова хубава, колкото и устата, ама не би!

Как така една простакеса деса ще каже какво трябва

Много лесно се раздават епитети на публични личности в България и това показва ниския интелект на голяма част от пишещите за пари!

Истината боли...

Нямам абсолютно никакви рационални доказателства, но не знам защо си мисля, че кабинет с участие на ГЕРБ, или както Черепухин либовно им вика "хунтата", е възможен само ако Черепухин може по законен начин да си дойде у Родината и при близките си БЕЗ да се озове у панделата заради трудно доказуеми обвинения. Магическото ми кълбо показва, че докато това условие не бъде изпълнено, Черепухин ще продължава да клати Бойко, а всички ние, с голям кеф или не, ще гледаме политическо порно на живо. :)

Не, кабинеТ на малцинството на ГЕРБ е невъзможен вариант.

Когато избираха председател на НС,Десислава Атанасова смени тоалети за 15000лева.Е така се работи за народа.

Ооох Деси мари моме, от Сливналийско ли беше, от Ямболийско ли.. ае земи си оди на село, там зеленчуци да гледаш - доматито, ракийката, кокошките.. Остави най-накрая тая политика, че голяма излагация

Дулово, Силистренско

И как ще стане тази работа?

а такаааа Бойчо пак зима жипката и ПКП пак ша му е секретарка

В малцинство или правителство на ГЕРБ и ДПС? Атанасова,уточнявайте ги тия работи.

Изобщо няма как точно тия партии да се водят от интересите на народа, защото 60% от българите не гласуваха. Което означава, че в момента няма партии, които да имат доверието на българския народ.

60% от българите нямат гражданско самосъзнание и отговорност! Гласуването е конституционно право и отговорност на социалния индивид!

Глупости на търкалета! Означава, че 60% от имащите право на глас са теглили една майна на герберастите няколко пъти. Също и, че ако много се заседят ще гризнът дръвцето в пряк смисъл. Нещо ясно?

Рядко посредствен/а индивид/ка.

Хайде да видим, как ще стане! Никога повече ГЕРБ. Ако трябва, на уличните стълбове около Парламента ще увиснете.

Още от лятото на 2012 година крещя кански: Никога повече ГЕРБ!.